Terbaik Diablo Immortal Barbarian Builds: Musim 17 – Dexerto, The Best Diablo Immortal Barbarian Build for Pvp and Pve | Pcgamesn

Bangunan Barbarian Diablo Terbaik untuk PvP dan PVE

Kemahiran Utama: Lacerate

Diablo Immortal Barbarian Terbaik Membina: Musim 17

Diablo barbar abadi

Blizzard Entertainment

The Barbarian mewakili kekuatan kasar dan kemahiran mempertahankan diri dalam siri Diablo. Berikut adalah Barbarian Abadi Diablo Terbaik untuk Musim 17.

The Barbarian membuat debutnya dalam pengembangan Hellfire permainan Diablo yang pertama sebelum menjadi kelas sepenuhnya di Diablo 2 dan D3. Kelas watak juga ditetapkan untuk kembali ke Diablo 4 yang akan datang. Sekarang, bashing berterusan di Diablo Immortal, permainan yang tersedia di platform mudah alih dan PC. Walaupun Barbarian sangat sesuai untuk mereka yang ingin menggunakan kemahiran mempertahankan diri dan kekuatan murni untuk menghancurkan musuh mereka, terdapat pelbagai binaan barbar yang berbeza yang ditawarkan di Diablo Immortal.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Persoalannya, dengan pelbagai senjata dan kemahiran berasaskan kekuatan di atas pelupusan mereka, yang membina barbar harus anda pilih di Diablo Immortal-dan yang paling berkesan dalam Musim 17? Di bawah ini kita akan mendedahkan binaan barbar terbaik di Diablo Immortal musim ini, dan bagaimana untuk membuat mereka.

Kandungan

 • Adakah hak barbar bagi saya?
 • Adakah barbar baik musim ini?
 • Bangunan Diablo Abab Best Best (Musim 17)
  • Atribut
  • Kemahiran
  • Gear

  Diablo Pahlawan Otot Immortal Tanpa Baju dan Janggut Putih melihat Kamera

  Barbarian adalah tentera satu orang dalam mana-mana permainan Diablo.

  Adakah hak barbar bagi saya?

  Barbarian adalah tentera satu orang yang tidak memerlukan mantra mewah, minions, atau akidah. Yang mereka perlukan adalah kapak besar, banyak stamina, dan beberapa warpaint untuk menghancurkan musuh mereka di bawah kaki mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Walaupun bukan tangki dalam erti kata yang sama dengan Tentara Salib, Barbarian masih menjadi kuasa besar fizikal dan kekuatan alam di medan perang. Mereka menyerang tokoh yang memaksimumkan dan membiarkan kekuatan, ketangguhan, dan kehebatan pertempuran mereka bercakap.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Walaupun Brute Force adalah nama permainan dengan orang barbar, ia patut menunjukkan bahawa kemahiran mempertahankan diri mereka juga tidak dapat ditandingi. Ini adalah kelas watak yang dilatih untuk menggunakan kebanyakan jenis senjata, jadi sangat mahir dalam mengayunkan apa sahaja yang mungkin menjadi wajah setan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Adakah barbar baik musim ini?

  The Barbarian benar -benar menghancurkannya dalam Musim 17 Diablo Immortal, menjaringkan Pangkat s di PvE dan PvP.

  Berikut adalah dua orang barbar terbaik yang melakukan semua kerosakan pada raksasa Diablo – dan rakan -rakan mereka.

  Bangunan Diablo Abab Best Best (Musim 17)

  Pertama adalah binaan barbar PVE terbaik yang boleh anda gunakan di Diablo Immortal Season 17, The Berputar untuk memenangi binaan yang menggunakan kemahiran angin badai dan pelbagai orang lain. Inilah cara untuk menyatukannya:

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Atribut

  Semasa meratakan barbar anda untuk berputar untuk memenangi binaan, tumpukan mata anda terutamanya Kekuatan dan Daya hidup untuk membina watak yang kuat dan kuat. Ketabahan juga penting untuk pertahanan anda, jadi pastikan ini juga cukup disamakan.

  Kemahuan dan Kecerdasan kurang penting untuk membina ini, tetapi berasa bebas untuk melekat beberapa mata di dalamnya jika anda ingin menyesuaikan binaan, atau jika anda memerlukan lebih banyak daripada apa yang mereka tawarkan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kemahiran

  Untuk putaran untuk memenangi binaan, tingkatkan barbar anda sehingga tahap 8 dan buka kunci Whirlwind kemahiran. Ini akan menjadi roti dan mentega anda antara sekarang dan endgame. Walau bagaimanapun, pada tahap 32 anda harus mula menggunakan kegilaan di sampingnya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ini membolehkan anda membina kelajuan serangan anda sebanyak 8% selama tiga saat, menyusun sehingga lima hits. Ia kemudiannya boleh digunakan bersamaan dengan angin badai untuk menjadi lebih mematikan. Anda akan segera berputar untuk menang seperti juara.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
  Artikel berterusan selepas iklan

  Anda juga harus membuka kunci Melompat . Kemarahan yang tidak berdosa Pada tahap 44 dan kemarahan berserker pada tahap 50.

