The 8 Best Offline Farm Games of 2023, permainan pertanian terbaik seperti Stardew Valley di PC | Senapang patah kertas batu

Permainan pertanian terbaik seperti Stardew Valley di PC

Pemaju: Denki
Tarikh Siaran: 2019
Di mana saya boleh membelinya:

8 perlawanan ladang luar talian terbaik pada tahun 2023

Brad Stephenson Adalah Penulis Kebudayaan Teknikal dan Geek dengan Pengalaman 12+ Tahun. Dia menulis mengenai Windows 10, Xbox One, dan Cryptocurrency.

 • Saint Mary-of-the-Woods College

Jessica Kormos adalah penulis dan editor dengan pengalaman menulis, salinan, dan kandungan UX pengalaman selama 15 tahun untuk TECCA.com, media rosenfeld, dan banyak lagi.

 • Konsol & PC
 • Permainan permainan & streaming
 • Permainan mudah alih

Permainan video pertanian adalah beberapa tajuk paling popular di kedua-dua konsol permainan dan mudah alih tetapi banyak daripada mereka memerlukan sambungan internet yang konsisten untuk dimainkan. Nasib baik, terdapat beberapa permainan bangunan ladang yang menyeronokkan yang tidak memerlukan sambungan internet sama sekali dan boleh dimainkan sepenuhnya di luar talian sama ada anda berada di rumah atau di jalan raya.

.

Permainan video ladang paling realistik: simulator pertanian

Simulator Pertanian 19 permainan video ladang luar talian

 • Permainan hebat untuk mengajar anak -anak mengenai kerja sebenar ladang.
 • Banyak kedalaman untuk pemain yang masuk ke jentera pertanian.
 • Hebat untuk peminat pertanian tetapi mungkin menanggung pemain kasual.
 • Fokus pada jentera bukan untuk semua orang.

Siri Permainan Video Pertanian Simulator terkenal dengan pendekatan yang realistik untuk menguruskan ladang. Permainan ini membanggakan grafik sebenar, kenderaan dan jentera dunia nyata, dan sifat luas yang ditetapkan di Amerika Utara dan Eropah untuk mengurus.

Simulator Pertanian 15, 17, dan 19 permainan boleh didapati di PC, Xbox One, dan PlayStation 4, manakala Simulator Pertanian 16 dan 18 juga boleh didapati di PC sebagai tambahan kepada telefon pintar dan tablet Android dan tablet Android. Secara umum, permainan individu yang lebih baru, semakin baik grafik dan lebih banyak ciri yang akan dimiliki, bagaimanapun, permainan tidak terlalu berbeza antara satu sama lain walaupun penambahbaikan tambahan. Permainan Video Simulator Pertanian di Nintendo Switch adalah gabungan ciri dari beberapa permainan.

Permainan Perladangan Luar Talian Segar: Ladang Blocky

 • Gaya seni yang sejuk yang akan merayu kepada pemain Minecraft.
 • Pilihan permainan tambahan di luar tindakan pertanian tradisional.
 • Pemain yang lebih tua mungkin terlepas butiran visual yang dilihat dalam tajuk lain.
 • Pengiklanan dalam permainan merendahkan kesenangan keseluruhan.

Walaupun banyak permainan video pertanian cenderung melihat dan bermain cukup sama, Ladang blok Mencuba sesuatu yang berbeza dengan enjin grafik 3D segar yang kelihatan lebih seperti permainan Minecraft atau Crossy Road daripada Tajuk Tycoon Pertanian Tradisional.

Ladang blok Ciri -ciri semua mekanik permainan pertanian yang diharapkan seperti menanam tanaman, menuai mereka, dan menjaga haiwan tetapi ia juga rempah -rempah dengan kawalan memandu yang betul untuk traktor serta peluang untuk pergi memancing.

Permainan pertanian luar talian terbaik untuk konsol: Stardew Valley

Stardew Valley Luar Talian Permainan Video Faming

 • Banyak pelbagai permainan untuk pemain untuk mengalami.
 • Gaya seni retro kelihatan hebat pada konsol moden.
 • Beberapa aktiviti sidequest sangat membosankan dan berulang -ulang.
 • Mekanik kerajinan dan permainan yang diperkenalkan kemudian dalam permainan akan terlalu sukar bagi pemain junior.

