The Witcher 3 Vagina Mod Saga akhirnya mempunyai penjelasan | PCGamesn, Witcher 3 Vagina Modder Tuntutan CDPR Mod Digunakan Tanpa Kebenaran

Jadi untuk meringkaskan: The Witcher 3 Vagina Modder dihubungi oleh modder lain tentang menambah kerja mereka ke dalam mod HD Monsters, maka walaupun tidak menjawab kerja mereka telah ditambah dan tidak dikreditkan, yang menyebabkan CD Projekt Red tidak mengetahui tentang penambahan dan menambah Mod Monster HD dengan mod vagina juga disertakan, dengan yang terakhir kini dikeluarkan oleh CDPR.

Mod Vagina Witcher 3 akan dikeluarkan dari kemas kini gen seterusnya, kerana CD Projekt Red menerangkan bagaimana kandungannya tidak sengaja digulung dalam permainan RPG fantasi.

The Witcher 3 Vagina Mod Saga akhirnya mempunyai penjelasan

.

Sebagai sebahagian daripada integrasi mod Witcher 3 ke dalam port gen yang akan datang, CD Projekt Red berkata sebelum pembebasan yang dirancang untuk kedua -dua kredit dan membayar balik sebarang modders yang modnya dipilih untuk projek peningkatan.

Jadi ini bermakna bahawa banyak mod kipas lama menemui jalan masuk ke dalam pelepasan rasmi The Witcher 3, tetapi pengawasan yang tidak disengajakan telah melihat mod Witcher 3 Vagina-yang dipanggil ‘vagina untuk semua orang’-slip dalam tanpa disedari, telah dimasukkan ke dalam Mod lain yang ditambah oleh CD Projekt Red.

“Seperti yang difahami oleh CD Projekt Red sehingga baru -baru ini, tekstur vulva yang dipersoalkan adalah sebahagian daripada mod ‘HD Monsters REWORTED’ (HDMR), bukan mod ‘Vaginas untuk semua orang’,” CDPR memberitahu IGN IGN.

Thumbnail YouTube

“Pada tahun 2021, pada masa menandatangani perjanjian pemindahan hak cipta, pengarang mod HDMR mengesahkan kepada CDPR bahawa mereka adalah penulis tunggal mod yang dipersoalkan. .”

Apa yang nampaknya telah berlaku kemudian adalah miskomunikasi, kerana CDPR ingin kredit dan membayar balik apa.

Penulis mod Witcher 3 Vagina juga memberitahu Kotaku bahawa mereka dihubungi oleh modder HDMR, dan mereka bertanya sama ada vagina untuk semua orang boleh dimasukkan dan dikreditkan dalam kerja mereka, yang nampaknya telah dilakukan walaupun vagina modder tidak menawarkan Respons terhadap permintaan ini.

“Penulis nampaknya menggunakan tekstur mod saya untuk modnya sendiri,” kata Witcher 3 Vagina Modder kepada Kotaku. “Tetapi juga tidak pernah menyebutnya dan tidak memberi kredit kepada saya di halaman penerangan mod ‘HD Monsters Reworked’.

“Saya fikir kerana itu – CDPR tidak pernah menyedarinya.”

The Witcher 3 Vagina Mod Saga akhirnya mempunyai penjelasan

Jadi untuk meringkaskan: The Witcher 3 Vagina Modder dihubungi oleh modder lain tentang menambah kerja mereka ke dalam mod HD Monsters, maka walaupun tidak menjawab kerja mereka telah ditambah dan tidak dikreditkan, yang menyebabkan CD Projekt Red tidak mengetahui tentang penambahan dan menambah Mod Monster HD dengan mod vagina juga disertakan, dengan yang terakhir kini dikeluarkan oleh CDPR.

.

Jika anda tidak boleh menunggu pengembaraan permainan fantasi seterusnya dari CD Projekt Red, kami mendapat segala yang kami tahu mengenai tarikh pelepasan Witcher 4 di sini, bersama dengan senarai permainan terbuka yang terbaik yang boleh anda mainkan sekarang.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.

Tuntutan Vagina Modder CDPR Mod Digunakan Tanpa Kebenaran [Kemas kini]

Studio menambah mod ‘vagina untuk semua orang’ ke permainan seterusnya

Dikemas kini 14 Februari 2023
.

