Tetapan Pengawal Overwatch 2 Terbaik – Dot Esports, Overwatch 2: Tetapan Grafik Terbaik untuk Meningkatkan FPS – Dexerto

Overwatch 2: Tetapan Grafik Terbaik Untuk Meningkatkan FPS

Saya lebih suka crosshairs yang lebih kecil untuk kerosakan kepada pahlawan seperti sojourn; Saya suka melihat lebih banyak skrin saya. Menggunakan silang silang gaya dan titik adalah gaya pilihan saya.

Tetapan pengawal Overwatch 2 terbaik

Memaku anda Overwatch 2 Tetapan pengawal adalah satu -satunya cara untuk memanjat pangkat. Semasa anda menavigasi landskap yang kompetitif, anda akan melihat pemain melakukan perkara -perkara tertentu lebih cepat daripada anda. Ini mungkin kerana mereka telah menubuhkan pengawal mereka dengan cara yang terbaik.

Walaupun ia tidak semestinya metodologi satu-saiz yang sesuai, beberapa tetapan dijamin meningkatkan permainan anda. Mari kita jelaskan tetapan lalai yang memaksa Blizzard ke atas kami dan beralih ke surga permainan yang diperibadikan di mana setiap tetapan disesuaikan untuk pengalaman terbaik.

Memandangkan setiap pemain mempunyai gaya mereka, anda harus menyesuaikan tetapan pengawal anda. Sebaik sahaja susun atur pengawal anda dioptimumkan untuk playstyle anda, anda harus mula berasa lebih selesa bermain Overwatch 2. Tweaking Gyro Controls on the Nintendo Switch, sebagai contoh, boleh membuat lebih lancar untuk pemain seperti saya yang tidak dapat mensasarkan dengan betul dengan thumbsticks.

Keutamaan peribadi memainkan peranan yang besar ketika memutuskan tetapan, dan tidak mudah untuk mengisytiharkan set tetapan tertentu sebagai yang terbaik. Walau bagaimanapun, agak mudah untuk melihat trend yang jelas dalam tetapan pemain veteran. Pemain yang berpengalaman menghabiskan sebahagian besar masa untuk menetapkan tetapan mereka. Anda boleh mengambil halaman dari buku mereka untuk menendang perjalanan anda dan menyesuaikannya kemudian untuk menjadikannya sempurna untuk anda.

 • Tetapan Crosshair dan Reticle terbaik untuk Overwatch 2
 • Tetapan pengawal terbaik untuk Overwatch 2
 • Tetapan Gyro Terbaik di Overwatch 2 di Nintendo Switch

Tetapan silang dan reticle terbaik untuk Overwatch 2

Dengan pelbagai pilihan pahlawan di Overwatch 2, Biasanya ada crosshair yang sesuai dengan playstyle mereka. Di sinilah pengalaman masuk, yang bermaksud mengambil pahlawan seperti Ashe, Widowmaker, dan Askar: 76.

Saya lebih suka crosshairs yang lebih kecil untuk kerosakan kepada pahlawan seperti sojourn; Saya suka melihat lebih banyak skrin saya. Menggunakan silang silang gaya dan titik adalah gaya pilihan saya.

Heroes Like Mercy atau Reinhardt mungkin tidak memerlukan banyak pemikiran mengenai penyebaran, jadi jangan ragu untuk menguji gaya kegemaran anda. Di sisi lain, wira seperti Hanzo memerlukan beberapa ujian.

Tetapan pengawal terbaik untuk Overwatch 2

 • Kepekaan mendatar: 42
 • Kepekaan menegak: 42
 • AIM membantu kekuatan: 96
 • Saiz tetingkap AIM membantu: 30
 • AIM Membantu Mod Legacy: Mati
 • Matlamat membantu memudahkan: 50

Mengenai Aim Membantu Kekuatan, Walaupun anda mempunyai matlamat terbaik, anda masih mahu menghidupkan Aim membantu. Menghidupkan kekuatannya akan membolehkan anda memanfaatkannya lebih banyak, dan sebaik sahaja anda mendapat sambutan hangat, anda akan dapat menggunakannya dengan lebih cekap. Ia bernilai menggunakan dan menghidupkan. Ketika saya mula -mula, itu adalah rahmat.

Penetapan saiz tetingkap AIM membantu perubahan betapa besarnya kawasan di sekitar crosshair di mana AIM membantu akan menendang jika musuh berada di dalamnya. Memiliki ini pada nilai yang rendah akan membantu matlamat anda tidak melompat di dalam tembakan jarak jauh di mana banyak wira bergerak, dan memilikinya pada nilai yang tinggi akan menjadi yang terbaik untuk pertempuran dekat.

