Terbaik Meta Quest 2 Games 2023 – dan Tidak, Pukul Saber tidak salah satu daripada mereka | Laptop Mag, Oculus Quest terbaik 2 Permainan | Techradar

Terbaik oculus quest 2 permainan 2023: vr hits anda tidak boleh ketinggalan

Pengulas pakar kami menghabiskan berjam -jam menguji dan membandingkan produk dan perkhidmatan supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

Terbaik meta quest 2 permainan 2023 – dan tidak, pukul Saber bukan salah satu daripada mereka

Nock vr

Permainan Meta Quest 2 terbaik memberikan pengalaman yang mendalam, bertiup, 360 darjah yang tidak dapat disampaikan oleh kandungan bukan VR. Terima kasih kepada alat dengar Meta Quest 2 (dahulunya dikenali sebagai Oculus Quest 2), anda boleh melarikan diri.

Satu permainan yang anda mahukan tidak Cari di senarai ini adalah mengalahkan Saber. Bukannya saya mempunyai apa -apa terhadap Beat Saber, tetapi terlalu banyak yang ditetapkan pada permainan ini apabila terdapat banyak lagi permainan di perpustakaan Quest 2 untuk dipilih!

Sebagai VR nerd yang menguji permainan yang tak terhitung jumlahnya pada peranti meta, saya mendapat sudu pada permainan terbaik 2 permainan yang anda boleh dapatkan. Ada yang bebas, yang lain memerlukan pembelian, tetapi sama ada cara, anda akan mengalami letupan Dijamin.

Sekiranya anda belum mempunyai Quest 2, anda boleh menggagalkannya di sini. Juga, anda harus tahu bahawa ada * alat dengar meta * baru dalam kerja -kerja tahun ini; ia dilaporkan dipanggil Meta Quest Pro.

Permainan Meta Quest terbaik 2

Mengapa anda boleh mempercayai komputer riba

Pengulas pakar kami menghabiskan berjam -jam menguji dan membandingkan produk dan perkhidmatan supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

1. Di antara kami VR

Baik tuan! Di antara kami, salah satu permainan mudah alih yang paling popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini, berubah menjadi permainan VR tepat sebelum mata kami, dan selepas bermain permainan ini dengan rakan -rakan, saya berlumba -lumba bahawa pemaju tidak memikirkan ini lebih awal.

Dengan sembang suara dalam permainan, di antara kami VR menambah satu lagi lapisan intensiti dan tekanan untuk perbincangan dan mesyuarat kecemasan, menjadikannya lebih sukar bagi penipu untuk berbaring melalui gigi mereka (dan lebih mudah bagi kru untuk menginterogasi mana-mana pemain “SU”). Di samping itu, kerana anda didorong ke dalam dunia perspektif 3D, 360 darjah Skeld 2, semuanya terasa lebih mendalam. Anda benar -benar boleh melihat bahu anda untuk memastikan tiada siapa yang menyeramkan mengikuti anda, dan jika seseorang kelihatan “mati,” anda boleh mencuba yang terbaik untuk mencelupkan bilik secepat mungkin.

Sebagai penipu, anda benar -benar boleh memanjat ke dalam lubang dan bersembunyi di dalamnya untuk mengintip kru lain. Berhati -hati, walaupun! Sekiranya anda ditangkap zipping masuk dan keluar dari lubang -lubang, anda akan menaikkan kening dari kru lain. Akhirnya, ketawa dan kegembiraan sering berlaku di kalangan VR AS, sama ada anda bermain dengan rakan atau orang asing. Antara kami VR adalah permainan multiplayer yang paling menyeronokkan di platform Quest 2 Tempoh.

2. Saya mengharapkan anda mati 2: pengintip dan pembohong

Ya, saya tahu ia adalah sekuel, tetapi anda Jangan Perlu memainkan asal untuk menikmati saya mengharapkan anda mati 2. Permainan ini akan membuatkan anda berada di pinggir tempat duduk anda! Terdapat perangkap booby yang ditanam di mana -mana dengan pelaku mengharapkan anda – anda meneka – mati. Anda mesti sentiasa menjadi satu langkah di hadapan musuh anda untuk terus hidup.

Tidak ada apa-apa yang kelihatan dalam permainan ini, dan sebagai James Bond-esque Super Spy, anda mesti menjaga mata anda dikupas untuk watak-watak yang menipu, wayar perjalanan, bom, makanan beracun, dan perangkap maut yang lain.

