The Elder Scrolls 6 Spekulasi Tarikh Siaran, Lokasi, dan Lagi | Loadout, The Elder Scrolls 6 tidak keluar sehingga 2028 (sekurang -kurangnya) – Xfire

The Elder Scrolls 6 tidak keluar sehingga 2028 (sekurang -kurangnya)

Ragu -ragu Spencer dalam menamakan platform untuk TES6 dapat mencadangkan udara ketidakpastian yang mengelilingi eksklusif konsol. Walaupun dia sebelum ini membayangkan pada tahun 2021 bahawa Elder Scrolls 6 mungkin Xbox Eksklusif, sejak itu dia telah mundur pada pernyataan ini.

Spekulasi Tarikh Siaran 6 Elder Spekulasi, lokasi, dan banyak lagi

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 untuk apabila sekuel ini menjadi salah satu permainan terbesar sepanjang masa akhirnya tiba.

The Elder Scrolls 6 Tarikh Siaran: Landskap dipamerkan di Elder Scrolls 6 Trailer Pengumuman

Diterbitkan: 30 Jun, 2023

Bilakah Tarikh Siaran Skrol Elder 6? Sudah lebih dari satu dekad sejak pelepasan Skyrim, tajuk terbesar dalam siri ini (dan ya, kami bermaksud tarikh pelepasan asal dan bukan pelepasan semula), jadi kami berharap dapat melihat lebih lanjut mengenai sekuel tidak lama lagi.

Pasti banyak tekanan untuk pasukan di Bethesda Game Studios untuk menindaklanjuti salah satu permainan terbaik sepanjang masa, tetapi kami mempunyai banyak kepercayaan bahawa gelaran Elder Scrolls yang akan datang akan menjadi salah satu permainan Xbox RPG terbaik yang tersedia. Buat masa ini, ini adalah semua yang anda perlu tahu mengenai ansuran seterusnya dalam siri Elder Scrolls.

Spekulasi Tarikh Siaran 6 Skrol Elder

Tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 dijangka tiba pada tahun 2028 pada awalnya pada konsol Xbox dan PC. Ini adalah menurut Ketua Xbox Phil Spencer, yang mendakwa pada tahun 2023 semasa pertempuran mahkamah Microsoft dengan FTC bahawa TES 6 adalah “begitu jauh” dan “permainan yang seperti lima tahun lagi”.

Walau bagaimanapun, semasa pertempuran mahkamah yang sama, peguam Microsoft menyatakan bahawa Elder Scrolls 6 dijadualkan untuk tetingkap pelepasan 2026, menurut liputan The Verge mengenai kes itu. Kami percaya bahawa ini adalah kesilapan yang mudah, kerana ia bercanggah dengan pernyataan Phil Spencer.

Permainan ini seolah -olah jauh dari Spencer tidak dapat mengatakan sistem konsol yang akan dilancarkan, kerana ia mungkin tidak siap sehingga generasi selepas Xbox Series X dan S. Konsol generasi akan datang dijangka tiba pada tahun 2027 atau 2028. Kami tidak tahu tentang anda, tetapi Elder Scrolls 6 akan membuat tajuk pelancaran untuk beberapa perkakasan Xbox baru, tidakkah anda fikir?

Ini bukan hanya komen Spencer yang menunjuk ke arah TES 6 yang bertahun -tahun jauh. Dalam wawancara 2021 dengan The Telegraph, kepala Bethesda Todd Howard mengatakan bahawa permainan itu masih dalam ‘fasa reka bentuk’. Kami juga tahu bahawa permainan ini mungkin masih dalam pra-pengeluaran terima kasih kepada profil LinkedIn pekerja. Fanny Manset, pengurus HR di studio, menyatakan bahawa Bethesda Game Studios masih dalam “pra-pengeluaran pada yang sangat dinanti-nantikan The Elder Scrolls VI”, pada kali terakhir mereka mengemas kini portfolio mereka pada Januari 2023.

Thumbnail YouTube

Tidak mungkin Bethesda akan berputar sepenuhnya ke TES 6 sehingga tarikh pelepasan Starfield, dan mungkin juga pelepasan Starfield DLC yang pertama, telah berlalu. Oleh kerana kami tidak melihat banyak maklumat mengenai Elder Scrolls 6 sejak treler pengumuman pada tahun 2018, Bethesda tidak mungkin bersedia untuk memamerkan lebih banyak permainan sehingga ia hampir dibebaskan.

