The Elder Scrolls 6: Setiap sekerap maklumat dan khabar angin | PC Gamer, The Elder Scrolls 6: Semua yang kita tahu setakat ini | Gamesradar

The Elder Scrolls 6: Semua yang kita tahu setakat ini

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

The Elder Scrolls 6: Semua yang kita tahu mengenai Pulangan Seterusnya ke Tamriel

The Elder Scrolls 6 masih jauh, tetapi kami telah mengumpulkan semua berita dan khabar angin semasa kami menunggu.

The Elder Scrolls 6 Trailer Teaser - Logo Bergaya

Bolehkah anda merasakan perubahan di udara, Elder Scrolls 6 Hopefuls? Sedikit pelonggaran ketegangan, kesabaran yang tegang untuk kita semua? Itu kemungkinan baru dibuka di kaki langit. Kami telah tiba secara rasmi di era pasca-bintang. Kami telah bergerak melewati salah satu mercu tanda terbesar di jalan panjang kembali ke Tamriel dan bergerak menurun dari ruang jauh ke dunia yang biasa, fantastik mudcrabs dan gulungan manis. Jadi pasti tidak lama sebelum butiran segar mengenai apa yang akan datang untuk tatal Elder, betul? Betul?

Kelas Sejarah Bethesda

.

Baiklah, diakui, kita masih tidak boleh menahan nafas. Kemungkinannya, Starfield akan mempunyai tumpuan yang panjang dan sihat seperti epal mata PR Bethesda, dan Elder Scrolls 6 mungkin tidak akan mengukus ke stesen selepas itu. Todd Howard tidak membiarkan sesiapa pun di atas kapal angkasa -bukan dirinya sendiri. Namun, jika anda sangat terdesak untuk pengalaman Elder Scrolls 6 -dan anda menganggap diri anda, katakan, “ambivalen berkualiti” – ada selalu Mod Skrol Elder yang Dikemukakan Sendiri 6 di luar sana untuk menghiburkan khayalan.

Sementara itu, ketika kami menunggu pulangan Bethesda dari bintang -bintang, kami akan berada di sini jika anda ingin menukar spekulasi, khabar angin perdagangan, mete keluar maklumat yang salah, dan berkumpul dengan sisa kecil Scrolls 6 yang mungkin jatuh dari meja Bethesda. Di mana di Tamriel akan pengembaraan seterusnya kami membawa kami ke? Di mana pada garis masa menatal yang lebih tua akan berlaku? Dan tentu saja, persoalan yang kita semua ingin tahu paling banyak, bilakah kita dapat memainkannya? (Tidak lama lagi.)

Inilah semua yang kita tahu mengenai Elder Scrolls 6.

Adakah terdapat tarikh pelepasan 6 Scrolls 6?

Tiada sesiapa yang tahu. Kami berharap dapat melihat pelepasan Elder Scrolls 6 pada dekad ini, tetapi ia meneka orang.

Sekarang bahawa Starfield telah dilancarkan, Tes6 sepatutnya bersebelahan dengan senarai tugasan, tetapi selamat untuk menganggap permainan ruang masih akan mendapat perhatian penuh Bethesda untuk masa depan. Setakat tanda-tanda di mana Elder Scrolls 6 adalah pada masa yang sama, Todd Howard menggambarkan sekuel itu sebagai “pra-pengeluaran” pada bulan Jun 2022, dan kemudian pada bulan Ogos 2023 Pete Hines mengesahkan ia bergerak ke dalam pembangunan. .

Todd Howard sendiri memperkenalkan Elder Scrolls 6 Teaser Trailer di E3 pada tahun 2018. Belajar selekali anda berani. Betul -betul meminumnya. Kerana gambaran pertama ini akan menjadi pandangan rasmi terakhir pada permainan seterusnya dalam siri yang akan kami dapatkan untuk seketika. .

Bethesda mengharapkan Elder Scrolls 6 mempunyai seumur hidup seperti Skyrim

Dalam wawancara video yang panjang dari November 2022, Todd Howard menyentuh keseluruhan topik: Starfield, Falsafah Kreatif Permainan Video, Romantik NPC -dan, tentu saja, Elder Scrolls 6. Mengenai pembebasannya: “Saya harap ia tidak lama lagi,” kata Howard, mengulangi kenyataan terdahulu mengenai Bethesda Development Times. “Kami juga mahu mereka keluar. Dan saya harap mereka tidak mengambil masa yang mereka lakukan, tetapi mereka lakukan. Sekiranya saya dapat kembali ke masa, tidak akan pernah menjadi rancangan saya untuk menunggu selagi ia diambil.”

