Tawaran alat dengar permainan Cyber ​​Monday terbaik pada tahun 2022 | PCGamesn, Black Friday Gaming Headset Tawaran untuk 2022 – Turtle Beach®

Black Friday kembali 2023

Contents

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Tawaran alat dengar permainan Cyber ​​Monday terbaik pada tahun 2022

Seorang lelaki memegang alat dengar selepas meraihnya semasa Black Friday

Untuk menjimatkan kerumitan memburu Headset permainan Cyber ​​Monday Terbaik Tawaran pada tahun 2022, kami telah mencipta panduan ini. Kami akan menemui tawaran terbaik dari seluruh Internet dan kemudian mengumpulkan mereka bersama -sama di halaman ini untuk kemudahan anda.

Membungkus alat dengar permainan terbaik di telinga anda sama pentingnya dengan tetikus atau papan kekunci berkualiti dalam persediaan anda. Ia membolehkan anda berkomunikasi dengan jelas dengan rakan sepasukan, mendengar jejak musuh di seluruh peta, dan hanya mendengar muzik pada waktu malam tanpa mengganggu seluruh rumah anda.

Dengan pilihan dari jenama popular seperti Corsair, Hyperx, Logitech, dan Razer dalam tindakan Black Friday, ini adalah masa yang hebat untuk sesiapa sahaja yang berada di pasaran untuk alat dengar permainan baru.

Berikut adalah tawaran alat dengar permainan Black Friday terbaik untuk Cyber ​​Monday:

Logitech G335

Logitech G335 kini tersedia untuk $ 39.99 (43%) / £ 47.44 GBP (27% off).

Ketika datang untuk mendapatkan yang paling banyak untuk dolar anda di alat dengar permainan, beberapa pilihan dapat bersaing dengan Logitech G335.

Sudah menjadi tumpuan belanjawan untuk masa yang lama sekarang, sebahagian besarnya kerana jumlah ciri yang mengejutkan dan tahap kualiti yang tinggi yang ditawarkan untuk harga yang lebih rendah daripada banyak pesaingnya.

Pemandu 40mm G335 mampu menghasilkan semula kukuh, sementara mikrofon bersertifikatnya dengan mudah menjaga penyiaran suara anda. Cahaya di kepala anda juga, hanya 240g.

Hyperx Cloud II

Hyperx Cloud II kini tersedia untuk $ 49.99 USD (50% off) / £ 44.99 GBP (40% off) dari Amazon.

Hyperx Cloud II tetap menjadi kegemaran di kalangan komuniti permainan PC selama bertahun -tahun sekarang, dengan alasan yang baik. Kekuatan pemandu dan keselesaan 53mm yang ditawarkan oleh cawan telinga kulit busa memori itu berada di puncak garisan, bahkan hari ini.

Walaupun alat dengar ini hebat dalam persediaan stereo, tidak ada slouch ketika datang ke bunyi sekeliling maya sama ada. Terima kasih kepada antara muka USB pilihannya, anda boleh menukar perkara sehingga 7.1 untuk meningkatkan bunyi ruang permainan atau filem anda.

Rakan sepasukan anda akan mendengar anda dengan kuat dan jelas dengan mikrofon yang boleh dibatalkan dan boleh dibatalkan pada Hyperx Cloud II, dan anda tidak perlu bimbang tentang haus dan lusuh kerana dibina dari bingkai aluminium yang kukuh.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark V2 Pro kini tersedia dengan harga $ 99.99 USD (44% off) / £ 99.99 GBP (44% off) dari Amazon.

Razer kekal sebagai nama yang bereputasi di dunia alat dengar permainan dan pasaran periferal yang lebih luas, dan Blackshark V2 Pro adalah bukti bahawa reputasinya layak. Sepasang tin ini akan berfungsi dengan PC permainan, konsol, serta telefon pintar atau Mac anda.