Walaupun ia pasti akan memukul platform Xbox dan PC, berita mengenai pelepasan PlayStation dari Elder Scrolls 6 tidak pasti. Kemungkinannya adalah bahawa ia akan menjadi konsol penuh eksklusif untuk Xbox, sama seperti Starfield.

Spekulasi lokasi yang lebih tua

The Elder Scrolls 6 Lokasi dijangka menjadi Hammerfell, berdasarkan beberapa teases dari Bethesda Game Studios.

Sebagai contoh, tweet dari akaun Twitter rasmi Skrol Elder untuk merayakan Tahun Baru untuk 2021 mempunyai tiga lilin yang ditempatkan secara strategik; satu di atas peta, satu di Skyrim, dan yang terakhir di bawah label untuk Hammerfell. Dipercayai bahawa lilin di atas garisan peta dengan ruang, merujuk Starfield. Tweet itu juga meminta pemain untuk “menyalin masa lalu dan memetakan masa depan”, dan sejak Hammerfell telah diterokai dalam permainan sebelumnya, ia boleh menjadi ‘masa lalu’ yang dirujuk dalam tweet.

The Elder Scrolls 6 Tarikh Siaran: Tweet Meraikan Tahun Baru 2021 dari Akaun Twitter Elder Scrolls dengan Peta Tamriel dan Tiga Lilin

Bagi High Rock, Nah, rupa bumi satu -satunya treler untuk permainan pasti mempunyai kawasan tinggi dengan formasi batu. Tetapi selain itu, Starfield juga mempunyai penggoda kecil untuk Elder Scrolls 6 dalam treler, dengan garis besar peta batu tinggi di dalam kokpit kapal angkasa, seperti yang dikesan oleh U/Fair_industry7328 pada Subreddit Elder Scrolls.

Dari apa maklumat yang kami ada setakat ini, ia juga boleh menjadi kedua -dua lokasi berdasarkan permainan, permainan Bethesda Game Studios jauh lebih besar sekarang daripada ketika Skyrim dibebaskan. Sehingga kita mendapat nama rasmi permainan seperti Skyrim sebelum itu atau pengesahan dari Bethesda Game Studios, ia adalah meneka orang di mana permainan Elder Scrolls seterusnya akan berlangsung.

Spekulasi cerita 6 Scrolls 6 cerita

Malangnya, kami tidak mempunyai pengesahan mengenai kisah Skrol Elder 6. Walau bagaimanapun, kerana kejayaan Skyrim, kami mungkin melihat cerita lain yang mengikuti naratif politik yang mendalam di tengah -tengah suasana fantasi, dengan watak anda di tengah -tengahnya.

Thumbnail YouTube

Oleh kerana taruhan sudah lebih tinggi, terima kasih kepada populariti siri ini sejak pelepasan Skyrim, Bethesda Game Studios mungkin meletakkan banyak masa dan usaha untuk memastikan ia adalah sekuel yang berjaya. Dan, sebagai kisah utama adalah faktor pemacu dalam mana -mana permainan RPG, kami mengharapkan plot Elder Scrolls 6, baik dalam kandungan naratif dan sampingan utama, menjadi sangat mengagumkan.

Penatua menatal 6 spekulasi perlumbaan

Sekiranya Elder Scrolls 6 kembali ke Hammerfell atau High Rock untuk ansuran seterusnya dalam siri ini, tidak mungkin mana -mana kaum baru akan diperkenalkan kerana tradisi Tamriel. Walau bagaimanapun, jika permainan memutuskan untuk membawa kami ke suatu tempat yang tidak dikenali, anda pasti dapat melihat beberapa perlumbaan baru yang boleh anda mainkan.

Buat masa ini, sejak Skyrim memutuskan untuk hanya menggunakan kaum sedia ada dalam siri Elder Scrolls, dan Teases yang menunjuk di lokasi lama yang digunakan, kami tidak mengharapkan perlumbaan baru tiba. Mudah -mudahan, kami akan mendapat pengesahan mengenai perkara ini lebih awal daripada kemudian.

Apa yang dapat kita lihat dari permainan Elder Scrolls 6?

Walaupun kita belum melihat sebarang permainan dari Bethesda Game Studios, kita boleh mengharapkan penambahbaikan di seluruh papan sejak pembebasan Skyrim Game dalam siri ini pada tahun 2011.

Pertama, kita boleh mengharapkan permainan pertempuran yang lebih baik dan memerangi secara keseluruhan. Walaupun Skyrim adalah permainan yang luar biasa, ia tidak mempunyai sistem tempur huru-hara yang terbaik sehingga naik taraf yang akan menawarkan pertempuran dan spellcasting yang lebih mendalam, yang akan menjadi tambah besar.

