Tekken 8 | Laman Web Rasmi (EN), Tekken 8 Tarikh Siaran – Semua yang Kami Tahu

Tekken 8 Tarikh Siaran – Platform, Tetingkap Siaran, dan Betin Terbuka

. Selepas mengalahkan bapanya, Heihachi Mishima, Kazuya meneruskan penaklukannya untuk menguasai global, menggunakan pasukan Perbadanan G untuk berperang di dunia. .

Mengalami Bab Seterusnya dalam Cerita Videogame yang paling lama berjalan dengan 32 pejuang yang direka bentuk semula, unik dan menguasai sistem ‘haba’ yang baru untuk menghancurkan lawan anda. Nikmati grafik kesetiaan tinggi, dibangunkan untuk perkakasan generasi baru, untuk mempamerkan setiap saat kesan dan gerakan super agresif.

.

Microsoft Xbox Series X | S

https: // statik…Webm

32 pejuang dengan visual gen seterusnya akan bertembung di Tekken 8! .

Senarai itu termasuk pejuang ikonik seperti Paul Phoenix, King, Marshall Law, dan Nina Williams, dan melihat kembalinya Raven selepas terakhir menjadi sebahagian daripada kisah Tekken 6, 15 tahun yang lalu!

Jun Kazama kembali ke cerita untuk pertama kalinya dalam 25 tahun sejak kehilangannya di Tekken 2, dan Tekken 8 juga memperkenalkan watak baru Peru Azucena!

Pemain akan dapat mencabar lawan mereka 16 peringkat pertempuran dengan kemusnahan yang kuat dan unsur panggung interaktif.

.Bandainamcoent..

. Dalam bab terbaru ini, Jin Kazama akan berusaha menentang nasibnya ketika dia menghadapi bapanya Kazuya Mishima menyebabkan perang dan kemusnahan di seluruh dunia.

Bersama dengan pengalaman jalan cerita utama yang mengalir dari cutscenes gred Hollywood ke pertempuran di atas, episod watak yang berasingan memberikan lebih banyak pandangan tentang cerita individu setiap watak.

https: // statik.Bandainamcoent.EU/VIDEO/TEKKEN8/TEKKEN8-KF02.

Permainan baru yang menarik

. Pengalaman yang paling mendebarkan Namun dengan serangan dan persekitaran skrin yang mendalam yang dinamik dan boleh dimusnahkan.

“Sistem Haba” , Memberi pemain keupayaan untuk memanfaatkan agresif sebagai taktik dan menggabungkan serangan serangan ke dalam playstyle mereka, dengan pergerakan khas dan kebolehan watak berdasarkan ciri unik setiap watak.

Staples seperti “Seni Rage” Dan gerakan tandatangan siri dan kombo membuat pulangan mereka di Tekken 8 juga.

https: // statik.Bandainamcoent.EU/Video/Tekken8-KeyFeature-4.Webm

Arcade Quest

, Pemain boleh .

, Membenarkan pemain memperoleh pengetahuan asas, mempelajari teknik praktikal, dan menikmati jalan cerita dan pertempuran unik yang berbeza dari perlawanan biasa. Apabila protagonis tumbuh dan menghadapi lawan yang semakin kuat, begitu juga anda!

.

https: // statik.Bandainamcoent.EU/Video/Tekken8-KeyFeature-4-New.Webm

Dibina untuk penyesuaian

kepada watak -watak yang boleh dimainkan, avatar, elemen HUD, dan muzik – pemain boleh menyesuaikan pengalaman mereka dengan keutamaan peribadi mereka. Terdapat lebih banyak kebebasan dalam pilihan penyesuaian daripada sebelumnya untuk watak -watak yang boleh dimainkan.

! .

Penyesuaian Avatar adalah elemen baru yang diperkenalkan di Tekken 8. Avatar boleh disesuaikan dan digunakan dalam mod seperti Arcade Quest.

Penyesuaian pemain membolehkan pemain mengedit tajuk, alat pengukur, kad pemain, dan banyak lagi. Jukebox membolehkan pengguna menukar muzik latar.

Watak

Jin Kazama

Kilat nasib

Menghina darah terkutuk yang berlari melalui uratnya, Jin Kazama berusaha mengakhiri darah syaitan. Beliau bergabung dengan Lars Alexandersson, dan bersama -sama mereka bersedia untuk memulakan Operasi Lightning, rancangan untuk menghapuskan pembawa lain Gen Devil, Kazuya Mishima. Jin pernah menjunam dunia menjadi huru -hara untuk membangkitkan Azazel, leluhur syaitan Gene.

