Tetingkap tarikh pelepasan CS2: Bilakah Counter-Strike 2 Keluar?

Tetingkap tarikh pelepasan CS2, kulit, treler, dan berita

Valve telah mengesahkan Counter-Strike 2 mempunyai versi terbina dalam alat CSGO pihak ketiga yang sangat disayang. .

Counter-Strike 2 mungkin dilepaskan pada akhir September 2023: Semua yang kita tahu setakat ini

Seorang pengganas dan pengganas dalam seni promo 2-mogok

Sejak Valve melancarkan CS2 Beta pada 22 Mac, Pemain di seluruh dunia telah tertanya -tanya apabila mereka akan mendapatkan tangan mereka dengan pelepasan penuh dan peluang untuk bergerak dari CS: Pergi.

Injap agak tenang sejak permulaan ujian terhad selain mengumumkan yang pertama Counter-Strike 2 Major akan berlangsung pada tahun 2024 di Copenhagen, Denmark. Sebilangan besar maklumat baru mengenai ciri -ciri yang datang ke tajuk telah dijumpai oleh bocor komuniti bersama beberapa patch.

Counter-Strike 2 akan keluar ‘tidak lama lagi’

Injap diturunkan pada bulan September. 13 itu CS2 akan melancarkan “tidak lama lagi.” Pengumuman ini dibuat melalui halaman ulang tahun ke -20 Steam.

Ini adalah yang pertama CS2 Valve Tease Release telah dibuat. Sebelum itu, semua injap mengatakan bahawa itu CS2 keluar pada musim panas tahun 2023, .

Pada hari Rabu, Sept. 20, pegawai Counter-Strike Akaun Twitter bertanya apa yang dilakukan oleh orang pada hari Rabu, Sept. 27. CS2 keluar pada bulan September. 27.

Counter-Strike 2 ujian beta menerima kemas kini biasa

Injap telah mengemas kini perkapalan ke CS2 Beta kerap. . 6, dan Inferno pada Ogos. 31. Hampir setiap peta yang dikeluarkan dengan pepijat, tetapi pemaju cepat membetulkannya. Daripada semua peta klasik, satu -satunya peminat yang masih hilang adalah batu permata dan kereta api.

Semua perbezaan antara CS2 dan CS: Pergi

Di samping semua peta yang telah diturunkan, injap juga mendorong beberapa ciri yang ketara seperti beban senjata yang boleh ditukar ganti dan keupayaan untuk membeli balik pada permulaan pusingan pada 6 Jun, dan pengurangan jumlah pusingan dari 30 hingga 24 pada Aug. 17.

Injap mengemas kini CS2 beta sekali lagi pada Ogos. 31, Melaksanakan Perubahan Peringkat Deep, Sistem Pembuatan Perjumpaan Baru, dan Mengundang Beban Pemain Baru.

Penulis Kakitangan dan CS: Pergi Lead. Leonardo telah bersemangat tentang permainan sejak dia masih kecil dan lulus dalam kewartawanan pada tahun 2018. Sebelum Leonardo menyertai Dot Esports pada tahun 2019, beliau bekerja untuk Outlet Brazil Globo Esporte. Leonardo juga bekerja untuk HLTV.Org antara 2020 dan 2021 sebagai penulis kanan, sehingga dia kembali ke dot eSports dan menjadi sebahagian daripada pasukan kakitangan.

Tarikh pelepasan CS2 hampir di sini, jadi inilah semua yang anda perlu tahu mengenai injap yang dibangunkan FPS, termasuk kulit, berita terkini, dan kebocoran.

Tarikh Siaran Counter-Strike 2: Dua askar yang bergaya di hadapan latar belakang kuning dan putih

Diterbitkan: 21 Sep, 2023

Bilakah tarikh pelepasan CS2? Selepas berminggu-minggu khabar angin yang tak terhitung jumlahnya, Valve akhirnya mengesahkan Counter-Strike 2 adalah nyata dan akan datang jauh lebih awal daripada yang anda harapkan.

Kami telah mengumpulkan setiap maklumat mengenai Counter-Strike 2 di Internet, dari yang terkini di , Treler rasmi Valve dan pengumuman untuk pemfailan paten dan juga datamines ujian terhad membina sendiri. Dalam panduan ini, kami akan meletakkan semuanya untuk anda dengan cara yang jelas dikategorikan supaya anda juga akan mengetahui segala -galanya yang perlu diketahui sekarang mengenai sekuel ke salah satu permainan PC terbaik sepanjang masa. Inilah segala yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan CS2, kebocoran, kulit, berita, dan banyak lagi.

Tetingkap tarikh pelepasan CS2

. Permainan ini akan dilancarkan sebagai peningkatan percuma untuk CSGO. Akhir rasmi musim panas adalah pada hari Sabtu, 23 September. Yang mengatakan, injap memainkan peraturan mereka sendiri ketika datang ke masa, jadi siapa yang tahu apakah tarikh itu mempunyai makna.

