The Elder Scrolls Online: Necrom – Tarikh Siaran dan Apa yang Kita Tahu setakat ini., Empat Sebab Tentacular Mengapa Pemain Baru Akan Suka Elder Scrolls Online: Necrom Chapter – Xbox Wire

Empat Sebab Tentacular Mengapa Pemain Baru Akan Suka Skrol Elder Dalam Talian: Bab Necrom

Di samping itu, sebagai ESO , Ciri -ciri cerita tersendiri, jadi walaupun anda baru memulakan bayangan anda ke atas pengembaraan Morrowind, anda boleh menyelam terus ke dalam pengembaraan ini dan tidak perlu bimbang tentang kehilangan butiran utama atau titik plot.

The Elder Scrolls Online: Necrom – Tarikh Siaran dan Apa yang Kita Tahu setakat ini

The Elder Scrolls Online: Necrom - Tarikh Siaran dan Apa yang Kita Tahu setakat ini

. Ansuran yang akan datang akan bertajuk Necrom dan telah digelar oleh ketua studio Matt Firor sebagai “salah satu kemas kini terbaik untuk permainan yang pernah ada.”

Video yang dipamerkan semasa pameran memberi peminat pratonton salah satu ciri yang paling diminta di ESO: kelas dimainkan baru yang dipanggil Arcanist. Sekarang kandungan segar ditambah ke tajuk RPG fantasi yang pernah popular, peminat hanya menjadi lebih teruja menjelang ketibaannya.

Untuk membantu anda dalam mempersiapkan pelancarannya, kami telah menulis tarikh pelepasan dan segala yang kami tahu di bawah.

Bilakah tarikh pelepasan untuk Elder Scrolls Online: Necrom?

The Elder Scrolls Online: Necrom akan dilancarkan 5 Jun 2023 untuk PC/Mac dengan siaran konsol untuk diikuti 20 Jun 2023. Ia juga boleh didapati di Pas Game untuk mereka yang melanggan perkhidmatan permainan video popular Microsoft.

Matt Firor juga disebut semasa pameran bahawa Necrom akan berlaku di timur Morrowind, yang nampaknya “tidak dilihat dalam permainan Scrolls Elder sejak tahun 1994.”Di sini, anda akan dapat menemui beberapa watak yang biasa termasuk Daedric Prince of Knowledge, Hermaeus Mora.

Mereka yang ingin melompat ke francais multiplayer yang popular juga akan gembira mengetahui bahawa studio dalam talian ZeniMax telah membuat semua bab sebelumnya dari Elder Scrolls secara percuma untuk bermain untuk masa yang terhad. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai ansuran yang akan datang, lihat Global mendedahkan untuk diri anda di bawah.

Dengan begitu banyak yang dinantikan, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk menyertai komuniti dalam talian Scrolls Elder.

Empat Sebab Tentacular Mengapa Pemain Baru Akan Suka Skrol Elder Dalam Talian: Bab Necrom

Ketahui mengapa Necrom sangat sesuai untuk pengembara yang mengambil langkah pertama mereka ke dunia Tamriel yang terus berkembang.

The Elder Scrolls Online: Necrom Tiba di Xbox One dan Xbox Series X pada 20 Jun, 2023, dan memperkenalkan dua dunia baru untuk meneroka, kelas Arcanist baru untuk menguasai, dan cerita menyerap penuh rahsia kuno untuk mendedahkan.

Seperti yang anda lihat hari ini semasa pameran Xbox Games, terdapat banyak pengembaraan dan keseronokan untuk ESO Komuniti untuk menemui Hari Pelancaran Come – beberapa yang mungkin biasa untuk peminat yang telah bermain The Elder Scrolls III: Morrowind atau The Skrol Elder V: Skyrim -Semua yang penuh dengan Elder Scrolls Lore, tetapi jika anda seorang pemain baru, jangan risau! Bab baru ini adalah titik permulaan yang sempurna untuk perjalanan anda sendiri Tatal penatua dalam talian, .

