Terraria 1..4 Kemas kini Nota Patch Mendedahkan Kesukaran Legenda | Pcgamesn, terraria patch 1.4.4. akan membawa perubahan kualiti hidup dan beberapa barang baru

Terraria ‘Patch 1.4.4. akan membawa perubahan kualiti hidup dan beberapa barang baru

. Benih ‘tiada perangkap’ melakukan apa yang dikatakannya pada timah, menjadikan hidup lebih lancar dengan mengeluarkan semua perangkap yang menjengkelkan. ‘Jangan menggali’ memulakan anda di neraka (lengkap dengan flora permainan awal yang baru untuk membantu mengimbangi dengan sewajarnya), dan tugas anda dengan mencapai ketinggian yang menakutkan lapisan permukaan, yang digambarkan sebagai “tempat yang benar-benar mengerikan dan tidak ramah bahawa akan menguji keberanian bahkan Terrarian yang paling berpengalaman.

Terraria 1..4 kemas kini nota patch mendedahkan kesukaran legenda

Hari ada di kami – Terraria 1.4.4 Kemas kini Nota Patch ada di sini untuk Pelancaran Buruh Cinta, dan mereka mempunyai pelbagai butiran baru bersama semua yang diumumkan untuk Terraria Update 1.4.4 Sebelum ini. Patch yang besar untuk salah satu permainan kerajinan terbaik memperkenalkan beratus -ratus item baru, beberapa blok baru yang dalam beberapa kes secara dramatik mengubah kemungkinan yang tersedia untuk pemain, dan kekayaan kualiti hidup terkini seperti peningkatan saiz inventori terraria besar -besaran.

Hampir terlalu banyak dalam 1 penuh.4.4 Nota Patch untuk ditutup dalam satu kemas kini – bagaimanapun, pos kemas kini mendedahkan beberapa butiran baru yang kita belum tahu. Satu tambahan baru adalah item yang dipanggil Shellphone – peningkatan baru ke telefon bimbit yang kini membolehkan anda bebas teleport di antara lokasi spawn asal anda, katil yang diberikan anda, lautan, dan dunia bawah tanah. Sementara itu, Terraformer adalah versi yang lebih kuat dari Clentaminator yang membolehkan manipulasi persekitaran yang lebih cepat dan lebih terkawal.

Juga diumumkan adalah garis quest baru yang membawa kepada kelebihan muktamad dan senjata bilah terra muktamad, dengan kerja -kerja ke bahagian komponen mereka dan perubahan tambahan yang direka untuk membuat proses memperoleh mereka merasa “lebih penting dan bermakna kepada pemain yang memilih untuk mengambilnya..

Mungkin yang paling menarik untuk pemain veteran adalah kedatangan tiga biji dunia baru – salah satu yang menjanjikan menjadi versi Terraria yang paling mencabar. Benih ‘tiada perangkap’ melakukan apa yang dikatakannya pada timah, menjadikan hidup lebih lancar dengan mengeluarkan semua perangkap yang menjengkelkan. .”

Itu bukan semua, kerana benih Zenith ada di atas kita. Benih ‘segalanya’ ini digambarkan sebagai “Opus Magnum Benih Terraria Dunia” dan menampilkan mashup setiap benih dalam permainan (termasuk Buruh Baru Cinta) yang unik, bersama dengan beberapa ciri tambahan yang unik untuk ini benih. Naib Presiden Logik semula Cenx mencatatkan bahawa mod ini juga skala segala-galanya-kesukaran yang normal bertindak seperti dunia pakar, pakar menjadi bersamaan dengan dunia induk, dan kesukaran menguasai akan menjadi kesukaran dunia ‘legenda’ yang baru.

Terraria 1.4.4 Kemas kini Buruh Cinta - Gua -gua bawah tanah dengan pelbagai lumut berwarna yang tumbuh di dinding, mengeluarkan kesan pelangi yang bercahaya di seluruh gua

Terdapat banyak di Terraria penuh 1.4.. Walau bagaimanapun, kami telah mengeluarkan pilihan mata peluru yang menarik perhatian kami sebagai beberapa penambahan yang paling mengejutkan dan menarik yang kami belum tahu sebelum pelepasan nota patch ini. Logik semula Logik Leinfors Leinfors mencatatkan bahawa “1.4.4 mempunyai perubahan keseimbangan yang paling luas yang ditambah dalam kemas kini, lebih -lebih lagi lebih dari 1.4 dan 1.4.1, dan termasuk beberapa perubahan yang paling rumit secara teknikal yang dibuat untuk senjata dan sistem lain.”

