Threadling – Destiny 2 Wiki – D2 Wiki, Pangkalan Data dan Panduan, mereka mempunyai tentera, kami mempunyai benang! Destiny 2 Warlock Membina PVE – Mobalytics

Mereka mempunyai tentera, kami mempunyai threadlings

Benang adalah penggemar helai.

Benang

Benang adalah penggemar helai.

Kandungan

 • 2 nota
 • 3 sumber
  • 3.1 ThreadRunner (Hunter)
   • 3.1.1 aspek helai
   • 3.2.1 kebolehan super
   • 3..2 aspek helai
   • 3.2.3 perisai eksotik
   • 4.1 Broodweaver (Warlock)
    • .1.1 aspek helai
    • 4.1.2 perisai eksotik

    Penerangan

    Makhluk yang ditenun dari bahan tulen yang mencari sasaran dan serangan berdekatan, menangani kerosakan.

    Nota

    • Sekiranya tidak ada musuh yang berdekatan untuk menyerangnya, threadling akan kembali ke pencipta dan hinggap, menjadi disimpan untuk kegunaan masa depan.
     • Sehingga 5 threadlings boleh bertengger pada satu masa, dengan jumlah semasa yang ditunjukkan oleh ikon buff. Mereka juga dapat dilihat berputar di sekitar pemain.
     • Sasaran yang merosakkan dengan senjata atau serangan huru -hara secara automatik akan melepaskan benang bertengger, menyebabkan mereka menyerang musuh.

     Sumber

     Kesan ini boleh menyebabkan benang bertelur.

     ThreadRunner (Hunter)

     Aspek Strand

     Broodweaver (Warlock)

     Kemampuan super

     Aspek Strand

     Perisai eksotik

     Bom tangan

     Serpihan helai

     Ciri -ciri senjata

     Sinergi

     Barang -barang ini bersinergi dengan threadlings.

     Mereka mempunyai tentera, kami mempunyai threadlings!

     Helai

     Helai

     Mereka mempunyai tentera, kami mempunyai benang!

     Mereka mempunyai tentera, kami mempunyai threadlings!

     Strand Warlock Membina PVE oleh Maxxc12

     Strand yang ditampilkan

     PvE Strand membina

     Subclass

     Mod

     Keutamaan statistik

     Senjata

     Rifle Auto Legenda Fury Rufus

     Perobohan dan Menetas adalah roll yang disyorkan kerana ia meningkatkan binaan ini. Pembunuhan anda bukan sahaja memberikan lebih banyak benang, tetapi mereka juga memberi anda tenaga bom tangan. Ini juga bersinergi dengan membina ini lebih banyak lagi kerana setiap kali anda menggunakan bom tangan anda, senjata akan dimuat semula.

     Perisai

     Pembunuhan dengan senjata helai akan memberi kematian. Buff ini menyediakan kedua -dua penggemar kerosakan bom tangan dan rangsangan kadar regenerasi.

     Gelung tempur utama binaan ini bermula dengan memakan anda untuk menjana 5 threadlings, Dan untuk mengaktifkan kickstarts bom tangan anda bersama -sama dengan caj perisai anda jika anda mempunyai. Rufus ‘Fury untuk melepaskan benang anda dan menjana lebih banyak benang melalui penggunaan menetas Perk. Semasa melakukan itu, anda akan menjana tenaga bom tangan melalui Benang generasi Fragmen dan Kacang Kacang serta mencetuskan takhta kematian untuk membuang bom tangan anda yang seterusnya.

     Selepas tempat itu anda Rift Untuk melepaskan benang anda yang tersisa serta membuat 3 yang baru. Selain itu, anda juga akan mendapat tenaga bom tangan pada pengaktifan kerana pengebom .

     Sekiranya anda masih memerlukan lebih banyak tenaga bom tangan mengambil bola atau mula menembak lebih banyak musuh sekali lagi mendapatkan lebih banyak tenaga bom tangan melalui Benang generasi.

     Dari situ memakan bom tangan anda jika ada gelombang musuh kesihatan yang rendah, jika tidak, buang bom tangan anda sebanyak mungkin jika ada sasaran kesihatan yang tinggi dan Kematian Throes adalah aktif.

     1. Memakan bom tangan anda .
     2. Mula menembak / membunuh musuh dengan Untuk melepaskan benang anda serta menjana lebih banyak tenaga dan tenaga bom tangan.
     3. Letakkan anda Rift Untuk melepaskan benang yang tersisa dan buat 3 yang baru.
     4. Sekiranya anda masih memerlukan lebih banyak tenaga bom tangan Bola kuasa .
     5. Buang atau masukkan bom tangan anda lagi, jika ada satu musuh kesihatan yang tinggi membuang bom tangan anda sementara Death Thrones aktif, jika tidak, memakannya lagi.
     6. Ulangi