The Best Vargo 52 Loadouts in Call of Duty: Warzone, The Vargo 52 Assault Rifle – Best Warzone Loadout & … | Permainan awal

The Vargo 52 Assault Rifle – Best Warzone Loadout & Unlock Guide

Tetapi jika idea senapang poket juga terdengar situasional kepada anda, maka lihat yang lain Pistol 5 teratas di Warzone Pacific

Vargo 52 Loadouts

. Data dikumpulkan dari beberapa sumber. Diluluskan oleh pentadbir wzhub.

Dikemaskini: 25 Ogos, 2022 2:28 PM

Loadout Vargo 52 Terbaik di Warzone

Vargo 52 LOADOUT

Muncung Penindas Gru
Barrel 18.6 “Pasukan Petugas
Optik Lengan paksi 3x
Underbarrel Genggaman Spetsnaz
Majalah Spetsnaz 60 Rnd

Pistol ini ditambah ke Warzone pada 4 Mac, 2022. Vanguard sudah mengambil alih dan adalah kejutan untuk melihat senjata baru dari Perang Dingin Ops Hitam. Tetapi walaupun ini, Vargo 52 tidak menjadi popular dan tidak termasuk dalam penilaian meta teratas. . Tetapi dengan pembebasan Musim 5, Vargo telah diserang dan mungkin akhirnya akan masuk ke ranking meta dan mengambil tempatnya yang sah.

Cara Membuka Kunci Vargo 52 di Warzone?

  • Untuk membuka kunci Vargo 52 Assault Rifle di Warzone, anda perlu menangani 1000 kerosakan kepada musuh dalam 15 perlawanan yang berbeza semasa menggunakan senapang serangan (perhatikan bahawa anda tidak boleh meninggalkan perlawanan atau tidak akan dikira)
  • Anda juga boleh membukanya dengan membunuh 750 zombi menggunakan senjata triple pek-a-punch dalam mod zombi perang dingin ops hitam
  • Beli sebarang bundle dengannya dengan menggunakan mata cod.

Pistol ini hanya tersedia untuk Perang Dingin dan Warzone Black Ops, anda tidak dapat melengkapkannya dalam gelaran Call of Duty yang lain.

Di laman web ini anda melihat maklumat terkini dan tarikh kemas kini terakhir binaan. Kami segera membuat penyesuaian kepada binaan mengikut maklumat yang diterima. Binaan semasa yang disenaraikan di laman web kami tetap sama untuk masa yang lama, kemungkinan besar ia akan tetap sama selama -lamanya.

The Vargo 52 Assault Rifle – Best Warzone Loadout & Unlock Guide

Ini adalah beban Warzone Terbaik untuk BOCW Vargo 52. Senapang serangan ini adalah pilihan pertengahan pertengahan yang hebat untuk semua peminat BOCW di luar sana. Inilah cara anda membuka kunci pistol dan beban terbaik untuknya.

Vargo52 Png

Kami tidak sering mendapat kandungan tahun-2 dalam permainan cod, tetapi kami mendapat beberapa Senjata hebat cara ini pada masa lalu. Tawaran Tahun Pertama BOCW adalah Vargo 52 yang digambarkan di atas. Ia mendapat kadar kebakaran yang luar biasa, dan statistik yang cukup seimbang secara keseluruhan, Oleh itu, ia menjadikan satu-loadout tunggal yang hebat. Berikut adalah panduan mengenai cara membuka kunci Vargo 52, dan lampiran yang disediakan untuk menggunakannya.

Bagaimana anda membuka kunci Vargo 52?

. Rifle Assault Vargo 52 telah dibuka di Modern Warfare 2019 sebelum pelepasan rasminya, tetapi tidak dalam Perang Dingin Ops Hitam itu sendiri. Oleh kerana pembebasan yang betul, bagaimanapun, Kini terdapat cabaran rasmi untuk membuka kunci senjata di BOCW, tetapi lencongan melalui peperangan moden masih berfungsi dan mungkin lebih cepat:

  • BOCW Multiplayer: Lakukan sekurang -kurangnya 1000 kerosakan dengan senapang serangan dalam 15 perlawanan yang berbeza. Untuk selamat, anda harus melakukan kira-kira 15-20 membunuh setiap perlawanan, dan anda mesti menyelesaikan semua perlawanan, atau mereka tidak akan menghitung ke arah cabarannya.
  • Zombi BOCW: Dapatkan 750 membunuh dengan senapang serangan ditingkatkan tiga kali di mesin pek-a-punch.
  • MW2019 Multiplayer: Lakukan sekurang -kurangnya 1000 kerosakan dengan senapang serangan dalam 15 perlawanan yang berbeza. .
  • Kedai: Anda boleh, tentu saja, hanya membeli satu bundle di kedai yang merangkumi pelan tindakan untuk Vargo 52.

Persediaan lampiran vargo 52 terbaik

Kelas Vargo 52 CW S4

Komponen Lampiran
Muncung
18.6 “Pasukan Petugas
Optik Lengan paksi 3x
Foregrip

. . Satu -satunya variasi yang mungkin anda pilih adalah optik yang berbeza, kerana dengan pistol seperti ini yang dapat mengendalikan jarak pendek, menggunakan LED microflex juga akan masuk akal.

Bom, bom tangan & faedah terbaik untuk beban vargo 52

Senjata menengah terbaik untuk Vargo 52

Persediaan lampiran teratas

Dengan senjata seperti Vargo, kita tidak semestinya memerlukan senjata sekunder, jadi sebaliknya, kita akan mengambil revolver rehat teratas. Dan Dengan persediaan di atas, rehat teratas bertukar menjadi senapang kecil terima kasih kepada peluru shell M15. Pasangan ini dengan Akimbo, dan kami mempunyai senjata maut untuk jarak dekat. Sandaran sempurna ke vargo 52. Inilah milik kita Loadout rehat teratas.

Tetapi jika idea senapang poket juga terdengar situasional kepada anda, maka lihat yang lain Pistol 5 teratas di Warzone Pacific

Peralatan terbaik untuk vargo 52

Membunuh Semtex
Taktikal

Kami mengambil pilihan peralatan yang lebih agresif daripada biasa kerana kadar kebakaran pantas Vargo membolehkannya menjadi sangat kuat di tempat yang rapat berbanding dengan AR lain. Stuns dapat membantu kami memeriksa musuh, tetapi juga akan membantu kami untuk mendapatkan kelebihan. Semtex hanyalah pilihan bom tangan yang hebat untuk pemain yang agresif.

Faedah terbaik untuk vargo 52

“Marah?!. Ya, sememangnya, kerana Hantu akhirnya menjadi kurang dominan Terima kasih kepada UAV yang lebih mahal dan nerf untuk sensor degupan jantung dan perkhemahan itu sendiri, dan kerana kita tidak memerlukan berlebihan dalam beban ini. Oleh itu, kami marah untuk penggantian plat kami yang lebih cepat. Dalam slot pertama dan ketiga, kami telah menyimpan perkara Laluan 1 walaupun; E.O.D. adalah penggemar pasif yang paling biasa, dan Pengakap Pertempuran sangat berkesan pada peta Bush-Heavy yang baru.

Itu adalah panduan lengkap anda untuk vargo 52. Sekiranya Vargo tidak mencukupi untuk anda, bagaimanapun, periksa kedudukan kami Sepuluh ARS teratas di Warzone Pacific Sekarang, anda mungkin menjumpai sesuatu yang anda sukai.