?, Tetapan Modern Warfare 2 terbaik untuk PC FPS dan Prestasi | Pcgamesn

Tetapan Peperangan Moden Terbaik 2 untuk memastikan kadar bingkai anda tetap konsisten dalam keadaan panas. Jika anda berjuang untuk mengekalkan nisbah kematian membunuh pepejal di FPS ini, anda harus melihat dengan lebih dekat tetapan grafik anda terlebih dahulu sebelum anda mula menyalahkan kemahiran anda.

Sekiranya saya menggunakan Upscaling MW2?

Buka Panel Kawalan NVIDIA dan pergi untuk menguruskan tetapan 3D. Pilih Tetapan Program, dan pilih Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) (COD.exe) menghidupkan imej mengasah dan tetapkan nilai mengasah ke mana -mana di antara 0.5 dan 0.75.

?

Mod seperti hardpoint, dominasi, kill mengesahkan, dan pencerobohan memberikan jumlah XP yang mengejutkan setiap permainan. Mainkan objektif, pergi ke Killstreaks, dan menggunakan peningkatan medan sokongan akan menarafkan anda dengan cepat. Pop token XP sebelum perlawanan ke tahap lebih cepat.

Apa yang Berkenaan dalam Peperangan Moden 2?

Upscaling merujuk kepada membuat permainan pada resolusi yang lebih rendah sebelum menyesuaikan prestasinya untuk menyerupai apa tajuknya akan muncul pada kesetiaan tertinggi. FidelityFX CAS Upscaling adalah sistem Modern Warfare 2 telah melalui skala yang mungkin, yang mempengaruhi kadar FPS keseluruhan semasa menjalankan permainan.

Sekiranya saya menggunakan Upscaling dalam Warzone 2?

Kualiti. Untuk versi Warzone 2 yang paling sesuai, menetapkan segala-galanya ke tinggi adalah ideal tetapi jika sistem anda tidak dapat mengendalikannya, menurunkannya ke sederhana untuk meningkatkan prestasi.

Perbandingan dan Penanda Aras Modern Best Upscaling & Sharpening

?

1080p ditingkatkan hingga 4K vs 1080p asli

Untuk membentangkan bahan resolusi rendah di TV 4K, TV perlu melakukan proses yang dipanggil Upscaling. Proses ini meningkatkan kiraan piksel imej resolusi yang lebih rendah, yang membolehkan gambar dimaksudkan untuk skrin dengan piksel yang lebih sedikit agar sesuai dengan skrin dengan banyak lagi.

Apakah mod upscaling terbaik untuk Warzone 2?

Infinity Ward Ini adalah tetapan PC terbaik untuk grafik anda untuk max fps di Warzone 2.

 • Bullet Impacts & Sprays: On – Ini terpulang kepada anda, tetapi ramai orang lebih suka untuk permainan.
 • Kualiti Shader: Sederhana.
 • Tessellation: OFF.
 • Memori Terrain: Max.
 • Streaming tekstur atas permintaan: OFF.
 • Kualiti Streaming: Rendah.
 • Kualiti Volumetrik: Rendah.

Sekiranya saya mematikan MW2?

.

Bagaimana saya boleh membuat mw2 berjalan lebih baik?

 1. Mod Paparan: Skrin penuh eksklusif.
 2. Paparan Monitor: Utama.
 3. Penyesuai Paparan: Pastikan kad grafik terbaik anda.
 4. Kadar penyegaran skrin: periksa maksimum monitor anda, kemudian tetapkannya pada itu.
 5. Resolusi Paparan: 1080p.
 6. Resolusi Dinamik: Mati.
 7. Nisbah aspek: automatik.
 8. Permainan v-sync: mati.

Tetapan apa yang menjadikan jejak kaki lebih kuat di MW2?

Kami mendapati bahawa Headphone Bass Boost memberikan audio jejak langkah yang jelas dalam Modern Warfare 2, jadi membolehkan tetapan ini adalah kunci untuk menentukan lokasi musuh di sekitar peta. .

Apakah mod paling sukar di MW2?

. Realistik adalah kesukaran yang dipaparkan dalam Call of Duty: Black Ops III, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops War dan Call of Duty: Modern Warfare II, kesukaran paling sukar dalam permainan.

Apakah mod yang paling mudah di MW2?

Merekrut: “Bagi pemain yang baru bertugas.”Ini adalah kesukaran yang paling mudah dalam permainan. Sekiranya anda ingin cepat melalui kempen untuk cerita dan ganjaran yang boleh dibuka, pilih yang ini.

AR yang paling tepat di MW2?

.

Betapa sukarnya MW2 mengenai realisme?

.

Mengapa MW2 kelihatan kabur?

Seperti yang disebutkan, kesilapan “Skrin Blurry” dalam Modern Warfare 2 biasanya disebabkan semasa memulakan semula atau membongkar permainan. Ini kerana penembak secara automatik menetapkan semula mod paparan dan resolusi dan menyimpannya dalam tetapan yang menjadikannya kelihatan kabur pada sistem anda.