Kazuya Mishima

Penindas berdarah sejuk

Gaya Pertempuran: Karate Fighting Mishima-gaya

Kazuya Mishima menggunakan sepenuhnya kuasa syaitannya dan G Corp untuk mencuba dan mengambil alih dunia. Selepas mengalahkan ayahnya Heihachi Mishima, Kazuya berganda atas usahanya untuk menurunkan Mishima Zaibatsu tanpa pemimpin. Perang kejam ini membahagikan dunia dalam dua, dan pada akhir G Corp keluar di atas. .

Paul Phoenix

Negara Asal: Amerika Syarikat

Paul Phoenix adalah seorang artis mempertahankan diri yang berdarah panas yang bertujuan untuk menjadi pejuang terbesar di alam semesta. Dia memasuki ketujuh Kejohanan King of Iron Fist dengan matanya pada wang hadiah yang terlalu tinggi, lebih yakin dari sebelumnya bahawa kali ini dia akan menuntut kemenangan. Kejohanan itu, bagaimanapun, akan digantung dengan kehilangan penganjurnya. Paulus menerima hampir sebahagian kecil daripada wang perjuangan yang dia telah menghitung, menjatuhkannya ke dalam kehidupan kemiskinan.

Undang -undang Marshall

Naga legenda

Gaya Pertempuran: Seni Bela Diri

. Walau bagaimanapun, dia berhutang akibat kemalangan motosikal anaknya, dan usahanya untuk membayar hutang ini menyebabkan dia mengabaikan dojo, mengakibatkan penurunan tajam pelajar yang datang untuk melatih. Undang -undang yang dinyatakan untuk mencari guru yang berjaya yang boleh mengambil alih dojo dan menyelesaikan semua masalahnya. .

Nina Williams

Pembunuh senyap

Negara Asal: Ireland

Gaya Pertempuran: Seni Pembunuhan

Nina Williams adalah tuan seni maut dan pembunuh profesional yang dikenali oleh alias “pembunuh senyap.”Dia bekerja dengan Mishima Zaibatsu dan bertindak sebagai komander Unit Angkatan Khas,” Tekken Force.. Beberapa lama kemudian, Kazuya Mishima memimpin dalam percubaan G Corporation di Dominasi Dunia. .​

Penghapusan Teknologi Tinggi

Negara Asal: Tidak Diketahui

Jack-8 adalah senjata humanoid utama G Corp dan prototaip terkini dalam siri Jack. Salah satu pemaju yang diberikan kepada siri Jack, Jane, pernah menjalani hidupnya oleh Jack. Dia menyertai G Corp dan bekerja siang dan malam untuk membuat mesin Jack idealnya. Walaupun siri Jack sudah mantap dalam barisan produk G Corp, Jane terus menumpukan dirinya untuk menyempurnakan Jack. .

Raja

Kemarahan Binatang

Negara Asal: Mexico

Raja aktif di litar gusti pro, dan dia juga menguruskan rumah anak yatim di sebelah. Perang antara G Corporation dan Mishima Zaibatsu telah merosakkan dunia, menyebabkan pembengkakan yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam bilangan kanak -kanak yang memerlukan bantuannya. . ​

Lars Alexandersson

Singa pemberontakan

Gaya Berjuang: Tekken Force Martial Arts

. Seorang bekas pegawai unit ketenteraan khas Mishima Zaibatsu yang dikenali sebagai Tekken Force, Lars mengetuai rampasan kuasa terhadap ZaiBatsu dan mengambil banyak anggota Tekken Force dengannya. . Lars membentuk tentera pemberontak baru yang dipanggil Yggdrasil dan mengumpulkan kekuatan ketenteraan tambahan untuk melancarkan pemberontakan terhadap tiran.

Cahaya Harapan

Negara Asal: Jepun

Jun Kazama adalah ibu Jin Kazama dan seorang pengamal seni mempertahankan diri tradisional kazama. . . .