Dari sana, Howard mengesahkan cinta studio untuk dunia Scrolls Elder, dengan menyatakan bahawa dia menghabiskan lebih banyak masa berkembang di ruang itu daripada tempat lain. Berikutan populariti Skyrim yang berterusan, Howard mengatakan bahawa kerja sedang dilakukan untuk memberikan permainan Elder Scrolls seterusnya. “Anda harus berfikir, okay, orang akan bermain permainan Elder Scrolls seterusnya selama satu dekad, dua dekad,” kata Howard. “Dan itu mengubah cara anda berfikir tentang bagaimana anda arkiteknya, dari perjalanan.”

Juga disahkan: Seperti yang dijangkakan, Elder Scrolls 6 sedang direka dengan minda ke arah mod sokongan, dan mereka yang menciptanya.

Berapa tahun E3 telah sejak kita mendengar tentang Elder Scrolls 6?

Todd Howard meletakkan berkat dan mengutuk kami dengan mengumumkan Elder Scrolls 6 di E3 2018 walaupun Starfield (menjelang ES6 dalam saluran paip Bethesda) masih dalam pembangunan. Kami sangat bersabar, jadi kami hanya akan mengasingkan tahun -tahun E3 di mana kami tidak pernah mendengar lebih lanjut mengenai Elder Scrolls 6. Dan tidak, kami tidak berhasrat untuk berhenti jika E3 di kubur.

E3 2019: “Saya fikir semua orang harus sangat sabar,” kata Todd Howard kepada IGN.

“Jika anda datang kepada saya untuk maklumat lanjut sekarang dan tidak bertahun -tahun dari sekarang, saya gagal menguruskan jangkaan anda dengan betul,” kata Pete Hines.

E3 2021: “Adalah baik untuk memikirkan Elder Scrolls 6 seperti yang masih dalam reka bentuk [fasa],” kata Todd Howard dalam temu bual sejurus selepas E3 2021.

Bukan-E3 2022: Dalam temu bual IGN, Todd Howard bersimpati dengan kami menatap dengan cepat dari pantai tepi pantai dan bertanya -tanya apabila tatal penatua akan kembali dari perang, mengatakan bahawa permainan Bethesda “mengambil sedikit masa, saya harap mereka keluar lebih cepat, saya benar -benar lakukan, “mencuba seberapa keras yang kita boleh, tetapi kita mahu mereka menjadi yang terbaik kerana mereka boleh untuk semua orang.”

Apa lokasi penatua yang lebih tua 6?

Dengan begitu sedikit maklumat, peminat Elder Scrolls telah mengambil untuk memisahkan apa -apa skrol Elder yang berkaitan dengan mencari petunjuk, bermula dengan treler penggoda asal dari 2018. Todd Howard mencadangkan bahawa petunjuk memang wujud, mengatakan penggoda itu mengandungi “petunjuk di mana ia ditetapkan.”Masyarakat telah berjalan dengan itu. Todd Howard sendiri telah mengesahkan bahawa lokasi Elder Scrolls 6 telah diputuskan, dan keputusan ini dibuat sebentar tadi.

Kami telah mengambil retak untuk memikirkan penetapan tatal penatua 6 diri kita.

Batu Tinggi

Ia adalah perkara yang munasabah untuk ditebak, dan pada masa ini teori yang paling popular. . Di sana anda pergi -batu tinggi. Itu tidak mencukupi untuk memastikan. Geografi TES berubah agak sedikit dari masa ke masa, dan High Rock telah diliputi oleh permainan awal. Begitu juga Hammerfell, Morrowind, Cyrodiil, dan Skyrim.

Menambah spekulasi, treler Starfield dari E3 2021 termasuk mungkin penggoda Scrolls Elder. Gores yang sangat kecil di bahagian dalam kapal angkasa kelihatan mencurigakan seperti lukisan landasan tanah. Ia juga kelihatan mencurigakan seperti Teluk Illiac Tamriel, yang terletak di antara High Rock dan Hammerfell. Ini adalah perincian yang sangat kecil yang tidak boleh apa -apa, tetapi ia pasti adalah bentuk yang berbeza. Bercakap tentang Hammerfell, Bethesda sudah mungkin mengusiknya sebagai lokasi juga. Mungkin semuanya bersatu.