The Elder Scrolls Online: Necrom Screenshot

Di samping itu, sebagai ESO Bab, seperti semua bab sebelumnya, Necrom Ciri -ciri cerita tersendiri, jadi walaupun anda baru memulakan bayangan anda ke atas pengembaraan Morrowind, anda boleh menyelam terus ke dalam pengembaraan ini dan tidak perlu bimbang tentang kehilangan butiran utama atau titik plot.

Ada sesuatu untuk semua orang

Terdapat banyak cara untuk bermain ESO, Dan bergantung pada jenis pemain anda, anda pasti mencari sesuatu yang menggembirakan anda di Necrom Bab. Adakah anda semua mengenai penjelajahan dan pencarian? Zon Semenanjung Telvanni dan Apocrypha penuh dengan pencarian sampingan, lokasi yang unik, dan rahsia. Adakah anda menikmati kandungan pve kumpulan? ?

The Elder Scrolls Online: Necrom Screenshot

Walaupun anda tidak sabar -sabar untuk mencuba pelbagai mod PvP permainan, kelas Arcanist baru membawa semua jenis kebolehan yang kuat untuk banyak medan perang Tamriel. Dalam Necrom, Terdapat aktiviti untuk setiap jenis pemain.

Bermain solo atau bersama rakan

Walaupun anda pasti dapat mengalami Necrom Bab Solo, ESO adalah permainan yang sempurna untuk bermain dengan rakan anda juga, tidak kira sama ada anda dan sekutu anda adalah tahap yang sama. Arcanist Tahap 10 Anda Boleh Bermain Dengan dan Bersenang -senang Bersenang!

The Elder Scrolls Online: Necrom Screenshot

Sekiranya anda tidak mempunyai rakan untuk bermain, jangan risau. The ESO Komuniti sangat mengalu-alukan, dan menggunakan pencari guild dalam permainan adalah cara yang baik untuk memastikan anda dapat mencari komuniti pengembara yang berfikiran sama. Anda juga boleh menapis kesatuan dengan aktiviti pilihan anda. !

. Seperti yang berlaku, Memperkenalkan semua kelas yang boleh dimainkan baru untuk semua pemain untuk menguasai, Arcanist. Direka dengan pelbagai dan fleksibiliti dalam fikiran, Arcanist boleh melakukan mana -mana tiga peranan teras permainan (kerosakan, tangki, atau penyembuhan) berkat tiga garis kemahirannya yang unik.

The Elder Scrolls Online: Necrom Screenshot

Dikuasai oleh Daedric Realm of Apocrypha, Arcanist anda adalah kelas yang sempurna untuk juara Hermaeus Mora (Putera Pengetahuan Daedric) dan pengembaraan anda menjadi Necrom. Dalam ESO, Kami mahu anda bermain dengan cara anda dan membuat binaan unik anda sendiri, dan kerana Arcanist menyesuaikan diri dengan setiap playstyle, sangat sesuai untuk seseorang yang ingin mencuba sedikit dari segalanya.

The Elder Scrolls Online: Necrom Tiba di konsol Xbox One dan Xbox Series X pada 20 Jun. Tidak kira sama ada anda seorang veteran yang berpengalaman atau pengembara baru, bab baru ini mempunyai banyak untuk membuat anda sibuk-semoga berjaya dan kami akan melihat anda di Tamriel!

