The 10 Fortnite Skins Top |, Top 10 Best Fortnite Skins sepanjang Masa | Kekayaan geeks

10 Top Best Fortnite kulit sepanjang masa

Deadfire adalah kulit legenda yang boleh dibeli di kedai dalam permainan. . Sudah tentu, ia tidak murah, berharga 2000 V-bucks kekalahan. Ini kulit lama, sebahagian daripada usia keemasan permainan, melepaskan Oktober 2018.

10 kulit Fortnite teratas

Terdapat banyak kulit Fortnite untuk dipilih, tetapi yang mana yang terbaik? Kami mengumpulkan 10 saintifik ini.

Terakhir dikemas kini: 5 September 2022

1. Kepala tomato

Wira berkepala buah-buahan klasik semua orang!

2. Beruang menyeramkan

Beruang Creepy sebenarnya adalah kulit valentine edisi terhad. Tetapi masih, agak menyeramkan.

3. Astro Jack

Angkasawan Travis Scott ini adalah, ahem, keluar dari dunia ini.

4.

Pemain yang mencapai tahap 100 Bab 2 boleh mendapatkan kulit Fortnite yang rindang ini untuk 950 V-Bucks!

5. Fishstick

Legenda yang dihadapi ikan eksotik ini adalah kulit Fortnite yang jarang berlaku, dan dikatakan telah diilhamkan oleh Darwin dari dunia Gumball yang menakjubkan.

6. Peely

Dia sebahagian daripada sekumpulan pisang dan mula berpakaian seperti pengintip dapper dalam bab 2.

7. Raven

Anda boleh mendapatkan kulit ini di Fortnite: Battle Royale dan dinamakan sempena puisi lama, menakutkan oleh Edgar Allan Poe.

8. Kebakaran

Sebahagian daripada siri lava, Blaze yang berapi -api adalah kulit yang dikemas kini dan dapat dilihat di Fortnite Bab 2: Musim 3!

9. Rippley

Wira skuad slurp ini adalah gumpalan mesra. siapa-tahu-apa. Dia jauh lebih baik daripada musuhnya, enapcemar.

10. Guff

Guff adalah pakaian yang jarang berlaku yang pertama kali muncul di Fortnite Bab 2: Musim 2 dan dibundel dengan beg Fluffle. Adakah mereka sebahagiannya? !

Lebih banyak barangan

20 fakta PS4 yang menarik

12 Fakta Peach Peach yang sempurna

12 Danny Aarons Fakta untuk Peminat!

11 Hogwarts Fakta Warisan

10 fakta kelab gacha yang hebat

10 Top Best Fortnite kulit sepanjang masa

10 Top Best Fortnite kulit sepanjang masa

Seperti orang lain dalam kategori ‘percuma untuk bermain’, Fortnite penuh dengan barangan kosmetik. Untuk memastikan permainan berjalan, Epic Games harus menghasilkan wang entah bagaimana, dan tidak ada yang terbukti cukup menguntungkan seperti menjual variasi karakter, juga dikenali sebagai ‘kulit.’Fortnite adalah pemain utama di adegan permainan global, yang membawa kepada kerjasama dengan bintang -bintang terbesar dan rumah kuasa hiburan. Oleh itu, terdapat lebih daripada beberapa kulit dalam permainan.

Selama bertahun -tahun sekarang, Fortnite telah mengeluarkan kandungan kulit, yang telah menumpuk. Dengan semua kandungan, mencari barangan yang sangat baik memerlukan banyak kerja. Komuniti permainan mengkritik oversaturation kulit dan barangan kosmetik ini, dengan kebanyakan memanggilnya sebagai ‘preseden buruk.’Walau bagaimanapun, mereka tidak goyah untuk diteliti dan terus melepaskan kulit selepas kulit, masing -masing bervariasi dalam kualiti dan kemasyhuran.

10 kulit Fortnite terbaik

Fortnite

Kedudukan apa -apa dalam permainan yang kaya dengan kandungan sebagai Fortnite adalah mencabar. Walau bagaimanapun, perlu menapis semua barangan yang tidak diingini dan terus ke kualiti. Berkolaborasi dengan Giants Entertainment telah terbukti berbuah, kerana beberapa kulit termasuk di dalamnya mempunyai reka bentuk yang menguasai.