Saya mengharapkan anda mati 2 adalah, secara besar -besaran, permainan bilik melarikan diri, tetapi keterangan itu gagal menangkap bagaimana permainan ini adalah. Pasti, anda akan ditugaskan untuk mencari petunjuk dan menyelesaikan teka -teki untuk mengusir sarang penjahat, tetapi anda juga akan mendapati diri anda memakai penyamaran funky untuk membuang musuh dari aroma anda. Oh, dan jangan membuat saya memulakan elemen supernatural yang menyeronokkan! Anda akan mempunyai keupayaan untuk memanggil objek ke tangan anda, membolehkan anda melarikan diri dari situasi yang tidak menentu. Jangkakan beberapa adegan tindakan, juga, di mana anda akan meniup orang dengan bom tangan.

Saya tidak mahu merosakkan juga Banyak, tetapi nasib dunia terletak di tangan anda, dan jika anda dapat terus hidup, mengelak peluru dan anak panah, dan menyelesaikan teka-teki minda, anda akan berbuat baik. Tiada tekanan!

3. Nock: Bow + Arrow Soccer

Nock adalah melange yang indah memanah dan bola sepak. Daripada menggunakan kaki anda untuk menendang bola ke arah arah yang anda inginkan, anda bersenjata dengan busur untuk menembak anak panah di bola, membimbingnya ke jaring lawan anda.

Anda juga boleh terbang! Semasa anda mengezum ke arah siling untuk mensasarkan busur anda di bola, anda akan merasa seperti anda Robin Hood dengan sayap. Tidak, anda tidak memerlukan rakan untuk bermain nock (walaupun ia mempunyai komponen berbilang pemain). Anda boleh bermain menentang AI, yang menghairankan baik – juga baik!

Bersedia untuk bekerja peluh! Nock VR adalah permainan yang sukar.

4. Bilik rec

Bilik Rec adalah hadiah yang terus memberi. . Salah satu permainan yang paling popular ialah tag laser, yang menyampaikan a sakit Arena LED-Lit dengan warna neon yang menakjubkan. Anda boleh bersembunyi di sebalik pelbagai halangan, mendaki ke sudut pandang yang tinggi untuk menembak musuh anda dari jauh, dan merampas banyak senjata yang dipenuhi di seluruh arena. Anda boleh meletupkan lawan dengan bom tangan, menggunakan senapang sniper untuk takedown jarak jauh, atau peluncur roket untuk serangan letupan.

Anda boleh bermain dengan jumlah orang asing dari seluruh dunia, tetapi jika anda mahu, anda boleh melancarkan bilik peribadi dan bermain dengan rakan. Satu -satunya cadangan saya ialah jika anda akan melakukan yang terakhir, letakkan pemain lain pada bisu. Bilik Rec menarik anak -anak yang suka membuang sampah dengan suara mereka.

Selain daripada tag laser, saya juga mengesyorkan paintball, perjuangan bar mabuk, dodgeball, dan bowling.

Berapa banyak bilik rec? Ianya percuma!

5. Pendakian 2

The Climb 2 membolehkan anda melangkah ke kasut pendaki yang tidak berani sans . Anda juga boleh memanjat pencakar langit sebagai helikopter dan blimps hover berdekatan, mengingatkan anda bahawa anda beribu -ribu kaki dari tanah. Sekiranya anda takut ketinggian, jangan melihat ke bawah!

Mendaki bukan satu -satunya mekanik yang dipaparkan dalam permainan yang mencabar ini. Terdapat zipline, bar monyet, batu bata runtuh, dan nubur batu berduri yang membuatkan anda satu jari kaki anda. Pada beberapa misi, anda mesti melompat melintasi jurang yang luas – dan ia menakutkan. Satu langkah yang salah dan anda akan jatuh ke kematian anda!

Sebaik sahaja anda membuatnya ke puncak, anda akan diberi ganjaran dengan pemandangan yang menakjubkan yang menjadikan pendakian itu berbaloi. Anda juga boleh memainkan pendakian 2 dengan rakan, membolehkan anda berlumba mereka ke puncak.

6. Superhot Vr

Saya tidak fikir saya akan menikmati superhot; Saya fikir ia kelihatan terlalu asas dengan musuh-musuh merah-perabotnya, tetapi saya salah-jadi salah. Superhot adalah salah satu daripada beberapa permainan VR yang benar -benar membuat anda berasa seperti badass total, yang membolehkan anda menghindari bintang tembakan dan ninja semasa menggunakan senjata di persekitaran anda untuk menghancurkan musuh anda menjadi timbunan kaca pecah.