Koleksi Deluxe Online Elder Scrolls: Necrom

Mulakan pengembaraan yang unik yang dipenuhi dengan bercerita yang tidak tertandingi dan tradisi yang mendalam dari Scrolls Elder. Perjalanan ke Tamriel – hidup, bernafas, fantasi alam semesta magnitud, di mana pilihan anda membentuk pengalaman anda. Pertempuran, rampasan, kraf, mencuri atau bermain sebagai pemanah, ahli sihir, saudagar, sarjana atau pahlawan. Main solo atau dengan rakan dan menggabungkan peralatan dan kebolehan untuk memenuhi gaya permainan anda sendiri. Tiada langganan permainan diperlukan – Beli sekali, bermain bila -bila masa. Apa kebenaran yang terbaik tersembunyi? Cari Necrom dan Rahsia Terlarang Apocrypha. Dari Semenanjung Telvanni di Morrowind timur ke alam kosmik Putera Fate – berjuang untuk menegakkan realiti dan membuka kunci kuasa runic kelas baru – Arcanist! Pra-pembelian Pra-pembelian The Elder Scrolls Online Deluxe Collecti disenaraikan di bawah. Buka kunci dengan serta -merta: • Sadrith Mora Steed Dapatkan yang berikut pada Pelancaran: • Sadrith Mora Kostum Formal Pakaian • Bookwyrm Pet • X1 Unfeathered Crate • X3 Treasure Maps • X2 Pengalaman Skrol (+100% untuk 1 Jam) Koleksi The Elder Scrolls Online Deluxe Collection Online : Necrom adalah seperti “8-permainan-in-one” dan terbaik untuk pengembara yang ingin mengakses barang-barang mewah, ditambah dengan semua zon utama, biomes dan arka pencarian dari seluruh tamriel. Koleksi Deluxe: Necrom termasuk permainan asas, necrom, item mewah dan semua bab sebelumnya, seperti di bawah. • Necrom (baru untuk 2023) • Isle High • Blackwood • Greymoor • Elsweyr • Summerset • Morrowind • Base Game Necrom ** Buka Kelas Baru – Menjadi Dikuasai oleh Rahsia Apocrypha dan Pengetahuan Terlarang Hermaeus Mora. The Arcanist adalah kelas baru yang kuat yang mampu menghancurkan, pemulihan, atau sihir pertahanan dengan menyalurkan rune arcane, purba, dan kehilangan kuasa. . . Kuasa yang tersembunyi namun bergelora mengancam alam apocrypha Hermaeus Mora dan jika rahsia putera Daedric ditemui, ia dapat membongkar semua realiti. Warden Baru dan Sahabat Kelas Arcanist – Dua Sekutu Baru Mencari Pencarian dan Kemuliaan Grand! Buka kunci rakan-rakan Redguard dan Arcanist yang memegang kuasa Arcanist untuk bertempur di sebelah anda dan jaga syarikat anda dalam perjalanan anda di Tamriel. ** Tersedia semasa NECROM dilancarkan. Deluxe Di samping itu, mereka yang membeli koleksi mewah: Necrom akan menerima barang-barang dalam permainan mewah apabila Necrom melancarkan: • Semua edisi pengumpul / barang-barang mewah yang lalu. Gaya Pakaian Perisai Pemakan Pengetahuan • Emotes Cendekiawan / duduk / Berdiri Emotes † tidak termasuk bab pra-pesanan / pra-pembelian yang lalu.