Akaun Twitter CSGO rasmi baru -baru ini menyiarkan: “Apa yang anda lakukan pada hari Rabu depan?”, Memimpin komuniti CS untuk mempercayai CS2 akan dilancarkan pada hari Rabu, 27 September 2023.

Pada 1 September, Valve menerbitkan catatan blog yang memperkenalkan pangkat CS dan sistem penarafan dan membuka ujian terhad kepada lebih dari 100,000 pemain. Untuk mendapatkan akses kepada ujian terhad, yang perlu anda lakukan adalah mempunyai pangkat dalam mod kompetitif CSGO. Anda mungkin tidak menerima jemputan segera, tetapi Valve terus menghantar gelombang jemputan setiap beberapa hari.

Versi semasa ujian terhad adalah hampir dengan pelepasan akhir CS2 seperti yang kita akan dapatkan. Dengan pengecualian batasan yang sangat kecil, ujian terhad CS2 digunakan terutamanya untuk memperbaiki mana -mana pepijat yang telah dilihat oleh pemain. Sekarang lebih dari setengah juta pemain mempunyai akses kepada ujian terhad, terdapat lebih banyak data di sekitar untuk memperbaiki sebarang pepijat yang bermasalah.

CS2 Skins

Valve telah mengesahkan di laman web rasmi CS2 bahawa pemain CSGO akan dapat membawa seluruh inventori mereka dengan mereka ke Counter-Strike 2. . Jangan risau, inventori anda dipenuhi dengan kulit bernilai ribuan dolar secara rasmi selamat.

Anda mungkin menyedari harga kulit balas mogok telah meningkat secara drastik sejak CS2 diumumkan. . Permintaan untuk kulit berkualiti tinggi telah menyebabkan pasaran meroket baru-baru ini, meningkatkan harga kulit mahal lebih jauh lagi.

Terdapat perubahan yang dibuat setiap minggu ke kulit CS2 untuk cuba membawa mereka selaras dengan rakan -rakan CSGO mereka. Khususnya, pisau yang memaparkan penamat Doppler telah menerima beberapa tweak yang telah mengubah warna kulit pemain. Contohnya, pisau dengan kemasan merah sekarang kelihatan merah jambu. Tidak jelas sama ada Valve akan menyesuaikan perubahan ini lagi, tetapi kami bayangkan mereka akan memberikan idea itu adalah untuk menjadikan setiap kulit kelihatan sama di kedua -dua permainan.

Valve mengumumkan Counter-Strike 2 dengan menjatuhkan tiga treler di saluran YouTube mereka: Responsif Smokes, meratakan dunia, dan bergerak melampaui kadar tanda.

Thumbnail YouTube

Bom asap telah direka semula untuk menjadi objek volumetrik dinamik yang berinteraksi dengan persekitaran. Sekarang bahawa CS2 Smokes dapat diubah oleh pemain, anda boleh menggunakan senjata dan barang seperti bom tangan untuk memindahkan seluruh bom asap keluar dari jalan. Menembak melalui asap kini menghasilkan garis penglihatan melaluinya, yang membolehkan kedua -dua set pemain untuk melihat melalui awan.

Thumbnail YouTube

Pergerakan ke enjin Sumber 2 telah mendorong injap untuk mengubah reka bentuk dan membaik pulih sebilangan peta CS2. Reka bentuk semula datang dalam tiga bentuk: peta sentuh, peningkatan, dan overhaul. Peta Touchstone (Debu 2, Mirage, Train) adalah peta klasik yang hanya menerima lampu dan perubahan watak yang dibaca. Ini membolehkan pemain menganalisis perbezaan antara CSGO dan CS2 menggunakan susun atur peta biasa yang tidak berubah dari setiap permainan. Peningkatan (Nuke dan Aztec) mewakili peta yang menggunakan pencahayaan sumber 2 untuk menghasilkan bahan, pencahayaan, dan pantulan yang realistik. Overhauls (Itali dan overpass) adalah peta yang telah dibina semula sepenuhnya menggunakan alat Source 2 dan ciri -ciri rendering.

Thumbnail YouTube

Salah satu aduan terbesar mengenai sisi kompetitif kaunter-mogok ada kaitan dengan kadar kutu pelayan. Di CS2, pelayan tidak lekas, memastikan tindakan pemain berlaku pada saat yang tepat mereka menekan butang dan bukannya semasa tanda set.

Thumbnail YouTube

Treler keempat dikeluarkan pada 1 September, bertajuk Beyond Global. Video ini menyoroti sistem penarafan CS baru yang memberikan pemain pangkat berangka berbanding dengan sistem tradisional yang merangkumi perak 1 sepanjang jalan ke elit global. Penarafan ini menempatkan semua orang di papan pendahulu global, membiarkan pemain tahu sekilas di mana mereka menumpuk terhadap pemain terbesar di dunia.