Apa yang menjadikan superhot begitu ketagihan? Pertama, ia sangat memuaskan, dan terapeutik yang hampir-hampir, untuk menghapuskan musuh yang terbuat dari kaca. Kedua, di dunia super, masa hanya berlangsung ketika anda bergerak. Ini membolehkan anda menyusun strategi “koreografi” yang terbaik, jika anda mahu, untuk menghindari api musuh, merebut senjata yang betul, dan mengetuk semua musuh anda dari kaki mereka. Bahagian paling hebat dari superhot adalah bahawa anda boleh tidak bersenjata dalam satu ketika, tetapi setelah mengeluarkan lawan yang memakai senjata, pistol itu terbang ke arah anda. Anda boleh merebutnya di udara dan menggunakannya untuk menembak musuh yang tersisa. Sakit!

7. Lumut

Moss adalah salah satu permainan VR paling unik yang pernah saya mainkan. Dalam tajuk ini, anda mengawal tetikus kecil bernama Quill. Walau bagaimanapun, anda menggerakkan tikus comel dari perspektif orang ketiga dan dari pandangan mata burung-seolah-olah anda bermain Tuhan.

Saya juga akan mengklasifikasikan permainan ini sebagai bercerita VR interaktif; Narator muncul setiap sekarang dan kemudian menambah perkembangan plot. Moss adalah campuran teka-teki yang menarik, platform dan pertempuran ringan, yang membolehkan anda melangkah masuk dan membantu quill menavigasi landskap yang menakjubkan, taman Eden-esque.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan Moss, yang berakhir dengan penjerat, api Moss: Buku 2, yang sama -sama sebagai epik sebagai permainan asal.

8. Memasak simulator vr

Ok, saya bukan peminat simulator yang besar, tetapi permainan memasak ini elit! Saya tertanya -tanya mengapa permainan ini mendapat penarafan 9 daripada 10 bintang di Steam (ia juga permainan PCVR juga). Oleh itu, saya memutuskan untuk memainkan permainan saya sendiri di Quest 2 untuk melihat apa gembar -gembur itu.

Simulator Memasak VR Menimbulkan Anda ke Dapur yang Cantik, Moden Dan Membolehkan Anda Menyiapkan Banyak Hidangan Dari Makan Malam Steak Makan Malam Perancis Perancis-dan-Fried-Chicken. Jangan risau jika anda bukan tukang masak! Anda akan diberi panduan dan resipi, jadi anda akan tahu sama ada anda perlu pergi ke penggoreng atau dapur yang mendalam. Segala -galanya terasa begitu nyata dengan permainan ini, dari cara anda menggoncang kuali sambil karamel bawang untuk menggunakan tongkat untuk membalikkan salmon anda. Anda boleh memilih untuk hanya masa yang santai di dapur, mengamalkan kemahiran masakan anda, atau anda boleh menendangnya dan mula menghidupkan makan malam untuk tetamu restoran anda. Saya tidak dapat mengesyorkan memasak simulator vr cukup!

Oculus Quest terbaik 2 permainan 2023: VR hits anda tidak boleh ketinggalan

Permainan Oculus Quest 2 terbaik mempunyai kuasa untuk mengangkut anda ke dunia yang berbeza dalam erti kata yang paling literal sekarang. VR Tech menarik bagaimana ia membolehkan kita mengawal permainan kita dengan badan kita, benar -benar teknologi yang banyak kita impikan sejak Perisian Permainan Rhythm Pertama.

Permainan VR dalam senarai ini mempamerkan apa yang kini mungkin dengan realiti maya, jadi sama ada anda telah membuat lompatan atau masih mencari tawaran meta Quest 2 terbaik, kami menunjukkan kepada anda apa yang anda boleh nantikan, dan yang terbaik dalam Setiap genre permainan untuk VR adalah. Menembak, Platforming, Malah Citybuilding – VR menawarkan banyak cara untuk berinteraksi dalam permainan, dan permainan Oculus Quest 2 terbaik menjadikan teknologi terbaik.

Walaupun senarai ini khusus untuk Oculus Quest 2, kami juga mempunyai senarai permainan VR terbaik untuk mana -mana platform, sekiranya Oculus bukan pilihan pertama anda atau anda hanya mahu lebih banyak pilihan. Permainan VR tidak terhad kepada PC sama ada. Tidak lama lagi, kami akan melihat pelancaran PlayStation VR 2, yang mungkin menjadi alternatif untuk anda jika anda sedang mencari ciri -ciri VR Gamest Hat PlayStation sendiri.