Koleksi Online Skrol Elder: Necrom

. Perjalanan ke Tamriel – hidup, bernafas, fantasi alam semesta magnitud, di mana pilihan anda membentuk pengalaman anda. . . Tiada langganan permainan diperlukan – Beli sekali, bermain bila -bila masa. Apa kebenaran yang terbaik tersembunyi? Cari Necrom dan Rahsia Terlarang Apocrypha. Dari Semenanjung Telvanni di Morrowind timur ke alam kosmik Putera Fate – berjuang untuk menegakkan realiti dan membuka kunci kuasa runic kelas baru – Arcanist! Pra-pembelian Pra-pembelian The Elder Scrolls Online Collecti di bawah. Buka kunci dengan serta -merta: • Sadrith Mora Steed Dapatkan yang berikut pada pelancaran: • Sadrith Mora pakaian formal pakaian • Bookwyrm Pet • X1 Unfeathered Crate • X3 Treasure Maps • X2 Pengalaman Skrol (+100% untuk 1 Jam) Koleksi The Elder Scrolls Online Collection: Necrom adalah seperti “8-permainan-in-one” dan terbaik untuk pengembara yang ingin mengakses semua zon utama, biomes dan arka pencarian dari seluruh tamriel. Koleksi: Necrom termasuk permainan asas, necrom dan semua bab sebelumnya, seperti di bawah. • Necrom (baru untuk 2023) • Isle High • Blackwood • Greymoor • Elsweyr • Summerset • Morrowind • Base Game Necrom ** Buka Kelas Baru – Menjadi Dikuasai oleh Rahsia Apocrypha dan Pengetahuan Terlarang Hermaeus Mora. The Arcanist adalah kelas baru yang kuat yang mampu menghancurkan, pemulihan, atau sihir pertahanan dengan menyalurkan rune arcane, purba, dan kehilangan kuasa. Zon-Zon Baru-Terokai Semenanjung Telvanni, Rumah Cendawan Colossal, Arcane Magic, Rocky Spiers dan ibukota Necrom, Selain itu, lihatlah buku-buku terlarang Perpustakaan yang tidak berkesudahan Apocrypha. Kisah Kosmik – Putera Fate memegang rahsia terlalu berbahaya bagi manusia atau Daedra untuk memahami. Kuasa yang tersembunyi namun bergelora mengancam alam apocrypha Hermaeus Mora dan jika rahsia putera Daedric ditemui, ia dapat membongkar semua realiti. Warden Baru dan Sahabat Kelas Arcanist – Dua Sekutu Baru Mencari Pencarian dan Kemuliaan Grand! Buka kunci rakan-rakan Redguard dan Arcanist yang memegang kuasa Arcanist untuk bertempur di sebelah anda dan jaga syarikat anda dalam perjalanan anda di Tamriel. ** Tersedia semasa NECROM dilancarkan.

Peningkatan Elder Scrolls Online Deluxe: Necrom

Apa kebenaran yang terbaik tersembunyi? Cari Necrom dan Rahsia Terlarang Apocrypha. Dari Semenanjung Telvanni di Morrowind timur ke alam kosmik Putera Fate – berjuang untuk menegakkan realiti dan membuka kunci kuasa runic kelas baru – Arcanist! The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom Memerlukan Elder Scrolls Online Standard Edtition (Base Game) untuk bermain. Pra-pembelian Pra-pembelian The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom Sekarang untuk mendapatkan akses segera ke Sadrith Mora Spore Steed ditambah lebih banyak item apabila Necrom dilancarkan, seperti yang disenaraikan di bawah. Buka kunci dengan serta -merta: • Sadrith Mora Steed Dapatkan yang berikut pada Pelancaran: • Sadrith Mora pakaian formal pakaian • Bookwyrm Pet • X1 Unfeathered Crate • X3 Treasure Maps • X2 Pengalaman Skrol (+100% untuk 1 jam) Necrom ** Buka kunci Kelas Baru – Dikemukakan oleh Rahsia Apocrypha dan Pengetahuan Terlarang Hermaeus Mora. The Arcanist adalah kelas baru yang kuat yang mampu menghancurkan, pemulihan, atau sihir pertahanan dengan menyalurkan rune arcane, purba, dan kehilangan kuasa. Zon-Zon Baru-Terokai Semenanjung Telvanni, Rumah Cendawan Colossal, Arcane Magic, Rocky Spiers dan ibukota Necrom, Selain itu, lihatlah buku-buku terlarang Perpustakaan yang tidak berkesudahan Apocrypha. Kisah Kosmik – Putera Fate memegang rahsia terlalu berbahaya bagi manusia atau Daedra untuk memahami. Kuasa yang tersembunyi namun bergelora mengancam alam apocrypha Hermaeus Mora dan jika rahsia putera Daedric ditemui, ia dapat membongkar semua realiti. Warden Baru dan Sahabat Kelas Arcanist – Dua Sekutu Baru Mencari Pencarian dan Kemuliaan Grand! Buka kunci rakan-rakan Redguard dan Arcanist yang memegang kuasa Arcanist untuk bertempur di sebelah anda dan jaga syarikat anda dalam perjalanan anda di Tamriel. . Deluxe Selain itu, mereka yang membeli peningkatan deluxe: Necrom akan menerima barang-barang dalam permainan mewah apabila Necrom dilancarkan: • Hermitage Servitor Mount • Cipher’s Eye Pocket Watcher Pet • Memento kepala wanita gelap Emotes Scholar Berdiri Memerlukan Skrol Elder Dalam Talian, Dijual secara berasingan.