Stardew Valley adalah permainan pertanian yang sangat popular di PC, Xbox One, PlayStation 4, dan Nintendo Switch. Ia mempunyai gaya seni sekolah lama yang menjadikannya kelihatan seperti permainan dari tahun 90-an tetapi mengandungi banyak kandungan dan yang akan membuat pemain dari semua peringkat umur dihiburkan untuk masa yang sangat lama.

Dalam Stardew Valley, Pemain mesti menguruskan tanaman dan haiwan ladang mereka semasa membina hubungan dengan jiran mereka dan, berpotensi, bahkan memulakan keluarga dengan salah satu daripada mereka.

Permainan Pertanian Luar Talian yang paling mudah: Ladang Pixel Tiny

Permainan pertanian luar talian Pixel Farm Tiny

 • Permainan skrin tunggal menjadikannya sangat mudah untuk dikendalikan tanpa merasa terharu.
 • Pelawat ladang adalah tambahan yang menyeronokkan yang tidak dijumpai dalam banyak permainan pertanian lain.
 • Permainan yang diperkemas boleh sedikit mengelirukan pada awalnya.
 • Gaya seni mungkin tidak merayu kepada semua orang.

Ladang Pixel Tiny adalah permainan video pertanian untuk pemain yang bosan dengan semua mencubit, zoom, dan menatal yang diperlukan dalam tajuk lain hanya untuk melihat semua ladang digital mereka, tugasnya, dan barang -barangnya. Dalam Ladang Pixel Tiny, Seluruh ladang ditunjukkan pada satu skrin yang membolehkan semuanya dilihat sekaligus.

Keputusan reka bentuk ini menjadikan permainan lebih mudah didekati daripada pesaingnya tetapi tidak kekurangan fungsi mereka dengan tugas -tugas tanaman dan haiwan yang biasa masih ada di samping pasaran dan bahkan pelawat ladang untuk menjaga.

Muat turun untuk:

Permainan pertanian luar talian percuma yang paling sejuk: Monster Farm

Permainan video pertanian luar talian Monster Farm

 • Asal mengambil genre permainan video pertanian.
 • Reka bentuk watak comel tidak akan menakutkan pemain muda.
 • Permainan boleh berjalan sedikit perlahan pada telefon pintar dan tablet yang lebih tua.
 • Tutorialnya agak besar pada mulanya.

Ladang raksasa adalah permainan pertanian untuk tablet iOS dan Android dan telefon pintar yang berputar di sekitar jenis bandar Halloween dan bukannya ladang tipikal dengan lembu dan kambing biri-biri. Pemain boleh mengembangkan bandar mereka yang menyeramkan dengan membina bangunan baru seperti rumah berhantu atau menara dan menanam tumbuhan ajaib seperti jack-o-lanterns dan epal beracun.

Ladang raksasa Ciri-ciri kawalan sentuhan yang mudah dan penggambaran keluarga yang mesra keluarga dan raksasa akan menarik perhatian peminat muda kartun High High dan Toy Franchise Hit Monster High.

Muat turun untuk:

Permainan pertanian luar talian terbaik untuk Windows 10: Farmville 2: Country Escape

Farmville 2: Permainan video ladang luar talian luar negara

 • Tersedia di tablet iOS, Android, dan Windows.
 • Banyak kandungan untuk memastikan pemain terlibat sepanjang tahun.
 • Reka bentuk watak kelihatan sedikit bertarikh.
 • Banyak mikrotransaksi dalam aplikasinya bermula pada $ 1.

Farmville 2: Negara Melarikan diri Mengambil segala -galanya dari dua permainan video Farmville yang pertama dan membawanya ke mudah alih dengan permainan ketagihan yang sama dan suasana ladang baru bersama lautan. Dengan negara melarikan diri, pemain mendapat peluang untuk menguruskan ladang tradisional dengan menanam tanaman, menaikkan haiwan, memasak resipi buatan sendiri, dan meneroka kawasan di sekitar rumah mereka. Malah ada kisah asas untuk memastikan pemain terlibat melebihi banyak tugas pertanian.