Terima kasih kepada catatan Tahun Baru oleh Bethesda pada penghujung tahun 2020, Hammerfell adalah destinasi lain yang mungkin. Tidak ada yang pasti jika gambar disiarkan adalah Betul petunjuk mengenai Elder Scrolls 6, tetapi mesej mengenai “Pemetaan Masa Depan” pasti kelihatan seperti itu. Peminat telah membuat spekulasi bahawa penempatan lilin pada imej adalah petunjuk, terutamanya yang diletakkan di bawah perkataan “Hammerfell” di kawasan yang tidak dibatalkan peta barat Skyrim. Hammerfell adalah rumah kepada orang -orang Redguard dan padang pasir Alik’r dapat bersesuaian dengan persekitaran berbatu, gersang yang ditunjukkan dalam treler penggoda asal.

Transkripsi masa lalu dan peta masa depan. !�� pic.Twitter.com/bl44czldiedecember 31, 2020

Elsweyr

Elsweyr adalah kemungkinan kecil. Untuk satu perkara, ia tidak banyak muncul, jadi ada banyak ruang untuk mengisi kekosongan. Kedua, tanah air Khajiit, dan mungkin masuk akal untuk memberi tumpuan kepada salah satu perlumbaan Skyrim yang paling popular. Yang mengatakan, kami ragu -ragu, memandangkan Elsweyr telah diterokai dalam pengembangan Online Scrolls Elder dari 2019.

Black Marsh mungkin tidak. Penggoda itu tidak kelihatan seperti itu. Valenwood juga terasa tidak mungkin, seperti yang kita tahu ia penuh dengan paya. Diberikan, penggoda itu mungkin sengaja mengelirukan.

Kita tidak boleh menolak bahawa kita mungkin akan kembali ke tempat yang sudah dilindungi, sudah tentu. Terima kasih kepada Elder Scrolls Online, pelbagai wilayah yang belum dipetakan di Tamriel menyusut. Yang boleh mendorong TES6 untuk berani membuang arahnya ke luar negara, seperti benua misteri Akavir, Tanah eksotik mengadakan kaum mesra yang mesra seperti Syaitan salji kamal dan vampir, seperti ular Tsaesci. Atau ia boleh mendorong Bethesda untuk meninjau semula wilayah sebelumnya, seperti High Rock, yang sekali lagi adalah tekaan yang paling popular.

Sejauh mana perkembangan penatua 6?

“Adalah baik untuk memikirkan Elder Scrolls 6 seperti yang masih dalam reka bentuk [fasa],” kata Todd Howard dalam wawancara Jun 2021. “Tetapi kami memeriksa teknologi: ‘Adakah ini akan mengendalikan perkara yang ingin kami lakukan dalam permainan itu?.”

Howard sebelum ini telah menyebutkan kerja yang dilakukan pada enjin penciptaan Bethesda sebagai asas yang diperlukan untuk Elder Scrolls 6. Pada tahun 2016, Howard mencadangkan bahawa teknologi yang diperlukan untuk mencipta visi Bethesda kerana ia tidak ada pada masa itu.

?”Katanya. “Dan itu sesuatu yang akan mengambil banyak masa, apa yang kita fikirkan untuk permainan itu.

Dalam wawancara lain yang berbeza, Todd Howard merujuk kepada “Major Engine Rewrite” yang sedang dijalankan untuk Starfield. ES6 hampir pasti akan mendapat manfaat daripada teknologi enjin baru yang sama tetapi jelas ada banyak masa yang dibelanjakan di hadapan pada generasi Bethesda yang akan datang RPG.

. Pada masa pengembaraan pemain tunggal seterusnya di Tamriel dibebaskan, ia akan lebih dari satu dekad sejak pelancaran pertama Skyrim.

“Jurang di antara akan lama. Sudah ada. Di satu pihak, saya rasa senang merindui perkara. Saya rasa itu membuatkan orang datang dengan mata yang benar -benar segar, dan saya fikir apabila mereka akhirnya -melihat permainan dan apa yang kita fikirkan, mereka akan lebih memahami jurang dari segi teknologi dan apa yang kita mahukan untuk dilakukan.”

