The Best Fortnite Skins – Fortnite Skins Ranking, Fortnite Best Skins Ranking (September 2023) – Best Outfits Ever Ever! Panduan Permainan Pro

Fortnite Best Skins Ranking (September 2023) – Pakaian Terbaik Pernah

Apa yang dilakukan oleh Raven untuk kulit yang sangat mengagumkan, Rex lakukan untuk keseronokan dan bodoh. Boy kami bos daging lembu tidak akan mungkin jika Epic tidak tahu peminat akan mengunci kulit sillier.

Skins Fortnite Terbaik – Skins Fortnite

Terdapat beratus -ratusan -okay mungkin seratus dan sesuatu-Fortnite kulit di luar sana dan peminat akan membincangkan yang terbaik sehingga akhir zaman. “Kulit anda menghisap, kulit saya hebat,” dan semua itu. Tetapi tidak pernah ada konsensus, sehingga sekarang. Kami telah menyusunnya Definitif secara saintifik senarai yang terbaik Fortnite kulit pernah. Ini tidak semestinya senarai jenaka, atau dicemari dengan subjek dan pendapat yang tidak boleh dipercayai. Ini adalah akhir perbincangan ini sepanjang masa -atau sekurang -kurangnya sehingga patch seterusnya jatuh.

[Best_WordPress_gallery gal_title = “Fortnite Brite Bomber Story”]

10. Bomber Brite

Semua orang suka pengebom Brite. Apa yang tidak disukai? Dia berwarna -warni, jarang -hampir tidak pernah dijual -dan bahkan mempunyai backstory minat cinta yang pelik dengan hanyut melalui Fortnite Memuatkan skrin.

Kami serius. Mereka melepak dan pergi bermain golf, melawat trek go-kart, berenang bersama-sama, lawati patung dinosaur di luar Paradise Palms, pergi ke filem di Reels Risky, berhenti oleh motel, bertarung tomato di Kuil Tomato, dan periksa Apa yang berlaku dengan kiub. Dan kemudian pengebom Brite pergi dan rosak, yang membawa kepada penciptaan Dark Bomber.

Tidak kira apa yang anda fikirkan tentang kulit itu sendiri, Epic sebenarnya memberikannya kedalaman yang baik musim lalu!

9. Pemimpin Pasukan Panda

Pemimpin Pasukan Panda, Pemimpin Pasukan Cuddle, Pemimpin Pasukan Fireworks. Fortnite Pemain di seluruh dunia hanya memuja semula penampilan asas dan hakikat bahawa mereka semua jarang epik atau lebih tinggi.

8. The Reaper

Marilah. Itu John Wick.

7. Spider Knight

Kami suka kulit ini kerana mereka sesuai dengan musim Halloween semasa, tetapi jangan menjerit “Ini adalah kulit Halloween!”Itu membuat kita tidak terlalu janggal untuk memakainya apabila kita masuk ke dalam musim cuti.

Belum lagi, lihat saja topi keledar itu!

6. Stalker Sky

Ketika pertama kali keluar dari Sky Stalker benar -benar menarik perhatian saya. Pada masa itu ia jelas menonjol dari sisa persembahan dengan kedua -dua palet warna dan 1900 -an mempengaruhi.

5. Raven

Raven benar -benar menetapkan jangkaan kami untuk kulit legenda ke hadapan. Ia melompat lebih baik daripada apa -apa lagi yang dikeluarkan hingga ke tahap itu dan hampir pasti membuktikan bahawa orang akan menggigit kulit yang baik pada harga itu.

4. Valkyrie

Musim 5’s Ragnarok adalah sejuk dan semua, tetapi Valkyrie benar -benar membayangi dengan peluncur dan skrin pemuatan hebatnya.

3. Rex

Apa yang dilakukan oleh Raven untuk kulit yang sangat mengagumkan, Rex lakukan untuk keseronokan dan bodoh. Boy kami bos daging lembu tidak akan mungkin jika Epic tidak tahu peminat akan mengunci kulit sillier.