Berita CS2

Valve telah mengesahkan Counter-Strike 2 mempunyai versi terbina dalam alat CSGO pihak ketiga yang sangat disayang. Semasa melompat, ada tingkap kecil untuk membuang bom tangan asap yang menyediakan pemain dengan lompatan konsisten melemparkan setiap kali.

Terdapat juga berita mengenai Valve menggunakan versi yang dinaik taraf sistem anti-Panduan mereka, VAC. Sistem baru ini, yang digelar VAC Live, dikatakan mempunyai kuasa untuk mengesan ketika pemain menipu sementara perlawanan kini aktif. Perlawanan akan segera berakhir apabila VAC Live mengesan penipu, menjimatkan kedua -dua pasukan masa kerana mereka dapat dengan segera beratur untuk permainan lain. Berikut adalah rakaman dalam permainan sistem yang keras di tempat kerja, dengan serta-merta mengeluarkan pemain menipu dalam beberapa saat yang dilaporkan.

Ujian terhad CS2 mempunyai tetapan yang dipanggil ‘Ikuti Recoil’ yang menggerakkan pemain silang pemain ketika menembak senjata. Ini memberi peluang kepada pemain untuk menyeret tetikus mereka ke arah yang betul untuk mengimbangi mundur, menjadikannya lebih mudah untuk mengira mundur menggunakan senjata tertentu. Tetapan ini juga di CSGO, tetapi anda perlu membolehkan menipu untuk mengaktifkannya. Komuniti CSGO memandang ini sebagai perubahan positif kepada permainan kerana ia menjadikan perkara lebih mudah untuk pemain baru yang tidak mempunyai masa untuk mempelajari corak mundur.

Jika anda berharap dapat bermain sekuel penembak Valve secara kompetitif, anda beruntung. Sokongan Refleks CS2 Nvidia akan menjadi perkara yang dilancarkan, dan ia akan membantu menundukkan masalah latensi yang berkaitan dengan perkakasan.

Nampaknya Counter-Strike 2 telah menggalakkan banyak bekas pemain untuk melompat kembali ke tindakan, dengan puncak maksimum 1.8 juta pemain di CS: Pergi pada awal Mei. Ini naik dari rekod sebelumnya 1.6 juta pemain kembali pada bulan April.

CS2 Logo Baru

Segar dari laporan Valve yang memfailkan tanda dagangan baru untuk CS2, akaun rasmi CSGO Twitter mengubah spanduknya untuk mendedahkan logo baru permainan. Pemain bermata helang telah melihat bahawa jika anda membalikkan logo, S kelihatan curiga seperti nombor dua. Adakah ini bahagian terakhir teka -teki yang mengesahkan CS2 adalah nyata dan ia tiba bulan depan? Tiada siapa yang tahu.

Itu semua yang anda perlu ketahui mengenai tarikh pelepasan CS2. . Sebagai alternatif, kami juga mempunyai senarai permainan PC percuma terbaik jika anda suka bermain sesuatu yang lain.

Fariha Bhatti Setelah mencelupkan jari kaki ke korporat dan akademik – ijazah dalam kriminologi terletak di raknya – Fariha menemui sebuah rumah dalam menulis dan permainan esport. . Kerja beliau juga mempunyai ciri -ciri di Talkesport dan menang.gg.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Tarikh pelepasan Counter-Strike 2 berpotensi digoda oleh Valve!

Tarikh Siaran Kaunter 2

Tarikh Siaran Kaunter 2

Pelepasan Counter-Strike 2 yang sangat dinanti-nantikan berada di kaki langit. Gembar -gembur itu nyata, dan tarikh pelepasan yang dijanjikan oleh injap aka musim panas 2023 ditutup. Akhirnya, kami mempunyai petunjuk untuk tarikh CS2 boleh dibebaskan, menggantikan permainan CS: GO asal. Oleh itu, mari kita lihat butiran terkini mengenai pelancaran Counter-Strike 2 di sini.

Injap menggoda tarikh pelepasan counter-mogok 2

Sekiranya anda ingin mengejar apa yang baru dalam permainan, berikut adalah 20 ciri baru dalam CS2. Sekarang, mari kita bincangkan tarikh pelepasan yang diharapkan. Akaun Counter-Strike rasmi di X (dahulunya Twitter) baru-baru ini berkongsi jawatan, yang menonjolkan hari penting yang mungkin bermakna CS2 akhirnya dibebaskan pada tarikh ini. Periksa:

mogok kaunter 2

Catatan itu hanya berbunyi “Apa yang anda buat pada hari Rabu depan?”Dan sementara itu pasti misteri, apa lagi yang boleh mereka bayangkan? Tarikh ini beberapa hari selepas tetingkap pelepasan musim panas yang dijanjikan mereka untuk Counter-Strike 2. Catatan di X sendiri adalah dari pemegang mogok kaunter rasmi.