Faktor lain yang memanjangkan debut Tes6 adalah bahawa krew Howard tidak mahu dikenali sebagai lelaki yang lebih tua jatuh. “Saya fikir Todd dan pasukannya telah memperoleh hak, memandangkan kualiti perkara ini, dapat berkata, ‘Kami tahu semua orang benar -benar mahu [TES6], tetapi kami sebagai orang kreatif mahu dapat melakukan perkara yang kami’ Re benar -benar bersemangat, ‘”Hines menjelaskan kepada GameSpot pada tahun 2017. “Mereka mahu dapat menentukan perkara-perkara yang mereka kerjakan pada masa akan datang, sama ada perkara yang ada atau sama ada IP baru.

Bilakah kita akan melihat lebih banyak tatal penatua 6?

Sudah bertahun -tahun tidak datang sehingga selepas Starfield, projek besar seterusnya Bethesda, yang dibebaskan pada bulan September 2023. .

Oblivion, Fallout 4, dan Skyrim ditunjukkan di negeri-negeri yang hampir siap dengan menunggu yang agak kecil yang membawa kepada pelancaran mereka (Oblivion dijadualkan untuk pembebasan November 2005, ia ditangguhkan pada Mac 2006), dan Bethesda mungkin menyamakan TES6 untuk A urutan yang sama. Hines memberitahu kami pada tahun 2016 Bahawa Skrol Elder yang akan datang tidak akan digoda di sepanjang kedua -duanya sebagai tanda kualiti dan sebagai balsem untuk pasukan pembangunan untuk membuat permainan yang betul dan bukannya mengalihkan sumber untuk demo kepingan menegak. Ini bermakna tembakan beberapa gunung boleh menjadi yang terakhir yang kita lihat dari Elder Scrolls 6 sehingga banyak permainan sebenarnya dibina.

Jika anda tertanya -tanya mengapa Elder Scrolls 6 telah diumumkan di E3 apabila kita tahu Starfield akan datang pertama, VP pemasaran Bethesda Pete Hines membincangkannya dalam temu bual dengan FZ.se. “Jadi hanya dalam perbualan dengannya [dan] orang -orang di dalam pasukan saya untuk mengatakan, lihat, mengapa kita tidak menganggap meletakkan sedikit lebih banyak pelan tindakan untuk studio yang menjelaskan kepada orang ramai, ‘Inilah yang kita melakukan -ya, kami membuat permainan ini dipanggil Starfield dan inilah yang ada, dan ya, kami akan membuat Elder Scrolls 6, tetapi kami mempunyai dua permainan lain untuk membangun dan membuat yang pertama.”Ini hanya supaya orang mempunyai rasa yang lebih baik di mana kita berada dan ke mana kita menuju.”

Adakah Elder Scrolls 6 akan menjadi Xbox Eksklusif?

Sekarang, kita semua telah mendengar bahawa Microsoft membeli Bethesda. Bagi pemain PC, berita ini mungkin tidak akan mempunyai kelemahan segera. . Paling teruk, anda perlu melangkah melalui kedai Windows 10 untuk mengambil salinan, sementara pemilik PS5 akan ditinggalkan dalam keadaan sejuk.

Bajet-bijak, The Elder Scrolls 6 mungkin akan menerima setiap sen yang diperlukan untuk menjadi Big Bethesda RPG yang seterusnya, tetapi rangsangan dompet Microsoft mungkin tidak akan menyakitkan sama ada. Permainan ini mungkin tidak akan datang ke PS5 ketika tiba masanya, tetapi ia akan Jadilah tawaran Pas Permainan sehari-satu. Itu akan menjadi alasan yang cukup baik untuk mendaftar.

. Xbox Boss Phil Spencer agak tidak langsung, berkata “Untuk berada di Xbox, saya mahu kami dapat membawa pakej lengkap lengkap tentang apa yang kita ada. Dan itu benar apabila saya berfikir tentang Elder Scrolls 6.”Mesej yang diterima ialah, ya, Elder Scrolls 6 tidak akan berada di PlayStation.

Adakah Mod Sokongan 6 SCROLLS 6?

Modding Bethesda RPGS adalah jenis asas penting permainan pc. Hanya ada sesuatu tentang komuniti pemain yang diberikan kebebasan untuk mencipta beberapa spektakuler berfungsi . Malah ada permainan siap berdasarkan mod Skyrim yang dikeluarkan yang dipanggil The Forgotten City.