Skrin Memuatkan Fortnite Giddy-Up

2. Giddy-up

Giddy-up adalah yang terakhir Fortnite kulit. Anda model watak asas supaya semua orang akan memandang rendah anda dan Anda boleh meruntuhkannya. Ini adalah kulit yang pertama kali dipaparkan FortniteLlama ikonik, yang menambah sekurang -kurangnya 1000 mata kepada faktor kesejukannya. Pada pandangan pertama, anda juga menunggang perkara darn. Dan untuk mengatasinya walaupun ia mempunyai emote sendiri! Bagaimana anda boleh berdebat dengan itu? Ini adalah kulit yang indah untuk semua Fortnite Aficionados di luar sana.

Lakukan tarian anda! Gembira! Adakah llama memuntahkan confetti berwarna -warni ke musuh -musuh anda yang jatuh kerana mereka bertanya mengapa anda tidak akan menghapuskannya!

1. Omega

Omega adalah yang terbaik Fortnite kulit di luar sana. Bukan sahaja ia kelihatan sejuk dan siber-y, itu simbol apa yang dibuat Fortnite ke dalam apa sekarang. Musim 4 adalah langkah besar untuk permainan dalam banyak cara. Rush untuk membuka kunci setiap ganjaran perkembangan (termasuk kulit ini) mengubah bagaimana pemain melihat permainan itu sendiri. Selama berbulan -bulan berakhir, topik perbincangan di seluruh media sosial ketika orang membual tentang pencapaian mereka dan perjuangan untuk mencapai tahap 80.

Mahu melihat setiap kulit di Fortnite? Kami mempunyai panduan yang mempunyai semuanya termasuk kulit yang bocor dan banyak lagi!

Mengenai Pengarang

Dillon adalah Editor Panduan Permainan Kanan di Fanbyte. Dia menghabiskan masa kira -kira 2,000 jam bermain budak lelaki di Final Fantasy XIV dan 800 jam yang menguasai Warlock di Destiny 2.

Fortnite Best Skins Ranking (September 2023) – Pakaian Terbaik Pernah!

Kami melihat kulit Fortnite terbaik yang ditawarkan oleh permainan!

Kami Senarai Kulit Fortnite Terbaik Ciri -ciri kulit tertinggi dari komuniti kami! Ini adalah undi tertinggi yang mendapat pakaian di Fortnite, dan jika anda tidak bersetuju dengan hasilnya, anda boleh menilai sendiri dan mengubah kedudukannya!

Kulit di Fortnite telah menjadi sebahagian besar kejayaan permainan! Walaupun kebanyakan permainan ini cenderung menjadi orang pertama dan anda hampir tidak dapat melihat diri anda, permainan ini adalah orang ketiga sehingga anda selalu melihat kosmetik anda. Ini bermakna kulit yang anda miliki jauh lebih penting, dan anda boleh memperibadikannya dengan pelbagai cara.

Senarai di bawah ini mempunyai kulit terbaik yang telah dinilai oleh komuniti kami! Sekiranya anda ingin mempengaruhi kedudukan senarai ini, anda boleh menilai semua kulit melalui Galeri Fortnite Skins kami.

Ingin menguji pengetahuan kulit Fortnite anda? Ambil kuiz kami bolehkah anda menamakan semua kulit Fortnite ini!

Kulit apa yang terbaik di Fortnite?

Menurut pembaca kami, nampaknya Midas adalah kulit terbaik di Fortnite sekarang. Anda mendapat turun naik dalam senarai, dengan ejen elit, drift, lynx, dan pemangkin semua joki untuk kedudukan teratas, tetapi kelihatan seperti lelaki dengan sentuhan emas menduduki tempat pada masa ini.

Fortnite Best Skins

Inilah melihat pakaian terbaik sepanjang masa melintasi pas pertempuran dan kedai item sepanjang keseluruhan sejarah Fortnite. Walaupun terdapat beberapa pendatang baru dalam senarai, anda akan melihat bahawa kulit seperti Drift, MalMity dan John Wick, dan beberapa yang lain telah mengekalkan tempat yang tinggi dalam senarai untuk masa yang sangat lama.

Walau bagaimanapun, kulit lulus pertempuran baru dari bab 2 musim 6 telah mengambil tempat teratas!