Kos kulit adalah satu lagi aspek yang patut dilihat ketika kedudukan, kerana kami tidak mahu anda membayar lebih untuk perkara yang tidak berbaloi. Sudah tentu, yang terbaik dari yang terbaik tidak pernah mudah dicari, tetapi apabila anda melihat melewati semua wang tunai yang merebut, mungkin ada beberapa permata yang sedang menunggu.

Ragnarok

Ragnarok Skin Fortnite

Ragnarok adalah kulit legenda yang diperkenalkan pada tahun 2018. Ia adalah sebahagian daripada lulus pertempuran musim 5 dan pemain ganjaran yang mencapai tahap 100 yang hebat. Sebagai kulit asas, Ragnarok kelihatan seperti viking undead yang kembali menghantui musuh -musuhnya.

Kulit mempunyai pelbagai cabaran yang memberi ganjaran kepada pemain dengan item tambahan untuk meningkatkan penampilan mereka. Setelah memperoleh XP musim 250k-500k, pemain akan mendapat akses ke topi keledar yang hebat yang kelihatan menyeramkan seperti biasa. .

Anda tidak pernah tahu apa yang ada di sudut dengan kulit Fortnite.

The Reaper

Reaper Fortnite

. Ia tersedia untuk pemain yang mencapai tahap 100 pada musim 3 Battle Pass. Selama bertahun -tahun, ia menjadi salah satu kulit yang paling popular yang pernah dibebaskan di Battle Royale yang popular.

Berdasarkan terutamanya pada John Wick, yang kemudiannya akan mendapat kulit rasmi, ia mempunyai seorang lelaki berjanggut dalam guaman, kelihatan licin dan bersedia untuk membunuh. Hampir pasti bermaksud kematian apabila anda melihat seseorang memakainya dan menghampiri anda.

Maksud saya, yang tidak mahu bermain sebagai legenda Baba Yaga, pergi ke peta dan mengambil musuh anda satu persatu?

Lara Croft

Lara Croft Fortnite

The Lara Croft Skin adalah siri Legends Series yang diberi ganjaran kepada pemain untuk mencapai tahap 15 dalam Bab 2 Musim 6 Battle Pass. Ia keluar pada bulan Mac tahun 2021, yang menampilkan protagonis siri Tomb Raider yang diiktiraf. Dengan kemunculan semula francais Tomb Raider baru -baru ini, tidak hairanlah ia bekerjasama dengan Raja Battle Royales.

Kulit ini mempunyai beberapa gaya, semuanya tidak dapat dikunci dengan mencapai tahap pertempuran yang berbeza. Sekiranya anda memikirkannya, Lara Croft sangat sesuai untuk permainan seperti Fortnite, kerana anda harus bertahan dalam hutan pembuatan jodoh awam.

Walau apa pun, kulitnya yang menakjubkan pasti menunjukkan perhatian pereka kepada perincian dalam kerjasama yang luas ini.

Raptor

Raptor Fortnite

Raptor adalah kulit legenda yang dikeluarkan sama seperti permainan yang meningkat pada tahun 2018. Oleh itu, ia tetap menjadi kehadiran yang meluas dalam pasaran kulit yang luas kerana umur dan kepentingannya. Tidak seperti kulit yang telah kami tulis setakat ini, Raptor boleh dibeli untuk Jalan V-Bucks 2000 pada Musim 1.

Walaupun sederhana dalam reka bentuk, kulit raptor adalah klasik yang betul, melambangkan kejayaan awal permainan. Ia juga dilengkapi dengan Raptor Satchel Bling yang dibundel bersama -sama, dan kulit terakhir muncul di kedai sekitar tiga minggu yang lalu. Mengharapkan ia kembali, bagaimanapun, kerana permainan tidak akan sama tanpanya.

Demogorgon

Demogorgon Fortnite

Demogorgon adalah kulit yang jarang dibeli dari kedai dalam permainan. Ia menelan kos 1200 V-buck pada masa ketersediaan, kembali pada tahun 2019. Kulit adalah sebahagian daripada kerjasama antara Netflix dan Epic Games. The Demogorgon adalah salah satu antagonis utama dalam siri Netflix Hit Things Stranger..

Pada masa ini tidak tersedia untuk pembelian, tetapi saya tidak syak lagi ia akan membuat pulangan dalam beberapa kapasiti tidak lama lagi.

Raz

Raz Fortnite

Raz adalah kulit legenda yang diberikan kepada pemain yang gemar mencapai tahap Battle Pass 50 semasa Bab 2, Musim 6. Dikeluarkan pada bulan Mac 2021. Ini adalah salah satu daripada banyak watak unik yang direka oleh permainan epik, dan saya mesti mengakui ia kelihatan sejuk. Kulit datang dalam dua gaya, glyph acolyte dan glyph master, yang kedua-duanya tampan dalam hal mereka. Yang terakhir adalah cara yang lebih bergaya, memberikan getaran seram neon.