Oculus Quest terbaik 2 permainan

Pukul Saber

Sekiranya anda berminat dengan permainan VR maka anda sudah pasti mendengar tentang Pukul Saber, Dan percayalah, anda harus mempercayai gembar -gembur. Bagi yang tidak dikenali, itu Wira gitar berjumpa Star Wars: sementara lagu memainkan blok terbang ke arah anda dan anda mengirisnya menggunakan dua lampu di tangan anda – sementara juga mengelakkan halangan. Pukul Saber adalah cara yang sama sekali baru untuk menikmati permainan irama, kedua -duanya menarik untuk menonton dan menarik untuk dimainkan. Kami tahu tikar tarian, gendang, dan peralatan gitar, tetapi kami tidak pernah menghiris pukulan seperti ini sebelum ini.

Tetap dengannya, dan akhirnya anda akan memasuki keadaan di mana lengan anda beroperasi secara bebas dari pemikiran. Plus (eksklusif pada versi Quest permainan) terdapat mod 360 untuk beberapa lagu di mana blok boleh terbang pada anda dari semua arah yang mengaitkan fon kepala luaran (terutama yang mempunyai bass dalam) adalah suatu keharusan supaya anda dapat menikmati trek dari Billie Eilish , Bayangkan Dragons, Linkin Park, dan BTS dengan audio terbaik yang mungkin.

Sekiranya anda bermain satu permainan VR, jadikanlah yang satu ini

Half-Life: Alyx tersedia secara eksklusif di Steam – jika anda mempunyai PC permainan anda boleh bermain Alyx melalui stim VR dengan kabel pautan oculus khas. Alyx biasanya dianggap sebagai salah satu permainan VR terbaik di luar sana dan mudah untuk melihat mengapa. Ini merupakan pameran teknologi VR yang menarik, ia kelihatan dan kedengarannya hebat, dan ia mempunyai cerita yang hebat, walaupun ia bukan Separuh hayat Peminat sekuel telah menunggu. Half-Life Alyx boleh dilakukan Half-Life 3 Dengan cara yang terbaik, mengambil permainan, kita tidak akan pernah melihat dan mengakui impian yang kita ada untuknya. Permainan ini pasti bernilai melihat ke dalam PC terbaik untuk VR permainan, supaya anda dapat memanfaatkan sepenuhnya dunia.

Half-Life: Alyx tahu bagaimana bermain dengan haptics dengan cara yang terasa sangat baik dalam VR dan masih sesuai dengan dunia permainan. Daripada pistol graviti, anda menggunakan sarung tangan graviti untuk menarik sesuatu ke arah anda dan membiarkan mereka pergi, yang terus -menerus menyeronokkan untuk dilakukan. Teka -teki membuat penggunaan bijak ruang 3D dan ya, tembakan itu juga hebat.

Saya mengharapkan anda mati 2

Hidup fantasi superspy

Kajian Pakar Kami:

Saya mengharapkan anda mati 2 adalah simulator James Bond yang sempurna, meletakkan anda ke dalam kasut superspy antarabangsa bonafide dalam misi untuk menurunkan organisasi jenayah tidak kira apa perangkap yang rumit di jalan anda. Permainan ini memberi anda jenis teka -teki bilik melarikan diri yang menjadikan VR menjadi pesaing yang berpotensi untuk perkara sebenar.

Anda perlu mengalahkan penjahat, tetapi seperti yang saya harapkan anda akan mati 2 ulasan akan memberitahu anda, anda mungkin gagal dalam masa yang singkat dengan cara yang lucu sehingga anda dapat menarik akta superspy yang bersemangat. Dengan watak-wataknya yang menawan, (termasuk suara yang cemerlang dari Wil Wheaton) dan cerita-cerita yang penuh dengan mata-mata, saya mengharapkan anda mati 2 memberikan keseimbangan besar pengembaraan, humor, dan teka-teki yang akan membuatkan anda berasa seperti jenius dan seorang jenius dan seorang jenius dan bodoh dalam ukuran yang sama.

Bandar kecil

Permainan VR terbaik untuk peminat pengurusan

Bandar kecil adalah sim bandar yang dibina dari bawah untuk VR dan merupakan contoh terbaik genre pada pencarian 2. Ia mempunyai skema kawalan intuitif yang comel kerana ia mudah, dan ia bercampur dengan sempurna dengan estetika seperti mainan dunia yang anda sedang membina.

