The Elder Scrolls VI Hammerfell | Idea Permainan Wiki | Fandom, mengapa Elder Scrolls 6 boleh berlaku di Hammerfell | Den of geek

Sekiranya anda memilih bilah, maka Paarthurnax akan dibunuh oleh Dragonborn. Tanpa kepimpinannya, Greybeards tidak tahu apa yang harus dilakukan dan akhirnya “menghapuskan diri dari dunia”. Bilah -bilah itu, bagaimanapun tumbuh sangat kuat dan telah tersebar di Tamriel untuk mencuba dan merekrut ahli baru untuk membantu mengalahkan ancaman naga. Dragons juga telah merebak di Tamriel dan boleh menjadi lawan yang kuat. Bilah dapat mengajar anda kebolehan yang kuat untuk membantu anda menamatkan ancaman binatang legenda ini.

The Elder Scrolls VI Hammerfell

Argonia, permainan keenam dalam siri Elder Scrolls, berlangsung di wilayah Black Marsh 400 tahun selepas peristiwa Skyrim.

The Elder Scrolls meramalkan kembalinya Dwemer, dan wira yang sama ada akan melindungi dunia dari mereka atau yang akan membantu mereka.

Kandungan

 • 1 Tentang
 • 2 pilihan permainan
 • 3 Pilihan # 1 (bilah atau greybeards)
 • 4 Pilihan # 2 (Dawnguard atau Volkihar)
 • 6 Pilihan # 4 (Sertai Persaudaraan Gelap atau Hancurkan Ikhwanul Gelap)
 • 7 Sambungan: Stormcloaks dan Sertai Persaudaraan Gelap
 • 8 Sambungan: Stormcloaks dan Hancurkan Persaudaraan Gelap
 • 9 Sambungan: Legion Imperial dan Sertai Persaudaraan Gelap
 • 10 Sambungan: Legion Imperial dan Hancurkan Persaudaraan Gelap
 • 11 Penciptaan watak
 • 12 perlumbaan: lelaki
 • 13 perlumbaan: binatang
 • 14 perlumbaan: Mer
 • 15 Pemilihan Birthsign
 • 16 kelas
 • 17 kemahiran

Mengenai []

Dwemer telah kembali ke Tamriel, bermula di Black Marsh, untuk mendatangkan malapetaka di dunia. Pertempuran besar berlaku, dan orang ramai terluka.

Pilihan Permainan []

Buat pertama kalinya, anda dapat membuat pilihan pada permulaan permainan berdasarkan pilihan yang anda buat di Skyrim. Terdapat empat pilihan yang berbeza untuk dibuat.

Pilihan # 1 (bilah atau greybeards) []

Pilihan ini akan menjejaskan naga dalam permainan dan kebolehan yang akan anda terima.

Sekiranya anda memilih bilah, maka Paarthurnax akan dibunuh oleh Dragonborn. . Bilah -bilah itu, bagaimanapun tumbuh sangat kuat dan telah tersebar di Tamriel untuk mencuba dan merekrut ahli baru untuk membantu mengalahkan ancaman naga. Dragons juga telah merebak di Tamriel dan boleh menjadi lawan yang kuat. Bilah dapat mengajar anda kebolehan yang kuat untuk membantu anda menamatkan ancaman binatang legenda ini.

Sekiranya anda memilih Greybeards, maka Dragonborn tidak akan membunuh Paarthurnax dan akhirnya meninggalkan bilah. Tanpa bantuan dari Dragonborn untuk membantu merekrut anggota baru bilah dan membantu mengalahkan naga, bilah akhirnya hilang. Sebaliknya, Paarthurnax akhirnya mengajar semua naga tentang cara suara, yang menjadikan mereka aman dalam permainan. Selain itu, GreyBeards mengajar banyak perantis baru cara suara dan bagaimana menjerit. Banyak perantis ini melintasi Tamriel untuk mengajar orang lain mengenainya juga. Mereka juga dapat mengajar anda banyak teriakan bahawa Dragonborn juga menggunakan dirinya.