Ia menggunakan teknologi wayarles razer hyperspeed untuk memberikan pengalaman audio latensi yang berkualiti tinggi dan rendah, tanpa perbezaan yang ketara antara pengalaman berwayar yang anda boleh digunakan, tolak kabel mengganggu. Dengan 24 jam hayat bateri, anda tidak perlu mengenakannya semua yang sering, sama ada.

Sambutan kekerapannya berkisar dari 100Hz-10kHz, jadi ia akan menjadi hebat untuk mencipta letupan bass dan frekuensi tinggi jejak langkah. Ia juga mampu kedua -dua stereo dan merangsang bunyi sekeliling, memberi anda peluang untuk menjadi lebih mendalam dalam soundscapes permainan kegemaran anda.

Lebih banyak tawaran alat dengar permainan Black Friday

Apa yang anda lihat di atas sebenarnya hanya krim tanaman. Berikut adalah beberapa tawaran alat dengar permainan Black Friday yang lain yang kami dapat muncul:

Apabila ia Black Friday 2022?

Black Friday 2022 berlangsung pada 25 November, tetapi masih terdapat banyak tawaran pada hujung minggu sehingga Cyber ​​Monday menembusi jualan extravaganza pada 28 November. Yakinlah, kami sudah menyemak sepanjang jam.

Cara Mencari Tawaran Black Friday Terbaik

Anda tidak perlu mencari tawaran Black Friday terbaik, kerana kami akan melakukannya untuk anda. Di halaman ini, kami akan menyerlahkan tawaran alat dengar yang sangat menarik, kemudian di Hub Tawaran Black Friday kami, anda akan dapati senarai panjang halaman lain, di mana kami akan menyenaraikan tawaran terbaik dari pelbagai jenis permainan lain Perkakasan (seperti papan kekunci permainan, atau monitor).

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Black Friday kembali 2023

Black Friday

Sekiranya Black Friday 2023 terlalu lama menunggu untuk membeli aksesori permainan pantai Turtle yang hebat, lihat tawaran semasa kami hari ini!

Logo Headset Permainan Turtle Beach - Mudah Alih

Logo Headset Permainan Turtle Beach

Misi

Misi tunggal kami adalah untuk membantu pemain bermain terbaik – di setiap peringkat, dalam setiap permainan.
Anda sudah melanggan buletin kami.

 • Terma & Syarat
 • |
 • Dasar Privasi
 • |
 • Suplemen Privasi AS
 • |
 • Pilihan privasi anda

© Turtle Beach. Hak cipta terpelihara.

Anda boleh membandingkan 3 item pada satu masa – sila keluarkan 1 untuk menambah item baru.
Item itu sudah ada dalam senarai bandingkan.
Menambah item ke kereta gagal – sila cuba lagi.
Rangkaian tidak tersedia – sila periksa sambungan anda dan cuba lagi.

Pembelian pra-pesanan tidak dapat digabungkan dengan pembelian lain, termasuk alat dengar lain pada pra-pesanan. Klik Teruskan untuk menambah item ini ke keranjang anda dan keluarkan semua item lain yang ada di dalam kereta anda.

Tawaran alat dengar permainan Black Friday Terbaik 2022

Semua tawaran Black Friday terbaik untuk melihat di alat dengar permainan.

Tawaran oleh Penyumbang Reece Bithrey
Dikemas kini pada 23 Nov 2022

Ini Black Friday 2022, kemungkinan kita akan melihat beberapa tawaran yang adil di alat dengar permainan. Lagipun, merebut seseorang akan menjadi penting untuk mendapatkan pengalaman aural terbaik dalam persediaan anda dan memastikan anda sepenuhnya direndam dalam permainan yang anda mainkan.

Tetapi, jangan takut, jika anda tidak pasti tentang alat dengar apa yang akan dilakukan, dan lebih penting.