Farmville 2: Negara Melarikan diri tersedia untuk peranti iOS dan Android tetapi juga boleh dimuat turun pada telefon Windows dan komputer Windows dan tablet yang menjalankan Windows 8.1 dan Windows 10.

Permainan pertanian luar talian terbaik untuk kanak -kanak perempuan: Fairy Farm

Fairy Farm offline Farming Video Game

 • Permainan pertanian yang akan merayu kepada mereka yang bosan dengan haiwan ladang biasa.
 • Watak yang berwarna -warni akan menghiburkan pemain muda.
 • Pemain digalakkan membeli mata wang dalam permainan untuk mempercepat tugas ($ 1 hingga $ 150).
 • Permainan mengandungi iklan yang kerap.
 • Hanya untuk iOS.

Fairy Farm adalah permainan pertanian yang ideal untuk kanak -kanak perempuan dan kanak -kanak lelaki yang peminat siri kartun seperti Pony kecil saya: Persahabatan adalah sihir dan Penjagaan Beruang. Daripada watak petani yang biasa, pemain mengawal penyihir yang menggunakan kebolehan pertanian ajaib mereka untuk menanam tumbuh -tumbuhan ajaib dan mencipta makhluk mitologi seperti unicorns, naga, duyung, pegasi, dan roh kebakaran.

Gameplay terdiri daripada mekanik tugas-tunggu yang boleh diramal yang popular dengan kebanyakan permainan pertanian mudah alih yang lain tetapi sistem berfungsi dan Fairy Farm’s putaran unik pada genre membantu ia merayu kepada penonton yang biasanya tidak akan berminat.

Permainan Pertanian Krismas Luar Talian Terbaik: Salji Ladang

Farm Snow Christmas Farming Video Game

 • Penggunaan hebat kesan bunyi Krismas, muzik, dan grafik.
 • Sangat senang dijemput dan bermain untuk kebanyakan pemain mudah alih.
 • Jelas permainan yang paling tidak akan merasa seperti bermain setiap hari sepanjang tahun.
 • Penekanan kuat pada mata wang dalam permainan yang boleh berkisar dari beberapa dolar hingga beberapa ratus.

Farm Snow adalah permainan video pertanian luar talian untuk peranti Android dan iOS yang menukar aktiviti dan persekitaran ladang tradisional untuk bengkel Santa dan tugas Krismas di Kutub Utara.

Daripada menuai gandum dan jagung, pemain ditugaskan dengan tumbuh jerami (untuk rusa, tentu saja), pokok Krismas, dan gula -gula. Kampung Magical juga boleh diperluas dengan Bangunan Krismas Baru.

Muat turun untuk:

Permainan pertanian terbaik seperti Stardew Valley di PC

Tidak ada yang seperti menendang kembali dengan permainan pertanian yang santai seperti Stardew Valley. Melemparkan beberapa biji ke tanah dan memupuk mereka sehingga mereka tumbuh menjadi tanaman mega hasil adalah memuaskan kerana ia menenangkan. Malangnya, beberapa permainan pertanian terbaik seperti Stardew Valley pada masa ini tidak terdapat di PC – permainan seperti Animal Crossing, Harvest Moon, dan Rune Factory – dan sementara anda boleh, sebenarnya, Mod Stardew Valley untuk menjadikannya lebih suka Melintasi haiwan, tidak sama seperti.

Syukurlah terdapat banyak alternatif PC yang sangat baik untuk anda melengkapkan ibu jari hijau anda, dan kami telah mengumpulkan krim mutlak tanaman di bawah. Tidak semua mereka benar -benar memberi tumpuan kepada pertanian, tetapi kami telah memastikan bahawa pertanian memainkan peranan penting dalam setiap satu daripada mereka. Kami juga menyertakan permainan dengan ciri-ciri stardew yang lain, seperti komuniti yang selesa untuk berkawan, beberapa memancing, sedikit perlombongan, koleksi, dan mungkin sedikit percintaan.