Di samping kulit, pemain juga menerima emote sikap impian, yang selalu bagus. Apabila barangan dibundel dengan kulit, ia hanya meningkatkan nilai mereka. .

Big Chuggus

Big Chuggus

Big Chuggus adalah kulit slurp siri yang boleh dibeli dari kedai dalam permainan. . Epic merancang kulit mengenai meme ‘besar chungus’ meme yang popular, yang muncul di mana sahaja. Fortnite, yang menjadi permainan trend-hopping itu, segera melompat pada kereta muzik dan mengeluarkan kulit peringatan.

Saiz kulit juga luar biasa, menjadikannya salah satu model terbesar dalam permainan. Bling belakang juggus dibundel dengan kulit. Selain Chungus Besar, terdapat pengaruh DC yang ketara dalam reka bentuk kulit, terutamanya dari Bane. Kedua -dua watak ini mempunyai bingkai besar, tiub, dan estetika steampunk yang sering menguasai buku komik DC.

Epic terakhir berputar kulit melalui kedai enam minggu yang lalu, dan anda harus mengharapkan ia akan datang lagi tidak lama lagi.

Dummy

Dummy Fortnite

Dummy adalah kulit Fortnite yang jarang dibeli dari kedai dalam permainan di 1200 V-bucks. Kulit keluar pada bulan Ogos 2020, semasa Bab 2, Musim 3. Ia adalah salah satu kulit yang paling menyeramkan dalam permainan, dimodelkan selepas ujian kemalangan dummy. Anda yang telah melihat House of Wax dan lebih daripada beberapa Doktor Who Episod pasti tahu getaran.

Hanya ada sesuatu yang luar biasa mengenai kulit anak patung ini yang memberi saya goosebumps. Walaupun menyeramkan, dummy adalah kulit yang cantik berdiri di atas orang lain. Kelebihannya adalah murah, terutamanya berbanding kebanyakan senarai ini.

Kulit juga datang dalam dua gaya, lebih banyak daripada cukup untuk kulit 1200 V-Bucks. Malangnya, ia terakhir dipaparkan di kedai pada bulan Januari 2021, jadi kami berharap ia kembali tidak lama lagi.

Deadfire

Deadfire

Deadfire adalah kulit legenda yang boleh dibeli di kedai dalam permainan. . Sudah tentu, ia tidak murah, berharga 2000 V-bucks kekalahan. Ini kulit lama, sebahagian daripada usia keemasan permainan, melepaskan Oktober 2018.

Ia mempunyai dua gaya yang boleh dipilih, dan kulit itu sendiri reaktif. . Permata mahkota Musim 6, Deadfire tidak diragukan lagi sebagai salah satu daripada Skins Fortnite bertema Barat terbaik yang pernah ada. Dan mari kita berharap kita melihatnya di kedai secepat mungkin.

Deadpool

Deadpool adalah kulit siri Marvel yang dikeluarkan dalam Bab 2, Musim 2. Ia diberi ganjaran kepada pemain yang menamatkan minggu ke -7 dari cabaran mingguan Deadpool. Bagi mereka yang belum mendengar, Deadpool adalah salah satu watak Marvel yang paling popular. Jadi secara semula jadi, dalam fesyen permainan epik biasa, syarikat itu memperkenalkan kerjasama dengan Marvel sebagai penghormatan filem Deadpool 2.

Deadpool, sebagai anti-pahlawan dia, menampilkan banyak senjata, termasuk sepasang katanas. Terdapat dua gaya yang boleh dipilih dan dua lagi variasi warna -banyak apabila anda menganggap mereka memberikan kulit secara percuma. Deadpool akan mendapat filem ketiga, dan popularitinya semakin meningkat, jadi berharap dapat melihat beberapa perkara yang berkaitan dengan Deadpool baru tidak lama lagi.

Kesimpulan

Fortnite 2

Fortnite adalah permainan percuma untuk bermain di mana kosmetik adalah kegilaan. Walau bagaimanapun, yang terbaik sering keluar dari putaran atau dikunci selama -lamanya. Yang di atas mencelup masuk dan keluar dari kedai secara sporadis. .

Artikel ini dihasilkan dan disindikasikan oleh kekayaan geeks.