The Nightmare of Ashihama – OSRS Terbaik di Slot, The Nightmare of Ashihama

Mimpi ngeri Ashihama

Dalam berita lain, Rota dunia PvP beralih ke Tempoh a. Di sebelah timur Atlantik menganjurkan dunia PvP berisiko tinggi (W43, Jerman). Di sebelah barat Atlantik, menjadi tuan rumah dunia pvp standard (W24, Amerika Syarikat) dan dunia pvp f2p (W117, Amerika Syarikat). Dunia Kompetitif LMS (W17, UK) telah dikeluarkan.

 • Typo telah ditetapkan pada mangkuk kristal di prifddinas.
 • Mendepositkan atau mengeluarkan barang dari leprechaun bawah air kini akan mengemas kini berat badan anda yang berkesan untuk berenang.
 • Petua alat untuk serangan khas Dragon Dagger sekarang dengan betul menyatakan ketepatannya sebagai 15%.
 • Ekor monyet yang tidak rosak kini akan dikira untuk log pengumpulan apabila diperoleh dari pemburu.

Terima kasih khas kepada Mod Ian dan Mod Surma untuk kerja mereka mengenai muzik dan kesan bunyi untuk mimpi ngeri.

Mimpi ngeri Ashihama

Kemas kini yang lama ditunggu-tunggu ke Morytania dan Slepe membawa bos baru ke sekolah lama runescape-mimpi ngeri Ashihama. . Perjuangan melawan mimpi ngeri diasingkan dan anda tidak dapat menyertai pertarungan pertengahan contoh. Ironmen juga akan mempunyai akses kepada contoh yang berasingan, dengan cara yang sama dengan Koperal Beast, yang akan membolehkan mereka melawan mimpi ngeri tanpa dibebaskan dari pemain lain.

Perjuangan menentang mimpi ngeri Ashihama dapat memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa item terbaik dalam slot baru termasuk:

 • Kakitangan Nightmare – Baru Kerosakan kerosakan 15% Kakitangan dengan serangan khas yang kuat
 • Terbaik dalam slot Hancurkan senjata 1H
 • Helm yang hebat Inquisitor – BARU Terbaik dalam slot Hancurkan pertahanan
 • Hauberk Inquisitor – Baru Terbaik dalam slot Hancurkan pertahanan
 • Plateskirt Inquisitor – Baru Terbaik dalam slot Hancurkan pertahanan

Dalam beberapa hari akan datang, kami akan melepaskan panduan kami untuk mimpi ngeri Ashihama.

Tajuk

Maklumat lanjut gagal 🙁
Sebab -sebab yang mungkin untuk ini: ID item kami salah, OSRSbox sudah turun atau GE Tracker turun. Laporkan ini di sini.

Item Ahli: boleh diperdagangkan:

Berita

Mimpi ngeri Ashihama

Kekuatan gelap telah menjadikan rumahnya di bawah bandar tidur. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mengalahkan mimpi ngeri? Mimpi ngeri Ashihama Ia bermula dengan impian.

Selama terlalu lama, siren Ashihama telah dibelenggu oleh raksasa yang menakutkan yang hanya dikenali sebagai mimpi ngeri. Mereka bermimpi satu hari mengalahkan makhluk untuk kebaikan, tetapi mereka hanya berjaya memandu di seberang lautan, ke tanah yang jauh di mana bahkan yang paling berani dari siren yang ditakuti. Tanah yang dipanggil Morytania.

. Ramai sahabatnya telah menjadi mangsa mimpi buruk dalam pertempuran terakhir itu, dan dia tidak akan membiarkannya menyakiti orang lain. Dia melintasi lautan, di mana dia mendapati mimpi ngeri yang bersembunyi di bandar yang terkutuk. Ia cedera. Ia lemah. Tetapi perlahan -lahan membuat kehadirannya diketahui, memberi makan kepada impian penduduk bandar yang tidak bersalah dan semakin kuat setiap saat.

Shura tidak dapat menghadapi mimpi ngeri sahaja. Dia memerlukan bantuan anda untuk mengalahkannya, untuk menyimpannya sehingga dia dapat mengalahkannya sekali dan untuk semua.

Adakah anda menghadapi cabaran? ?

