Tetapan Destiny 2 Terbaik untuk Prestasi di PC, Destiny 2 Tetapan FPS Terbaik yang memberi anda kelebihan | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

Perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah memeriksa grafik dan tetapan resolusi semasa anda; Apa yang anda ingin periksa di sini ialah kadar penyegaran grafik anda. Kadar biasanya ditetapkan pada 60 Hertz sesaat, bermakna anda melihat 60 bingkai. Walaupun anda mempunyai PC Race Master Monster membina dan boleh mengendalikan lebih banyak jika anda tidak mengubah suai nombor ini, ia seperti mempunyai Ferrari dan menyimpannya dalam gear pertama. Oleh itu, pastikan anda meletakkannya pada kadar maksimum maksimum dan pastikan resolusi anda sekurang -kurangnya 1080p.

Tetapan Destiny 2 Terbaik untuk Prestasi di PC

Samba de Amigo: Pusat Pusat

Berikut adalah tetapan Destiny 2 Terbaik di PC yang boleh anda ubah untuk meningkatkan framerat dan memaksimumkan prestasi anda.

Tindakan MMO Tindakan SCI-Fi Orang Bungie yang pertama mendekati satu dekad dalam jangka hayatnya. Selain masalah biasa yang datang dengan permainan perkhidmatan langsung dalam talian, ia masih mengagumkan pada tahap teknikal dan visual. Malah pelantar moden kadang -kadang menghadapi masalah untuk menjalankan permainan dengan selesa. Inilah Takdir terbaik 2 Tetapan anda boleh berubah untuk meningkatkan framerates dan memaksimumkan prestasi anda.

Destiny 2 dilancarkan sepanjang jalan pada tahun 2017 pertama pada konsol PlayStation dan Xbox dengan versi PC yang akan datang pada masa akan datang. Walaupun umurnya, Bungie masih berjaya mengepam permainan yang menarik secara visual yang disokong oleh gaya seni yang sangat baik dan kerja tekstur yang mengagumkan. Ia menjadikan Destiny 2 seorang peninjau yang abadi sambil mengekalkan jika tidak, melampaui banyak pesaingnya selama bertahun -tahun.

Untuk tujuan artikel ini, saya telah menggunakan komputer riba permainan Asus Rog Flow X16 yang mengandungi Ryzen 9 6900HS dengan Grafik Radeon dan GPU GeForce RTX 3080 GPU. Saya juga menghubungkan egpu mudah alih ROG XG yang mengandungi AMD Radeon RX 6850M XT.

Sebelum apa-apa lagi, pastikan anda menghidupkan kaunter FPS dalam permainan Destiny 2. Ia akan muncul di bahagian kanan atas skrin. Ini hanya cara yang baik untuk anda memantau bagaimana persediaan anda bertahan dalam momen-momen yang penuh sesak atau tinggi dalam permainan. Ini sekelip mata dan anda akan terlepas kaunter sehingga jangan risau akan terganggu olehnya semasa permainan biasa.