Semasa anda maju, anda akan membuka kunci pulau -pulau baru untuk membina bandar -bandar, masing -masing dengan mekanik tersendiri – termasuk satu yang mempunyai gunung berapi yang membakar struktur kami pada lebih dari satu kali. Matlamat anda adalah untuk menjadikan bandar terbaik di setiap lokasi, menguruskan kebahagiaan warganegara anda sambil cuba memastikan bandar anda mempunyai sumber yang diperlukan. Bangunan dan pengurusan bandar berfungsi di VR, yang akan berfikir?

Lumut

Platform untuk semua peringkat umur

Kami mengesyorkan kedua -duanya Lumut dan sekuelnya Moss: Buku 2, Untuk keseronokan platform dongeng yang memberi anda salah satu pahlawan VR yang paling hebat. Ini adalah permainan entri yang hebat untuk pemain muda, tetapi ia juga berfungsi untuk semua orang yang mencari sesuatu. Ia dapat merasakan banyak VR sangat bertumpu pertempuran, lebih-lebih lagi daripada permainan di platform lain, dan sementara Quill the Mouse adalah ksatria yang berani, dunia dongengnya adalah salah satu persembahan VR yang lebih santai.

Itu tidak bermakna Moss tidak menawarkan beberapa membingungkan yang serius – anda sebagai pemain mungkin melihat ke bawah pada quill, memberikan permainan perspektif yang lebih tradisional, tetapi mengawal dan memikirkan teka -teki adalah rumit dengan cara yang terbaik.

Pistol Whip

Pistol Whip sering dibandingkan dengan permainan Oculus Quest 2 terbaik seperti Pukul Saber, Tetapi dengan senjata bukan lampu lampu. Namun, di sini anda tidak “hanya” slash ke muzik – anda berlari, mengelak peluru dan mengeluarkan musuh, memperoleh mata bonus jika anda boleh menembak mereka dalam masa ke trek sokongan.

Ini adalah kombinasi irama, menembak, dan mengelak yang sempurna, semuanya dalam semua latihan yang hebat. Kemas kini kempen percuma telah memperkenalkan cerita dan tahap yang ditetapkan dalam masa depan siber dan kini juga Wild West. Kandungan baru bermakna anda akan mempunyai banyak untuk bermain, dan dengan pengubah cabaran untuk mencuba dan papan pendahulu global untuk bersaing dengan anda akan mempunyai banyak kaitan.

Residen Evil 4 VR

Lebih menakutkan

Kajian Pakar Kami:

Residen Evil 4 VR menjadikan salah satu yang terbaik Kejahatan penduduk permainan menjadi salah satu permainan terbaik untuk Oculus Quest 2 dan VR secara umum. Seperti yang anda dapat mengumpulkan lebih terperinci dalam kajian Resident Evil 4 VR kami, Capcom’s Classic telah direkonstruksi dengan teliti untuk pengalaman realiti maya ini, meletakkan anda ke dalam badan Leon s. Kennedy untuk beberapa tindakan undead-slaying orang pertama. Peminat asal akan merasa betul di rumah sementara pendatang baru ke permainan akan kagum dengan grafik dan tekstur yang dikemas kini yang membuat anda lupa anda bermain permainan yang lebih dari satu dekad lama.

Capcom dan Oculus juga berjaya menggabungkan rendaman dengan keselesaan. Banyak pilihan keselesaan membolehkan anda menyempurnakan tetapan untuk memenuhi keperluan khusus anda tanpa membawa anda keluar dari pengalaman sama sekali, sementara inventori yang mendalam dan senapang yang realistik akan membuat anda merasa seperti badass seperti yang anda ambil pada raksasa.

Star Wars: Tales dari Galaxy’s Edge

Masukkan galaksi jauh, jauh

Sekiranya anda peminat Star Wars, maka anda akan menyukai Star Wars: Tales dari The Galaxy’s Edge’s Story. Ia melihat beberapa watak kegemaran kami sepanjang masa, seperti R2-D2, C-3PO dan juga Yoda, sertai kami di Pengembaraan Angkasa ke Planet Batuu. Ini adalah satu lagi cara VR menjadikan impian nerd menjadi kenyataan, merendam anda di dunia George Lucas seperti yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Anda mengambil peranan juruteknik pembaikan droid di atas kapal bintang. Ketika Pirates Attack Anda Melanggar Pod Escap. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam beberapa pengembaraan pendek dari perspektif watak -watak lain di alam semesta Star Wars seperti Jedi Padawan dan Bounty Hunter Droid. Umumnya, Star Wars: Tales dari Galaxy’s Edge Membuat Anda Rasa Seperti Han Solo. Terima kasih kepada panggilan terakhir DLC, permainan ini jauh lebih digilap, dan sementara kami selalu menyukainya, kami sekarang akan mengatakan kami benar -benar memuja. DLC memperluaskan semua cerita permainan, menjadikannya seperti pakej yang lebih lengkap dan tidak menambah banyak harga keseluruhan permainan.