Pilihan # 2 (Dawnguard atau Volkihar) []

Pilihan ini akan mempengaruhi beberapa persatuan yang boleh anda sertai dan apa yang NPC dan musuh muncul dalam permainan.

Sekiranya anda memilih Dawnguard, ancaman vampire akan dihapuskan dalam tamriel. Selepas mengalahkan Volkihar Vampire Clan, Dawnguard akhirnya terus mengalahkan semua puak Vampire yang lain di Tamriel juga. Ini bermakna terdapat hampir tidak ada vampir dalam permainan, jika ada. Anda juga boleh menyertai Dawnguard, untuk memastikan tidak ada lagi Vampire yang tersisa di dunia. Ini akan menjadikannya lebih sukar untuk menjadi vampire, namun masih boleh dilakukan.

Sekiranya anda memilih klan Volkihar Vampire, maka Dawnguard akan dimusnahkan. Ini akan menambah Vampire ke permainan, yang kebanyakannya akan menyerang anda. Terdapat juga peluang untuk menyertai Persatuan Vampire Khas.

Pilihan # 3 (Stormcloaks atau Imperial Legion) []

Ini menghubungkan dengan pilihan # 4.

Pilihan # 4 (Sertai Persaudaraan Gelap atau Hancurkan Persaudaraan Gelap) []

Ini menghubungkan dengan pilihan # 3.

Sambungan: Stormcloaks dan Sertai Persaudaraan Gelap []

Jika anda memilih kedua -dua pilihan ini, Stormcloaks akan memenangi Perang Saudara dan Ulfric Stormcloak akan dinamakan Raja Tinggi Skyrim. Empayar itu akan lemah lemah dan dengan Maharaja yang dikatakan dibunuh oleh Ikhwanul Gelap, ia akan menjadi lebih lemah. Akhirnya Empayar akan menyerah dan menyerahkan empayar mereka. The Thalmor melangkah masuk untuk mengambilnya, sehingga Ulfric Stormcloak juga melangkah masuk. Takut perang hebat yang lain dengan Stormcloaks dan bukannya Legion Imperial, Thalmor kembali dan berundur kembali ke tanah air mereka Alinor, serta memaksa banyak altmer lain untuk pergi bersama mereka. Ulfric Stormcloak kemudian bergerak dari Raja Tinggi ke Maharaja, memulakan Dinasti Stormcloak dan memperbaharui Empayar. Hammerfell juga menyertai semula Empayar. Alinor, bagaimanapun akan dibubarkan dari Empayar. Ini akan menjadikan elf kurang tinggi dalam permainan.

Sambungan: Stormcloaks dan Hancurkan Persaudaraan Gelap []

Jika anda memilih kedua -dua pilihan ini, Stormcloaks akan memenangi Perang Saudara dan Ulfric Stormcloak akan dinamakan Raja Tinggi Skyrim. Empayar akan lemah, namun mereka masih akan mengekalkan kuasa mereka. Dinasti Mede masih akan kekal, dan Thalmor masih akan berkuasa di Empayar. Hammerfell dan Skyrim tinggal terpisah dari Empayar, yang bermaksud akan ada kurang Redguards dan Nords dalam permainan. Plus, Persaudaraan Gelap hanya akan mempunyai kehadiran kecil dalam permainan.

Sambungan: Imperial Legion dan Sertai Persaudaraan Gelap []

Jika anda memilih kedua -dua pilihan ini, Imperial akan memenangi perang dan Skyrim tetap menjadi sebahagian daripada Empayar. Walau bagaimanapun, dengan kematian Maharaja, Jeneral Tullius akan menjadi Maharaja, memulakan Dinasti Tullius. Di bawah perintahnya, dia sendiri membuat perjanjian dengan Thalmor yang memberi mereka lebih banyak kuasa daripada sebelumnya, mereka ditugaskan untuk menjalankan setiap negara di Tamriel kecuali Cyrodil, yang dikawal oleh Tullius, dan Hammerfell, yang bukan sebahagian daripada Empayar. Sebagai pertukaran, Thalmor mengeluarkan Majlis Penatua, yang memberikan Tullius lebih kuasa sebagai Maharaja. Ini akan menjadikan tidak ada pemain red dalam permainan dan meletakkan banyak Thalmor dalam permainan. Thalmor juga akan menjadi tentera dalam permainan. Ia juga akan membuat ibadah Talos tidak sah dalam permainan.