Manakala riak berbatu Bethesda Penciptaan Kelab belum berkurangan sepenuhnya, kita boleh dengan selamat bertaruh bahawa tatal penatua 6 akan moddable. Malah Fallout 76, permainan dalam talian, akhirnya akan moddable, kata Bethesda.

Nantikan warisan berterusan Thomas enjin tangki, Pemusnah dunia.

Elder Scrolls 6 Mungkin Todd Howard’s Last Hurray

Sukar untuk tidak memikirkan Todd Howard sebagai perlawanan tetap di Bethesda -negarawan Elder Elder Scrolls, jika anda mahu. Bahkan Todd tertakluk kepada masa, bagaimanapun, dan permainan tatal Elder cenderung memakan banyaknya-terutama ketika anda faktor sokongan pasca pelepasan. Dalam temu bual dengan IGN, Howard menyatakan bahawa dia menjalankan nombor -nombor sama ada dia akan mempunyai satu lagi skrol tua di dalamnya apabila permainan seterusnya keluar dari pintu. “Saya mungkin tidak boleh mengatakan ini. . “Berapa lama orang bermain skrol Elder? Itu mungkin yang terakhir saya lakukan. Saya tidak tahu.

Peminat memohon Bethesda untuk memasukkan YouTuber yang dikasihi di Elder Scrolls 6, dan kini ia rasmi: Shirley Curry, aka ‘Skyrim Nenek’ akan muncul di Elder Scrolls 6 sebagai NPC.

“Ini sangat bermakna bagi saya,” kata Curry dalam video ulang tahun ke -25 Scrolls (pada 8:40), “kerana saya sangat gembira mengetahui bahawa orang lain bermain dengan watak saya dalam permainan Elder Scrolls masa depan.”

Buletin PC Gamer

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Omri Petitte

Omri Petitte adalah bekas editor bersekutu pc gamer dan penulis bebas lama yang meliputi berita dan ulasan. Sekiranya anda melihat namanya, ini mungkin bermaksud anda membaca tentang beberapa jenis penembak orang pertama. Mengapa ya, dia ingin bercakap dengan anda mengenai medan perang. Adakah anda mempunyai beberapa hari?

  • Editor Bersekutu Lauren Morton
  • Mollie Taylor Ciri Pengeluar

The Elder Scrolls 6: Semua yang kita tahu setakat ini

Elder Scrolls 6

The Elder Scrolls 6 betul memasuki pembangunan berikutan fasa pra-pengeluaran yang panjang. Studio Starfield mengumumkan bahawa projek itu akhirnya keluar dari peringkat embrio yang paling banyak, dan baru saja menyampaikan salah satu permainan baru untuk 2023, untuk mengatakan bahawa kami teruja untuk permainan seterusnya Bethesda adalah meremehkan.

Kami hanya menunggu sejak Skyrim untuk permainan Elder Scrolls yang lain, jadi ia adalah kelegaan dari semua permainan Bethesda yang akan datang dalam perancangan, susulan Skyrim adalah keutamaan. Ia juga dalam syarikat yang baik, dengan Fallout 5 disahkan akan seterusnya dalam talian berikutan Elder Scrolls 6. Jun 2023 ditandakan lima tahun sejak pengumuman Elder Scrolls 6 awal, tetapi kami tahu bahawa permainan itu sendiri tidak dijangka dilancarkan untuk beberapa tahun yang baik dari sekarang.

Buat masa ini, di bawah ini anda akan dapati semua yang kita tahu setakat ini mengenai Elder Scrolls 6, termasuk tahun pelepasan sementara dan pusingan berita terkini mengenai projek itu.

Hab Elder Scrolls 6 ini dikemas kini pada 19 September, menambah berita baru -baru ini mengenai tahun pelepasan yang diunjurkan, Xbox Exclusivity, dan permainan memasuki fasa pembangunannya. Kami akan memaklumkan anda dalam perjalanan Bethesda ketika kami mempelajari lebih lanjut mengenai ES6 dalam beberapa bulan akan datang.