Saga vulva berterusan. Selepas memecahkan berita bahawa CDPR telah menambah alat kelamin yang lebih realistik kepada beberapa wanita di Dengan kemas kini gennya yang akan datang, kemudian memecahkan berita bahawa mereka yang melakukan alat kelamin yang realistik akan dikeluarkan kerana penambahan mereka adalah “tidak diingini,” kini kelihatan bahawa mod itu sendiri digunakan oleh CDPR tanpa kebenaran (Amaran NSFW).

Ex-Witcher 3 Devs membuat ‘Summer Souls,’ permainan keras tetapi ceria
Sekarang adalah masa terbaik untuk membina buruk

Vagina untuk semua orang adalah mod mod nexus lama yang dibuat untuk pembebasan PC asal The Witcher 3. . Setelah memeriksa cara alat kelamin digambarkan dalam mod dan membandingkannya dengan yang dilihat dalam versi gen seterusnya The Witcher 3, .

.

Kotaku.. Oleh kerana modder telah bersara dari permainan tweaking seperti The Witcher 3, Mereka berkata, mereka tidak melihat DM dari pemain yang sama sekali berbeza pada tahun 2019. Pemain itu adalah pencipta “HD Monsters Reworked,” pelarasan kepada permainan yang dimaksudkan untuk menambah tekstur yang lebih baik untuk makhluk yang Geralt bertemu. Sekiranya anda memeriksa changelog untuk mod, banyak pelarasan terbaru untuk mod raksasa HD mengatakan bahawa versi baru cuba dan menjadikan tekstur lebih “semula jadi.

Mesej itu menyaksikan modder yang lain meminta kebenaran untuk menggunakan tekstur vagina untuk kron, menjanjikan bahawa pencipta asal akan menerima kredit kerana membenarkan ini. .”

“Saya fikir kerana itu -CDPR tidak pernah menyedarinya,” tambahnya.

The Witcher 3: Wild Hunt Ciri-ciri beberapa mod sumber masyarakat yang tidak dicipta oleh CD Projekt Red, di atas banyak peningkatan yang dibuat dan dilaksanakan oleh studio secara dalaman. Menggabungkan semuanya bersama adalah proses yang kompleks dan tekstur yang dipersoalkan adalah hasil yang tidak diingini dalam versi pelepasan. .”

.

Kemas kini gen seterusnya untuk Witcher 3 secara tidak sengaja termasuk alat kelamin realistik untuk raksasa wanita, yang bukan sebahagian daripada permainan asal.

Sejak menyatakan ia “bekerja untuk menangani” kemasukan selepas memasukkan pelbagai mod kipas ke dalam kemas kini, CD Projekt Red telah mengenal pasti sumber tekstur.

The Witcher 3: ps5/siri x/s/pc patch 4.01 diuji! Lebih baik rt perf tetapi konsol 60fps menderita

Tekstur dianggap berasal dari vagina mod untuk semua orang, seperti yang dilaporkan Kotaku, tetapi ini tidak berlaku.

.

“Pada tahun 2021, pada masa menandatangani perjanjian pemindahan hak cipta, pengarang mod HDMR mengesahkan kepada CDPR bahawa mereka adalah penulis tunggal mod yang dipersoalkan. Pengarang mod HDMR memberikan hak cd projekt cd untuk menggunakan mod dan dikreditkan dan dikompensasi untuk kerja mereka. Kami telah menghubungi pengarang mod HDMR dengan soalan untuk penjelasan.”

Selanjutnya, syarikat telah membuat niatnya di belakang mengeluarkan tekstur yang jelas: Koheren Visual.

“Tidak kira perkembangan baru -baru ini, kami tetap komited untuk menghapuskan tekstur ini dari permainan, seperti yang telah kami sahkan,” kata kenyataan itu.

.

CDPR sebelum ini menjelaskan kemas kini gen seterusnya termasuk “beberapa mod sumber masyarakat”.

“Menggabungkan semuanya bersama adalah proses yang kompleks dan tekstur yang dipersoalkan adalah hasil yang tidak diingini yang ada dalam versi pelepasan. Ini adalah sesuatu yang kita sedang berusaha untuk menangani, “kata seorang jurucakap CDPR.

.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

. .

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • CD Projekt Red Ikut
  • The Witcher 3: Wild Hunt Ikut
  • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Timbalan Editor Berita

.