Berikut adalah permainan pertanian terbaik kami seperti Stardew sekilas. .

Permainan terbaik seperti Stardew Valley

 • Ooblet
 • Masa saya di Portia
 • Lendir Rancher
 • Penjaga kubur
 • Simulator Pertanian 22
 • Kynseed
 • Forager
 • Autonaut
 • Kisah Musim: Perintis Bandar Zaitun
 • Pulau Coral
 • Spiritfarer
 • Dinkum
 • Sun Haven
 • Disney Dreamlight Valley

Ooblet

Masa Saya di Portia - Permainan Pertanian Terbaik Seperti Stardew Valley

Pemaju: Momomi Park
Tarikh Siaran: 2017
Di mana saya boleh membelinya? Steam, Rendah, Gog

Slime Rancher adalah salah satu permainan pengurusan terbaik di PC sekarang, dan walaupun sekuelnya kini keluar dalam akses awal, ia tidak cukup bersedia untuk mengalahkannya. Daripada tumbuh sayur -sayuran dan lembu susu, anda membesarkan comel, melantun slimes. Terdapat sedikit penanaman lobak yang terlibat di sana sini, tetapi tujuan di sini adalah untuk menggemukkan tentera gumpalan gelatin anda dan menjual ‘plorts’ mereka (ya, kotoran) untuk sebanyak mungkin wang tunai untuk mengembangkan ladang anda dan memberi makan lebih banyak ke mesin membuat wang.

Ia agak lebih pantas daripada Stardew, kerana anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda dari ladang anda untuk menghancurkan sumber dan lebih slimes eksotik. Anda perlu kembali selalunya, walaupun, kerana kegelapan bermata googly ini sentiasa menjadi scrapes ketika anda tidak berada di sekitar. Sama ada ia melantun dari pen masing-masing dan melarikan diri, atau secara tidak sengaja memakannya dengan slimes lain dan bertukar menjadi raksasa tar yang memakan semua, ini adalah permainan pertanian dengan gooey, pusat pemberontak. Walaupun kecenderungan maniknya, bagaimanapun, ia masih merupakan permainan pertanian yang sangat mudah didekati sehingga semua orang dapat bersenang -senang dengan.

Penjaga kubur

Pemaju: Permainan beruang malas
Tarikh Siaran: 2018
Di mana saya boleh membelinya? Steam, Rendah, Gog

Sebuah yang agak gelap mengambil formula Stardew Valley, penjaga kubur melihat anda mengendalikan tanah perkuburan zaman pertengahan. Pada pandangan pertama, nampaknya tidak ada yang salah. Anda masih menanam tompok sayur -sayuran kecil dan bit dan bobs untuk jiran anda di kampung, tetapi kemudian tengkorak mula menyalak pesanan pada anda dan semuanya berjalan lancar.

Selain menjaga kubur yang baik dan bersih, anda akan melakukan autopsi, menguburkan Deados baru ketika mereka tiba di belakang kereta keldai desa, dan mungkin mengukir daging yang ganjil untuk sandwic nakal atau lima. Ia bukan hanya tentang menghabiskan masa dengan orang mati, walaupun. Anda juga perlu memancing, menanam tanaman dan meneroka penjara bawah tanah dan gua tempatan untuk sumber -sumber baru dan bahan alkimia. Yep, dan juga seorang petani yang menjadi penjaga kubur, anda juga boleh berkumpul di sedikit alkimia di sebelah. Hanya berhati -hati untuk keldai itu, walaupun, kerana dia akan bersatu dan menuntut lebih banyak wortel setiap mayat sebelum anda mengetahuinya.

Simulator Pertanian 22

Perisian Giants
Tarikh Siaran:
Di mana saya boleh membelinya? Steam, Pas Permainan

Satu untuk pemurni pertanian, simulator pertanian 22 adalah tentang mendapatkan genggaman dengan sifat ibu dengan cara yang paling tepat dan sahih mungkin. Ini bermakna tanaman yang diberikan dengan indah, dan jentera pertanian yang sama indahnya untuk pergi bersamanya, termasuk penuai gabungan yang paling indah yang pernah anda lihat.