AIM Membantu Mod Legacy adalah sistem bantuan AIM lama dari Overwatch. Kami sangat mengesyorkan mematikan ini kerana sistem baru lebih tepat.

Menurut pemaju Overwatch AIM membantu kemudahan dalam menetapkan perubahan seberapa kuat AIM membantu menjadi lebih dekat anda sampai ke sasaran. Itu bermaksud untuk Hitscan Heroes seperti Cassidy dan Widowmaker, yang memerlukan tembakan yang sangat tepat, yang lebih dekat dengan 100 adalah yang terbaik. Berbeza, Untuk wira peluru seperti Junkrat dan Zenyatta, yang lebih dekat dengan 0 adalah yang terbaik. Menetapkannya sebagai 50 adalah tempat pertengahan yang sangat baik, tetapi mungkin salah satu tetapan yang bernilai tweak untuk setiap wira secara individu.

Untuk tujuan yang lebih baik, biasanya agak mudah untuk diperhatikan apabila AIM membantu menendang masuk. Anda akan merasakan peralihan secara tiba -tiba dalam matlamat anda, yang mungkin terasa tidak wajar. AIM mudah melicinkan peralihan itu, dan anda boleh meningkatkannya lebih jauh jika anda ingin menyingkirkan perasaan itu ketika Aim membantu menendang.

Kesan getaran biasanya meningkatkan pengalaman permainan pemain semasa situasi dalam permainan yang sengit. Ia akhirnya menjadi gangguan dalam permainan yang kompetitif. Kesan getaran menendang ketika anda cuba mendarat pukulan penting dapat membuang tujuan anda, menyebabkan anda terlepas. Mengekalkannya adalah cara untuk bermain kompetitif, tetapi anda juga boleh mencubanya setiap kali anda bermain mod permainan PVE.

Mengenai tetapan teknik AIM, jalan linear adalah mod yang paling intuitif dalam senarai kerana ia bermaksud memadankan pergerakan tongkat anda dengan sempurna. Semakin anda menggerakkan thumbstick anda, semakin banyak matlamat anda akan bergerak. Itu bermaksud untuk penalaan halus, anda mahu memindahkannya sedikit dan sebaliknya jika anda mahu bergerak. Zon Dual adalah untuk pemain yang lebih maju, dengan kepekaan yang lebih rendah lebih dekat dengan paksi tongkat dan yang lebih tinggi jauh dari itu. Ramp Exponential bermaksud sama dengan linear, tetapi anda akan melihat pergerakan yang lebih cepat pada pergerakan kayu yang lebih lanjutan.

Tetapan gyro terbaik di Overwatch 2 Pada Nintendo Switch

Ujian kami pada suis dilakukan dalam mod pegang tangan dengan dua kegembiraan-kontra dilampirkan. Kami menguji perubahan dalam julat amalan dan bermain cepat dengan wira kerosakan seperti sombra. Gyro hanya disokong dalam Overwatch 2 pada suis dan pengawal dengan sensor gerakan, seperti Joy-Cons dan Pro Controller. Tetapan gyro cenderung terpulang kepada pilihan.

Walaupun kebanyakan pemain akan menggunakan ciri ini hanya untuk melakukan pelarasan kecil semasa mensasarkan, Yang lain mungkin lebih suka memaksimumkan tetapan gyro mereka untuk pengalaman yang berbeza.

 • Terbalik paksi padang gyro-aiming: Mati
 • Terbalik paksi yaw gyro-aiming: Mati
 • Terbalik paksi roll gyro-aiming: Mati
 • Kepekaan paksi padang gyro-aiming: 0
 • Kepekaan Axis Yaw Gyro-Aiming: 10
 • Kepekaan paksi roll gyro: 12
 • Lumpuhkan gyro semasa menggunakan tongkat: Pada

Mengenai tetapan padang gyro dan yaw, kedua-dua ini merujuk kepada pergerakan mendatar dan menegak apabila anda menggerakkan pengawal anda di sekitar. Sebilangan orang suka menghidupkan paksi yaw menjadi sifar untuk mengelakkan perubahan pergerakan menegak, yang baik -baik saja. Kami mengesyorkan menjaga yang mendatar dihidupkan pada tahap tertentu sehingga 10. Kawalan gyro harus digunakan sebagai penalaan halus setelah anda bertujuan dengan tongkat, jadi di atas paras ini dapat berlebihan.