Kemas kini: 18:00 PM UTC 6hb Februari. Kami telah melihat laporan ketinggalan dan kemalangan dari mereka yang bermain di iPhone yang menjalankan iOS 13.3. Kami menyiasat punca isu ini, dan akan mengemas kini bahagian ini esok. Asas -asas jika ia kali pertama anda melawat Morytania, anda perlu melengkapkan imam dalam usaha bahaya sebelum anda dapat meneruskannya. . Untuk sampai ke sana dengan cepat, anda boleh mengambil bot terus untuk tidur dari luar port phasmatys dengan bayaran sebanyak 10,000 duit syiling. Atau, jika anda telah menyelesaikan rasa harapan, gunakan medali Drakan untuk teleport ke Ver Sinhaza dan berlari ke utara.

Sebaik sahaja anda memasuki tempat kudus, bergerak ke dalam kubur, di mana anda akan menemui Shura menunggu anda.

Apabila memasuki arena dan mengganggu mimpi ngeri, pemasa akan mula menghitung detik sehingga dia terjaga. Anda mempunyai masa untuk menyertai contoh itu, kerana sekali perjuangan bermula, ia akan menjadi terlalu berbahaya untuk menyeberangi penghalang. Sehingga 80 pemain boleh memasuki arena pada satu masa.

Terutama, pemain besi mesti memasuki perjuangan melalui portal yang berbeza, yang terletak di seberang bilik dari Shura. Sistem ini melindungi daripada kesedihan, dengan cara yang sama seperti dalam contoh binatang buas.

Sekiranya anda tidak pasti berapa lama lagi yang tersisa dalam pertempuran semasa, lihatlah simbol -simbol di bawah sekam mimpi ngeri di tempat perlindungan saudara perempuan. Masing -masing menunjukkan fasa pertarungan yang berbeza.

Sekiranya anda mati dalam mimpi, anda mati dalam kehidupan sebenar! . Ini bermaksud pemain besi tegar akan kehilangan status mereka jika mereka mati dengan mimpi ngeri. Pemain biasa tidak perlu panik terlalu banyak: tahun -tahun hidup pulau telah menjadikan Shura sebagai pemulung yang mahir, dan sekiranya anda tunduk kepada mimpi ngeri dia akan menyelamatkan barang -barang anda dan mengenakan bayaran sebanyak 60,000 syiling untuk mengembalikannya kepada anda. Hei, seorang gadis mesti mencari nafkah.

Ganjaran untuk mendapatkan ganjaran anda dari mimpi ngeri, anda mesti melakukan kerosakan minimum.

Kuantiti titisan tidak unik akan skala dengan kerosakan yang ditangani semasa perjuangan. MVP akan mendapat tambahan 10% daripada kejatuhan yang tidak unik di atas.

Nightmare juga mempunyai peluang yang jarang berlaku untuk menjatuhkan satu ganjaran unik ketika dia meninggal dunia. Item ini boleh diberikan kepada mana -mana pemain yang memenuhi ambang kerosakan, tetapi pemain yang mempunyai sumbangan yang lebih tinggi akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk mendapatkannya.

Akhirnya, sebagai tambahan kepada kejatuhan unik yang unik, setiap pemain yang menyumbang cukup untuk perjuangan akan mempunyai peluang untuk mendapatkan salah satu mimpi ngeri yang menurun. Ini adalah titisan haiwan peliharaan, balang dan tatal petunjuk. Sekali lagi, semakin anda menyumbang lebih tinggi peluang anda.

Mace Inquisitor

Mace Inquisitor pernah menjadi senjata peribadi Inquisitor, salah seorang pengasas Slepe. Sejak kejadian laknat tidur dan kehilangan seterusnya kepimpinan saudara perempuan, ia tetap dimeteraikan di tempat perlindungan saudara perempuan, hilang ke dunia. Walau bagaimanapun, ketibaan mimpi ngeri telah menemui senjata yang kuat ini. Adakah anda cukup berani untuk menuntutnya?

Senjata menghancurkan 1 tangan ini adalah kejatuhan yang jarang berlaku dari mimpi ngeri. Ia boleh diperdagangkan dan memerlukan 75 serangan untuk melengkapkan. Ia tidak merendahkan. Ia mempunyai statistik berikut:

Kakitangan dan bola mimpi buruk

Nama bekasnya sejak hilang ke dunia, kakitangan mimpi ngeri adalah senjata sihir yang kuat sekali dalam pemilikan dukun Ashihama. Melalui penggunaan bola berwarna yang berbeza, dukun dapat menyesuaikan kakitangan ke mana -mana tugas, memberi mereka kuasa lengkap ke atas pulau itu. Malangnya, walaupun dukun tidak dapat menahan kekuatan mimpi buruk. .