Manakala permainan pertanian lain dalam senarai ini adalah mengenai mewujudkan rutin yang cekap dan mengautomasikan banyak proses pertanian, simulator pertanian 22 mencabar anda untuk mengurus dan mengerjakan tanah itu sendiri, daripada membeli semua benih penting, haiwan dan peralatan untuk memandu kenderaan dan mengendalikan semua kerja yang kotor. Sekiranya anda ingin meluaskan cakrawala pertanian anda, anda boleh membina kebun anggur atau kebun zaitun, atau mengecilkan hanya rumah hijau yang rendah hati atau beberapa heehives. Heck, anda juga boleh melakukan sedikit landskap apabila anda mendapat momen ganti, juga, mewujudkan bukit, parit, struktur, jalan dan bangunan untuk menjadikan semuanya begitu. .

Kynseed


Tarikh Siaran: 2022
Di mana saya boleh membelinya:

RPG pertanian ini dari beberapa bekas devs-lionhead (yang bekerja di siri fable) mempunyai banyak ciri-ciri seperti yang hebat. Ladang anda agak kecil daripada apa yang mungkin anda gunakan di Stardew Valley, tetapi itu sebahagiannya kerana anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda meneroka hutan kuno kampung dan merendam diri anda dalam mitos -mitos yang aneh. .

Apa yang membezakan kynseed selain dari kehidupan pertanian lain Sims, bagaimanapun, adalah keupayaan untuk watak anda menjadi tua, mempunyai anak, dan kemudian menganggap peranan anak yang dikatakan. .

Forager

Hopfrog
Tarikh Siaran: 2019
Di mana saya boleh membelinya: Steam, Rendah, Gog

Forager sedikit lebih pantas daripada beberapa permainan pertanian yang lain dalam senarai ini, tetapi jika daya tarikan utama Stardew Valley menetap di dalam irama pengumpulan, bangunan dan kerajinan, maka Forager akan menggaru beberapa gatal-gatal pixelated tersebut. .

Semua yang anda kumpulkan mempunyai salah satu daripada tiga destinasi. Kebanyakannya akan dimasukkan ke dalam relau anda untuk membantu anda mengepam barang -barang lebih cepat, tetapi anda juga akan menyentuh sebahagian daripadanya ke anvil anda untuk membuat alat baru, dan membunyikan selebihnya melalui mesin jahit anda supaya anda boleh dek diri anda keluar dengan lebih kuat untuk melawan raksasa tempatan. .

Autonaut

Autonaut - Permainan Pertanian Terbaik Seperti Stardew Valley

Pemaju: Denki

Autonauts mempunyai satu matlamat: mencapai keadaan zen seperti automasi yang sempurna untuk menjajah dan menaklukkan banyak planet baru yang pelik seperti yang anda mungkin dapat. semuanya, Termasuk Tentera Bot Autonaut anda. . Sekiranya anda ingin membuat pai, misalnya, anda perlu memastikan anda membina kilang untuk mengikat gandum anda ke dalam tepung, mengambil air tawar dari sungai, dan memusnahkan susu yang anda, sesat. Diletakkan dari lembu anda untuk menjadikannya mentega, dan itu hanya untuk menjadikan pastri! Kemudian anda memerlukan meja untuk mencampurkan pastri sama sekali, dan untuk itu anda perlu memotong beberapa pokok untuk mendapatkan kayu balak. Dan ia berterusan.

Autonauts bukan sekadar permainan pertanian dan kerajinan, walaupun – ia juga merupakan pengenalan hebat kepada asas -asas pengekod kilang, atau menggali tanah liat supaya anda boleh membina satu tanur yang boleh anda gunakan untuk membuat batu bata, dan menggunakan batu bata untuk membuat bangunan yang betul. Anda mendapat idea. Walau bagaimanapun, perkara terbaik mengenai autonaut adalah bahawa anda boleh melakukannya dengan pantas.

