Terbaik Diablo 4 Pve dibina untuk Musim 1: Senarai Tahap untuk Permainan Awal, Endgame, Mimpi Besar Dungeons, More – Charlie Intel, The Best Diablo 4 Builds | Pcgamesn

Diablo 4 terbaik membina

. “Saya suka bola beku,” katanya dengan senyuman. “Saya hanya salah satu daripada orang -orang yang mahu segala -galanya membungkus Orb Frozen – itu akan menjadi kemahiran utama saya. !

Diablo 4 Pve Terbaik Dibina untuk Musim 1: Senarai Tahap untuk Permainan Awal, Endgame, Dungeons Nightmare, Lagi

Barbarian, Nekromancer, dan watak penyangak di Diablo 4

Blizzard

Terima kasih kepada kemas kini yang kerap, binaan terbaik di Diablo 4 terus berubah dan binaan yang menakjubkan sebelum ini mungkin tidak begitu efisien dalam Musim 1. Untuk sentiasa membina yang terbaik di pelupusan anda, inilah Diablo 4 membina senarai peringkat untuk permainan awal, endgame, dan mimpi buruk.

. Dari kekurangan kandungan bermusim hingga ketidakseimbangan kelas, terdapat banyak sebab di sebalik kekecewaan pemain.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda masih boleh mendapatkan pengalaman Diablo klasik di Diablo 4 dengan membina kelas kegemaran anda, mencari gear yang terbaik, meratakan watak anda hingga 100, dan penjara bawah tanah. Walau bagaimanapun, memilih binaan yang salah yang tidak dapat bertahan dengan meta semasa boleh membuat keadaan lebih teruk.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada nota itu, ini adalah Diablo 4 yang paling kuat membina cabaran PVE, penjara mimpi buruk, dan larian solo.

 • Diablo 4 terbaik dibina untuk permainan awal (Tahap 1-50)
 • Diablo 4 terbaik dibina untuk pertengahan permainan (tahap 50-75)
 • Diablo 4 terbaik dibina untuk endgame (tahap 75-100)
 • Diablo 4 terbaik dibina untuk endgame solo
 • Diablo 4 terbaik membina pasukan
 • Diablo 4 Terbaik Membina Dungeons Nightmare
 • Diablo 4 yang terbaik dibina

Diablo 4 kelas ahli sihir

Kelas Sorcerer di Diablo 4 mengawal pelbagai elemen.

Dalam jadual di bawah, kami telah menduduki beberapa binaan Diablo 4 berdasarkan prestasi mereka dalam permainan awal apabila watak anda belum mencapai tahap 50:

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo 4 Kelas Barbarian

Barbarian di Diablo 4 boleh menangani kerosakan huru -hara yang sangat baik.

Dalam jadual di bawah, kami telah menduduki beberapa binaan Diablo 4 berdasarkan prestasi mereka dalam pertengahan permainan apabila watak anda antara tahap 50-75:

Rogue membina di Diablo 4

Rogue di Diablo 4 adalah tangkas dan boleh memohon pelbagai debuffs.

Diablo 4 terbaik dibina untuk endgame (tahap 75-100)

Dalam jadual di bawah, kami telah menduduki beberapa binaan Diablo 4 berdasarkan prestasi mereka dalam endgame apabila watak anda berada di antara tahap 75-100:

Druid di Diablo 4

Druid mempunyai kebolehan beralih bentuk dan terdapat banyak cara untuk membina mereka di Diablo 4.

Diablo 4 terbaik membina pasukan

Ramai pemain Diablo 4 akan membuat puak dan bermain permainan dalam pasukan dan ini adalah yang terbaik untuk digunakan semasa dalam satu pasukan:

Necromancer di Diablo 4

Necromancers mempunyai keupayaan untuk menaikkan orang mati di Diablo 4.

Diablo 4 yang terbaik dibina

Ini adalah Diablo 4 yang paling boleh dipercayai yang melakukan dengan baik tanpa mengira keadaan yang anda ada:

Artikel berterusan selepas iklan

Tahap Diablo 4 membina
S Whirlwind Barbarian, Pulverize Druid, Twisting Blades Rogue, Bone Spirit Necromancer, Ice Shards Sorcerer
A Storm Wolf Druid, Penetrating Shot Rogue, Necromancer Letupan Blight Corpse, Rogue Flurry, Rogue Barrage, Rend Barbarian, Necromancer Surge Blood
B Sorcerer Firewall, Sever Shadow Necromancer, Racun Racun Rogue, Thorns Barbarian, Hammer of the Ancients Barbarian
C Summoner Necromancer, Arc Lash Sorcerer
D Sorcerer Kilat Rantai, Bumi Bear Druid

Jangan menghentikan diri anda daripada membina watak/kelas kerana senarai peringkat ini jika anda benar -benar menyukai gaya permainannya. Dengan jumlah pelaburan dan pelarasan yang tepat, anda bukan sahaja boleh membuat binaan anda sendiri tetapi juga meningkatkan prestasi beberapa bangunan rendah.

Artikel berterusan selepas iklan

Nah, kami harap panduan ini membantu anda mencari binaan yang paling kuat untuk permainan awal, pertengahan permainan, permainan akhir, permainan solo, bermain pasukan, dan penjara mimpi buruk di Diablo 4. Ingat bahawa binaan ini telah digunakan oleh pemain teratas tetapi itu tidak boleh menghalang anda daripada bereksperimen dengan pokok kemahiran dan papan paragon.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak kandungan Diablo, lihat:

Diablo 4 terbaik membina

Sekiranya anda mencari Diablo 4 yang terbaik untuk menguasai tempat perlindungan tanpa melanggar peluh, binaan D4 yang ditala ini akan melakukan silap mata.

Diablo 4 Terbaik Membina: Seorang wanita dengan rambut hitam memegang api di tangannya memakai perisai kain biru

Diterbitkan: 26 Jul, 2023

Apa yang dibina Diablo 4 terbaik? Dari hutan berhantu Scosglen ke angin musim sejuk berbisik dari puncak patah, memilih yang terbaik Diablo 4 membina adalah kemestian untuk peminat Avid dari tajuk terbaru Blizzard.

Kami mempunyai binaan yang mematikan untuk setiap kelas Diablo 4, dan semua persediaan kami sesuai untuk bermain solo untuk memastikan anda tidak perlu bergantung pada mana -mana anggota parti Diablo 4 untuk mendapatkan permainan RPG. Tidak kira apa yang Diablo 4 World Tier yang anda mainkan, anda tidak sepatutnya menghadapi masalah yang dihadapi terhadap Lilith dengan binaan ini.

Ini adalah Diablo 4 terbaik yang dibina:

 • Shadow Army Necromancer membina
 • Build barbarian Whirlwind
 • Landslide druid membina
 • Menembusi pukulan penyangak binaan
 • Kilat Sorcerer Membina

Thumbnail YouTube

Shadow Army Necromancer membina

Kemahiran Terbaik: Spear tulang paranormal (5/5), didorong oleh kematian (3/3), didorong oleh kematian (3/3), dan jangkauan kematian (3/3).
Aspek penting: Aspek splintering, aspek urat yang menggenggam, dan aspek serasi.
Buku Slot Mati: Reapers di rangka huru -hara

Setelah membunuh pasukan iblis yang berdekatan menggunakan mantra tulang tombak, gunakan keupayaan nekromancer untuk menaikkan minions dari kematian untuk mencipta tentera bayangan yang mematikan. Necromancer Diablo 4 kami membina mayat untuk membuat karung letupan dengan letupan mayat, dan jika anda melihat mana -mana anak kecil yang masih mencakar jalan mereka, memukul mereka dengan tombak tulang yang lain untuk menyelesaikannya.

Build barbarian Whirlwind

Kemahiran Terbaik: Whirlwind kekerasan (5/5), pejuang pit (3/3), murka tertinggi berserker (1/1).
Aspek penting: Aspek angin badai yang mengerikan, aspek gema nenek moyang, dan aspek kemarahan bergema.
Permata Barbarian Terbaik: Tengkorak, Emeralds, Berlian.

Sebelum anda mula berputar liar di sekitar medan perang, anda perlu mengaktifkan menangis, menjerit, dan menangis perang untuk memastikan anda semua diserang dan bersedia untuk pergi. Dengan kemahiran dan bakat yang betul yang dipilih dengan membina barbarian Diablo 4 kami, anda harus bersedia untuk pergi semasa anda melepaskan angin badai di musuh sekitar anda. Sebaik sahaja muktamad anda menjadi aktif, gunakannya dan mulakan semula kitaran sekali lagi, bersihkan skrin anda dari mana -mana musuh yang degil.

Landslide druid membina

Kemahiran Terbaik: Tanah runtuh primal (5/5), taufan semulajadi (5/5), penentangan (3/3).
Aspek penting: Aspek Shockwave, Aspek Pembalasan, dan Doa Vasily.
Permata Druid Terbaik: Sapphires, Rubies, Berlian.

Pembinaan Diablo 4 Druid kami meletakkan bentuk dan pusat bentuk werebear, mengubah shapeshifter kegemaran kami ke dalam binatang yang mematikan. Anda boleh mengundurkan musuh menggunakan angin badai untuk memaksa setiap musuh berdekatan ke tengah medan perang. Gunakan peluang ini untuk menghancurkan setiap minion hidup menggunakan keupayaan tanah runtuh Druid untuk memanggil dua tiang bumi. Anda boleh mengulangi kitaran apabila cooldown angin badai berakhir.

Menembusi pukulan penyangak binaan

Kemahiran Terbaik: Meningkatkan pukulan menembusi (5/5), penguasaan senjata (3/3), pemuliharaan (3/3).
Aspek penting: Aspek trickshot, aspek umbral, aspek jangkaan
Permata Rogue Terbaik: Zamrud, batu permata, berlian.

Salah satu sebab terbaik untuk menggunakan binaan penyangak terbaik kami ialah ia berfungsi dengan sempurna dalam permainan solo dan parti, yang bermaksud anda tidak perlu bergantung pada Diablo 4 respecs apabila anda bermain dengan pasangan anda. Menggunakan mobiliti yang sangat baik penyangak untuk menenun di antara musuh sebelum melancarkan tembakan menembusi anda untuk meletup melalui gelombang minions.

Kilat Sorcerer Membina

Kemahiran Terbaik: Glinting Arc Lash (5/5), arus yang tidak stabil (1/1), tenaga melimpah (1/1)
Pesona penting: Kilat bola dan percikan
Permata Sorcerer Terbaik: .

Anda akan perlu mencapai kandungan endgame untuk memanfaatkan sepenuhnya binaan Diablo 4 Sorcerer kami. Apabila anda mendapat akses ke papan Paragon, mantra asas anda boleh menjadi sangat kuat. Serangan musuh dengan lash arka sehingga Ulitmate anda siap, gunakannya dengan serta -merta sebaik sahaja anda mengumpulkan sekumpulan musuh, dan membekukan musuh ke tanah dengan Frost Nova untuk menghentikan mana -mana Stragglers dari melarikan diri.

Thumbnail YouTube

Cara Membuat Diablo 4 Terbaik Membina

Untuk membuat binaan D4 terbaik, anda ingin mempertimbangkan perkara -perkara seperti playstyle anda sendiri dan situasi yang anda harapkan untuk dihadapi. Sekiranya anda ingin bermain secara agresif, fokus pada mencari aspek Diablo 4 yang paling kuat untuk benar -benar meningkatkan sebarang binaan.

Sekiranya anda ingin bermain dengan pertahanan, maka aspek juga dapat dimainkan, tetapi melihat mendalam di pokok kemahiran adalah di mana binaan anda benar-benar akan masuk ke dalamnya sendiri. Menggunakan perkara -perkara seperti acaran boleh mencipta kerosakan kutu yang dahsyat, yang membuat perbezaan antara survival atau ditenggelamkan oleh gerombolan setan.

Diablo 4 kegemaran Blizzard membina

Sekiranya anda pernah tertanya -tanya apa yang dibuat oleh orang -orang yang membuat penggunaan permainan, jangan cari lebih jauh. Kami telah membina dari Pengarah Permainan Diablo 4, Pereka Kelas Lead, Pengeluar Permainan Lead, dan Producer Dungeon untuk mencuba.

Joe Shely’s Best Diablo 4 Build (Pengarah Permainan)

Sebagai lelaki yang telah menerajui perkembangan Diablo 4, ia akan menjadi kegilaan untuk membuat senarai yang tidak termasuk binaan D4 kegemarannya. Ketika bercakap mengenai semua perkara Witch Doctor Angry Chicken pada wawancara eksklusif di London, dia memberitahu PCGamesn, “Salah satu binaan yang saya suka adalah ahli sihir Frost.”

“Dalam permainan Diablo sebelumnya, ada mekanik di mana jika anda telah membekukan raksasa, ia akan menghancurkan, dan banyak raksasa mempunyai tingkah laku yang akan berlaku apabila kematian – mereka akan meletup, atau mereka boleh dibangkitkan. Ia adalah sejenis hadir dalam permainan Diablo sebelumnya sebagai elemen tematik kerana cara raksasa mati perlu menjadi mulia dalam mana -mana permainan Diablo.

“Dengan Diablo 4, Frost membina untuk ahli sihir sangat menyeronokkan kerana kami benar -benar memeluk mekanik [beku],” dia meneruskan. “Anda boleh menggunakan kerosakan sejuk secara mekanikal untuk mengelakkan semua jenis tingkah laku kematian jahat dari raksasa – termasuk letupan dan suka.”

Seorang wanita yang disamak memakai jubah biru muda yang memegang kakitangan berdiri di latar belakang hijau

Adam z. Jackson’s Best Diablo 4 Build (Pereka Kelas Lead)

Sudah tentu, ini akan menjadi soalan yang sukar untuk Fletcher, yang menyifatkannya sebagai “cuba memilih bayi kegemarannya” kerana dia “mengasihi mereka semua.”Jadi, dia memilih untuk membina binaannya yang paling baru digunakan.

“The Druids mempunyai fantasi ini sebagai kastor ribut, dan mereka menggunakan sihir ribut, yang seperti angin atau kilat. Salah satu kemahiran mereka dipanggil Tornado, dan cara ia berfungsi ialah anda membuang tornado, dan ia bermula di hadapan anda, dan ia agak perlahan; Ia hanya berputar -putar dan melayang di sekitar medan perang untuk jangka masa tertentu, dan kemudian ia hilang.”Sila ambil perhatian tindakan tangan yang disertakan dengan tidak ternilai.

Thumbnail YouTube

“Perkara tentang tornado adalah bahawa ia adalah semacam rawak; Anda boleh memberitahu arah yang akan masuk, tetapi anda tidak boleh seperti, ‘memukul musuh di sana.’Jadi, kerana sangat sukar untuk menarget Kerana ada tornado di mana -mana dan semuanya terkena!’

“Ini perjalanan yang sangat keren kerana, pada mulanya, sangat sukar untuk dikendalikan,” dia meneruskan. “Tetapi apabila anda terus mendapat [peningkatan] itu, anda dapat memenuhi fantasi [Storm Caster]. Apabila anda sampai ke endgame – dan saya telah memainkannya di endgame – kami memenuhi fantasi di mana anda hanya spamo tornado di mana -mana, dan semuanya mati. Ia sangat keren, dan ia sangat menyeronokkan.”

Seorang lelaki yang luas memakai perisai bulu dan topi keledar dengan tanduk rusa memegang kakitangan kayu yang gnarled dan menyeru serigala untuk menyerang makhluk seperti labah-labah di kawasan gunung

Diablo 4 Terbaik Melissa Corning (Pengeluar Permainan Lead, Story, dan Naratif)

Dalam urat yang sama untuk bersinar, binaan kegemaran Corning adalah Frozen Orb Sorceress. “Saya suka bola beku,” katanya dengan senyuman. “Saya hanya salah satu daripada orang -orang yang mahu segala -galanya membungkus Orb Frozen – itu akan menjadi kemahiran utama saya. Saya hanya mahu dapat spam frozen orb dan memilikinya melakukan perkara yang luar biasa!

“Terdapat banyak legenda yang membolehkan bola beku anda menggunakan kesan sejuk atau kesan beku, dan ada perkara lain yang sebenarnya mempengaruhi kesan beku dan sejuk, jadi anda hanya mempunyai kombinasi yang luar biasa ini setiap kali anda ‘semula menggunakan orb beku anda. Jadi, pada masa ini saya pergi untuk setiap kali saya membuat ahli sihir baru.”

Seorang wanita kulit putih dengan rambut hitam berdiri dengan kakitangan di belakangnya memakai perisai kulit ungu dengan lapisan bulu

Ash Sweetring Vickey’s Best Diablo 4 Build (Pengeluar Dungeon)

Seorang wanita selepas hati saya sendiri, dua kegemaran Ash membina berputar di sekitar melakukan banyak kerosakan dari jauh. “Saya sangat menikmati pelbagai pemain Marksman yang dibina dengan ahli sihir dan penyangak,” katanya kepada saya di Twitter. “Membina Sorceress kegemaran saya ialah Hydra Fireball, dan saya suka bermain penyangak api kami yang cepat!

Sekiranya anda ingin meletupkan syaitan syaitan, cari semua mezbah lokasi Lilith untuk meningkatkan kemahiran anda. Kami juga mempunyai senarai lokasi penjara Diablo 4 jika anda suka cabaran, ditambah dengan semua yang anda perlu ketahui mengenai bos dunia, sama ada anda boleh bermain Diablo 4 solo, dan tetapan Diablo 4 terbaik untuk pengguna PC. Sekiranya anda baru bermula, anda mungkin juga tertanya -tanya tentang pencarian Diablo 4 dan tindakan yang anda akan menangani semasa pengembaraan anda.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.