Mengapa MW2 kelihatan begitu realistik?

Menggunakan teknologi terkini seperti tekstur kesetiaan tinggi, oklusi ambien yang murni, pengesanan sinar masa nyata, dan banyak lagi, permainan kelihatan sangat meyakinkan dengan mata kasar. .

?

Meningkatkan imej adalah proses membesarkannya tanpa kehilangan kualiti imej. . Sebagai contoh, imej TV, filem dan statik telah ditingkatkan untuk dipaparkan pada HDTV dan skrin selama bertahun -tahun dalam format yang boleh diperoleh.

Adakah peningkatan meningkatkan prestasi?

Upscaling spatial mudah digunakan dan memberikan rangsangan prestasi yang hebat. Anti-aliasing temporal dan upscaling mengintegrasikan maklumat dari pelbagai bingkai untuk menghasilkan output kualiti yang lebih tinggi. Saya kemudian akan bercakap mengenai amalan terbaik untuk menggunakan kesan ini. Akhirnya, saya akan menamatkan sesi dengan demo yang menunjukkan mereka dalam tindakan.

Apakah kelemahan upscaling?

Ia boleh mengambil kandungan resolusi rendah dan memaparkannya pada keseluruhan skrin 4k. Kandungan 1080p yang dinaikkan pada skrin 4K sering kelihatan lebih baik daripada kandungan 1080p pada skrin 1080p biasa. Tetapi upscaling bukan sihir -anda tidak akan mendapat imej tajam yang anda lakukan dari kandungan 4K asli yang benar.

?

Apa kaedah upscaling terbaik?

 • ..
 • #2 – Gigapixel AI oleh Topaz Labs: Ideal untuk Upscaling Batch Resolusi Imej Lebih Tinggi.
 • #3 – Luminar Neo Upscale AI.
 • #4 – AVC Labs Photo Enhancer AI.
 • #5 – Icons8: Upscaler Pintar: Percuma & Langsung.

Tetapan Modern Warfare 2 terbaik untuk FPS PC dan Prestasi

Peperangan Moden 2 Penanda Aras Prestasi Terbaik: Harga Kapten Melihat ke Jarak

Tetapan Peperangan Moden Terbaik 2 untuk memastikan kadar bingkai anda tetap konsisten dalam keadaan panas. Jika anda berjuang untuk mengekalkan nisbah kematian membunuh pepejal di FPS ini, anda harus melihat dengan lebih dekat tetapan grafik anda terlebih dahulu sebelum anda mula menyalahkan kemahiran anda.

Anda tidak memerlukan PC permainan terbaik di luar sana, tetapi anda perlu memastikan ia memenuhi keperluan Sistem Peperangan 2 Modern Warfare 2. Jika rig anda mencecah semua spesifikasi, maka ada peluang yang baik anda menggunakan tetapan yang salah untuk komputer anda, yang boleh menyebabkan masalah prestasi, termasuk kempen Modern Warfare 2 yang terhempas.

Dengan pemain yang mempunyai akses kepada RPG, bom tangan, dan banyak peranti letupan dalam permainan FPS, komputer anda mungkin mengalami beberapa masalah melainkan anda memanggil semula pilihan grafik anda. Berikut adalah tetapan terbaik yang perlu anda gunakan untuk mengekalkan kadar bingkai yang stabil dalam peperangan moden 2.

Tetapan video peperangan moden terbaik 2

Berikut adalah tetapan grafik Modern Warfare 2 yang akan memberi kesan kepada kadar bingkai anda. Anda harus terlebih dahulu memilih salah satu pilihan pratetap berkualiti untuk menguji bagaimana komputer anda mengendalikan menjalankan peperangan moden 2. Sebaik sahaja anda telah menubuhkan pratetap yang paling sesuai, anda boleh tweak beberapa tetapan di bawah untuk memaksimumkan prestasi anda.

Peperangan moden 2 Penanda Aras Prestasi Tetapan Terbaik: Halaman Paparan Tetapan Grafik dalam Modern Warfare 2

Resolusi dinamik

Jika anda terdesak untuk memukul kadar bingkai yang anda inginkan, anda boleh menggunakan tetapan resolusi dinamik sebagai usaha terakhir. Tetapan ini menyesuaikan resolusi render anda dengan cepat untuk mencapai kadar bingkai sasaran anda, menjatuhkan resolusi anda serendah 50%. Ini boleh memberi kesan kepada visual permainan anda, terutamanya jika anda pergi dari resolusi seperti 1080p yang boleh mencelup ke tahap sub-HD.

Semakin tinggi anda menetapkan ‘sasaran kadar bingkai resolusi dinamik’, semakin banyak resolusi anda boleh berubah -ubah. Bergantung pada kuasa PC anda, anda mungkin mahu menetapkan ini kepada 60fps kerana minimum untuk memastikan peperangan moden 2 selalu memukul kadar bingkai malar. Sebaliknya, pemain yang kompetitif menggunakan paparan kadar penyegaran yang tinggi mungkin mahu menetapkan ini kepada 90fps sebaliknya untuk mengelakkan mengurangkan kadar bingkai anda semasa situasi tegang.