Takdir terbaik 2 Tetapan

 • Resolusi: 1920 x 1080
  Saya pada mulanya membuat kesilapan yang tidak sedarkan diri untuk menjalankan Destiny 2 pada 4K dalam beberapa minggu pertama bootnya pada persediaan saya. Saya hanya dimaklumkan untuk menurunkan kedua -dua resolusi asli komputer riba saya dan permainan itu sendiri ketika saya mengadu kepada rakan saya bahawa peminat terdengar seperti pesawat jet setiap kali saya bermain. Sekiranya anda mempunyai rig yang boleh mengendalikan resolusi yang lebih tinggi, maka teruskan. Tetapi seperti setiap permainan moden yang lain, resolusi 1080p lebih daripada cukup untuk memberikan imej yang cukup jelas sementara tidak terlalu menuntut pada persediaan anda.
 • VSYNC: OFF
  Lebih baik mematikan ini dengan mana -mana permainan yang anda mainkan di PC. Mempunyai vsync off mengurangkan kemungkinan lag input dan framerates yang lebih rendah kerana permainan tidak cuba untuk menangkap apa sahaja kadar penyegaran monitor anda. Satu -satunya masa yang saya akan mengesyorkan menghidupkan ini adalah jika anda mengalami skrin teruk yang merobek.
 • Cap Framerate Diaktifkan: ON (Cap Framerate: 170)
  Saya memilih untuk membasmi permainan seperti Destiny 2 kerana sifatnya yang menuntut di pelantar. Oleh kerana kadar penyegaran skrin saya hanya dapat mencapai 165 Hz, saya tidak perlu mengerjakan GPU dan CPU saya untuk memberikan lebih banyak bingkai daripada yang diperlukan. Ini adalah cara yang baik untuk mengekalkan kuasa pemprosesan persediaan anda untuk mengelakkan komplikasi seperti terlalu panas pada sesi permainan yang lebih lama.
 • Bidang pandangan: 105
  Ini adalah nilai maksimum untuk pilihan FOV di Destiny 2. Sebilangan model pistol permainan boleh menjadi besar dan persekitarannya patut dihargai dalam kemuliaan penuh mereka. Walaupun FOV yang lebih tinggi agak mempengaruhi prestasi, ia sangat minimum sehingga hampir tidak diperhatikan. Saya berjanji skrin dan model anda tidak akan kelihatan seperti funky dan terbentang seperti biasanya ketika mengkrimkan nilai FOV dalam permainan FPS lain.
 • Anti-aliasing: FXAA
  FXAA sedikit mengurangkan kualiti imej yang memihak kepada framerate yang lebih tinggi berbanding dengan tetapan SMAA. Sekiranya pelantar anda dapat mengendalikan yang terakhir, maka mengapa tidak? Pergi untuk tetapan FXAA sekali lagi, perbezaan yang sangat diabaikan dan anda tidak akan melihat “kualiti imej yang lebih rendah” melainkan anda benar -benar aktif mencarinya.
 • Ruang Skrin Occlusion Ambient: HDAO
  Penjelasan yang sama dengan tetapan anti-aliasing, HDAO sedikit mengorbankan kualiti imej yang memihak kepada lebih banyak FPS berbanding dengan tetapan ‘3D’.
 • Tekstur Anisotropi: 8x
  Tetapan ini adalah salah satu yang lebih tidak relevan. Perbezaan antara nilai yang lebih rendah dan maksimum 16x hampir tidak ada sehingga ia hanya sesuai dengan pilihan anda. Saya biasanya suka mengekalkan beban pemprosesan persediaan saya, jadi saya hanya menurunkan anisotropi tekstur hingga 8x kerana lebih banyak jenis keadaan damai.
 • Kualiti Tekstur: Sederhana
  Seperti yang dinyatakan sebelum ini, gaya seni Destiny 2 sudah cukup baik yang bahkan menurunkan kualiti tekstur tidak akan menjadi besar dari hit. Ini adalah penembak pantas sehingga anda tidak akan mempunyai masa untuk berhenti dan melihat setiap inci. Destiny 2 kelihatan hebat dalam gerakan sehingga tetapan kualiti tekstur yang lebih rendah tidak akan terlalu banyak kehilangan.
 • Kualiti bayangan: terendah
  Dalam setiap permainan, bayang -bayang biasanya mengambil sebahagian besar kuasa pemprosesan. Menurunkan tetapan ini biasanya adalah perkara yang disyorkan untuk dilakukan terutama untuk permainan multiplayer. Sekiranya anda bermain pengalaman pemain tunggal dan ingin direndam sepenuhnya di dunia, maka itu adalah perbualan yang berbeza.
 • Kedalaman bidang: rendah
  Menurunkan kedalaman medan meningkatkan kejelasan visual tentang apa yang anda lihat. Saya suka menghidupkan ini sepanjang jalan untuk meningkatkan penglihatan dalam mod PVE dan PVP terutama ketika mensasarkan pemandangan.
 • Jarak Detail Alam Sekitar: Rendah
  Anda boleh bermain -main dengan tetapan rendah dan sederhana untuk ini. Destiny 2 mungkin permainan besar tetapi tidak pernah mempunyai peta dengan permainan seperti Battle Royale di mana anda perlu melihat sesuatu yang sangat jauh. Simpan persediaan anda, kerumitan cuba memberikan butiran di kawasan yang jauh.
 • Jarak Detail Watak: Sederhana
  Medium adalah tanah tengah yang hebat untuk ini. Destiny 2 mempunyai model watak yang hebat untuk personaliti dan musuh yang berbeza yang anda hadapi. Ini adalah minda yang sama dengan jarak terperinci alam sekitar. Anda ingin menyelamatkan kerumitan memberikan butiran yang tidak perlu dari jauh tetapi anda ingin memulihara seberapa baik mereka semua melihat. Ini terutamanya membantu apabila anda cuba memukul tempat kritikal musuh apabila anda dapat melihat dengan jelas model mereka dengan jelas.