Kami juga mengharapkan perubahan dan penambahbaikan dalam hubungan antara anda dan NPCS, kawasan yang lebih besar untuk meneroka dengan pelbagai perkara menarik, peluang menarik untuk membina rumah anda sendiri, dan banyak lagi. Oleh itu, pada dasarnya kita berharap untuk Skyrim yang lebih besar dan lebih baik, yang tidak sepatutnya mengejutkan.

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Elder Scrolls 6, yang, malangnya, belum mempunyai banyak bukti kukuh. Dan memandangkan sejarah tarikh pelepasan Starfield, ia boleh menjadi seketika sehingga kami mempunyai tarikh pelancaran yang disahkan dan permainan menjadi salah satu permainan terbaik sepanjang masa atau permainan xbox terbaik.

Lebih banyak dari beban

Callum Self jika dia tidak mengamuk tentang Marvel’s Spider-Man 2, menjatuhkan beberapa royales pertempuran terbaik seperti Fortnite, atau menonton treler Mortal Kombat 1 berulang kali, Callum boleh didapati bermain cukup banyak genre permainan di PS5, Xbox, atau Nintendo Switch.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Bilakah Elder Scrolls 6 keluar

Walaupun mengambil masa dua dekad untuk Elder Scrolls 6 untuk keluar, kami cukup pasti peminat masih akan menantikannya.

Menjadi peminat Scrolls Elder adalah latihan dalam kesabaran. Pada tahun 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim Gamers Gamers di seluruh dunia dengan jenis pengalaman mendalam yang dipadankan hanya oleh beberapa dari segi skop dan kedalaman, mewujudkan dirinya dengan tegas sebagai salah satu permainan yang paling berjaya sepanjang masa. Setelah menunggu selama sedekad, peminat masih menunggu berita mengenai penggantinya, The Elder Scrolls 6. Tetapi, sepertinya, penantian jauh dari.

Berita terkini mengenai Elder Scrolls datang terus dari kepala Xbox, Phil Spencer, semasa pendengaran Microsoft vs FTC mengenai pengambilalihan Activision.

Antara lain, seperti Starfield dan eksklusifnya, Spencer dipersoalkan mengenai platform di mana TES6 akan dihidupkan. Walau bagaimanapun, sambutannya membayangkan pada pelancaran yang jauh: “Sejauh ini sukar untuk memahami apa platformnya,” katanya. Menurutnya, permainan itu adalah “lima tahun ditambah”, menyiratkan tarikh pelepasan 2028 pada awalnya.

Pengumuman awal TES6 semasa E3 2018, diikuti oleh Radio Silence, telah meninggalkan peminat yang berspekulasi mengenai kemajuannya. Tetapi Bethesda Game Studios, yang terkenal dengan pendekatan satu-permainannya, telah sibuk dengan Starfield, mengumumkan masa yang sama dengan TES6. Pembebasan Starfield pada bulan September menunjukkan bahawa perkembangan Tes6 masih dalam peringkat awal.

Kelewatan ini mempunyai peminat dan pakar industri yang berspekulasi mengenai masa depan TES6. Dengan kemungkinan pelancaran Xbox seterusnya dan PlayStation 6 sekitar 2028, kemungkinan TES6 tidak berada di sekitar sehingga generasi akan datang konsol dilancarkan.

Ragu -ragu Spencer dalam menamakan platform untuk TES6 dapat mencadangkan udara ketidakpastian yang mengelilingi eksklusif konsol. Walaupun dia sebelum ini membayangkan pada tahun 2021 bahawa Elder Scrolls 6 mungkin Xbox Eksklusif, sejak itu dia telah mundur pada pernyataan ini.

Walau bagaimanapun, walaupun di tengah-tengah kekaburan ini, penting untuk diperhatikan bahawa Bethesda bukan orang asing untuk mengeluarkan pelbagai platform. Skyrim sendiri memulakan kerjayanya di Xbox 360, PS3, dan PC dan kemudian berkembang ke banyak platform, termasuk Xbox Series X | S, PS5, Xbox One, PS4, dan VR.

Sekiranya tidak ada yang lain, Bethesda telah membuktikan dirinya sebagai pembuat tajuk marquee. Dari Elder Scrolls hingga Fallout dan sekarang, Starfield, Bethesda lebih berhak mendapat faedah keraguan. Di samping.

Buat masa ini, peminat dapat menantikan Skyrim kemungkinan besar akan pergi ke konsol Nintendo seterusnya serta PlayStation 6 dan apa sahaja Xbox Gen seterusnya akan dipanggil.