Sambungan: Legion Imperial dan Hancurkan Persaudaraan Gelap []

Jika anda memilih kedua -dua pilihan ini, Imperial akan memenangi perang dan Skyrim tetap menjadi sebahagian daripada Empayar. Dinasti Mede masih akan kekal, dan Persaudaraan Gelap akan dimusnahkan dan tidak muncul dalam permainan. Juga, Empayar secara rahsia mula melatih rekrut baru dan mula menyediakan senjata dan perisai. Akhirnya, Empire melawan Thalmor dan mengalahkan mereka, membawa kembali ibadah Talos dan meletakkan mereka kembali mengawal Empayar. Mereka menukar nama Alinor kembali ke Kepulauan Summerset, dan mereka meminta Hammerfell untuk menyertai semula Empayar, dan mereka menerima. Ini akan menjadikan gabungan semua kaum berada dalam permainan.

Setelah membuat empat pilihan anda, anda akan mendorong untuk membuat watak. Terdapat tiga belas kemungkinan perlumbaan untuk dipilih, yang bermaksud bahawa terdapat tiga perlumbaan baru yang kini anda boleh memilih untuk bermain sebagai.

Perlumbaan: Man []

Bretons (Manmer) mempunyai rintangan berterusan 25% kepada sihir (keupayaan rintangan sihir) dan boleh menyerap 50% daripada magicka dari mantra bermusuhan selama 60 saat, sekali sehari (kuasa dragonskin yang lebih besar).

Imperials (cyrodils atau cyro-nordik) mempunyai peluang 100% untuk mencari 2-10 emas tambahan di semua dada yang biasanya mengandungi emas, serta di mayat mana selama 60 saat, sekali sehari (suara Kuasa Kekuatan yang lebih besar).

.

Redguards (Yokudans) mempunyai rintangan 50% yang berterusan terhadap racun (menentang keupayaan racun) dan boleh menjana semula stamina 10x lebih cepat selama 60 saat, sekali sehari (kuasa tergesa -gesa adrenalin).

Perlumbaan: Binatang []

Argonians (Saxhleel) menyebabkan 6 kerosakan tambahan dalam pertempuran yang tidak bersenjata, mempunyai rintangan 50% yang berterusan terhadap penyakit (menentang keupayaan penyakit), boleh bernafas di bawah air (keupayaan waterbreathing), dan dapat memulihkan kesihatan sepuluh kali lebih cepat selama 60 saat, sekali sehari (histskin kuasa yang lebih besar).

Khajiit: Boleh melakukan 12 titik tambahan kerosakan dalam pertempuran tanpa senjata (keupayaan cakar) dan boleh meningkatkan penglihatan malam selama 60 saat (mata malam yang lebih rendah).

Perlumbaan: Mer []

Altmer (Elves Tinggi) Bermula dengan 50 Magicka Tambahan (Keupayaan Highborn) dan boleh menjana semula Magicka lebih cepat selama 60 saat, sekali sehari (kuasa besar yang lebih tinggi).

.

Dunmer (elf gelap) mempunyai ketahanan 50% yang berterusan terhadap kebakaran (menentang keupayaan kebakaran) dan, sekali sehari, boleh menyebabkan 8 mata kerosakan kebakaran sesaat, selama 60 saat, kepada lawan yang terlalu dekat dengan anda (murka nenek moyang lebih besar kuasa).