Untuk alat dengar, boleh dikatakan masuk akal untuk melakukan sesuatu dengan jenama, dan dengan mudah, ada beberapa yang boleh dipilih – jadi lihatlah tawaran yang kami dapati setakat ini!

Razer

The World of Razer telah bersinoi dengan alat dengar permainan yang sangat baik untuk Yonks, tidak semestinya diberikan populariti garis besar seperti siri Kraken mereka, atau pilihan Blackshark mereka. Saya secara peribadi akan memberi keterangan untuk menggunakan hypersense Kraken v3 untuk sebahagian besar permainan saya, memandangkan audio dan keselesaan pepejal, serta bonus tambahan maklum balas haptik!

Bagaimanapun, cukup testimoni peribadi – mari kita bercakap tawaran! Di sini akan berada di mana anda akan menemui sebarang tawaran mengenai alat dengar Razer – fikir garis Kraken, Blackshark, atau Barracuda, dan apa sahaja yang kami dapati semasa memburu.

Tawaran UK

Razer Kraken – £ 32.99 dari Amazon (£ 79.99)

Walaupun mungkin agak tua sekarang, model Razer Kraken ini akan memberikan nilai yang sangat baik untuk wang ketika datang ke audio yang baik dan kuat, serta alat dengar yang agak selesa, juga lengkap dengan reka bentuk ikoniknya.

Razer Barracuda X – £ 49.99 dari Amazon (£ 99.99)

The Barracuda X adalah salah satu penambahan terbaru Razer untuk pelbagai alat dengar tanpa wayar, dan versi ini dari Amazon menawarkan warna putih yang mengambil, serta pengasingan pepejal dan audio yang baik dari pemandu 40mmnya.

Edisi Razer Kraken Kitty (Pink) – £ 89.99 dari Amazon (£ 149.99)

Ya, Edisi Kraken Kitty juga telah didiskaunkan untuk Black Friday Week. Lelaran ini berwarna merah jambu.

Razer Blackshark v2 x – £ 44.7 dari Amazon (£ 59.99)

Sekiranya anda mahukan bentuk alat dengar Blackshark yang lebih berpatutan, Amazon telah dilindungi dengan pengurangan berguna ini pada Blackshark v2 x dengan kurang.

Tawaran AS

Logitech

Logitech juga telah berada di dalam permainan alat dengar selama berabad -abad, dan beberapa usaha baru -baru ini memang agak baik, seperti GRO X Wireless, atau G535 Lightspeed. Di sinilah anda akan menemui semua tawaran alat dengar logitech terbaik yang dapat kami temukan, jika anda mahukan salah satu pilihan pepejal mereka.

Tawaran UK

Logitech G Pro X 7.1 – £ 54.99 dari Amazon (£ 119.99)

Logitech’s G Pro X adalah alat dengar permainan yang sangat baik jika anda mahukan lebih banyak reka bentuk perindustrian, serta audio yang hebat, tentu saja.

Logitech G432 – £ 39.99 dari Amazon (£ 79.99)

G432 telah berada di barisan produk Logitech untuk masa yang baik, dan harus membuat pilihan yang boleh dipercayai.

Logitech G Pro X 7.Edisi 1 lol – £ 69.99 dari Amazon

Sama seperti standard g pro x, tetapi dalam warna liga legenda!

Logitch G733 Lightspeed – £ 99.99 dari Amazon (£ 139.99)

Salah satu penambahan yang lebih baru dalam barisan, lampu lampu G733 adalah alat dengar tanpa wayar yang sangat baik dan anggun yang juga cukup selesa.

