Tempat di hadapan Grady Doggo Graffiti di Fortnite – Dexerto, Fortnite Shady Doggo Graffiti Lokasi untuk Cabaran Balenciaga – Fortnite Insider

Fortnite Shady Doggo Graffiti Lokasi untuk Cabaran Balenciaga

Jika anda sedang mencari lebih banyak cabaran untuk mendapatkan XP dan meningkatkan lulus pertempuran anda, pastikan anda menyemak panduan untuk Fortnite Season 8 mingguan dan punchcards watak.

Di mana untuk emote di hadapan grafiti doggo teduh di Fortnite

Permainan epik

.

Kami hanya seminggu ke Fortnite Bab 2 Musim 8, dan sudah Devs di Epic Games telah menyampaikan crossover utama dengan Balenciaga gergasi fesyen, menawarkan pemain peluang untuk membeli kulit dalam permainan dan membuka kunci semburan percuma.

Untuk mendapatkan semburan percuma, anda perlu melengkapkan Balenciaga Punchcard. Tidak seperti punchcards mingguan dan watak, yang satu ini muncul di bawah tab ‘Punchcards Khas’ dan anda akan mempunyai masa yang terhad untuk menyelesaikannya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

. Permainan ini tidak memberitahu anda di mana grafiti itu, walaupun, dan ia boleh menjadi sukar untuk dicari. .

Shady Doggo Graffiti Lokasi di Fortnite

Fortnite Shady Doggo Graffiti Lokasi

Tempat paling mudah untuk mencari grafiti doggo yang teduh berada di . Kepala ke sebelah timur POI dan jalankan di belakang pasar raya nom. Di sini, anda akan menemui grafiti di dinding yang menggambarkan Doggo Shady.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Cukup emote di hadapan grafiti (tidak kira mana yang anda pilih) dan anda akan menandakan usaha punchcard Fortnite Balenciaga ini, menghasilkan semburan doggo fesyen dalam proses.

  • Baca lebih lanjut:Cara Tahap Cepat di Fortnite Musim 8

.

Ingat, anda telah sampai 28 September 2021 pukul 10 pagi EDT Untuk melengkapkan Balenciaga Punchcard dan buka kunci dua semburan percuma (Fesyen Doggo dan Knight kelihatan), jadi jangan tunggu terlalu lama.

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Jika anda sedang mencari lebih banyak cabaran untuk mendapatkan XP dan meningkatkan lulus pertempuran anda, pastikan anda menyemak panduan untuk Fortnite Season 8 mingguan dan punchcards watak.

Permainan Epic sentiasa menambah jenama dan artis baru untuk bekerjasama dengan di Fortnite World dan terdapat beberapa kerjasama yang mengejutkan pada masa lalu, dengan salah seorang daripada mereka menjadi Ferrari. Akaun Media Sosial Fortnite rasmi mengumumkan bahawa mod Ferrari 296 GTB akan dipaparkan dalam permainan, bermula pada 22 Julai, 2021. “Memenuhi impian memandu kereta sukan Itali yang legenda.”

Ferrari X Fortnite

Epic mengumumkan bahawa mereka telah bekerjasama dengan Balenciaga, jenama fesyen yang tinggi, dan terdapat kulit yang boleh dibeli di kedai item untuk V-Bucks dan terdapat juga beberapa cabaran yang anda boleh selesaikan untuk mendapatkan semburan. . Inilah yang kelihatan seperti grafiti Doggo yang rindang:

Fortnite x Balenciaga Spray

Di sinilah anda dapat mencari grafiti di pantai yang beriman:

Fortnite Believer Beach Graffiti Lokasi

Anda akan melihat grafiti di dinding stesen minyak, di antara telefon bimbit dan mesin layan diri. Inilah yang kelihatan seperti dalam permainan:

Grafiti pantai fortnite beriman

Anda hanya perlu menari di hadapan satu untuk menyelesaikan cabaran dan membuka kunci semburan.