Tarikh Siaran Rockstar GTA 6: Semua yang anda perlu tahu mengenainya boleh didapati di dalamnya!, Semua yang kita tahu mengenai GTA 6: Kebocoran & Rumor – Dexerto

Semua yang kita tahu mengenai GTA 6: Kebocoran & khabar angin

Ini menunjukkan bahawa cerita itu akan menampilkan pasangan yang berlari dari pihak berkuasa selepas rentetan heists yang terdengar sangat GTA. Ia juga akan membolehkan permainan menggunakan mekanik penukaran watak yang diperkenalkan di GTA 5.

Tarikh Siaran Rockstar GTA 6: Semua yang anda perlu tahu mengenainya boleh didapati di dalamnya!

Untuk semua pemain gta gta gta yang telah bermain GTA 5 Untuk sementara waktu, ini adalah berita hebat. Pencipta permainan ini kini berusaha untuk menghasilkan GTA 6, versi yang dikemas kini, untuk orang yang mencari pengalaman permainan segar. Semua orang kini tidak sabar -sabar untuk memainkan GTA 6 baru di komputer mereka kerana ia akan memberikan pengalaman baru dari segi visual, watak baru, membeli kereta baru, dan banyak kawasan lain setelah mendengar berita bahawa Rockstar Tarikh Siaran GTA 6 dijangka berada di antara 1 April 2024, dan 31 Mac, 2025.

Tarikh Siaran Rockstar GTA 6

Permainan Rockstar belum mendedahkan tarikh pelepasan GTA 6. Walaupun begitu, sleuth internet telah membuat kesimpulan pintar. Laporan bahawa Grand Theft Auto 6 akan ditetapkan di Naib Bandar Kontemporari adalah sebahagian daripada kebocoran maklumat yang lebih luas yang menyatakan permainan akan dikeluarkan pada tahun 2025. Berikutan kejayaan ulang tahun kesepuluh GTA 5, pemaju kini mengumumkan tarikh pelepasan GTA 6, dan anda akan dapat bermain sebagai watak baru permainan.

Biasanya ia adalah idea yang baik untuk diteruskan dengan berhati -hati ketika membuat andaian sedemikian, tetapi kebocoran GTA 6 yang segar seolah -olah menyokong senario Naib Bandar semasa, jadi mungkin tarikh pelepasan Rockstar GTA 6 pada tahun 2025 adalah tepat. Sesetengah spekulasi, bagaimanapun, menunjukkan bahawa Grand Theft Auto 6 mungkin dilancarkan seawal tahun 2024. Jawapan terbaru Microsoft kepada Pertandingan Pengaktifan Pihak Berkuasa (CMA) Microsoft ke atas pembelian Blizzard yang berterusan memberikan sokongan untuk ini.

Rockstar GTA 6 Berita Kebocoran Tarikh Keluaran

Pemaju Grand Theft Auto telah mengesahkan bahawa GTA 5 sedang dalam kerja -kerja dan akan dikeluarkan selepas kemas kini komuniti seterusnya. Semua pemain GTA 5 kini tidak sabar -sabar menjangkakan pembebasan GTA 6 untuk menikmati ciri -ciri baru dan visual. Di samping itu, dikatakan bahawa visual dan watak GTA 6 telah bocor, yang membawa kepada viraliti lebih daripada 90 video dan imej di beberapa platform.

Nama permainan Grand Theft Auto (GTA)
Genre (s) Tindakan-Adventure
Pemaju Rockstar Utara Digital Eclipse Rockstar Leeds Rockstar Canada
Penerbit Permainan Rockstar
Pencipta David Jones Mike Dailly
Tarikh Siaran Pertama GTA Grand Theft Auto (28 November 1997)
Tarikh Siaran GTA 6 (terkini) 1 April 2024, dan 31 Mac, 2025 (dijangka)

Semua yang kita tahu mengenai GTA 6: Kebocoran & khabar angin

Skrin Memuatkan GTA 5 dengan logo GTA 6

Permainan Rockstar

GTA 6 yang sangat dinanti -nantikan Rockstar tidak mempunyai banyak butiran rasmi setakat ini tetapi terdapat beberapa khabar angin dan kebocoran dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Inilah segala yang kita tahu mengenai permainan setakat ini termasuk setiap kebocoran dan khabar angin yang muncul.

Walaupun GTA 6 menjadi salah satu permainan yang paling dinanti -nantikan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, belum ada banyak maklumat rasmi mengenai permainan ini, bagaimanapun, yang belum menghentikan fanbase tercinta francais dari spekulasi yang sangat besar mengenai ansuran terkini di dalam siri.