Kakitangan mimpi ngeri adalah kejatuhan yang jarang berlaku dari mimpi ngeri. Ia boleh diperdagangkan dan memerlukan 65 sihir dan 50 hitpoints untuk melengkapkan. . Ia mempunyai statistik berikut:

 • Orb yang harmoni (biru): Membolehkan kakitangan untuk membuang mantra standard lebih cepat daripada biasa dan menghilangkan kelewatan kutu ketika autocasting. Walau bagaimanapun, kakitangan kehilangan keupayaan untuk menguasai mantra kuno.
 • Orb yang tidak menentu . Ejaan ini tidak memerlukan runes untuk digunakan tetapi kos 55% tenaga serangan khas. Serangan menangani sehingga 58 kerosakan asas (yang boleh ditingkatkan dengan menggunakan kerosakan yang meningkatkan kerosakan) dengan ketepatan 50% yang lebih baik. Nombor ini merangkumi Bonus Kerosakan Magic Staff.
 • Eldritch orb (hijau): Memberi kakitangan serangan khas yang membakar satu mantra di sasaran. Ejaan ini tidak memerlukan runes untuk digunakan tetapi kos 75% tenaga serangan khas. Serangan menangani sehingga 44 kerosakan asas (yang boleh ditingkatkan menggunakan kerosakan yang meningkatkan kerosakan). Nombor ini merangkumi Bonus Kerosakan Magic Staff. Ia juga mengembalikan titik doa kastor sebanyak 50% daripada kerosakan yang ditangani. Ini dapat meningkatkan titik doa kastor di atas tahap doa mereka hingga maksimum 120.

Perisai penyiasat pernah menjadi milik penyiasat. Dia membuatnya dari pakaian Justiciarnya yang lama, mengubahnya untuk mencerminkan keganasannya yang baru. Kemunculan mimpi ngeri telah mengganggu perisai yang kuat ini dari tempat berehatnya, bersedia untuk pemilik baru untuk menuntutnya.

Apabila dibunuh, mimpi ngeri mempunyai peluang yang jarang berlaku untuk menjatuhkan salah satu daripada tiga keping perisai Inquisitor, satu set perisai huru -hara baru dengan fokus pada ketepatan dan pertahanan yang menghancurkan. Tiga keping adalah helm yang hebat, hauberk dan plateskirt. Ketiga -tiga keping memerlukan 70 kekuatan dan 30 pertahanan untuk melengkapkan. Mereka semua boleh diperdagangkan, jangan merendahkan, dan boleh dibungkus ke dalam set di Grand Exchange.

Perisai Inquisitor mempunyai statistik berikut:

Dalam berita lain, Rota dunia PvP beralih ke Tempoh a. Di sebelah timur Atlantik menganjurkan dunia PvP berisiko tinggi (W43, Jerman). Di sebelah barat Atlantik, menjadi tuan rumah dunia pvp standard (W24, Amerika Syarikat) dan dunia pvp f2p (W117, Amerika Syarikat). Dunia Kompetitif LMS (W17, UK) telah dikeluarkan.

 • Typo telah ditetapkan pada mangkuk kristal di prifddinas.
 • Mendepositkan atau mengeluarkan barang dari leprechaun bawah air kini akan mengemas kini berat badan anda yang berkesan untuk berenang.
 • Petua alat untuk serangan khas Dragon Dagger sekarang dengan betul menyatakan ketepatannya sebagai 15%.
 • Ekor monyet yang tidak rosak kini akan dikira untuk log pengumpulan apabila diperoleh dari pemburu.

Terima kasih khas kepada Mod Ian dan Mod Surma untuk kerja mereka mengenai muzik dan kesan bunyi untuk mimpi ngeri.

Ingat, seram tidak berakhir di sini. Nantikan langkah seterusnya dalam pengembangan Morytania: Kubu Vampyre Darkmeyer.

Bincangkan kemas kini ini di forum rasmi kami, Reddit 2007Scape Reddit, atau perselisihan OSRS yang diketuai oleh komuniti di #gameupdate saluran. Untuk rujukan mengenai kandungan di atas, lihat wiki rasmi. Mods Acorn, Archie, Ash, Banjo, Bonsai, Bruno, Kutukan, Ed, Errol, Fed, Flippy, Gambit, Gee, Hantu, Husky, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Nasty, Oasis, Roq, Ry, Steve W , Sween, Tide, Weath & West Pasukan sekolah lama

Laman web ini dan kandungannya adalah hak cipta © 1999 – 2023 Jagex Games Ltd, 220 Science Park, Cambridge, CB4 0WA, United Kingdom.

Penggunaan laman web ini tertakluk kepada terma & syarat dan dasar privasi kami