Elder Scrolls 6 Berita

  • The Elder Scrolls 6 akhirnya bergerak keluar dari fasa pra-pengeluaran ketika Starfield tiba
  • Phil Spencer belum memutuskan sama ada Elder Scrolls 6 adalah Xbox Eksklusif Namun
  • The Elder Scrolls 6 tidak akan keluar sehingga sekurang -kurangnya 2026
  • The Elder Scrolls 6 akan mengambil masa lebih lama untuk keluar daripada lima permainan asal yang digabungkan
  • The Elder Scrolls 6 boleh menjadi permainan terakhir Todd Howard

. Ia masih sangat awal, jadi apabila kita mungkin berharap untuk apa -apa cara ujian beta atau alpha masih boleh dilihat.

Kami juga tahu bahawa Bethesda mempunyai kandungan pasca pelancaran yang dirancang untuk pengembaraan intergalaktiknya, yang bermaksud studio tidak akan hanya difokuskan pada Elder Scrolls 6 untuk beberapa waktu lagi. Namun, adalah baik untuk mengetahui bahawa projek itu bergerak ke hadapan seperti yang dirancang – walaupun dengan Elder Scrolls 6 diproyeksikan untuk dibebaskan pada “Awal 2026”.

Elder Scrolls 6 akan membina enjin Starfield

Kembali pada tahun 2021, Todd Howard menjelaskan dalam temu bual dengan Telegraph bagaimana skrol Elder akan Bethesda menggunakan enjin yang sama untuk membina kedua -dua Starfield dan Elder Scrolls 6, dengan kerja pada skrol Elder yang akan datang dijangka membawa kepada perubahan pada enjin untuk untuk sesuai dengan apa yang diperlukan oleh pengembaraan yang akan datang.

. “Adalah baik untuk memikirkan Elder Scrolls 6 sebagai masih dalam reka bentuk [fasa] … tetapi kami memeriksa teknologi: ‘Adakah ini akan mengendalikan perkara -perkara yang kami mahu lakukan dalam permainan itu?’Setiap permainan akan mempunyai beberapa suite baru teknologi jadi Elder Scrolls 6 akan mempunyai beberapa penambahan ke enjin penciptaan 2 yang akan memerlukannya.”

Elder Scrolls 6 boleh ditetapkan di Hammerfell

Transkripsi masa lalu dan peta masa depan. �� ke sana untuk Selamat Tahun Baru!�� pic.Twitter.com/bl44czldiedecember 31, 2020

Peminat Percaya Tweet ini adalah pengesahan bahawa Skrol Elder yang akan datang akan berlangsung di Hammerfell. Akaun Twitter Skrol Rasmi Rasmi menyiarkan mesej Tahun Baru yang memaparkan peta Skyrim, dengan kata -kata “Tangki Masa Lalu dan Petakan Masa Depan.”Peminat bermata helang dengan cepat menunjukkan bahawa lokasi lilin pada imej mungkin mengandungi petunjuk. Satu diletakkan secara langsung di Skyrim, satu di sebuah buku yang memegang peta ke bawah, dan satu lagi di luar sempadan Skyrim di barat daya – tepat oleh label untuk Hammerfell. Ini adalah rumah Redguards, dan ia telah di radar setiap orang sejak treler penggoda seolah -olah bersesuaian dengan beberapa butiran geografi Hammerfell.

Elder Scrolls 6 Xbox Exclusivity

Ia kelihatan lebih dan lebih mungkin bahawa Elder Scrolls 6 akan menjadi tajuk eksklusif Xbox, walaupun ini belum disahkan. Dalam temu bual dengan Bloomberg, bos Xbox Phil Spencer berkata bahawa “kami melihatnya berdasarkan kes demi kes dengan permainan yang kami bina” berkenaan dengan eksklusif. Dengan itu, nampaknya Xbox belum tahu sama ada Elder Scrolls 6 akan menjadi Xbox-eksklusif atau tidak.

Dengan Starfield menjadi permainan Xbox pertama, tidak akan mengejutkan jika Elder Scrolls 6 akan mengikutinya. Walaupun demikian, Todd Howard telah berkata “Sukar untuk membayangkan” tidak membawa Elder Scrolls 6 ke pelbagai platform, jadi mungkin masih ada harapan untuk peminat Sony.

