The Great Dildo Wabak Cyberpunk 2077 akan berakhir | ThesixThexis, Sir John Phallustiff | Cyberpunk Wiki | Fandom

Cyberpunk wiki

Ini kemudiannya diikuti oleh pengasas bersama Marcin Iwiński dikatakan “lebih lanjut mengenai kita melihat-seperti yang dinyatakan sebelum ini-di PC dan prestasi seterusnya-gen daripada semasa-gen. Kami pasti tidak menghabiskan masa yang cukup untuk melihatnya.”

Wabak dildo besar cyberpunk 2077 akan berakhir

Terdapat banyak dildos di Cyberpunk 2077, mereka nampaknya bertaburan di hampir setiap sudut permainan termasuk tempat dildos tidak seharusnya, berdenyut -denyut dari belakang kaunter banyak kafe. CD Projekt Red kini telah menjelaskan mengapa permainan ini mengandungi begitu banyak phallus palsu, “Di mana sesuatu dengan piawaian hari ini mungkin tabu atau keriting sangat normal dan biasa pada tahun 2077.”

Dildos tidak pantang larang, dan mereka pasti ‘tidak kerdil. Kutub keseronokan getah telah wujud sejak tahun 1930 -an dan mainan seks pertama yang diketahui dicipta sekitar 30,000 tahun yang lalu, dan kembali pada tahun 2016 Phil dan Holly mempunyai ciri pada penggetar terbaik pada waktu pagi ini di mana mereka membincangkan ‘Lovehorny clitoral Desire Vibe’. Silicon Floppy Big Wang kehilangan apa -apa nilai kejutan bertahun -tahun yang lalu.

Tidak jelas mengapa menyebarkan sejumlah besar jackhammers yang bergetar di seluruh bandar dimaksudkan untuk menunjukkan pembebasan seksual, tetapi nampaknya ia berlaku. Dildos bertelur sebagai sebahagian daripada item rampasan rawak dalam permainan dan nampaknya algoritma yang memilih kapan dan di mana mainan seksi diletakkan tidak berfungsi dengan baik.

“Kami masih tweaking tetapan itu, jadi terutamanya semasa ulasan awal, jumlah dildos dalam dunia permainan cukup tinggi. Kami akan menyesuaikannya supaya dildos tidak kelihatan terlalu dari tempat/konteks dan mengganggu dan lebih banyak lagi di mana mereka harus dengan reka bentuk, “jelas pereka usaha kanan Philipp Weber ke Kotaku.

Ini akan menjadi yang pertama, dan semoga hanya masa, permainan mendapat hotfix untuk menampal wabak penis plastik.

Walaupun rekod memecahkan pra-pesanan dan pelancaran jualan untuk Cyberpunk 2077, CD Projekt Red telah mendapati diri mereka dalam air panas sepanjang pelancaran permainan. Dengan pelbagai pepijat, prestasi buruk di PlayStation 4 dan Xbox One, dan syarikat yang mengeluarkan kenyataan awam mengatakan pengguna yang tidak berpuas hati boleh mendapatkan bayaran balik, semuanya datang selepas kitaran semakan yang hanya menampilkan versi PC permainan, selamat untuk mengatakan bahawa orang ramai persepsi syarikat telah menyelam hidung.

.

Pertama dan terpenting, Ketua Pegawai Eksekutif Adam Kiciński mengakui dalam pernyataan pembukaannya bahawa “Selepas 3 kelewatan, kami sebagai Lembaga Pengurusan terlalu tertumpu untuk melepaskan permainan. Kami meremehkan skala dan kerumitan isu-isu, kami mengabaikan isyarat mengenai keperluan untuk masa tambahan untuk memperbaiki permainan di pangkalan konsol gen terakhir.”

Ini kemudiannya diikuti oleh pengasas bersama Marcin Iwiński dikatakan “lebih lanjut mengenai kita melihat-seperti yang dinyatakan sebelum ini-di PC dan prestasi seterusnya-gen daripada semasa-gen. Kami pasti tidak menghabiskan masa yang cukup untuk melihatnya.”

Cyberpunk wiki

Kerana pelepasan patch 2 baru -baru ini.0 untuk Cyberpunk 2077, dan tidak lama lagi akan dibebaskan, Phantom Liberty, artikel mungkin belum dikemas kini untuk mencerminkan perubahan yang banyak dibuat.

Tidak mempunyai akaun?

Cyberpunk wiki

Sir John Phallustiff

Sir John Phallustiff

Umum

Jenis

Tumpul
Mungkin tidak mematikan, tetapi musuh anda akan berharap.

Jarang

Berat

Teknikal

ID asas (s)
Preset_dildo_stout

Sir John Phallustiff adalah kelab satu tangan yang ikonik di Cyberpunk 2077.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Kelab satu tangan tertentu ini adalah peranti keseronokan yang bergetar.

Sebagai tambahan kepada penampilannya yang unik, ia mempunyai pengubah unik yang membolehkannya menangani kerosakan fizikal dan elektrik tambahan serta mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk memohon pendarahan dan/atau kejutan.

Pengambilalihan []

 • Venus In Furs – ditinggalkan oleh Meredith Stout di atas katil setelah selesai.
  • Apabila penapis bogel dihidupkan, dildo tidak akan tersedia dan sebaliknya alpha tongkat elektrik boleh dijarah.

  Sir John Phallustif | Cyberpunk 2077 Wiki

  adalah senjata huru -hara yang ikonik di cyberpunk 2077. Ia pada dasarnya adalah gamma tongkat elektrik yang dilancarkan, kini muncul sebagai dildo. Senjata ikonik mempunyai faedah unik yang sering menjadikannya lebih baik daripada rakan biasa mereka. Senjata ikonik Cyberpunk 2077 adalah senjata khas dengan faedah unik yang dilampirkan kepada mereka yang tidak dapat dijumpai di mana -mana senjata lain dan khusus untuk masing -masing. Paling Senjata ikonik dapat diperoleh dengan menyelesaikan pekerjaan tertentu dan mencari di kawasan tertentu lokasi.

  Sempurna untuk apabila seseorang meminta untuk mendapatkan **** ed.

  Di mana untuk mencari Sir John Phallustif di Cyberpunk 2077

  Sir John Phalustif Map Lokasi Cyberpunk2077 Panduan Wiki 300px

  Ditawarkan oleh Stout selepas satu malam dengan dia (Venus di Furs). .

  Maklumat Senjata Sir John Phallustiff

  • .

  Peningkatan Senjata Sir John Phallustif

  Sir John Phallustiff mempunyai slot peningkatan berikut

  Nota dan petua senjata Sir John Phallustif

  • Dengan pembebasan patch 1.6, sekarang Sir John Phallustiff mempunyai kesan ikonik baru, meningkatkan kerosakan ketika memukul NPC di muka.
  • Ia juga akan berpeluang untuk mencetuskan musuh dengan serangan yang kuat.
  • Gamepads kini akan sentiasa bergetar semasa memegang senjata.