Kisah Musim: Perintis Bandar Zaitun

Pemaju: Hebat Inc.
Tarikh Siaran: 2021
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Kisah Musim: Perintis bandar zaitun datang ke Steam pada September 2021. Cabang dari devs asal di belakang siri bulan Harvest Moon yang sangat disayangi, entri ini dalam kisah permainan musim adalah salah satu yang terbaik terima kasih kepada kisah pemanasan hati dan lembu yang agak manis. Serius, bahagian kegemaran semua orang adalah Lembu Kecil Happy.

Perintis bandar zaitun mengambil entri sebelumnya, rakan -rakan bandar mineral, dan membina di atasnya – konsepnya adalah sama, tetapi ada sebuah bandar baru, peta baru dan banyak wajah yang tidak dikenali untuk bertemu. Permainan ini mengikuti kisah yang lama seperti masa: pemain bergerak ke ladang lama dan usang datuk mereka, dan segera dibuang ke dalam memperbaikinya dan membuat perniagaan pertanian yang menguntungkan. Untuk membantu pemain bersama adalah sebuah bandar yang menawan yang penuh dengan kedai, kemudahan, dan pelanggan yang menyenangkan. Salah satu permainan terdekat untuk Stardew Valley, Kisah Musim sangat disyorkan untuk pengalaman pertanian yang santai dan bermanfaat.

Pulau Coral

Ladang kecil tetapi tumbuh di pulau karang 3d stardewlike

Pemaju: Permainan Stairway
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Sekiranya anda mendapati pertanian Stardew sedikit mengisar, Coral Island adalah sim pertanian yang berlegar. Anda tahap dengan cepat dalam aktiviti yang anda lakukan dan juga boleh membuka kunci kebolehan peluang untuk membantu dengan kerja awek seperti membuat tanaman anda tumbuh lebih cepat, tanah yang tetap disiram semalaman dan sumber dua dari penuaian. Terdapat juga sistem perjalanan cepat yang sangat berguna yang membolehkan anda zip di sekitar pulau. Semua ini terkumpul dalam perasaan bahawa anda membuat lebih banyak kemajuan setiap hari.

Pulau Coral adalah sim pertanian yang lebih mudah didekati jika semua kerja yang sibuk terasa sangat menggembirakan, dan sebaik sahaja anda menemui irama anda, ia mempunyai banyak aktiviti Stardew – tanaman yang semakin meningkat, menjaga haiwan, meneroka lombong, mengenali penduduk tempatan, ada Malah roh -roh yang menggembirakan anda berkas – itu semua wilayah yang biasa.

Pemaju: Permainan Thunder Lotus
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Steam, GOG

Spiritfarer tidak sepenuh hati sim pertanian, tetapi ia mempunyai banyak ciri terbaik dari satu. Sekiranya anda selepas permainan dengan sedikit cerita maka ini adalah permainan untuk anda. Spiritfarer melihat anda memainkan peranan sebagai tuan feri yang membantu semangat masuk ke akhirat. Anda boleh memancing, memasak, ladang, kerajinan, dan saya, ketika anda melintasi lautan yang indah di limbo, pastikan penduduk bot anda mempunyai segala yang mereka perlukan sebelum mereka berlalu.

Tumpuan kepada komuniti di sini adalah apa yang istimewa mengenai Spiritfarer. Ya, ia mempunyai semua kerja sibuk dan minigames yang indah yang terdapat dalam pertanian sims, tetapi bukannya menggunakan kemahiran tersebut untuk membuat beban wang atau mengembangkan empayar parsnip anda, anda menggunakan kemahiran tersebut untuk membantu orang lain. .