  Kemarahan Undying adalah rahmat utama dalam keadaan panas pertempuran, yang membolehkan anda menipu kematian selama 5 saat, dengan semua serangan anda menyembuhkan anda sehingga 30% dari kerosakan yang anda hadapi pada masa itu. Gabungkan ini dengan angin badai dan kegilaan di atas, dan anda mempunyai barbar yang hampir tidak dapat dikalahkan.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Keindahan sebenar kemarahan yang tidak berdosa, adakah ia akan ditendang secara automatik apabila anda akan mati, membeli anda lima saat lagi kehidupan untuk menjadikan kekayaan anda di sekitar. Sudah tentu, anda masih boleh menggunakannya secara manual juga.

  Akhirnya, Wrath of the Berserker adalah kemahiran yang meningkatkan peluang hit kritikal anda sebanyak 50% dan kelajuan pergerakan anda sebanyak 20% untuk 6.5 saat. The Cooldown adalah 30 saat yang agak panjang, tetapi bayangkan kemungkinan ini diberikan apabila digunakan bersama -sama dengan kemahiran lain yang dibina oleh ini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Gear

  Gear yang anda gunakan boleh memberi kesan yang sangat positif terhadap kemahiran barbar anda, jadi anda harus mencari dan melengkapkan gear berikut.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Kepala – Nafas kedua
  • Bahu – Ribut yang akan datang
  • Dada – Perhimpunan itu
  • Kaki – Menjerit kemarahan
  • Senjata Utama – Tempest
  • Mati – Yang teringat

  Ketika datang ke cincin, azimat, dan gear lain, cari Rahmat bendera Tetapkan. Ini akan menyerang serangan angin badai anda dan kemahiran penting lain untuk membina ini.

  Barbarian membunuh setan

  Barbarian boleh secara tunggal menurunkan kebanyakan musuh di Diablo Immortal.

  Diablo Immortal Pvp Barbarian Build

  Sekiranya anda memilih seorang Barbarian untuk menyerang ketakutan ke dalam hati pemain lain, maka anda masih boleh meletakkan binaan di atas untuk digunakan dengan baik. Walau bagaimanapun, kami akan memberi nasihat Menukar lompatan untuk pecut.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ini akan memberi anda lebih banyak kebolehgunaan dan akan membantu anda keluar dari pemain lain yang akan tahu anda terdedah kepada serangan jarak jauh semasa melompat. Berlari, sebaliknya, menjadikannya lebih sukar untuk menangkap anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Selain itu, kelajuan dan kuasa serangan anda akan disusun dengan kemahiran anda yang lain yang bermaksud bukan sahaja musuh anda berjuang untuk mendapatkan kunci pada anda, tetapi pada masa yang mereka lakukan, ia akan terlambat.

  Untuk maklumat lanjut mengenai binaan ini, lihat sumber ini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Jadi di sana anda memilikinya, barbar terbaik membina di Diablo Immortal untuk Musim 17. Untuk lebih banyak kandungan Diablo Immortal, lihat beberapa panduan kami di bawah:

  Bangunan Barbarian Diablo Terbaik untuk PvP dan PVE

  Diablo Immortal Barbarian Build: Barbarian yang memegang dua paksi

  Mahu menjadikan binaan barbar abadi yang terbaik? The Barbarian adalah The Kelas Diablo Immortal jarak dekat, dan pilihan yang baik untuk pendatang baru ke siri Diablo. Di mana kelas -kelas lain mungkin lebih suka menggantung dan menangani kerosakan dari jarak yang agak selamat, tuduhan -tuduhan Diablo Immortal di hadapan parti untuk mendapatkan wajah musuh.

  Tidak seperti kelas lain, seperti pemburu setan dan nekromancer, rahsia barbar untuk kejayaan bukan output kerosakan, walaupun kelas pasti dapat memegang sendiri dalam hal itu. Sebaliknya, peranan utama barbar adalah untuk tangki sebanyak mungkin, menarik musuh dari sekutu mereka yang squishier.