Walkabout Mini Golf

Sukan yang santai di hadapan semua orang

Walkabout Mini Golf adalah simulator golf yang benar -benar indah, lengkap dengan lapan kursus yang direka khas dan mekanik yang realistik yang akan membuat anda tenggelam selama berjam -jam. Kami juga pergi sejauh mengatakan bahawa ia adalah salah satu permainan Oculus Quest 2 yang terbaik dan semua orang yang memiliki Oculus Quest 2 perlu bermain bermain Walkabout Mini Golf. Ini adalah contoh yang sempurna tentang bagaimana VR berfungsi untuk semua orang yang suka atau selalu ingin mencuba sesuatu seperti suis sukan, membuat anda bermain sukan dengan cara yang kurang menuntut daripada perkara sebenar.

Walaupun permainan Oculus Quest 2 ini tidak dijanjikan sebagai liar perjalanan sebagai beberapa tajuk dalam senarai ini pelaksanaan sempurna tentang apa yang cuba dicapai menjadikannya lebih layak untuk tempat ini.

Perikatan Wands

The Incredible Wands Alliances menggabungkan permainan yang menggembirakan Valorant penembak wira dengan senarai mantra Harry Potter yang pelbagai dan duels wizard epik, dan taburan dalam pergerakan strategik catur untuk mencipta hanya salah satu permainan Oculus Quest yang terbaik.

Wands Alliance sangat bagus jika anda mencari penembak yang lebih baik, dapatkan pengalaman VR fizikal yang baik dan hanya merasa badass dengan atau menentang rakan -rakan dalam pertempuran 3v3. .

Oculus Quest terbaik 2 permainan: Soalan Lazim

Apa permainan Oculus Quest 2 yang keluar pada tahun 2023?

Tahun ini anda dapat menantikan orang -orang seperti Resident Evil: Village VR, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord dan juga perkara yang tidak dikenali VR.

Permainan yang lebih dinanti -nantikan termasuk tajuk baru berdasarkan francais asing dan gambar gelap: switchback vr, dari pembuat hingga subuh dan kuari.

Apa permainan Oculus Quest 2 terbaik sekarang?

Jawapan untuk soalan ini jelas bergantung pada apa yang anda cari, sama ada penembak atau sesuatu yang lebih ringan seperti lumut pengembaraan tetikus yang aneh. Pilihan teratas kami untuk permainan Oculus Quest 2 terbaik pergi ke separuh hayat: Alyx. Anda akan mendapat lebih banyak daripada itu jika anda sudah menjadi peminat separuh hayat, tetapi ini adalah permainan yang menawarkan perpaduan sempurna cerita yang hebat, visual yang indah dan permainan VR yang memuaskan dan menyeronokkan.

Bagaimana Kami Membuat Senarai Permainan Oculus Quest 2 terbaik kami

Pasukan pakar kami di Techradar Gaming telah menghabiskan berjam -jam dalam permainan Oculus Quest 2 terbaik, dan dengan pengalaman yang lebih luas di seluruh permainan VR secara keseluruhan, kami mempunyai perbandingan yang hebat untuk membantu kami menunjuk anda ke arah pengalaman terbaik.

Di samping mengetahui barangan kami tentang permainan VR secara keseluruhan, kami juga mempunyai pasukan pakar yang merangkumi pelbagai jenis genre, jadi kami pasti dapat memberikan nasihat mengenai permainan yang di seluruh genre yang berbeza juga mengesyorkan juga mengesyorkan juga.

Sama ada anda mencari pengalaman permainan yang lebih santai, atau jika anda mencari sesuatu yang benar -benar bertentangan dengan ketegangan dan pertempuran, kami telah menghabiskan beratus -ratus jam menyaring tajuk untuk memberikan anda cadangan terbaik. Dipasangkan dengan liputan perkakasan dan perisian VR yang luas, kami mempunyai pendapat yang boleh anda percayai.

Permainan VR terbaik, di samping permainan psvr terbaik terbaik untuk pembeli khusus konsol.