Peningkatan dan mengasah

Tetapan grafik ini memberi anda akses kepada beberapa pilihan upscaling dan mengasah yang boleh mempunyai kesan yang berbeza -beza bergantung pada kad grafik anda. Sebagai peraturan umum, anda ingin memilih pilihan upscaling yang sepadan dengan GPU anda. Jika anda memiliki GPU Intel, pilih pilihan Intel, perkara yang sama berlaku untuk AMD dan Nvidia.

Memilih salah satu daripada pilihan ini memberi anda satu lagi tetapan dengan empat pratetap tambahan: prestasi ultra, prestasi, seimbang, dan kualiti. Pilihan upscaling secara drastik dapat mempengaruhi prestasi anda, jadi kami mengesyorkan menguji empat pratetap untuk melihat yang sesuai dengan anda. Anda mungkin mendapati prestasi ultra mempunyai hasil yang terbaik, tetapi anda mungkin ingin beralih ke seimbang kerana ia menawarkan kualiti imej yang lebih baik dan prestasi yang lebih baik.

Membuat resolusi

Anda boleh memotong perantara sepenuhnya dan hanya menurunkan resolusi anda untuk meningkatkan kadar bingkai anda. . .

Penanda Aras Prestasi Tetapan Modern 2 Terbaik: Halaman Visual yang memperincikan Pilihan Upscaling

Resolusi tekstur

Resolusi tekstur mempunyai kesan besar pada VRAM dan CPU anda, jadi anda mungkin mahu memilih pilihan yang lebih rendah jika anda ingin meningkatkan kadar bingkai anda. Kecuali anda jenis orang untuk menghargai butiran mengenai setiap bata individu, anda mungkin tidak semestinya melihat resolusi tekstur, terutama semasa pertempuran.

Kualiti zarah

Terdapat banyak bom tangan dalam peperangan moden 2 yang melepaskan kesan zarah-ini boleh tangki kadar bingkai anda dengan serta-merta, terutamanya pada GPU yang lebih rendah. Jatuhkan ini ke bawah untuk mengelakkan titisan tiba -tiba di tengah -tengah pertempuran. Begitu juga, tetapkan tahap kualiti zarah dan pencahayaan zarah hingga sangat rendah untuk mengambil tetapan ini satu langkah lebih jauh.

Kualiti Volumetrik

Kualiti volumetrik menentukan bagaimana pencahayaan, kabus, dan awan yang ditakrifkan kelihatan dalam permainan. Sekiranya anda mempunyai kuasa ganti untuk menggunakan tetapan ini, dengan segala cara, aktifkannya untuk melihat beberapa hasil yang luar biasa. .

Resolusi Peta Shadow

Satu lagi tetapan grafik yang boleh memberi kesan yang ketara kepada prestasi anda, Resolusi Peta Shadow memutuskan betapa tajam bayang -bayang di setiap peringkat. Memandangkan bilangan bayang -bayang di mana -mana peta yang diberikan, anda boleh mendapatkan jumlah bingkai yang rapi dengan menetapkan ini hingga rendah.

Nvidia refleks rendah

Ciri ini eksklusif untuk Nvidia GPU, tetapi ia bernilai baik jika anda memiliki salah satu kad grafik ini. Tujuan refleks nvidia adalah untuk mengurangkan latensi sistem yang seterusnya meningkatkan respons PC anda. Kami mengesyorkan memilih pilihan On + Boost untuk memastikan frekuensi jam GPU anda tinggi semasa permainan. Nvidia tidak mengatakan tetapan ini meningkatkan cabutan kuasa GPU – jika anda mahukan prestasi terbaik, ini adalah cara terbaik untuk mendapatkannya.

Kesan pemprosesan pos

Kategori keseluruhan ini merangkumi pilihan berikut: kedalaman medan, gerakan dunia kabur, gerakan senjata kabur, dan bijirin filem. Sekiranya anda mahukan setiap kelebihan daya saing yang anda dapat, anda harus melumpuhkan keempat -empat tetapan dengan segera. Kesan kabur gerakan menjadikan sukar untuk menjejaki sasaran anda, dan bijirin filem bukan sahaja kelihatan mengerikan, ia juga boleh menjejaskan kadar bingkai anda secara negatif.

Dan itulah yang perlu anda ketahui untuk menggunakan tetapan Modern Warfare 2 terbaik untuk persediaan anda. Sekarang bahawa permainan anda sedang berjalan dan berjalan, anda harus mengetahui apa ganjaran kempen Modern Warfare 2 untuk dimenangi. Berdasarkan panjang kempen Modern Warfare 2, ia tidak sepatutnya mengambil pemain yang sangat lama untuk menyelesaikan mod cerita.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. .

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.