 • Jarak Dedaunan Jarak: Rendah
  Dedaunan selalu menjadi perkara yang sukar untuk sebarang persediaan untuk memberi kualiti yang tinggi. Walaupun persekitaran Destiny 2 melihat rahang-menjatuhkan pada masa-masa, anda benar-benar tidak akan menyedari bahawa semak yang beberapa ratus meter jauhnya sedikit kabur. Terdapat banyak lagi perkara yang perlu ditumpukan dalam keadaan panas permainan takdir 2 dan tumbuh -tumbuhan pastinya bukan.
 • Bayang -bayang Dedaunan Jarak: Sederhana
  Ini pada dasarnya adalah penjelasan yang sama dari tetapan kualiti bayangan. Anda tidak perlu melihat tempat gelap berkualiti tinggi di bawah pokok dari jauh. Ia tidak perlu dan saya berjanji anda tidak akan menyedarinya.
 • Aci Cahaya: Sederhana
  Pencahayaan Destiny 2 benar -benar hebat. Tidak ada bahaya dalam menetapkan batang cahaya ke tahap yang tinggi. Ini hampir tidak ada di framerate anda. Saya suka menyimpannya untuk memproses tujuan pemeliharaan kuasa.
 • Gerakan kabur: mati
  Mari kita jujur ​​melainkan jika ia adalah pengalaman pemain tunggal yang sangat mendalam, adakah anda benar-benar mengekalkan tetapan kabur gerakan dalam permainan multiplayer anda? Di samping menghidupkan sari kata, gerakan kabur selalu menjadi tetapan pertama yang saya ubah menjadi “mati” dalam mana -mana permainan yang saya mainkan.
 • Impuls Angin: Mati
  Terdapat hampir tidak ada perubahan kepada FPS ketika menghidupkan atau mematikan angin tetapi saya hanya suka mengeluarkannya untuk kejelasan visual ketika bergerak.
 • Render Resolusi: 100%
  Ini semestinya 100% dalam mana -mana permainan. Tidak ada sebab mengapa ia tidak sepatutnya. Ia tidak menjejaskan framerates sehingga anda tidak perlu risau.
 • Penyimpangan kromatik: Mati
  Ini pada dasarnya menjadikan kawasan sekitar reticle anda lebih jelas berbanding dengan yang lain di skrin. Ini adalah tweak yang sangat kecil sehingga terpulang kepada anda jika anda ingin menghidupkannya. Saya lebih suka bahawa ia tidak.
 • Bijih Filem: Mati
  Ia sentiasa menjengkelkan apabila mana -mana permainan memungkiri tetapan ini. Ia hanya memberikan permainan penapis “vignette” kecil. Visual berwarna -warni Destiny 2 mempunyai keperibadian yang begitu banyak dan mereka patut dilihat dalam kemuliaan penuh mereka. Cukup matikan ini dengan mana -mana permainan yang anda mainkan.

Dan di sana anda memilikinya! Tetapan Destiny 2 Terbaik yang mengutamakan framerate sambil mengekalkan kerja tambahan yang berlebihan yang tidak perlu dari pelantar anda. Perlu diingat bahawa semua ini masih terpulang kepada keutamaan peribadi anda. Persediaan anda mungkin jauh lebih baik daripada saya sehingga anda akan mempunyai lebih banyak kebebasan untuk membongkok beberapa tetapan. Panduan ini benar -benar bagi mereka yang tidak benar -benar memiliki pelantar PC yang berkuasa. Semoga berjaya di luar sana penjaga!