Xbox menjelaskan semasa persidangan hiburan interaktif Jefferies bahawa ia akan “benar -benar” membeli lebih banyak studio, dengan permainan “pertama atau terbaik” di platform. Xbox CFO Tim Stuart tidak menjelaskan laporan mengenai Elder Scrolls 6 menjadi Xbox Eksklusif. “Apa yang akan kita lakukan dalam jangka masa panjang adalah kita tidak mempunyai niat untuk menarik semua kandungan Bethesda dari Sony atau Nintendo atau sebaliknya. Tetapi apa yang kita mahukan ialah kita mahu kandungan itu menjadi yang pertama atau lebih baik atau terbaik, atau memilih pengalaman yang dibezakan anda, di platform kami. Kami akan mahukan kandungan Bethesda untuk menunjukkan yang terbaik di platform kami, “kata Spencer.

“Sama seperti mereka mengambil langkah pertama yang berani untuk membawa francais Scrolls Elder ke Xbox yang asal, Bethesda adalah penyokong awal Xbox Game Pass, membawa permainan mereka ke khalayak baru di seluruh peranti dan telah aktif melabur dalam teknologi permainan baru seperti aliran awan permainan, “tulis Phil Spencer dalam pengumuman itu.

.

Semua yang kita mesti teruskan ialah Bethesda treler 36 saat ini yang memulakan debutnya di E3 2018. Mendengar thrum drum yang rendah kerana tajuk itu muncul pastinya membuat kita semua hyped pada masa itu, dan ia telah membuat kita bersedia untuk lebih, tetapi kita tidak mendapat banyak lagi sejak itu. Anda boleh menyemak treler untuk diri sendiri dalam tweet di bawah.

Kami teruja untuk mengumumkan bab seterusnya, The Elder Scrolls VI. gambar.Twitter.com/3af5evusnyjune 11, 2018

Elder Scrolls 6 News jarang, tetapi teori pasti tidak

Kami mendapat gambaran beberapa butiran baru mengenai Elder Scrolls 6, terus dari Todd Howard sendiri. IGN Howard mengepung sedikit mengenai apa yang boleh diharapkan oleh peminat dari permainan, dengan mengatakan bahawa:

“Saya fikir apabila mereka akhirnya melihat permainan dan apa yang kita fikirkan, mereka akan lebih memahami jurang dari segi teknologi dan apa yang kita mahu lakukan. Satu perkara [jurang antara pelepasan Skyrim dan Elder Scrolls 6] adalah orang yang masih bermain Skyrim, ia masih merupakan salah satu permainan terlaris. Saya tahu orang bergurau mengenainya dalam talian, tetapi ia adalah salah satu permainan terlaris di Switch.

“Apa sahaja yang kami letakkan, ia menjadi permainan hit. Dan mereka menyukainya, mereka masih memainkannya, ia hampir tidak dapat dimainkan, semua mod dan segala -galanya seperti itu. Dan kami 8 tahun selepas skyrim. Ia membolehkan kita tahu pergi ke Elder Scrolls 6 bahawa ini adalah permainan yang kita perlukan untuk mereka bentuk untuk orang bermain selama sedekad sekurang -kurangnya, sekurang -kurangnya “.

. Kemungkinan akan menjadi penekanan yang lebih besar pada kemampuan semula, yang mungkin bermaksud bahawa pilihan kecil pada permulaan permainan berakhir secara besar -besaran mengubah rentak cerita besar. Berdasarkan ucapan Howard mengenai teknologi dan “apa yang ingin dilakukannya”, kedengarannya seperti pemaju mungkin mencipta mekanik permainan baru untuk membuat Elder Scrolls 6 tidak seperti apa yang telah kita lihat sebelumnya.

Pada 10 September 2018, Bethesda memulakan proses untuk menandakan istilah ‘redfall’, menyebabkan internet melompat ke dalam kegembiraan tentang sama ada perkataan enigmatic boleh menjadi nama Elder Scrolls 6. Ya, saya adalah salah seorang daripada mereka. Ini adalah bagaimana Redfall boleh dikaitkan dengan Elder Scrolls 6: Orang Baik Reddit mempunyai , meletakkan anda menampar di tengah-tengahnya.

Semuanya beralih ke – baik, bisul, sebenarnya, kerana mereka adalah sebahagian daripada penyakit yang pengikut pereite (putera daedric wabak, perintah semulajadi, dan tugas) telah dijangkiti dengan. . Bahagian ‘-fall’ istilah mungkin dikaitkan dengannya bermula di Daggerfall, salah satu Kerajaan High Rock. .

Permainan seperti Skyrim .

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.