ORCS (Orsimer atau Pariah Folk) boleh mengambil separuh kerosakan (tidak termasuk kerosakan sihir) semasa menangani kerosakan berganda (tidak termasuk sihir) selama 60 saat, sekali sehari (berserker kemarahan kuasa yang lebih besar).

Maormer (Elf Laut atau Elf Tropika)

Dwemer (orang kerdil atau rakyat yang mendalam) ** Nota: Memilih untuk bermain sebagai Dwemer akan mengubah sepenuhnya garis pencarian utama. Daripada cuba mengalahkan Dwemer, anda sebenarnya akan membantu mereka.

Elf Salji (Falmer atau Elf Ice) ** Nota: Kelahiran semula DLC Falmer sahaja dan mesti melengkapkan DLC Questline serta pada watak yang berbeza sebelum ia tersedia. Memilih perlumbaan ini juga akan membuat anda tidak dapat melakukan kelahiran semula kandungan DLC Falmer pada watak ini. Anda akan bermula dengan ia sudah selesai.

Pemilihan Birthsign []

Anda juga akan dapat memilih Birthsign anda seperti di Morrowind dan Oblivion.

Perantis: Mempunyai 100% lebih banyak Magicka Regeneration dan mempunyai kelemahan 100% untuk Magic.

The Atronach: Mempunyai 50 Magicka, menyerap 50% lebih banyak mantra, dan menjana semula Magicka 50% lebih perlahan.

The Lady: Regenerate Magicka 25% lebih cepat dan menjana semula kesihatan 25% lebih cepat.

TUHAN: Meningkatkan penilaian perisai sebanyak 50 mata dan menentang 25% sihir.

.

.

Ritual: Menaikkan semua mati berdekatan anda untuk berjuang untuk anda selama 200 saat sekali sehari.

Ular: melumpuhkan sasaran untuk 5s dan melakukan 25 kerosakan pada sasaran juga.

The Shadow: Menjadi Tidak Terlihat selama 60 saat sekali sehari.

The Steed: Memakai perisai tidak lagi mempengaruhi kelajuan, 100 ruang lagi dalam inventori, dan perisai yang anda telah dilengkapi tidak mempengaruhi membawa berat.

Pencuri: Belajar Kemahiran Stealth 20% lebih cepat.

Menara: Secara automatik buka kunci mana -mana pakar yang disamakan atau dikunci lebih rendah sekali sehari.

The Warrior: Belajar Kemahiran Pertempuran 20% lebih cepat.

Kelas []

Setelah membuat pilihan permainan anda, mencipta watak, dan memilih Kelahiran, kini anda boleh membuat atau memilih kelas. Ini adalah kelas yang boleh anda pilih:

Mengapa Elder Scrolls 6 boleh berlaku di Hammerfell

Beberapa khabar angin menarik jelas menunjukkan Hammerfell sebagai penetapan yang paling mungkin untuk Elder Scrolls 6.

Oleh Matthew Byrd | 5 Januari 2021 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Skrol Elder

Tunggu lama The Elder Scrolls 6 (dan pengesahan eksklusif konsolnya) baru -baru ini dipecahkan oleh tweet ini dari Pasukan yang banyak peminat percaya entah bagaimana berkaitan dengan sekuel yang akan datang:

5 Perkara The Elder Scrolls 6 dan Starfield Engine perlu bertambah baik

Skrol Elder

Xbox Boss menawarkan kemas kini misteri pada Elder Scrolls 6 yang datang ke PlayStation 5

Skyrim Online Skrol Elder

Apa yang dimaksudkan dengan tawaran Xbox/Bethesda untuk Elder Scrolls 6, Starfield, dan Fallout

21 September, 2020 | Oleh Matthew Byrd

Elder Scrolls Online Stonethorn

Bagaimana Elder Scrolls Online: Dungeons Stonethorn Membawa Cerita Baru ke Hati Gelap Skyrim

2 September 2020 | Oleh Bernard Boo

Iklan – Kandungan terus di bawah