Penulis Kandungan Strategik dan Lead Fortnite untuk Esport Dot. Gökhan Çakır lulus sebagai jurutera industri pada tahun 2020 dan sejak itu telah memohon pemikiran analitik dan strategiknya untuk banyak usaha. Sebagai pemain permainan kelahiran semulajadi, dia mengasah kemahirannya ke tahap profesional di Dota 2. Setelah menyerah pada Aegis of Champions pada tahun 2019, Gökhan memulakan karier penulisannya, meliputi semua perkara permainan sementara hatinya tetap menjadi pertahanan seumur hidup orang dahulu kala.

Overwatch 2: Tetapan Grafik Terbaik Untuk Meningkatkan FPS

Overwatch 2 Reinhart

Blizzard Entertainment

Mempunyai kadar bingkai yang stabil adalah kunci dalam mana -mana permainan yang kompetitif dan Overwatch 2 tidak berbeza. Sapukan cadangan kami untuk tetapan grafik terbaik untuk meningkatkan FPS anda dan dapatkan kelebihan dalam penembak wira Blizzard Smash Hit Overwatch 2.

Overwatch 2 musim 3 semakin dekat dengan perubahan peta, ganjaran yang unik, dan banyak lagi. Tetapi satu perkara di antara pangkalan pemain tidak berubah dan yang berusaha menjadi pemain terbaik yang boleh mereka lakukan.

Artikel berterusan selepas iklan

Seperti pendahulunya, terdapat satu tan tetapan grafik yang berbeza yang boleh anda beralih untuk mendapatkan prestasi terbaik dari PC anda. Berikut adalah tetapan terbaik untuk mengoptimumkan grafik Overwatch 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Junker Queen Overwatch 2

Terdapat tiga watak baru yang membuat debut mereka pada pelancaran Overwatch 2.

Overwatch 2: Keperluan PC minimum dan disyorkan

Blizzard telah mendedahkan keperluan minimum dan disyorkan untuk pemain PC.

Lihat tetapan di bawah:

Kategori Keperluan minimum Keperluan yang disyorkan
CPU Intel Core i3 atau AMD Phenom X3 8650 Intel Core i7 atau AMD Ryzen 5

Sebelum anda memuat turun permainan pastikan anda mempunyai sekurang -kurangnya keperluan minimum untuk PC anda untuk menjalankan permainan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Tetapan Grafik Terbaik untuk FPS Tinggi

Mendapatkan nombor FPS yang tinggi adalah sama pentingnya dalam Overwatch 2 kerana ia berada di setiap penembak dalam talian yang popular.

Artikel berterusan selepas iklan

Di sini kita akan meneruskan video terbaik, grafik lanjutan, dan tetapan permainan.

Tetapan video

 • Mod Paparan: Skrin penuh
 • Resolusi: Resolusi asli PC anda.
 • Bidang pandangan: 100 fov dan tweak untuk mencari tempat yang manis
 • V-sync: Mati
 • Buffering Triple: Mati
 • Kurangkan Buffering: Pada
 • Paparkan statistik prestasi: Pada
 • Refleks Nvidia: Pada
 • Jam Sistem Paparkan: Pada
 • Hadkan FPS: 120 fps
 • Kualiti grafik: Rendah
 • Pembetulan Gamma: 2
 • Kontras: Lalai
 • Kecerahan: Standard

Tetapan Grafik Lanjutan

 • Kualiti tekstur: Medium
 • Kualiti penapisan tekstur: 8x
 • TempatanPerincian Kabut: Medium
 • Refleksi Dinamik: Rendah atau mati
 • Perincian bayangan: Tinggi
 • Perincian Model: Rendah
 • Perincian Kesan: Tinggi
 • Kualiti pencahayaan: Tinggi
 • Kualiti antialias: Rendah – FXAA
 • Kualiti pembiasan: Tinggi
 • Kualiti tangkapan skrin: Resolusi 1x
 • Oblusi ambien: Mati
 • Refleksi Tempatan: Pada
 • Kerosakan FX: Lalai

Tetapan permainan

 • Bunuh Paparan Feed: Pada
 • Main bunyi ketika musuh dihapuskan: Mati
 • Main suara apabila rakan sepasukan dihapuskan: Mati
 • Sentiasa Skip Kill Cam: Mati
 • Kamera Kematian Snap ke Pembunuh: Mati
 • Kelegapan Waypoint: 100%
 • Kelegapan ikon respawn: 100%
 • Kelegapan cincin pemasa kemampuan: 100%
 • Kekuatan garis besar pemain: 100%
 • Paparan Pencapaian: Ui

Tidak semua tetapan ini akan menjadi tepat yang anda mahukan jadi pastikan anda bermain -main dengan tetapan sebelum melompat ke dalam permainan peringkat.

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai tetapan terbaik untuk meningkatkan FPS dalam Overwatch 2! Semasa anda berada di sini, pastikan untuk menyemak panduan kami yang lain di bawah: