The Duviri Paradox | Warframe Wiki | Fandom, Warframe Duviri Paradox Tarikh untuk PC, PS5, Xbox Series X | S, dan Switch – Gamerevolution

Warframe Peminat teruja untuk mengetahui tarikh pelepasan paradoks Duviri di PC, PS5, Xbox Series X | S, dan Nintendo Switch. Perkembangan dunia terbuka telah berkembang selama bertahun-tahun, dan ketibaannya betul-betul di sudut. Inilah ketika Warframe: Paradoks Duviri keluar.

Paradoks Duviri

Paradoks Duviri adalah usaha pilihan yang boleh diakses seawal selesai hadiah VOR, berikutan perjalanan drifter paradoks di Duviri. Ia diperkenalkan dalam kemas kini 33..

Kandungan

 • 1 Sinopsis
 • 2 Walkthrough
  • 2.1 lingkaran
  • 2.2 Putera Api
  • 2.3 The Harbinger of Joy
  • 2.4 Pengawal yang covetous
  • .
  • 2.6 Pelaksanaan
  • .7 Kesimpulan

  Sinopsis []

  Terperangkap dalam kekosongan dalam gelung yang tidak berkesudahan, masa dan masa drifter sekali lagi gagal melarikan diri dari Duviri kerana mereka berulang kali dihukum mati oleh penguasa gila yang menetapkan masa Dominus Thrax, yang membawa mereka keadaan yang tertekan dan tidak apatis, tidak lagi mengingati siapa mereka. Suatu hari, berikutan sensasi aneh yang ditikam, tangan misteri kelihatan memberikan drifter dengan kuasa pelik. Tangan itu membimbing drifter ke Teshin, seorang lelaki tua yang berpengalaman, yang menjelaskan bahawa mereka telah menerima bantuan dari luar “dinding” yang tidak sah dari “penjara” mereka dan secara beransur-ansur mengajar mereka tentang cara Tenno dan Warframes yang dihantar sebagai bantuan.

  Drifter memperoleh sekeping patung mainan, selepas seketika diangkut di atas kapal yang terbengkalai, melalui “paradoks;” dan dibawa ke Teshin yang menjelaskan bahawa memperoleh lebih banyak keping dari paradoks adalah kunci untuk melarikan diri dari penjara mereka. Drifter yang dinyatakan untuk mengumpul kepingan yang tersisa, mengalami hari -hari dari “duviri cerita” yang dibawa ke kehidupan di dunia di sekelilingnya – setiap hari membentuk dunia selepas emosi yang terasa dirasakan pada masa itu. Dengan setiap bahagian yang diperoleh, drifter mengalami ingatan tentang emosi pada hari itu. Teshin memberitahu Drifter bahawa kenangan ini mungkin milik Thrax sendiri, yang mungkin sepuluh dari Zariman, kapal angkasa yang terbiar di latar belakang Duviri. Dalam sejarah Teshin, kapal ini telah hilang melintasi kekosongan dan telah pulih selepas pengalaman pahit yang diberikan Kuasa Misteri Tenno dari Kekosongan. Tetapi di sini, kapal itu kelihatannya terkandas.

  Sementara itu, Dominus Thrax semakin kecewa dan akhirnya Teshin dikesan dan dibunuh. Marah, dan akhirnya merasakan emosi yang kuat untuk pertama kalinya, Drifter dapat memiliki takhta Orowyrm dan Raid Thrax, mendakwa bahagian akhir patung. Apabila melihat bahawa patung itu adalah salah satu Thrax, drifter menyedari bahawa mereka sendiri adalah tenno yang secara tidak sengaja mencipta Duviri – manifestasi trauma emosi mereka di atas kapal Zariman, berdasarkan buku cerita fiksyen. Drifter menguasai masa yang singkat untuk menetapkan semula dunia dan membangkitkan Teshin, dengan itu memberikan kembali takhta takhta.

  Tidak lagi terikat kepada Duviri, drifter boleh memilih untuk pergi ke sistem asal untuk membayar bantuan mereka. Teshin memberi amaran bahawa jika mereka pergi, mereka tidak akan menjadi siapa mereka sekarang, tetapi siapa mereka ketika itu.

  Walkthrough []

  “Anda tidak sepatutnya berada di sini! Anda akan merosakkan kejutan!”
  Artikel/bahagian berikut mengandungi spoiler. Sila selesaikan pencarian sebelum meneruskan.

  Paradoks Duviri disediakan secara automatik apabila melengkapkan Hadiah VOR. Pencarian .

  Lingkaran []

  . Di sini, pemain diminta untuk menyesuaikan penampilan drifter. . Di kawah adalah tangan yang tiba -tiba mengikat dirinya ke drifter.

  Mereka mengambil senjata yang dijatuhkan oleh pelaksana, Sirocco Sidearm, sebelum dikepung oleh tentera DAX.

  • Membimbing tangan (Lalai 2): Menggunakan kuasa misteri tangan untuk membimbing drifter. 6s cooldown.
  • Pemulihan (Lalai 3): menyembuhkan drifter selama 100 hp dan membersihkan semua kesan status. 15s cooldown.
  • Skrin asap (Lalai 4): Menyebarkan medan yang tidak dapat dilihat yang berlangsung 7 saat. .

  Sekiranya drifter mati, mereka disambut dengan visi Dominus Thrax yang menuntut mereka mengulangi gelung.

  Drifter mengikuti bimbingan tangan dan percubaan untuk menyeberangi jambatan, yang dimusnahkan oleh orowyrm sebelum mereka dapat menyeberang. Dua kali ganda, mereka menemui Kaithe, kuda seperti kuda, untuk melompat ke atas jurang. Melintasi pesawat, drifter menyeberangi Bombastine dan teaternya. . . .

  Dibawa kembali ke Duviri, Drifter mencari jalan ke tangan gergasi dengan portal di telapak tangannya. Di dalamnya mereka mencari gua dengan Warframes Excalibur, Mag, dan Volt, pengalaman yang terlalu akrab, dan bercakap dengan lelaki tua Teshin. Di tangannya adalah rablit, mengingatkan drifter bahawa dalam gelung sebelumnya mereka menamakannya:

  Teshin menggesa drifter untuk memecahkan gelung abadi, menawarkan dual nikanas sun & moon . Intrinsik drifter yang diperoleh akan digunakan pada cakera berdekatan untuk memperoleh Memanggil Kaithe . Meninggalkan gua, kemarahan Dominus Thrax ditunjukkan ketika drifter diserang oleh Dax. Perjuangan seterusnya ini berfungsi sebagai tutorial untuk drifter huru -hara (lalai e), mengunci sasaran (lalai r), menyekat (lalai RMB), serangan berat (lalai MMB), dan , (serangan berat semasa menyekat), bergulir untuk menghindari serangan yang tidak dapat ditiru (peralihan lalai), dan menembak ke .

  Drifter menggunakan kaithe sebagai terbang Steed (ruang ctrl + lalai) untuk kembali ke tanah besar, tetapi dibunuh oleh orowrym. Mereka mendapati diri mereka kembali ke gua Teshin, bersetuju untuk mencuba kaedahnya. Dia memperkenalkannya kepada Warframes, dibawa ke Duviri oleh paradoks dan digunakan oleh kasta pahlawan yang dipanggil Tenno, yang tangan misteri akan membolehkan drifter mengawal.

  Mereka berjaya mengawal Warframe yang mereka pilih dan dibawa ke tempat tutorial untuk belajar melompat, melompat berganda, melompat peluru, bertujuan meluncur, dan gelang dinding. Teshin kemudian membawa mereka ke Undercroft, di mana pengaruh Dominus Thrax lebih lemah, untuk melatih kebolehan Warframe, senjata sekunder, senjata utama, dan senjata huru -hara.

  Putera Kebakaran []

  Meninggalkan Undercroft, Drifter muncul di Dormizone Runtuhan Berwarna -warni dari sebelumnya, sebelum pintu masuk ke Gua Teshin. . Di sini, pemain boleh Sesuaikan Drifter atau Kaithe penampilan, menaik taraf drifter Intrinsik, atau mengamalkan pertempuran mereka di a Latihan Dummy. Di Duviri, murka Dominus Thrax nyata yang mempengaruhi seluruh dunia.

  . Memandangkan drifter melengkapkan objektif ini, mereka mendapat keputusan yang memberikan penggemar yang dipilih secara rawak untuk tempoh mereka di Duviri.

  • .
  • : Entiti kekosongan yang dipanggil Pengawal Hollow Thrax Centurion A Treasure Dada.
  • .

  Setelah menyelesaikan objektif, mereka memulihkan sebahagian daripada patung dan kembali ke Gua Teshin. Memasang patung, drifter melihat kilas balik angka bayangan yang mematahkan mainan dengan kemarahan, merasa marah pada saat ia berakhir dan datang ke pemahaman tentang mengapa orang merasa marah.

  Teshin menjelaskan bahawa ingatan mungkin milik Dominus Thrax, yang mungkin sepuluh dari kapal angkasa yang menjulang di latar belakang, Zariman sepuluh sifar. Dia menjelaskan bahawa dalam sejarah yang dia tahu, ia melintasi kekosongan dan kembali dengan penumpangnya telah diberikan kuasa misteri atas kekosongan yang sama yang membentuk dinding penjara mereka. . Teshin mengarahkan drifter untuk berehat untuk keesokan harinya.

  The Harbinger of Joy []

  Dalam kitaran Dominus Thrax yang gembira, Drifter berpendapat kepada kegembiraan Mathila. . .

  • Menakluki labirin.
  • Membersihkan kawasan liminus yang gelap: Tiga makhluk seperti bayang-bayang yang dipanggil Liminus menjaga dada harta.
  • Penggodaman: Dada harta karun yang tersembunyi di kawasan itu mesti digodam untuk mendapatkan akses. . .
  • Survival.

  . Drifter mendapati dulang makanan dan membantu diri mereka sebelum kembali ke gua.

  The Covetous Courtier []

  Menampilkan iri hati Dominus Threx, Bombastine memimpin drifter.

  • Sambung semula garis kuasa.
  • : Drifter melawan sekumpulan kecil Dax yang diposisikan pada struktur yang tinggi.
  • Pertahanan: The Warframe mempertahankan objek dari 3 gelombang musuh.

  Setelah kembali, Teshin berkata secara aneh kepada persoalan tentang keberadaan Rablit, tetapi Drifter meneruskan untuk menambah sekeping seterusnya ke patung. . Drifter sekali lagi membingungkannya dengan menyebut nama Rablit, dan menganggap perintah Warframe mereka untuk melawan, tetapi “Teshin” diturunkan sebagai Dax Gladius Impostor yang dikawal oleh Dominus Thrax, yang melemparkan mereka ke bawah tanah.

  Shades of the Undercroft []

  The Undercroft, sekarang tidak berwarna dan dipengaruhi oleh Dominus Thrax, menyerang Warframe dengan gelombang Liminus, semuanya menceritakan kisah klasik tetapi dengan pengkhianatan bertema di atasnya. .

  Pelaksanaan []

  . . . Walau bagaimanapun, adegan ini mungkin lebih penting daripada yang kelihatan, kerana jambatan itu ditunjukkan entah bagaimana telah dipulihkan.

  Drifter tiba terlambat dan mendapati teshin cedera parah. Meminta mereka menjaga rablitnya dan gembira dengan fakta bahawa Drifter akhirnya dapat merasakan emosi lagi, Teshin berlalu. Apabila Orowyrm semakin meningkat, drifter menggunakan kemarahan baru mereka dan kuasa tangan untuk memilikinya.

  Menggunakan Orowyrm untuk mengalahkan bala bantuan Thrax dari Orowyrms yang lain, Drifter ditutup pada takhta Thrax dan memulihkan bahagian akhir patung, yang diturunkan dari Dominius Thrax, dan menyedari bahawa Duviri dan penduduknya sebenarnya, ditunjukkan oleh Trauma dirasai oleh diri mereka yang lebih muda di atas kapal Zariman, berdasarkan buku cerita bertajuk “Tales of Duviri” yang memaparkan Thrax, yang semuanya telah lama dilupakan. .

  Dunia kemudian diset semula oleh Drifter, menghidupkan semula Teshin tetapi mengembalikan takhta ke Thrax. Sekarang dibebaskan dari rantai Duviri, drifter itu terhutang budi kepada bantuan dari luar kekosongan.

  Kesimpulan []

  Pemain akan menerima mesej peti masuk dari Acithis, arkivis Duviri, yang mengandungi cetak biru Sun & Moon dan tepi gunung pendirian untuk digunakan di jalan perang, dan juga Tales of Duviri Storybook .

  Duviri boleh terus diterokai dengan tiga mod permainan yang unik, diakses dari konsol navigasi di laluan Warframe atau Dormizone:

  • Litar Adakah usaha Warframe-Only melalui Undercroft, berjuang melalui pelbagai mod permainan berbasikal untuk mendapatkan komponen, mod, sumber,, atau penyamak Kejadian Incarnon.
  • Pengalaman Duviri adalah pengalaman dunia yang terbuka sepenuhnya di Duviri. Sebagai tambahan kepada kisah Spiral, objektif sampingan seperti memancing, pemuliharaan, shawzin, atau komi dapat dilakukan.
  • adalah versi duviri yang diperkemas untuk melengkapkan kisah lingkaran secepat mungkin, tanpa kandungan sampingan.

  . Sebaliknya, Duviri adalah pengalaman roguelite dengan peralatan yang dijana secara rawak pada permulaan setiap lingkaran, termasuk pemain yang tidak dimiliki di jalan Warframe. Tiga Warframes dan salah satu senjata utama, menengah, dan huru -hara dijana; Pilihan yang ada ini dapat ditingkatkan dengan intrinsik drifter. . Peralatan yang tidak dimanfaatkan hanya akan menggunakan varian asas, tetapi versi peralatan milik yang paling kuat akan menggunakan varian terkuat mereka (e.g. Perdana, Vandal, dll.).

  Kandungan biasa dalam laluan Warframe, seperti Nightwave, Affinity, Sindicate Standing, Affinity Booster, Sumber Booster dan Sumber Drop Chance Booster, dan Fokus, masih boleh diperolehi dalam Duviri. Affinity Booster tidak tidak mempengaruhi pengambilalihan intrinsik drifter.