Ling Xiaoyu

Menari Phoenix

Negara Asal: China

Gaya Pertempuran: Baguazhang, Seni Bela Diri Cina yang berpangkalan di Cina

. Dia menyusup bangunan Mishima Zaibatsu untuk mencari petunjuk untuk mencari jin yang hilang dan untuk mendapatkan data yang akan membuktikan membantu dalam pencariannya. . Xiaoyu telah kehabisan petunjuk, tetapi dia mesti mencari Jin, tidak kira kosnya. Ada sesuatu yang perlu dia ketahui daripadanya. Ini adalah penentuan yang teguh dan terus berkembang yang mendorong Xiaoyu pernah maju.

Feng Wei

Feng Wei adalah tuan Taijiquan yang, yang dipandu oleh ajaran Gulungan tuhan, bertujuan untuk menjadi pahlawan yang sempurna yang melampaui semua – naga Tuhan. Walau bagaimanapun, di Kejohanan King Iron Fist yang paling baru, Feng Wei mengalami kekalahan yang menghancurkan di tangan Wing Chun Master Leroy Smith.

Panda

Negara Asal: China

Panda berganda kerana kedua -dua haiwan peliharaan dan pengawal selia Ling Xiaoyu. Tidak lama selepas Jin Kazama, yang Xiaoyu mempunyai perasaan, hilang, dia berangkat dalam perjalanan untuk menemuinya, meninggalkan rumahnya hanya untuk tidak kembali lagi. Bertekad untuk menegakkan tugasnya melindungi Xiaoyu, Panda menjejaki dia ke Bangunan Mishima Zaibatsu.

Apabila dia menjumpainya, Xiaoyu memberitahunya bahawa dia berjaya memperoleh data carian Jin dan sedang dalam perjalanan di seluruh dunia untuk mengikuti dia.

Kuma

Sarjana Salmon

Negara Asal: Tiada

Gaya Pertempuran: Kuma Shin Shin Ken Heihachi Gaya

Kuma adalah haiwan kesayangan Heihachi Mishima dan ahli pasukan khas Mishima Zaibatsu, Tekken Force. Dia tidak pernah melepaskan peluang untuk menjadi sukarelawan dalam usaha bantuan bencana di seluruh Asia Tenggara.

Penduduk tempatan selalu enggan menerima kuma pada mulanya, takut bahawa dia mungkin menyerang mereka. Tetapi, dengan sifatnya yang suka bermain dan etika kerja yang kuat, Kuma secara beransur -ansur memenanginya dan menjadi kegemaran bandar.

Walau bagaimanapun, satu hari yang tidak menentu, Heihachi pergi untuk menyelesaikan skor dengan Kazuya Mishima, hanya tidak akan dilihat lagi.

. Sementara itu, G Corp semakin mendapat serangan dengan serangan mereka terhadap Mishima Zaibatsu.

Sergei Dragunov

White Reaper

Sergei Dragunov adalah pengguna komando Sambo dan dikhuatiri untuk aliasnya “The White Angel of Death,” nama yang diperolehnya melalui kehebatan tempurnya yang luar biasa dan luar biasa.

Walaupun dunia terlibat dalam konflik bersenjata antara Mishima Zaibatsu dan G Corp, Dragunov menyertai Kejohanan King of Iron Fist dengan matlamat tertentu dalam fikiran.

Walau bagaimanapun, di pertengahan kejohanan, penganjur kejohanan, Heihachi Mishima, hilang, membawa persaingan berhenti.

Dragunov pulang ke rumah, dan sebagai pengiktirafan dedikasinya terhadap karyanya, diberikan cuti lanjutan untuk pertama kalinya dalam hidupnya.

Desert Falcon

Gaya Berjuang: Tutup Tempat Pertempuran

Shaheen bekerja untuk firma tentera swasta dan menyiasat kematian misteri sahabatnya. Menggunakan kemahiran rundingan “aman” nya, dia belajar dari eksekutif cawangan Timur Timur G Corp bahawa dalang itu tidak lain adalah Kazuya Mishima.

Roda nasib pastinya telah berubah pada hari itu 13 tahun yang lalu ketika, pada hari yang sama Shaheen kehilangan keluarganya, dia menyelamatkan Salim, seorang budak lelaki sekitar usia yang sama seperti dia, dari pembunuh.

Ini adalah kali pertama dia menggunakan teknik -teknik bapanya yang telah ditanam di dalamnya dimaksudkan untuk menurunkan musuh -musuh untuk menyelamatkan nyawa orang lain.

Steve Fox

Negara Asal: UK

Gaya Berjuang: Tinju

.

. .

Walaupun mereka adalah ibu dan anak dengan darah, Nina tidak pernah mengakui Steve sebagai miliknya sendiri. Kepada Steve, mengetahui akarnya adalah segalanya. .

The Bell Cincin, membungkus perjuangan Steve dengan masa lalu. . Rakan latihannya Paul Phoenix dan Marshall Law mengerti keputusasaannya dan datang untuk menyelamatkannya.

Yoshimitsu

Ninja Space Mechanized

Negara Asal: Tiada

Gaya Pertempuran: Manji Ninja Arts

. Enam bulan yang lalu, Yoshimitsu menerima permintaan daripada pelabur projek pelarian pelarian. Tugasnya adalah untuk mencari arkib yang mengandungi maklumat mengenai perkara -perkara masa lalu Mishima Zaibatsu.

Setelah menganalisis maklumat bahawa anggota klannya berkumpul, Yoshimitsu dibawa ke sebuah gua bawah tanah yang lama. Legenda mengatakan bahawa Mishimas pernah menggunakannya untuk eksorsisme.

. Di tempat tidur gua, Yoshimitsu mendapati arkib yang dia cari.

Leo

Pencari kebenaran

Negara Asal: Jerman

Gaya Berjuang: Bajiquan

Leo adalah pengguna Bajiquan yang dilahirkan di Niklas Kliesen, ahli arkeologi yang terkenal di dunia, dan Emma Kliesen, kuasa dalam penyelidikan genetik.

Dengan seorang bapa yang berpengalaman dalam seni mempertahankan diri dan ibu yang berminat, Leo menggunakan kemahiran yang diwarisi ini untuk memburu kebenaran di sebalik keadaan misteri kematian Emma Kliesen setahun sebelumnya.

Dari data ini, Leo juga mengetahui bahawa Kazuya Mishima telah menghantar perintah bahawa penyelidik utama yang tidak lagi diperlukan adalah “dijaga.

Pada masa yang sama, Mishima Zaibatsu mengumumkan bahawa Kazuya Mishima, dalang di belakang G Corp, adalah dirinya syaitan. Pada masa ini, kepingan teka -teki jatuh ke tempat untuk Leo.

Azucena

Campuran sempurna

Negara Asal: Peru

Gaya Pertempuran: Seni Mempertahankan Diri Campuran (Penyerang)

Azucena Milagros Ortiz Castillo, dikenali lebih baik sebagai “Ratu kopi,”Dikasihi kerana keperibadiannya yang tidak bersalah dan dia sebagai Juara MMA.

Ladang Ortiz, Ladang kopi terletak 2000 meter di atas paras laut, Azucena membesar mengamati perdagangan ayahnya dan bermimpi menjadi petani kopi terbaik di dunia.

Untuk menjadikan impiannya menjadi kenyataan, seorang muda Azucena menjalankan eksperimen yang tidak terkira banyaknya dengan memupuk tanaman kopi baru berdasarkan idea novelnya. Walaupun orang dewasa di sekelilingnya menolak idea -ideanya berkali -kali, Azucena menggunakan penolakan mereka untuk memotivasi dirinya dan terus memperbaiki semangatnya yang berani.

Beberapa tahun kemudian, AzucenaUsaha akhirnya menghasilkan buah, dan kacang kopinya dianugerahkan penarafan berkualiti tinggi di pameran perdagangan yang terkenal di dunia, menjadikannya bintang yang semakin meningkat dalam industri.

Ejen bayangan

Negara Asal: Tidak jelas

Gaya Berjuang: Ninjutsu

Codename: Raven. An ejen dan Ninjutsu Master, .

.

Mishima Zaibatsu dan G Corp mengancam untuk membawa seluruh dunia ke lututnya, dan Raven hanya melihat lebih banyak kekacauan di kaki langit.

Untuk menghadapi cabaran yang akan berlaku, dia mesti terus melepasi batasnya. Dengan ini dalam fikiran, Raven Berlatih untuk berlatih dengannya ninjutsu menguasai sekali lagi.

Claudio Serafino

Banisher setan

Negara Asal: Itali

Pemimpin Sirius Marksmen, a Kumpulan Exorcists yang telah membuang kejahatan dalam pelbagai bentuk sejak zaman purba, Claudio Serafino adalah salah seorang pengeksport yang paling kuat dalam organisasinya.

Selepas belajar dari Heihachi Mishima enam bulan lebih awal dari dan Kazuya Mishima, dan kuasa yang mereka perintahkan di atas Gen Devil, Claudio Heihachi Walaupun banyak penentangan dari dalam organisasinya sendiri.

Juga, Claudio mengetahui kewujudan yang mencari Jin. Dia memutuskan untuk mendekati Xiaoyu Untuk menggunakannya dalam misinya untuk mencari dan mengalahkan Jin. , bangga dengan keturunannya, dan bertekad untuk mengalahkan syaitan di semua kos.

Hwoarang

Negara Asal: Korea

Gaya Berjuang: Taekwondo

Tuan Taekwondo, Hwoarang telah menganggap Jin Kazama sebagai saingannya sejak perjuangan pertama mereka berakhir dengan cabutan.
Sekitar enam bulan yang lalu, dia bertemu Jin lagi di Timur Tengah. Tokoh bersayap hitam yang berdiri di hadapannya adalah sama yang telah mengalahkannya dalam sekelip mata dalam pertemuan sebelumnya.

Dengan semua kekuatan yang dapat dia kumpulkan, Hwoarang berjaya mengalahkan Jin yang mengamuk. .

. “Dia berkata. Hwoarang ditinggalkan rasa tidak masuk akal di konflik yang tidak dapat diselesaikan dengan Jin setelah pulang ke rumah, jadi dia melemparkan dirinya ke dalam latihan stoik untuk mencari jawapan.

Dia secara senyap -senyap melihat ke dalam dan secara beransur -ansur tiba di jawapannya – apa yang dia mahukan, dan apa yang mesti dilakukannya untuk mencapainya.

Bryan Fury

Harbinger of Chaos

Gaya Berjuang: Kickboxing

Mendapatkan penjana kekal, Bryan Fury menjadi replika muktamad, menggunakan sumber tenaga yang tidak berkesudahan ini untuk menimbulkan kekacauan. . Dan Mishima Zaibatsu menyimpulkan, Bryan terus melancarkan tindakan perang di seluruh dunia, dan dengan cepat menjadi sasaran organisasi polis antarabangsa.

Sesuatu yang tiba -tiba berubah di Bryan ketika dia berhadapan dengan unit pengganas kaunter elit agensi polis antarabangsa yang dahulunya dimiliki dalam konflik bandar. Sama ada hasil penggunaan berlebihan dalam konflik yang tidak terhitung, atau dari ingatan yang berlarutan badan fana, penjana kekalnya terlalu panas semasa pertempuran. Lonjakan perasaan kuasa dan keseronokan membakar jejak mereka ke dalam otaknya, menjadikannya merah jambu merah.

Ketika dia bangun, dia bersendirian dalam keadaan yang hancur. “Adakah anda benar -benar Fury Bryan yang terkenal. “Dari bawah runtuhan, suara seseorang yang kelihatan mengenali dia berkata, tetapi tiba -tiba terganggu oleh bunyi penumbuk dan ketawa maniacal.

Tekken 8 Tarikh Siaran – Platform, Tetingkap Siaran, dan Betin Terbuka

Tekken 8 adalah ansuran terbaru dalam siri popular tetapi berapa lama masa yang diperlukan, bilakah tarikh pelepasan tekken 8? Permainan ini mendapat lebih banyak maklumat yang disahkan baru -baru ini. Termasuk ketika kita boleh mengharapkan untuk mendapatkan tangan kita di permainan. Pelepasan Tekken 8 tidak akan membuat 2023, tetapi dengan Mk 1 melepaskan bersama dengan pelancaran besar SF 6, masih banyak yang dimainkan. Betapa tepatnya permainan Tekken baru akan membezakan dirinya pada tarikh pelepasan?

Terima kasih kepada treler Gamescon baru, kami tahu sedikit lebih lanjut mengenai apa yang akan datang di Tekken 8 ditambah tarikh pelepasan sebenar untuk permainan. Inilah yang kita tahu mengenai apa yang kita dapat dalam permainan.

Tekken 8 Tarikh Siaran

Sumber: Bandai Namco

Bilakah tarikh pelepasan Tekken 8?

Tarikh pelepasan Tekken 8 telah diumumkan sebagai sebahagian daripada promosi awal permainan di GamesCon. . ! .

Permainan ini kini dijadualkan dibebaskan pada Janruary ke -26 2024. Awal 2024 telah lama menjadi tetingkap spekulasi untuk pembebasan permainan. Kenyataan rasmi sebelum ini telah mengesahkan tahun kewangan 2023. Walau bagaimanapun, dengan permainan yang tidak kelihatan pada tahap promosi untuk dibebaskan dalam beberapa bulan akan datang, ramai yang membuat spekulasi ini bermakna permainan akan datang pada awal 2024 dan bukannya bergegas hingga akhir tahun ini.

Tekken 8 Tarikh Siaran

Sumber: Bandai Namco

Treler Gamescon baru telah mengesahkan ini. Ia akan menjadi Januari apabila kita akhirnya dapat bermain Tekken 8 sepenuhnya! Ini tidak dapat dikesan dengan baik dari Mortal Kombat 1 dan Street Fighter 6 juga, bagus untuk mereka yang mengikuti lebih daripada satu permainan pertempuran teratas.

Apa yang Datang di Tekken 8?

Tarikh pelepasan Tekken 8 akan berlaku apabila kita mendapat permainan sepenuhnya, tetapi apa yang akan datang? Terdapat watak -watak Tekken yang biasa untuk bertarung dalam perlawanan dalam talian dan tempatan. Pengumuman baru -baru ini juga menunjukkan mod cerita untuk permainan. Walaupun ini jauh dari tarikh pelepasan Tekken 8, kami telah melihat bahagian pertama cerita permainan. Sekiranya anda ingin melihat apa jenis tindakan yang difokuskan oleh permainan, ini adalah awal yang mendedahkan untuk anda.

Sama seperti Tekken 7 Story, Tekken 8 juga mempunyai mod yang cukup besar untuk pemain di sini. Permainan teras untuk banyak pemain walaupun masih akan berada dalam talian. Mudah -mudahan, dalam beberapa bulan akan datang, kami akan mula mempelajari lebih lanjut mengenai mekanik dan watak yang berbeza yang akan datang ke tajuk pada tarikh pelepasan Tekken 8. Walaupun selepas itu, kami akan mendapat lebih banyak watak dengan DLC. Terdapat banyak permainan pertempuran yang akan datang tidak lama lagi, dan Tekken 8 mungkin akan menjadi yang terbesar tidak lama lagi.

Konsol apa yang akan menjadi Tekken 8?

Tekken 8 Release Dae

Sumber: Bandai Namco

Tekken 8 akan dibebaskan untuk PS5, Xbox Series X/S, dan PC. Versi lain permainan boleh datang kemudian seperti pelepasan suis, tetapi diberi kuasa perkakasan lain dan bagaimana menuntut permainan, itu tidak mungkin. Pada tarikh pelepasan Tekken 8 awal platform ini mungkin akan menjadi satu -satunya yang disokong.

Tekken 8 Tarikh Siaran PS5

Tarikh pelepasan tekken 8 ps5 akan menjadi hari pertama! Bila -bila masa itu. Kemungkinan akan datang ke platform pada awal 2024. Bagaimana dengan tarikh pelepasan untuk PS4? Malangnya, tajuk itu melangkaui pelepasan PS4. Ia hanya melepaskan gelombang konsol terbaru, yang boleh menjadi tanda bahawa pemain pada Gens yang lebih tua mungkin perlu memulakan menaik taraf untuk bersaing. Masih ada Tekken 7 di platform itu, salah satu permainan pertempuran PS4 terbaik.

Tekken 8 Siaran Tarikh Stim

. Sejauh yang kita tahu, permainan akan melepaskan pada semua platform pada masa yang sama!

Permainan yang datang ke semua platform pada masa yang berlainan bukanlah perkara biasa hari ini. Selalunya, permainan tidak sepenuhnya eksklusif tetapi sebaliknya terikat pada platform tertentu untuk minggu pembukaan. Itu nampaknya tidak berlaku untuk Tekken, yang akan berada di Xbox juga.