Tawaran AS

Steelseries

Steelseries adalah jenama yang telah mendapat reputasi untuk alat dengar mereka selama bertahun-tahun, mungkin lebih daripada mana-mana peranti lain yang telah mereka letakkan, bukan sekadar garis Arctis lama. Sekiranya ia lebih lanjut mengenai betapa baiknya mereka, jenama baru Arctis Nova Pro dan Pro Wireless atas senarai DF dari alat dengar permainan terbaik yang telah kami uji, yang meletakkannya dengan baik untuk alat dengar lain dalam barisan yang mungkin kami lihat pada diskaun :

Tawaran UK

Steelseries Arctis 7+ Wireless – £ 119 dari Currys (£ 169)

The Arctis 7+ Wireless adalah alat dengar tanpa wayar yang hebat dari SteelSeries, dan dengan perjanjian kari ini, anda juga boleh merebut TV Apple percuma 6 bulan+.

Steelseries Arctis 1 Wireless – £ 79.99 dari Amazon (£ 99.99)

Untuk lebih banyak pilihan tanpa wayar pertengahan, tanpa wayar Arctis 1 pastinya akan melayani anda dengan baik.

Steelseries Arctis 9 Wireless – £ 129.99 dari Amazon (£ 194.99)

Arctis 9 telah mengetepikan harga senarai yang ketiga di Amazon untuk membuat apa yang menjadi pilihan wayarles lebih premium Steelsies yang lebih menarik.

Steelseries Arctis 7p+ Wireless – £ 104.99 dari Amazon (£ 174.99)

Arctis 7p+ Wireless adalah lebih daripada PlayStation Specific Arctis 7+, dan mempunyai skema warna untuk dipadankan PS5 anda!

Tawaran AS

Corsair

Adalah salah untuk diskaun Corsair ketika membincangkan alat dengar permainan yang sangat baik, memandangkan prestasi yang luar biasa ditawarkan dengan pilihan garis atas seperti pilihan wayarles HS80 RGB atau lebih berpatutan seperti stereo HS55 yang memberikan harga yang besar kepada nisbah prestasi yang akan menjadi bahkan lebih mengagumkan dengan diskaun Black Friday.

Tawaran UK

Corsair HS55 Stereo Wireless – £ 64.99 dari Amazon (£ 99.99)

Corsair’s HS55 Stereo Wireless adalah tambahan baru-baru ini untuk barisan mereka, jadi senang melihat ia mendapat diskaun yang kukuh pada apa yang merupakan alat dengar pertengahan, dan bergaya, tanpa wayar yang bergaya.

Corsair HS70 Pro Wireless Se – £ 84.99 dari Amazon (£ 99.99)

HS70 Pro Wireless Se adalah lebih daripada tawaran wayarles premium dari Corsair, tetapi pengurangan dari Amazon menjadikannya lebih menarik!

Corsair HS80 RGB Wireless – £ 99.99 dari Amazon (£ 139.99)

Wireless RGB HS80 ini adalah kegemaran DF, dan diskaun ini dari Amazon mengetuknya ke bawah 100 orang besar.

Corsair Virtuoso RGB Wireless XT – £ 189.99 dari Amazon (£ 249.99)

Barisan alat dengar virtuoso mungkin krim tanaman ketika datang ke alat dengar Corsair, dan model khusus ini merupakan pilihan premium yang hebat yang Amazon menawarkan diskaun berguna.

Stereo Corsair HS55 – £ 49.99 dari Amazon (£ 69.99)

Sekiranya anda mahukan stereo HS55 Wired, Amazon telah dilindungi di sini juga!

Tawaran AS

Pengeluar lain

Di bawah subheading ini adalah di mana mereka akan menjadi tawaran untuk pengeluar lain daripada yang kami disenaraikan di atas. Fikirkan Hyperx, Astro, Turtle Beach, Epos dan banyak lagi.

Tawaran UK

Portal Bang dan Olufsen BeoPlay – £ 244.99 dari Amazon (£ 449)

Portal BeoPlay mungkin merupakan definisi alat dengar permainan premium dari jenama audio yang ditolak – Amazon menandakannya di Black Friday Stonker ini jika anda boleh menaikkan wang tunai untuknya.

Hyperx Cloud Alpha Wireless – £ 109 dari Amazon (adalah £ 189.99)

The Cloud Alpha Wireless dari Hyperx adalah alat dengar untuk membeli jika anda mahukan ketahanan terbaik – di mana lagi anda akan mendapat 300 jam waktu bermain dari alat dengar?

Hyperx Cloud Stinger Core – £ 14.99 dari Amazon (£ 34.99)

Untuk lebih banyak alat dengar yang sangat berpatutan, Core Stinger Cloud dari Hyperx selalu menjadi pilihan yang boleh dipercayai, dan anda tidak boleh salah dengan £ 15!

Sony Pulse 3D – £ 64.99 dari kari (£ 89.99)

Headset 3D Pulse Sony mungkin pilihan untuk digunakan dengan PS5, dan dengan kod fnddgaming di kari, anda boleh merebutnya dengan harga £ 65, serta tuntutan 6 bulan Apple TV+!

Sony Inzone H9 – £ 229 dari Amazon (£ 269)

Menjaga dengan Sony Headsets, bahagian atas baru mereka Inzone H9, lengkap dengan reka bentuk licin, audio yang sangat baik, dan ANC, telah menerima markdown yang berguna di Amazon.

Tawaran AS

 • Massdrop X Sennheiser HD 6xx Headphone untuk $ 179 dari Drop ($ 279)
 • Hyperx Cloud Pro II untuk $ 59.99 dari Best Buy ($ 99.99)
 • Roccat Syn Pro Air dengan harga $ 89.99 dari Best Buy ($ 149.99)
 • Astro A10 dari Best Buy dengan harga $ 34.99 ($ ​​59.99)

Jadi, di sana anda memilikinya – itu adalah beberapa tawaran terbaik Black Friday semasa pada alat dengar permainan yang dapat kami temukan pada masa ini. Apabila kita semakin dekat dengan hari besar yang sebenarnya, harapkan artikel ini menjadi laut tawaran – selepas semua, itulah yang biasanya berlaku! Mereka masih akan disusun oleh pengilang, jadi mencari perjanjian pada alat dengar kegemaran anda semestinya mudah.

Soalan yang sering ditanya

Sudah tentu, masa dan masa lagi, akan ada soalan penting mengenai alat dengar permainan, tidak kurang jika anda memutuskan untuk merebut yang baru. Di bawah, kami akan membawa anda melalui segelintir QS utama dengan dua sen kami ditambah untuk membantu anda membuat keputusan membeli yang tepat.

Apakah alat dengar permainan yang dicadangkan oleh Digital Foundry?

Kebenaran diberitahu, kami telah mencadangkan pelbagai jenis alat dengar dalam senarai alat dengar permainan terbaik kami, dari atas pilihan garis dari steelseries ke yang lebih murah dari Astro, dan juga lebih banyak daripada dinding dan audiophile calon dari Nuraphone dan Audeze juga. Sekiranya anda terjebak dengan apa yang hendak dibeli. senarai itu mestilah titik permulaan yang hebat.

Tawaran alat dengar permainan apa yang kita harapkan dapat dilihat?

Seperti bulan November yang dipakai dan hujung minggu Big Black Friday semakin dekat, masuk akal bagi kami untuk melihat lebih banyak dealas mengenai alat dengar permainan secara umum. Untuk menjadi lebih spesifik walaupun, ada harapan bahawa peruncit utama (e.g. Amazon, Currys, Ebuyer, Scan) akan menawarkan tawaran di kerusi permainan, serta jenama yang juga menjual langsung – e.g. Razer, Corsair, rahsia. Mereka mungkin diskaun model yang lebih tua atau popular untuk menarik orang, tetapi mungkin juga berguna untuk mengharapkan sebarang kejutan pada diskaun, terutama pada model dan garis popular.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Cyber ​​Monday 2022 Ikut
 • Digital Foundry Ikuti
 • PC Ikut
 • PS5 Ikuti
 • Xbox Ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.