The Incredible Hulk Tiba di Fortnite: Cara Mendapatkan Pakaiannya?

Cara Mendapatkan Kulit Hulk yang luar biasa di Fortnite

Kulit Hulk dan aksesorinya adalah barang-barang di kedai Fortnite Battle Royale yang mesti dibeli dengan V-Bucks, mata wang maya permainan. Pada masa penulisan, kadar pertukaran adalah 1,000 V-bucks untuk $ 7.99. Item kosmetik Fortnite baru ini pertama kali memukul kedai pada 9 Disember 2022:

?

Kami berkongsi dengan anda apa pakaian Hulk baru di Fortnite, apa barang yang disertakan, dan berapa harganya. Segala -galanya mengenai pakaian Hulk yang luar biasa di Fortnite Battle Royale.

Kemas kini: 9 Dis, 2022 11:43 EST

Hulk, watak Marvel yang popular, telah tiba di Fortnite Bab 4 sebagai pakaian baru. Dalam artikel ini, kami berkongsi bagaimana untuk mendapatkan Hulk di Fortnite dan kami juga menunjukkan kepada anda apa yang kelihatan seperti itu. Semua butiran kerjasama baru Bab 4 Musim 1:

Cara Mendapatkan Pakaian Hulk di Fortnite?

Kulit Hulk dan aksesorinya adalah barang-barang di kedai Fortnite Battle Royale yang mesti dibeli dengan V-Bucks, mata wang maya permainan. Pada masa penulisan, kadar pertukaran adalah 1,000 V-bucks untuk $ 7..

Apakah semua item Hulk di Fortnite?

Hanya di bawah kami meninggalkan anda senarai semua item Hulk di Fortnite dan harga mereka di V-Bucks:

The Incredible Hulk tiba di Fortnite: Bagaimana untuk mendapatkan pakaiannya? Semua butiran

Untuk dapat memberi komen, anda mesti didaftarkan dan log masuk. Lupa kata laluan?

Cara Mendapatkan Kulit Hulk yang luar biasa di Fortnite

Fortnite telah berjaya mencipta beberapa wira yang paling kuat di bumi melalui perkongsian yang kuat dengan Marvel.

Sepanjang beberapa tahun kebelakangan ini, pemain telah diperkenalkan kepada watak-watak seperti Doctor Strange, Spider-Man, dan banyak lagi watak Marvel yang ikonik. .

Hulk yang luar biasa akhirnya ditambah Fortnite dalam semua kekuatan dan kebodohannya. Fortnite.

Di mana untuk mendapatkan kulit Hulk yang luar biasa di Fortnite

Pemain yang menginginkan kulit Hulk yang luar biasa mungkin akan membeli kulit dari kedai item apabila ia tersedia. Dengan kulit yang hanya disahsulit dalam fail, kemungkinan pemain akan melihatnya di kedai item pada hari -hari yang akan datang.

Beberapa pelombong data telah mengemukakan bahawa kulit akan mula diberikan kepada pencipta kandungan hari ini menjelang melepaskan di kedai item malam esok di Reset. Ini hanya spekulasi, tetapi ia akan bersatu dengan sebelumnya Fortnite .

  • Kulit Hulk dengan varian
  • Hulk Smash Emote
  • Amaran: semburan sinar gamma

Walaupun kita tidak tahu harga bundle, ia mungkin akan didiskaunkan apabila dibebaskan. .

Satu langkah lebih dekat untuk melengkapkan Avengers, dengan lebih banyak kulit Marvel seperti Miles Morales dijangka akan datang dalam masa terdekat. Itu sahaja yang anda perlu tahu tentang bagaimana untuk mendapatkan kulit Hulk yang luar biasa di .

. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.

Fortnite Skin membolehkan pemain menyalurkan Marvel Hero The Incredible Hulk

Fortnite Skin membolehkan pemain menyalurkan Hulk tidak lama lagi. Imej ini menunjukkan Hulk di hadapan latar belakang biru .

Kulit Fortnite untuk Marvel Superhero The Incredible Hulk boleh datang ke permainan Battle Royale dari Epic seawal minggu ini, menurut kebocoran Fortnite terkini. Ia akan menjadi tambahan yang hebat, menawarkan pemain katalog lebih besar dari Marvel Heroes di Fortnite Bab 4 Musim 1.

Fortnite Bab 4 Musim 1 telah memperkenalkan banyak perkara baru bagi pemain untuk bermain -main dengan, termasuk jus tamparan Fortnite, keupayaan untuk melintasi objek, dan juga Fortnite baru untuk memastikan setiap perlawanan merasa sedikit berbeza. .

Bersama dengan orang -orang seperti Doom Guy, Deku dari akademik wira saya, dan Geralt dari The Witcher, kami juga mendapat gambaran ringkas tentang Hulk yang luar biasa yang menghidupkan motosikal semasa terapung melalui ruang – yang merupakan ayat yang sangat normal. Anda boleh dengan mudah mengandaikan bahawa crossover ini akan dilancarkan sepanjang musim ini, tetapi menurut satu leaker yang dipanggil Notpalo, Hulk boleh datang seawal Khamis ini, 8 Disember.

Menurut Notpalo, pencipta kandungan akan menerima Hulk pada hari Rabu, dan kemudian dia akan muncul di kedai item sehari selepas itu. Memandangkan kedua -dua Hypex dan Shiinabr telah menulis tweet yang memetik Notpalo sebagai sumber untuk yang satu ini, kami cukup yakin bahawa anda akan berlari mengelilingi “Hulk Smash!”Sebelum seminggu keluar. Sungguh memalukan tidak ada sedikit lagi variasi dalam saiz hitbox atau kelas berat di Fortnite untuk mewakili betapa kuatnya Hulk, tetapi mungkin akan menjadi perkara yang sukar untuk disebabkan.

Jika anda lebih baru ke Fortnite dan ingin tahu bagaimana membeli kulit baru, anda perlu belajar tentang Fortnite V-Bucks. Anda juga akan dapat menyemak senarai tips dan helah Fortnite kami juga. .

Jason Coles Jason menghabiskan sebahagian besar waktunya berlari selepas anak -anak atau haiwan kesayangannya, tetapi ketika permainan membelanjakan sebahagian besarnya di Fortnite, Minecraft, secara obsesif bermain Genshin Impact, atau bermain Rocket League. Anda boleh menemui kerjanya yang tersebar di internet di laman web seperti Dicebreaker, NME, dan IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .