Tengkorak dan Tulang: Semua yang kita tahu setakat ini | GamesRadar, Skull and Bones Release Date Speculation, Gameplay, and News | Pcgamesn

Spekulasi, permainan, dan berita tarikh pelepasan Tengkorak dan Tulang

Tengkorak dan Tulang ditetapkan semasa ‘Zaman Emas Pembajakan’ – tempoh antara tahun 1650 -an dan 1730 -an di mana cetak rompak maritim adalah isu penting di seluruh dunia. Ubisoft telah menetap di dunia terbuka yang diilhamkan oleh Lautan Hindi, yang diterbitkan oleh penerbit sebagai “cantik namun berbahaya.”Kami akan dapat meneroka tetapan ini sebagai lanun yang semakin meningkat – bermula sebagai orang buangan yang rendah yang memberi tumpuan.

Tengkorak dan Tulang: Semua yang kita tahu setakat ini

Tangkapan Tengkorak dan Tulang

Ia mungkin tidak merasakannya kadang -kadang tetapi tengkorak dan tulang masih ditakdirkan untuk dibebaskan, kami tidak pasti bila. Ia kini dijadualkan untuk beberapa waktu pada tahun 2023-2024, tetapi ia kelihatan tidak mungkin akan masuk ke dalam permainan baru kami untuk 2023.

Sea of ​​Thieves memerintah tertinggi sekarang sejauh pelari pelaut berkenaan, tetapi dengan tengkorak dan tulang ditetapkan untuk menyampaikannya sendiri mengambil pertempuran berasaskan kapal, ia tidak sepatutnya didiskaun. Memulakan Perjalanan Anda Sebagai Grunt Berdakal, Tercentak Di Laut Berikutan Kapal Kapal, Seperti kata perbuatan anda yang terkenal yang tersebar, anda akan segera melakukan usaha untuk menaklukkan Lautan Hindi dan melawan Pirates Rival. Walaupun menunggu lebih banyak berita mengenai tarikh pelepasan permainan Ubisoft yang akan datang ini, baca terus untuk mengetahui semua yang kita tahu setakat ini mengenai Tengkorak dan Tulang.

Tarikh Siaran Tengkorak dan Tulang

Tengkorak dan Tulang kini akan berlayar antara “Awal 2023-24”, dengan kadang-kadang pada tahun 2024 kelihatan seperti senario yang paling mungkin sejak Ubi juga mempunyai Assassin’s Creed: Mirage berbaris untuk tahun ini. Ubisoft mengatakan tetingkap pelepasan samar ini perlu, memberi masa untuk “menggilap dan mengimbangi lebih lanjut” permainan seperti sekarang.

Kelewatan Tengkorak dan Tulang Terkini diumumkan pada 11 Januari, hanya beberapa minggu dari tarikh pelepasan asalnya 9 Mac. Ubisoft mengatakan kita harus mengharapkan beta pada satu ketika di masa depan yang baru supaya pemain dapat memberikan maklum balas mengenai keadaan permainan.

Platform tengkorak dan tulang

Tengkorak dan Tulang akan dikeluarkan pada PS5, Xbox Series X, dan PC. Pada asalnya ada rancangan untuk edisi Skull dan Bones PS4 dan Xbox One ketika pengembaraan nautika dijadualkan dibebaskan pada tahun 2018, tetapi Ubisoft kemudiannya menggugurkan sokongan untuk kedua.

Kelewatan tengkorak dan tulang

Terdapat enam kelewatan tengkorak dan tulang sejak permainan itu diumumkan pada E3 2017. Skull dan Bones pertama kali ditangguhkan pada tahun 2018, di mana permainan itu ditolak ke tetingkap 2019 yang longgar kerana laporan muncul menunjukkan pembangunan telah reboot. Ia kemudian ditangguhkan hingga 2020, dan sekali lagi ke 2021, dan kemudian keempat kali hingga 2022 – di mana ia akhirnya diberikan tarikh pelepasan 8 November. Malangnya, Ubisoft menangguhkan tengkorak dan tulang pada masa kelima, menolaknya hingga 9 Mac, 2023. Tengkorak dan tulang ditangguhkan untuk kali keenam pada 11 Januari 2023, dan tidak ada tarikh pelepasan baru yang telah diberikan.

Tetapan Tengkorak dan Tulang

Tengkorak dan Tulang ditetapkan semasa ‘Zaman Emas Pembajakan’ – tempoh antara tahun 1650 -an dan 1730 -an di mana cetak rompak maritim adalah isu penting di seluruh dunia. Ubisoft telah menetap di dunia terbuka yang diilhamkan oleh Lautan Hindi, yang diterbitkan oleh penerbit sebagai “cantik namun berbahaya.”Kami akan dapat meneroka tetapan ini sebagai lanun yang semakin meningkat – bermula sebagai orang buangan yang rendah yang memberi tumpuan.

Permainan tengkorak dan tulang

Permainan tengkorak dan tulang direka untuk membuat anda merasa seperti kapten lanun yang mematikan. Walaupun sesuatu seperti Laut Pencuri, anda telah mengawal aspek individu kapal anda untuk menjadikannya berfungsi, tengkorak dan tulang telah mengawal semua fungsi kapal – seperti navigasi, pertempuran, dan pengurusan krew. Ia seperti bahagian Angkatan Laut di Assassin’s Creed 4: Black Flag, walaupun dengan sembilan tahun lelaran di belakangnya.

Terdapat tiga jenis kapal tengkorak dan tulang: navigasi, senjata api, dan kargo. Setiap kapal mempunyai kecekapan dan faedahnya sendiri, dan akhirnya anda ingin membina sebuah kapal yang membuat anda bersedia untuk apa -apa keadaan yang mungkin anda dapati atau kontrak yang anda ambil. Kapal navigasi adalah yang terpantas dari lot, yang bagus untuk apabila anda bergerak jauh; Kapal kargo membolehkan anda membawa barang -barang yang paling, sesuai untuk apabila anda pergi mencari rampasan berharga atau sumber untuk kerajinan; dan kapal senjata api, secara semula jadi, bungkus pukulan terbesar dalam pertempuran.

Anda akan dapat menyesuaikan semua kapal yang ada (12 secara keseluruhan) untuk mendail lebih baik dalam PlayStyle pilihan anda. Di samping. Dan akhirnya, kita tahu bahawa Laut Pencuri akan mempunyai penalti untuk kegagalan; Sekiranya kapal anda tenggelam, anda akan memberi respon di Den Pirate yang paling dekat dan hanya beberapa kargo anda yang akan pulih – anda boleh kembali untuk selebihnya di kapal lain, walaupun anda harus bersedia untuk melawan pemain lain di atasnya setelah anda sampai di sana.

Tengkorak dan Tulang Pemain tunggal

Adakah tengkorak dan tulang permainan pemain tunggal? Ini adalah soalan yang baik, dan satu yang Ubisoft belum membuat super jelas selama bertahun -tahun. Kami sekarang tahu bahawa Skull dan Bones kini menjadi pengalaman multiplayer-pertama, perkhidmatan langsung yang akan memberi anda pilihan bermain solo jika anda mahu. Tidak ada kempen pemain tunggal yang ditetapkan, kerana Ubi mahukan pemain “mencipta cerita anda sendiri.”Jadi, anda akan berjalan melalui kontrak dan misi lanun seperti yang anda lakukan dalam pengalaman berbilang pemain – walaupun di perairan yang lebih sunyi, dipenuhi dengan sedikit lebih daripada pemburu lanun AI dan mana -mana NPC yang diperlukan untuk menyelesaikan pencarian. Anda juga dapat bermain tengkorak dan tulang bersama dengan dua rakan.

Multiplayer Tengkorak dan Tulang

Multiplayer Skull and Bones adalah tarikan utama di sini. Ubisoft telah merancang permainan untuk membolehkan anda berlayar laut terbuka sama ada bersendirian atau dalam kumpulan tiga, terlibat dalam sama ada PVE atau PVEVP-seperti dalam, sama ada menentang unsur-unsur yang ada di alam sekitar atau dengan pemain dunia sebenar yang dilemparkan ke dalam campuran untuk campuran untuk campuran untuk sedikit rasa tambahan. Sudah jelas bahawa Ubisoft telah mengembangkan tengkorak dan tulang dengan tindakan lanun yang kompetitif di hati, jadi harapkan banyak sistem pertempuran dan pertahanan kapal-kapal untuk diarahkan di sekitar interaksi pemain. Oh, dan jika anda benar -benar mahu bersandar ke dalam fantasi semuanya, setiap pemain akan dapat mendapatkan sarang lanun rahsia mereka sendiri.

Tengkorak dan Tulang Crossplay

Ubisoft telah mengesahkan bahawa akan ada sokongan tengkorak penuh dan tulang silang dari pelancaran. Bercakap dengan GamesRadar+, Pengarah Permainan Ryan Barnard memberitahu kami: “Multiplayer adalah sesuatu yang anda pilih untuk dilakukan-sama ada melalui Uplay dengan rakan atau permainan anda, anda boleh menjemput pemain untuk menyertai pesta anda” dan “Ya, Skull dan Tulang adalah Crossplay sepenuhnya di seluruh PS5, PC, [dan] Xbox Siri X.”

Beta Tengkorak dan Tulang

Mengikuti kelewatan terkini, Ubisoft telah mengumumkan bahawa akan ada tengkorak dan tulang beta “dalam masa terdekat.”Walaupun itu sangat tidak spesifik, kita tahu bahawa ia akan menjadi sesi beta terbuka, yang bermaksud bahawa mana -mana dan semua pemain di PC, PS5, dan Xbox Series X yang ingin tahu tentang tengkorak dan tulang akan dapat melompat ke dalam tindakan.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Spekulasi, permainan, dan berita tarikh pelepasan Tengkorak dan Tulang

Tarikh pelepasan tengkorak dan tulang mempunyai tarikh akhir yang kukuh pada tahun 2024 berikutan tahun -tahun masalah, jadi inilah yang kita tahu mengenai permainan lanun setakat ini.

Diterbitkan: 13 Sep 2023

Bilakah tarikh pelepasan tengkorak dan tulang? Kami telah kehilangan kiraan berapa kali permainan lanun telah ditolak, tetapi kami tidak bimbang – walaupun pendapat yang agak sinis di seluruh papan, apa yang telah kami lihat tengkorak dan tulang setakat ini lebih menjanjikan.

Dengan Tengkorak dan Tulang Sekarang bertahun-tahun dalam membuat, pasti kita boleh berharap untuk pengembaraan yang lebih baik, dan pesaing yang layak di antara permainan lanun terbaik. Walaupun permainan telah ditangguhkan beberapa kali, kami tahu bahawa ujian beta yang lebih tertutup berlaku di belakang tabir dan kemajuan masih dibuat. Lagipun, Ubisoft memberi jaminan kepada kami bahawa mereka menghabiskan masa dalam proses pembangunan untuk memastikan kami mendapat produk terbaik yang tersedia. Walaupun pasukan pembangunan berfungsi, kami telah merampas kedalaman kerumitan loker Davy Jones untuk membawa anda tarikh pelepasan tengkorak dan tulang terkini, berita permainan, penyesuaian kapal, dan segala yang anda perlu tahu mengenai pengembaraan nautika yang akan datang ini.

Tarikh Tengkorak dan Tulang Tarikh: Layar kapal lanun yang dihiasi dengan teliti ke arah kami, memamerkan bendera tersuai, perisai berduri, dan kepala mistik

Spekulasi tarikh tengkorak dan tulang

Tarikh pelepasan tengkorak dan tulang ditetapkan untuk tiba sebelum Mac 2024, mengikut maklumat yang diberikan semasa panggilan pendapatan Ubisoft. Memandangkan perkembangan bertingkat permainan setakat ini – dan hakikatnya sudah ditangguhkan enam kali – kami tidak mengharapkan untuk melihat banyak dari Ubisoft tahun ini.

Kenapa? Nah, untuk satu, Ubisoft sudah melancarkan permainan Triple-A baru yang besar dalam bentuk Assassin’s Creed Mirage tahun ini. Selain itu, Ubisoft melancarkan ujian beta tertutup untuk tengkorak dan tulang pada 25 Ogos – hasilnya pasukan pembangunan perlu liang untuk seketika sebelum membuat perubahan.

Dengan semua itu, mungkin tengkorak dan tulang akan dibebaskan pada tahun 2024. Memandangkan permainan ini pada asalnya dijadualkan untuk dibebaskan di PC, Xbox One, dan PlayStation 4 pada tahun 2018, ia bukan laut yang paling mudah untuk Ubisoft pada pengembaraan lanun ini, tetapi kami hampir di sana.

Kelewatan tengkorak dan tulang

Terdapat enam kelewatan utama untuk Tengkorak dan Tulang sejak pertama kali diumumkan pada tahun 2017. Yang pertama datang pada tahun 2018 dengan reboot pembangunan yang mendorong tetingkap pelepasan ke 2019, yang kedua datang dengan kelewatan ke tahun 2020, dan yang ketiga menjadi 2021.

Keempat menolak tarikh pelepasan hingga 8 November 2020, tetapi ia ditangguhkan lagi sejurus selepas 9 Mac, 2023.

Kelewatan Skull dan Tulang Terakhir berlaku pada awal tahun ini pada Januari 2023, di mana ia diturunkan Ubisoft mensasarkan pelepasan 2023-2024 fiskal.

Tengkorak dan tulang ditutup beta

Beta tertutup pertama berlangsung dari 25-28 Ogos. Pemain dapat mendaftar dengan log masuk dengan akaun Ubisoft mereka dan mendaftarkan minat mereka di sini.

Menurut Ubisoft, 238,201 tawaran telah dilanda lanun yang mematikan sepanjang ujian dan 758,424 kapal tenggelam. 810 orang dimakan oleh raksasa laut dan 549,348 pertempuran tentera laut telah ditarik.

Ini adalah statistik yang mengagumkan untuk ujian tertutup pertama – sesuatu yang dikatakan oleh Ubisoft ia akan belajar dari dalam pembangunan.

Kita harus mendengar lebih banyak berita mengenai beta tertutup yang akan datang tidak lama lagi.

Tarikh Tengkorak dan Tulang Tarikh: Sepasang kapal lanun menyerang kubu pulau

Permainan tengkorak dan tulang

Pandangan terbaru kami di Skull dan Bones mengesahkan bahawa teras UP UP Ubisoft adalah sebahagian besarnya tidak berubah. Ia masih menjadi permainan berbilang pemain, terbuka dengan pertempuran tentera laut di terasnya. Pertempuran masih menyerupai bendera hitam, walaupun dengan beberapa senjata dan alat yang lebih eksotik. Hampir semua tindakan berlaku dari perspektif kapten, jadi ketika anda dapat meninggalkan helm untuk meneroka tempat persembunyian dan pos, setiap kali anda berlayar di sekitar anda bermain dengan efektif sebagai kapal – anda tidak dapat bangun dan meneroka selebihnya kapal, dan anda juga tidak boleh mengambil bahagian dalam serangan pulau.

Terdapat banyak skop untuk penyesuaian kapal juga. Anda boleh memilih antara pelbagai jenis kapal tengkorak dan tulang yang masing -masing mempunyai kekuatan dan kelemahan yang unik. Ada yang akan menawarkan ketangkasan yang lebih besar, tetapi anda tidak akan dapat melengkapkan banyak senjata atau mengambil banyak kerosakan, sementara yang lain akan membiarkan anda melengkapkan lautan India yang membawa banyak senjata dan rampasan, tetapi anda mungkin membuat diri anda sedikit Duck Duck untuk lebih banyak kapal yang seimbang. Di luar jenis kapal dan persenjataan, anda juga boleh menyesuaikan perisai kapal anda serta banyak ciri kosmetik.

Tujuan utama permainan ini adalah untuk menjadi lanun yang paling terkenal di Lautan Hindi, yang bekerja dengan cara anda dari mempunyai satu kapal kecil yang kecil untuk kapal perang. Untuk melakukan itu, anda perlu menyelesaikan kontrak, memburu harta karun, dan menuntut bounties untuk meningkatkan tahap kejam anda. Anehnya, terdapat juga komponen kerajinan untuk tengkorak dan tulang, dan nampaknya anda perlu kerap keluar mencari bahan -bahan yang jarang berlaku, kulit haiwan, dan komoditi lain yang boleh anda berdagang atau digunakan untuk menaik taraf kapal anda.

Thumbnail YouTube

Treler Tengkorak dan Tulang

Saluran YouTube Ubisoft rasmi kini mempunyai pilihan treler Tengkorak dan Bones untuk memastikan jangkaan setinggi laut, dan masing -masing memaparkan pemandangan yang menakjubkan, bersama pilihan penyesuaian, ciri tempur, dan bahan peledak gila. Sementara itu, treler permainan selama tujuh minit di bawah ini memberi anda idea yang lebih terperinci tentang cerita dan persekitaran, dari permulaan yang rendah hati anda sebagai survivor kapal karam di Sainte-Anne, melalui bangkitnya kepada lanun yang terkenal dengan armada kapal anda sendiri.

Thumbnail YouTube

Multiplayer Tengkorak dan Tulang

Walaupun anda boleh memainkan mana-mana aktiviti solo, tengkorak dan tulang adalah permainan multiplayer yang pertama dan paling utama supaya mereka semua boleh dimainkan dengan pemain lain, dan dunia terbuka itu sendiri penuh dengan lanun yang dikawal oleh pemain lain.

Itu tidak bermakna anda sentiasa berisiko untuk tenggelam-anda tidak boleh mula menembak pada lanun lain yang tidak bersuara, sebaliknya terdapat pelayan PVP pilihan bagi mereka yang lebih suka sedikit risiko. Pelayan PVE alternatif menawarkan sedikit lebih sejuk, tetapi jangan fikir anda akan selamat dari azab yang akan datang dari ribut-ribut ganas dan perairan yang dipenuhi jerung. Sudah tentu, anda juga boleh menjemput rakan dan orang yang anda temui untuk menyertai pesta anda dan menetapkan belayar bersebelahan.

Masih banyak yang akan diturunkan antara sekarang dan tarikh tengkorak dan tulang yang dikeluarkan, tetapi perkara utama yang perlu diketahui ialah, ya, ia masih akan datang. Sama ada kelewatan ini akan membawa kepada tengkorak dan tulang yang dikenali sebagai salah satu permainan PC terbaik yang masih boleh dilihat, tetapi anda boleh menyemak mereka yang memegang gelaran itu sementara itu. Atau ketahui sedikit lebih lanjut mengenai kisah tengkorak dan tulang, atau lihat beberapa permainan dunia terbuka yang lain semasa anda menunggu.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.