Penatua Skrol Elder Menaiktaraf: Necrom

Apa kebenaran yang terbaik tersembunyi? Cari Necrom dan Rahsia Terlarang Apocrypha. Dari Semenanjung Telvanni di Morrowind timur ke alam kosmik Putera Fate – berjuang untuk menegakkan realiti dan membuka kunci kuasa runic kelas baru – Arcanist! The Elder Scrolls Online Upgrade: Necrom memerlukan Elder Scrolls Online Standard Edition (Base Game) untuk bermain. Pra-pembelian Pra-pembelian The Elder Scrolls Online Naik T-Online: Necrom Sekarang untuk mendapatkan akses segera ke Sadrith Mora Spore Steed, ditambah lebih banyak item apabila Necrom dilancarkan, seperti yang disenaraikan di bawah. Buka kunci dengan serta -merta: • Sadrith Mora Steed Dapatkan yang berikut pada Pelancaran: • Sadrith Mora pakaian formal pakaian • Bookwyrm Pet • X1 Unfeathered Crate • X3 Treasure Maps • X2 Pengalaman Skrol (+100% untuk 1 jam) Necrom ** Buka kunci Kelas Baru – Dikemukakan oleh Rahsia Apocrypha dan Pengetahuan Terlarang Hermaeus Mora. . Zon-Zon Baru-Terokai Semenanjung Telvanni, Rumah Cendawan Colossal, Arcane Magic, Rocky Spiers dan ibukota Necrom, Selain itu, lihatlah buku-buku terlarang Perpustakaan yang tidak berkesudahan Apocrypha. Kisah Kosmik – Putera Fate memegang rahsia terlalu berbahaya bagi manusia atau Daedra untuk memahami. Kuasa yang tersembunyi namun bergelora mengancam alam apocrypha Hermaeus Mora dan jika rahsia putera Daedric ditemui, ia dapat membongkar semua realiti. Warden Baru dan Sahabat Kelas Arcanist – Dua Sekutu Baru Mencari Pencarian dan Kemuliaan Grand! Buka kunci rakan-rakan Redguard dan Arcanist yang memegang kuasa Arcanist untuk bertempur di sebelah anda dan jaga syarikat anda dalam perjalanan anda di Tamriel. ** Tersedia semasa NECROM dilancarkan. .

Kisah Berkaitan Untuk “Empat Alasan Tentakular Mengapa Pemain Baru Akan Suka Skrol Elder Dalam Talian: Bab Necrom”

Siaran Digital Xbox di Tokyo Game Show 2023: Setiap pengumuman dan permainan mendedahkan

Cara Menonton: Siaran Digital Xbox di Tokyo Game Show 2023

Tokyo Game Show 2023: Xbox Digital Broadcast Returns

 • Xbox Game Studios
  • 343 industri
  • Gabungan
  • Permainan paksaan
  • Inisiatif ini
  • Hiburan Inxile
  • Hiburan Obsidian
  • Jarang berlaku
  • Putar 10 studio
  • Xbox Wire
  • Xbox Wire Dach
  • Xbox Wire en Español
  • Xbox wire en francais
  • Xbox wire em português
  • Xbox Wire Japan
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube
  • Aset media
  • Amaran penyitaan fotosensitif
  • Syarat Penggunaan
  • Kod kelakuan
  • RSS
  • Tanda dagangan