  Trivia []

  • Semasa Tennocon 2019, pada akhir “Warframe: Empyrean – Demo Gameplay mendedahkan” bahagian, sebelum treler paradoks Duviri ditunjukkan, pengendali yang mengendalikan kereta api itu dilihat dilanda oleh lonjakan yang tidak sah dan terpaksa mengakhiri pemindahan, ditarik keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka keluar dari mereka Warframe, maka skrin pudar hitam. Walau bagaimanapun, di Final Build Railjack dan Gameplay Duviri tidak berkaitan, dengan adegan ini digunakan untuk peralihan dan mempamerkan treler Duviri.
  • Pertama kali diumumkan sebagai “Pesawat Duviri“, Kemungkinan besar seperti dalam” Pesawat Kewujudan “.
  • Sebelum pelepasan Duviri, Orowyrm dapat dilihat dalam kekosongan semasa demo Misi Railjack dan kadang -kadang dapat dilihat ketika pergi ke lokasi misi baru, yang muncul dari pelabuhan atau busur kapal terbang dari kereta api. .
  • Makna/istilah yang mungkin diperolehi daripada:
   • Di Sanskrit, द्वारी (dvari) bermaksud ‘pintu’. pintu antara garis masa.
   • .
   • Dalam bahasa Latin, “Duoviri” bermaksud “dua lelaki”, yang boleh merujuk drifter dan pengendali, dan paradoks mereka yang ada bersama.
   • Di Zariman Ten Zero, topeng Duviri dapat dilihat digantung ke pokok di halaman, dan kuda Duviri juga dapat dilihat dalam lukisan dan patung -patung di dalam kelas.
   • Drifter, sebelum melakukan pemindahan untuk pertama kalinya, menyebut bahawa ia “tidak boleh menjadi lebih sukar daripada menunggang kuda.”
   • Drifter menyebut mereka “harus tinggal di Duviri.”
   • Semasa terbiar, drifter boleh kadang -kadang mendengar bersiul muzik treler paradoks Duviri.
   • .

   Warframe Duviri Paradox Tarikh untuk PC, PS5, Xbox Series X | S, dan Switch

   Warframe Duviri Paradox Tarikh

   Warframe Peminat teruja untuk mengetahui tarikh pelepasan paradoks Duviri di PC, PS5, Xbox Series X | S, dan Nintendo Switch. Perkembangan dunia terbuka telah berkembang selama bertahun-tahun, dan ketibaannya betul-betul di sudut. Inilah ketika Warframe: Paradoks Duviri keluar.

   Bilakah Tarikh Siaran Paradoks Duviri Warframe?

   Persona 5 Tactica

   Selepas kejadian yang aneh, pencuri hantu mengembara ke alam yang aneh di mana warganya hidup di bawah penindasan kejam. Dikelilingi oleh kumpulan tentera bernama Legionnaires, mereka mendapati diri mereka berada dalam bahaya yang serius sehingga seorang revolusioner misteri bernama Erina menyelamatkan mereka dan menawarkan perjanjian menarik sebagai pertukaran atas bantuan mereka. Kebenaran apa yang terletak di belakang Erina dan perjanjian dia ..

   Stalker 2

   S.T.A.L.K.E.R 2 adalah gabungan unik FPS, SIM dan Seram yang mendalam dengan suasana yang sangat tebal. Salah satu dunia terbuka terbesar setakat ini adalah milik anda untuk diterokai-bersama dengan cerita cawangan epik dengan pelbagai pengakhiran. S.T.A.L.K.E.R. .

   ..A.L.K… 2

   ….K… Salah satu dunia terbuka terbesar setakat ini adalah milik anda untuk diterokai-bersama dengan cerita cawangan epik dengan pelbagai pengakhiran. S.T.A.L.K..R. Berguna (Scavengers, penceroboh, pengembara, penyendiri, pembunuh, penjelajah dan perompak).

   Dari pengarah kreatif Dead Space dan Multiple Call of Duty Campaigns Come Immortals of Aveum, penembak sihir pertama pemain pertama yang ditetapkan dalam fantasi asal alam semesta yang ditenggelami dalam sihir, penuh dengan konflik, dan di ambang kelalaian.

   Ulasan

   Kajian KJM K3

   Ulasan Projektor KJM K3

   Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

   Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

   Semasa reka bentuk earbud telah menjadi basi, Redmagic sedang mencari trend dengan cyberbuds ..

   Kajian Boulies Ninja Pro

   Ulasan Kerusi Permainan Boulies Ninja Pro

   Boulies dengan serta-merta memanjat kedudukan dalam jenama kerusi gam saya dengan max elit, tetapi adalah kerusi itu ..