Destiny 2 Tetapan FPS Terbaik yang memberi anda kelebihan

Takdir 2 tetapan fps terbaik

Mempunyai kelebihan dalam permainan yang kompetitif boleh menjadi perbezaan antara kemenangan dan kekalahan. Masalah tertentu yang diterokai di sini telah dirasakan oleh banyak. Sekali -sekala musuh anda kelihatan jauh, dan tiba -tiba mereka berada di atas anda; Penerbangan cahaya dan satu bang kemudian, anda berbaring di tanah dengan hantu anda menunggu anda untuk mengarahkan anda untuk memulihkannya. Ini tiba -tiba pecah dalam kelajuan musuh anda bukan kerana mereka mempunyai ciri -ciri berkedip yang membolehkan mereka teleport. Lebih cenderung bahawa kadar bingkai anda terlalu rendah, dan terdapat sebahagian kecil daripada detik yang hilang dalam animasi. Ia mungkin tidak kelihatan seperti masalah besar, tetapi ia menjejaskan nisbah membunuh anda. Di sini kita melihat kemungkinan penyelesaian masalah anda. Bawa perjuangan kembali kepada mereka penjaga.

Bidang pandangan membina.

Perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah memeriksa grafik dan tetapan resolusi semasa anda; Apa yang anda ingin periksa di sini ialah kadar penyegaran grafik anda. Kadar biasanya ditetapkan pada 60 Hertz sesaat, bermakna anda melihat 60 bingkai. Walaupun anda mempunyai PC Race Master Monster membina dan boleh mengendalikan lebih banyak jika anda tidak mengubah suai nombor ini, ia seperti mempunyai Ferrari dan menyimpannya dalam gear pertama. Oleh itu, pastikan anda meletakkannya pada kadar maksimum maksimum dan pastikan resolusi anda sekurang -kurangnya 1080p.

Sekarang lancarkan permainan anda dan pergi ke tetapan permainan dan klik pada pilihan video. Di skrin ini, pilih topi framerate anda untuk memadankan prestasi terbaik persediaan anda. Sekiranya anda melangkau langkah ini, anda mungkin terlalu banyak bekerja dengan PC anda dengan sedikit faedah kerana persediaan anda tidak dapat dipaparkan lebih daripada topi sekarang. Sekarang teruskan dan periksa bidang pandangan anda, biasanya dihadkan pada 80 kerana itu adalah tetapan asal peguam. Klik hingga 100 supaya anda dapat melihat lebih banyak persekitaran dengan cara ini, anda mempunyai bidang penglihatan yang lebih luas dan menjadi lebih sukar untuk mengejutkan.

Tidak banyak yang perlu dilakukan dalam tetapan video canggih sejak Destiny 2 dioptimumkan dengan baik; Apa yang anda mahukan ialah kualiti bayangan pada tetapan terendah untuk mengoptimumkan kadar bingkai. Sekiranya anda merasakan anda masih boleh melakukan pekerjaan yang lebih baik, maka matikan dorongan angin. Dorongan angin adalah kesan zarah pada skrin. Ini mendorong semua ram maya yang anda perlukan untuk kadar penyegaran anda. Anda mungkin tergoda untuk mengurangkan resolusi; disarankan untuk menentang ini kerana ia mungkin mengubah penampilan permainan anda.

 • Menguatkan bidang pandangan anda, jadi tidak lagi menyelinap pada anda.
 • Kadar segar yang dioptimumkan membolehkan idea yang lebih baik mengenai pergerakan musuh anda.
 • Penjejakan musuh yang mudah bermaksud membuat keputusan yang lebih tepat.
 • Pengalaman grafik yang masih hebat dengan perubahan.
 • Membolehkan komputer anda berfungsi pada keadaan yang dioptimumkan.
 • Mudah untuk mengikuti arahan untuk prestasi terbaik berdasarkan binaan anda.

Anda kini telah menutup jurang antara pemain yang kompetitif dan diri anda, bahkan memberi anda kelebihan yang lebih besar di medan perang. Persediaan ini juga membolehkan pengalaman permainan solo yang hebat. Destiny 2 sudah menjadi permainan yang dioptimumkan untuk grafik. Sebagai pengguna, anda hanya menyesuaikan diri untuk membolehkan prestasi terbaik mungkin.

Anda juga mungkin berminat:

 • Destiny 2 Tahap Kelas: Destiny Terbaik 2 Kelas dan Subskelas
 • Top 10 terbaik takdir 2 senapang auto sekarang
 • 10 Destiny Top 2 Senjata Eksotik Terbaik Untuk PvP