Tekken 8 Release Dae

Sumber: Bandai Namco

Keperluan sistem Tekken 8 untuk dimainkan pada hari 1

Sebelum kita mencapai tarikh pelepasan Tekken 8, kita tidak akan tahu dengan tepat apa keperluan sistem untuk tajuk itu. Terima kasih kepada beta tertutup Tekken 8 dan pra-jualan di Steam, kami mempunyai idea tentang apa yang diperlukan. Untuk memainkan sepotong permainan yang lebih kecil, spesifikasi ini diperlukan. Spesifikasi yang kini disenaraikan di Steam untuk tajuk yang boleh berubah kemudian.

Minimum

 • OS – Windows 10 64bit
 • Pemproses-AMD Ryzen 5 2600/Intel Core i5-6600
 • Memori – RAM 8 GB
 • DirectX – Versi 12
 • Rangkaian – Sambungan Internet Jalur Lebar

Disyorkan

 • OS – Windows 10 64bit
 • Pemproses-AMD Ryzen 5 3600/Intel Core i7-7700K
 • Memori – RAM 16 GB
 • Grafik – AMD Radeon RX Vega 64/Nvidia Geforce RTX 2060
 • DirectX – Versi 12
 • Rangkaian – Sambungan Internet Jalur Lebar
 • Penyimpanan – 20 GB ruang yang ada

Tekken 8 Release Dae

Sumber: Bandai Namco

?

Ketika kami semakin dekat dengan tarikh pelepasan Tekken 8, kami akan mempelajari lebih lanjut mengenai apa yang akan datang dalam permainan. Tekken 8 Gameplay telah ditunjukkan dalam treler khusus dengan beberapa perkembangan yang menarik.

Di samping itu, kami mendapat netcode rollback yang datang ke siri yang akan memberikan online langkah. Itu berita baik untuk sesiapa sahaja yang kecewa dengan dalam talian kali terakhir cuba memanjat kedudukan Tekken 7.

Tekken 8 Story

Mod cerita untuk Tekken 8 mempunyai lebih banyak maklumat di luar sekarang. Ia akan memberi tumpuan kepada Kazuya vs Jin, mengambil cerita itu kembali ke fokus yang lebih retro. Kami tidak tahu terlalu banyak mengenainya sekarang, tetapi pilihan watak setakat ini seolah -olah kita mendapat kurang dari pemergian daripada yang kita dapat dengan Tekken 7 Story sekurang -kurangnya. Anugerah Permainan menyaksikan treler Tekken 8 yang difokuskan pada cerita yang memberikan sedikit cahaya.

Pertandingan Permainan Esports Permainan tidak akan menampilkan permainan. Ia mungkin akan tahun depan apabila kita mula melihat bahawa panas.

Sebaik sahaja kita beralih ke Tekken 8 walaupun, kita mungkin akan mendapat hadiah untuk hadiah. Devs Behind the Game telah bercakap tentang bagaimana Kolam Hadiah Street Fighter yang semakin meningkat telah menjejaskan perkara. Mereka telah mengatakan mereka komited untuk menyebarkan hadiah di kalangan komuniti eSports yang lebih luas sehingga permainan dapat menyokong lebih banyak pemain. Walau bagaimanapun, sementara mereka tidak akan mempunyai satu hadiah besar di peringkat Street Fighter, kita mungkin boleh mengharapkan peningkatan dari apa yang Tekken 7 sedang berada di.

Tekken 8 Tarikh Siaran

Sumber: Bandai Namco

Sebaik sahaja kita mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana keadaan sedang berkembang, kita mungkin akan mempunyai gambaran yang lebih jelas. Buat masa ini, tetingkap awal 2024 mungkin meneka terbaik kami untuk tarikh pelepasan Tekken 8.

Soalan Lazim

Tekken 8 Release Dae

Sumber: Bandai Namco

Adakah tekken keluar pada tahun 2023?

Ia tidak kelihatan. Pemaju belum jelas mengenai tetingkap yang tepat melebihi 2023 atau awal 2024. Walau bagaimanapun, ia kelihatan seperti tarikh pelepasan Tekken 8 akan menjadi awal 2024, bukan 2023.

Adakah tekken 8 hanya untuk ps5?

Tekken 8 bukan sahaja untuk PS5! Ia juga datang ke Xbox dan PC. Ia belum mempunyai pelepasan gen PS4 atau terakhir.

Adakah Tekken 8 dikeluarkan di Jepun?

Tidak! Hari -hari permainan pertempuran yang datang ke Jepun lebih awal lagi. Permainan ini akan debut di seluruh dunia di tetingkap yang sama.