 • Anda kini boleh menyusun Panduan Voodoo Dolls! Tetapi . . . . Melemparkan timbunan lebih dari satu ke lava mungkin mempunyai akibat yang tidak diingini.
 • Critters Emas akan muncul dalam emas di LifeForm Analyzer.
 • .
 • Menambah pilihan untuk melumpuhkan sampah cepat di menu utama.
 • .
 • Pedagang perjalanan kini mempunyai slot item yang dijamin tambahan dalam inventorinya di Hardmode. Slot ini hanya boleh mengandungi item dari 4 kolam item yang kurang biasa, dengan barang yang paling biasa dikecualikan.
 • Pedagang perjalanan sekarang mempunyai slot item yang dijamin tambahan dalam inventorinya sepanjang masa. . Lukisan telah dikeluarkan dari semua slot inventori yang lain, yang sedikit akan meningkatkan kemungkinan mendapatkan barang -barangnya yang lain.
 • . Ini termasuk memancing di dalam tiub dalaman!
 • Banner dari musuh yang jarang berlaku kini boleh turun 10 atau 25 membunuh dan bukannya 50. Nilai yang sama ini akan dikenakan kepada berapa banyak membunuh yang diperlukan untuk melengkapkan halaman Bestiary mereka.
 • NPC yang mati sekarang akan bebas, mengabaikan keadaan unik yang asal yang diperlukan untuk bertelur di tempat pertama. Contohnya, gadis parti akan mempunyai kemungkinan “normal” yang tidak dapat ditanding.
 • . Potensi peluang memancing peti meningkat sebanyak 50% (ini adalah peningkatan keseluruhan sebanyak 25% lebih banyak peti ketika memancing dengan ramuan peti aktif).

Panduan Bos Terraria kami harus membantu memastikan anda dilengkapi dengan baik untuk menentang musuh yang paling sukar dalam 1..4, sementara pilihan Mod Terraria terbaik kami menawarkan beberapa cara tambahan untuk menyesuaikan jika entah bagaimana semua kemas kini baru ini masih belum mencukupi untuk anda. Kami juga mendapat panduan kebahagiaan terraria untuk mengajar anda semua tentang npcs dan pylons, dan pengenalan kepada kerajinan ramuan terraria yang akan membuat anda dapat mempercepatkan untuk memanfaatkan batas buff maksimum yang baru meningkat.

. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Patch ‘Terraria’ 1.4.. akan membawa perubahan kualiti hidup dan beberapa barang baru

Terraria Patch 1.4.4. Kemas kini Buruh Cinta

Terraria Patch 1.4.. – Dipanggil Buruh Kemas Kini Cinta – akan membawa lebih banyak kandungan ke permainan 2D.

 • Baca lebih lanjut: ‘Total War: Warhammer 3’ Review: Perhimpunan Kreatif yang Terbaik Tidak Diperbuat

Diumumkan semalam (14 Februari) oleh YouTuber Chippy (terima kasih Pcgamesn), Kemas Kini Buruh Cinta adalah tindak balas kepada permainan Anugerah Buruh Love Steam’s 2021 yang memenangi Steam.

Mengenai apa yang dapat diharapkan oleh peminat dari Buruh Patch Cinta, Chippy berkata bahawa “Kemas kini ini tidak akan tertumpu pada kandungan – ia bukan 1.5. Sebaliknya, ia sebenarnya akan memberi tumpuan kepada banyak perubahan keseimbangan tetapi ini cukup besar dan bagi mereka yang memainkan permainan sering saya rasa anda benar -benar akan melihat beberapa perubahan ini.”

Terraria Patch 1.4.4. Akan membawa pelbagai perubahan kualiti hidup yang merangkumi penggemar dari barang -barang seperti bola kristal dan batu mengasah yang kekal hingga mati, dan pemancing berpeluang untuk merenung dalam beberapa perabot tambahan bersama -sama dengan ganjaran usaha biasanya. Terdapat beberapa perubahan yang dirancang lain yang disebut Chippy dalam videonya, yang boleh anda lihat di bawah.

Chippy menambah bahawa walaupun Kemas Kini Buruh Cinta tidak akan fokus kandungan, “[Re-Logic] mengatakan bahawa mereka akan memasukkan beberapa item, tetapi ini akan menjadi kejutan yang kita dapati pada hari itu.”

Salah satu daripada barang -barang baru ini termasuk pencuci mulut yang gemilang, yang membolehkan pemain memanggil kedua -dua haiwan peliharaan lendir bersama. Ini adalah tindak balas kepada petisyen komuniti yang mahu logik semula untuk menyatukan semula raja dan ratu lendir.

Di luar itu, terdapat juga beberapa perubahan keseimbangan untuk senjata seperti Lance Gelap, Frostbrand, Flairon, Skors of the Corruptor, dan Wrath Star.

Membungkus video, Chippy menyatakan bahawa Logik Re “juga menyebutnya Terraria 1.4.4. berada di sisi yang lebih kecil sehingga apabila ini dibungkus, mereka akhirnya dapat menghasilkan permainan kedua [studio].”

Dalam berita lain, Ketua Pegawai Eksekutif Team17 Michael Pattison telah memberitahu pekerja bahawa “tindakan harus diambil”, berikutan laporan mengenai keadaan kerja yang lemah dan gangguan seksual dalam syarikat itu.