Sun Haven

Pemaju:

Wap

Sun Haven adalah fantasi bersamaan dengan Stardew Valley seperti semua watak Dragon Age mahu menetap dan membuka ladang serta pergi ke Quest Magical sekali -sekala. Ada sihir, naga, syaitan, raksasa – semua tickboxes fantasi klasik telah baik dan benar -benar ditandakan. Apa yang menjadikan Sun Haven sebagai pesaing Stardew yang hebat adalah bahawa ia mempunyai lebih banyak tumpuan pada unsur-unsur RPG dan fantasi dunia. Terdapat usaha utama untuk diikuti oleh anda oleh naga gergasi yang juga mungkin tuhan matahari (saya fikir?), terdapat pokok kemahiran besar untuk mendaki, pencarian NPC untuk disiapkan, dan anda juga boleh memilih untuk bermain sebagai syaitan, malaikat, elf, elemen dan banyak lagi.

. . Terdapat juga pilihan pengganda sehingga lapan orang jika anda ingin mendapatkan rakan anda terlibat. Jangan menolak bahawa permainan itu sampai di akses awal, binaannya cukup kukuh dan pemaju dan sentiasa menambah patch dan kemas kini yang menyeronokkan.

Pemaju:
2022
Wap

. Sekiranya anda selepas kedua-dua stardew seperti dan . . Ini adalah langkah bayi pada mulanya, memotong pokok, perlombongan untuk bijih, dan makan sejumlah pisang, tetapi tidak lama lagi anda akan membuang bangunan dan perniagaan dalam usaha untuk memotivasi orang untuk berpindah ke pulau itu.

Jadi ya, ia sangat banyak menyeberangi ufuk baru, dan terdapat ciri-ciri yang lebih kecil yang menjadikannya seperti kehidupan Nintendo Sim Juggernaut juga, seperti watak-watak bunyi jargon yang comel apabila anda bercakap dengan mereka atau zum perayaan apabila anda menangkap pepijat atau ikan. Apa yang memisahkannya, adalah skopnya. Daripada diberikan tanah yang ditetapkan di kebanyakan pertanian sims, anda pada dasarnya mempunyai larian penuh pulau itu dan ia sangat besar. Terdapat begitu banyak potensi untuk empayar pertanian tuhan. ? Terdapat buaya.

Disney Dreamlight Valley

Gameloft
Tarikh Siaran: 2022
Di mana saya boleh membelinya:

Saya rasa kita semua agak meragukan ketika Disney mengumumkan bahawa mereka melepaskan pesaing SIM hidup, tetapi Dreamlight Valley telah membuktikan dirinya sendiri, sebenarnya, cukup baik. Dreamlight pasti ditujukan kepada pemain yang mempunyai banyak kasih sayang untuk filem Disney, jadi ini mungkin bukan satu untuk anda jika anda bukan peminat MR. .

Anda boleh memasak, ladang, kerajinan, dan lombong untuk sumber -sumber di Dreamlight Valley serta pencarian lengkap untuk ganjaran yang ditetapkan oleh orang -orang watak Disney. Terdapat banyak kerja yang sibuk untuk terus berjalan, tetapi kerana ia berada di akses awal hanya terdapat beberapa jam cerita dan pencarian watak setakat ini (walaupun dengan segelintir kemas kini). Terdapat juga bug atau dua yang menjengkelkan sekali -sekala, jadi mudah -mudahan, Gameloft akan menyusunnya tidak lama lagi. .

Adakah anda fikir kami terlepas sesuatu? Seperti biasa, pertimbangkan untuk menulis perayaan permainan yang anda suka yang tidak di sini anda mungkin dapat meyakinkan orang lain untuk mencubanya.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

 • Blockbuster Ikut
 • Pulau Coral Ikut
 • Dinkum Ikut
 • Disney Dreamlight Valley Ikuti
 • Simulator Pertanian 22 Ikuti
 • Forager Ikut
 • Penjaga kubur ikut
 • Indie Ikut
 • Kynseed Ikut
 • Masa saya di Portia Ikut
 • Ooblet ikut
 • Simulasi Ikut
 • Slime Rancher Ikut
 • Spiritfarer Ikut
 • Sun Haven mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 13 lagi

!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rachel adalah editor ulasan RPS. Dia mempunyai tujuh tahun permainan kewartawanan di bawah topinya dan selalu menjadi penyokong ghairah untuk permainan indie.

Kami telah bercakap, dan kami fikir anda harus memakai pakaian

Barangan senapang patah kertas batu

.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.