  Memasangkan mobiliti tinggi dengan kebolehan kawasan yang menghancurkan, orang barbar cemerlang dalam merobek pelbagai musuh sekaligus. Walau bagaimanapun, cooldowns yang tinggi dan cara berundur yang terhad bermakna bahawa orang barbar sangat terdedah kepada menjadi terharu. Kami memecahkan atribut, kemahiran, gear, dan permata yang terbaik untuk memastikan Diablo Immortal Barbarian membina pengirim dan Dicing.

  Bangunan Barbarian Diablo Immortal Terbaik

  Untuk mencipta binaan barbar yang terbaik diablo, anda ingin mengambil perhatian khusus untuk menguruskan output kerosakan dan kesihatan anda dengan sewajarnya, memastikan bahawa anda tidak ditangkap oleh musuh sasaran tunggal yang besar sambil menguruskan orang ramai.

  Atribut terbaik untuk barbar

  • Kekuatan
  • Ketabahan
  • Daya hidup

  Kekuatan adalah The pergi ke atribut untuk barbar. Setiap titik yang anda lakukan bukan sahaja meningkatkan penarafan tempur barbar sebanyak 1, tetapi juga meningkatkan kerosakan mereka sebanyak 0.33.

  Penembusan perisai sentiasa berguna apabila anda meratap musuh, tetapi sebagai ketabahan bonus nakal juga memberi tambahan +0.1 perisai. Ini mungkin tidak kelihatan seperti banyak, tetapi setiap sedikit membantu apabila anda sentiasa bangun dan peribadi. Peningkatan perisai juga meningkatkan peluang blok anda, mengurangkan 20% kerosakan yang ditangani.

  Tinggal Alive adalah tujuan seorang barbar, dan tidak ada cara mudah untuk melakukannya jika anda tidak mempunyai kolam kesihatan yang cukup besar untuk tangki pemukul berat seperti minibosses. Vitality mungkin tidak begitu ternilai untuk barbar sebagai kekuatan, tetapi mengabaikannya pada bahaya anda.

  Kemahiran Terbaik untuk Barbarian

  Kemahiran Utama: Lacerate

  Tersedia dari Tahap 1, Lacerate menangani jumlah kerosakan yang dihormati, tetapi mungkin lebih penting, setiap hit ketiga menyembuhkan anda untuk 15% daripada kerosakan yang telah anda hadapi. Dari segi menjamin survivabiliti anda, lacerate akan membuatkan anda berada di kaki anda.

  Kemahiran teras:

  • Buka kunci pada tahap 8
  • Menjadikan anda menjadi puncak kematian dan kemusnahan yang berputar, yang membolehkan anda menangani kerosakan berterusan kepada semua musuh di kawasan tersebut

  Wrath of the Berserker

  • Buka kunci pada tahap 50
  • Memberikan kelajuan serangan 50% dan kelajuan pergerakan 20%
  • Buka kunci pada tahap 15
  • Meningkatkan kelajuan pergerakan anda sebanyak 50%, yang membolehkan anda bergerak melalui musuh yang tidak terhalang dan memberi anda imuniti kepada kesan yang akan menjejaskan pergerakan anda

  Kemarahan yang tidak berdosa

  • Buka kunci pada tahap 44
  • Menghalang anda daripada mengambil kerosakan maut dan menyebabkan serangan anda menyembuhkan anda selama 30% daripada kerosakan yang ditangani selama 5 saat

  Tukul kuno

  • Buka kunci di Tahap 1
  • Panggilan Hammer besar -besaran yang menangani kerosakan awal, kemudian kerosakan selanjutnya dari masa ke masa

  Sejauh ini dan serangan serangan yang paling ikonik, angin badai mengubah anda menjadi beyblade yang menghancurkan perkadaran. Sepasang ini dengan Wrath of the Berserker, Buff Rage Barbarian Klasik, untuk sinergi yang sangat berkesan. Terus berputar, terus menang!

  Banyak kemahiran barbar mempunyai cooldowns yang luar biasa tinggi. Syukur.

  Kemarahan yang tidak berdosa adalah, seperti namanya, a harfiah Lifesaver. Bukan sahaja ia menghalang anda daripada mati, keupayaan penyembuhan tambahan juga membolehkan anda kembali berayun dan menghidupkan gelombang perjuangan apabila semuanya kelihatan hilang.

  . Walau bagaimanapun, terdapat sedikit kaveat. Walaupun ia adalah pilihan yang kukuh dengan sendirinya, Hammer of the Ancien benar. Lebih banyak lagi yang kemudian.

  Diablo Immortal Barbarian Build: Seorang barbar menggunakan kemahiran angin badai untuk memukul banyak zombi di tanah perkuburan

  Gear terbaik untuk barbar

  • Tempest
  • Yang teringat
  • Nafas kedua
  • Ribut yang akan datang

  Dengan Tempest yang dilengkapi di tangan utama anda, anda mengorbankan kelajuan pergerakan yang memihak kepada peningkatan radius angin badai. Ia adalah perdagangan yang mudah; Cukup popkan penggemar kelajuan anda dan sampai ke berpusing -pusing.

  Yang Diingati adalah senjata di luar tangan yang boleh ditebus melalui lulus pertempuran percuma Diablo Immortal di Rank 10. Dengan yang diingati yang dilengkapi, Hammer of the Roh Para Para Kekuatan Orang Kuno sebaliknya, yang menghancurkan semua musuh yang berdekatan apabila tiba dan kemudian terus bertempur bersama anda untuk masa yang singkat.

  Peningkatan 30% Nafas Kedua ke Tempoh Sprint dan pengurangan Cooldown 15% Storm yang akan datang pada Wrath of The Berserker kedua. Akhir.

  Permata terbaik untuk barbar

  • Tourmaline
  • Sapphire
  • Citrine

  Tourmaline meningkatkan kerosakan anda, menjadikannya permata yang berharga bagi mana -mana binaan, tetapi sangat penting bagi orang -orang yang tidak bertamadun. Mengutamakan Sapphire untuk meningkatkan penembusan perisai anda terhadap musuh-musuh sasaran tunggal yang diperkuatkan, tetapi perlu diingat bahawa peluang kritikan yang diperoleh dari Sapphires menembusi 33%. Jika anda tidak lagi merasakan manfaat, buat suis ke aquamarine untuk beberapa mitigasi kerosakan berguna dari perisai tambahan. Bonus dari permata kuning cukup mendalam bagi orang -orang barbar, tetapi kami akan mengesyorkan citrine ke atas topaz untuk memaksimumkan tempoh apa -apa kesan berbahaya yang anda lakukan terhadap musuh.

  Permata legenda terbaik untuk barbar

  • Siksaan abadi
  • Fang Fang
  • Trickshot Gem
  • Teras kilat
  • Kematian rantaian

  Siksaan abadi menimbulkan penderitaan terhadap musuh anda setelah setiap hit kritikal yang berjaya, meningkatkan kelajuan serangan anda dan menerapkan kerosakan yang ketara dari masa ke masa. Hidangan Fang Fervent sehingga 24% kerosakan tambahan apabila disusun sepenuhnya terhadap musuh, menjadikannya sangat diperlukan untuk pertengkaran sasaran tunggal. Ia juga boleh ditebus melalui pas pertempuran, jadi tidak perlu bergantung pada dada bertuah.

  Trickshot Gem adalah rahmat besar untuk angin badai, mengurangkan penggunaan tenaga serta mengurangkan kerosakan yang akan datang semasa ia aktif.

  Walaupun Proc Chance Core Lightning jarang berlaku, saya pasti anda akan bersetuju: kilat rantaian slinging dari tangan utama anda tidak boleh diabaikan, terutamanya apabila ia menangani kerosakan yang cukup untuk menghapuskan musuh dalam satu kejatuhan. Akhir.

  Item set terbaik untuk barbar

  Lebih baik melengkapkan semua enam item yang ditetapkan dari rahmat bendera yang ditetapkan untuk The Barbarian. Set ini memberi anda kenaikan 15% kepada semua kerosakan tanah berterusan, disalurkan, dan berterusan, menangani tambahan 287 kerosakan kepada musuh yang anda telah memukul lima kali berturut -turut, dan mempunyai peluang 4% untuk melepaskan mogok kilat untuk menangani 1,724 Kerosakan musuh yang berdekatan dan mencetuskannya setiap kali anda memukul musuh. Perkasa terakhir ini tidak boleh berlaku lagi selama sekurang -kurangnya 40 saat.

  Berikut adalah semua rahmat lokasi item set flagellant untuk membina barbar terbaik:

  • Potong Tekak – Akhir Pemusnahan
  • Jempol terputus – Kuil Namari
  • Palm Broken – Kikuras Rapids
  • Tangan berdarah – gua gema
  • Buka usus – lubang penderitaan
  • Torn Sole – Pelanggaran Mad King

  Sekiranya anda tidak meneruskan dengan Playstyle Brawler All-Out Barbarian, lihat panduan kami untuk Tentara Salib, Monk, Wizard, Wizard, Demon Hunter dan Necromancer yang Best. Sebagai alternatif, jika anda masih tidak pasti, mempunyai gander di Panduan Diablo Immortal yang terbaik kami untuk melihat lebih luas mengenai apa yang ditawarkan setiap kelas. Bermain Diablo 4 sebaliknya? Beri Diablo 4 Barbarian Terbaik kami membina pusaran untuk menimpa musuh anda.

  Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.