Artikel berterusan selepas iklan

Rundown penuh dari semua khabar angin, kebocoran, spekulasi, dan berita rasmi mengenai tajuk Rockstar telah disusun dalam panduan ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Tanpa berlengah lagi, inilah yang kita tahu setakat ini mengenai GTA 6.

Kandungan

  • Adakah GTA 6 sebenarnya keluar?
  • Platform GTA 6
  • Adakah terdapat tarikh pelepasan GTA 6?
  • Kebocoran permainan GTA 6 bersejarah
  • Adakah GTA 6 mempunyai silang?
  • Menetapkan dan Rumor Saiz Peta
  • Cerita, plot, dan khabar angin
  • GTA 6 lagi kebocoran dan penggoda

Adakah GTA 6 sebenarnya keluar?

Ya, Grand Theft Auto 6 diumumkan secara rasmi oleh Rockstar Games pada bulan Februari 2022 dan dalam pembangunan aktif.

Rockstar mengalami kebocoran besar -besaran yang mendedahkan lebih banyak daripada yang mereka suka berada di mata awam terlalu awal. Mereka menjawab dengan mengesahkan bahawa GTA 6 bukan hanya dalam pembangunan, tetapi beberapa butiran lain yang diturunkan oleh kebocoran yang telah dikhabarkan untuk beberapa waktu.

Artikel berterusan selepas iklan

Watak GTA Menjauhkan Letupan Daripada

GTA 6 telah dikabarkan selama bertahun -tahun tetapi masih tiada tarikh pelepasan telah disahkan.

Adakah kita tahu mengenai platform GTA 6?

Belum lagi, kerana terlalu awal. Kebocoran terkini menunjukkan GTA 6 hanya akan datang ke perkakasan baru-gen.

Ini menunjukkan bahawa permainan akan dikeluarkan pada PS5, Xbox Series X | S, dan PC. Kami membayangkan pelepasan pada PS4 atau Xbox One tidak mungkin berdasarkan ketika permainan akan dibebaskan secara realistik.

Artikel berterusan selepas iklan

Adakah terdapat tarikh pelepasan GTA 6?

Belum ada tarikh pelepasan untuk GTA 6 telah diumumkan.

Petunjuk terbaik yang kita ada ketika GTA 6 keluar dari tez2 orang rockstar yang boleh dipercayai. Menurut jawatan terbaru mereka mengenai permainan seterusnya, pemaju mensasarkan pelepasan Holiday 2024 untuk GTA 6.

Artikel berterusan selepas iklan

“Malangnya, ia boleh tergelincir pada awal tahun 2025,” tambah orang dalam.

Oleh itu, jangan mengharapkan untuk melihat GTA sehingga 2024 pada tahap yang paling awal, dan kelewatan yang diberikan adalah perkara biasa dalam kitaran pelepasan permainan hari ini, ia boleh meregangkan ke 2025 atau 2026.

Kebocoran permainan gta 6

Pada 18 September, industri permainan masih lagi seketika kerana apa yang kelihatan sebagai permainan GTA 6 yang pertama ditumpahkan secara dalam talian. Pertama datang beberapa klip yang lebih kecil dari pelbagai animasi watak, dengan ramai yang enggan mempercayai legitimasi mereka. Kemudian datang rakaman yang lebih rumit, dengan urutan rompakan penuh dan tembakan polis dipamerkan. Masih banyak yang mempersoalkan jika semuanya hanya kerahsiaan Rockstar yang rumit.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Tidak lama kemudian, wartawan Jason Schreier mengesahkan dengan sumber di studio bahawa kebocoran ini memang nyata. Lebih daripada 90 video dikongsi sebagai penggodam kelihatan “berunding dengan perjanjian” dengan pemaju.

Segala -galanya dari pengesahan mengenai kembalinya VICE City sebagai lokasi pusat untuk rakaman kedua -dua protagonis yang dilaporkan sebelum ini diturunkan dalam kebocoran. Memandangkan apa -apa rasmi telah muncul sebelum ini, tiada permainan, tidak ada tangkapan skrin, bahkan logo, pembuangan maklumat besar ini adalah antara yang terbesar dalam sejarah permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Nasib baik, Rockstar diikuti untuk memastikan peminat mereka tidak menjangkakan “apa-apa kesan jangka panjang terhadap pembangunan projek yang berterusan.”Bermakna GTA 6 masih harus berada di landasan yang betul dan tidak menghadapi kelewatan utama dalam kebocoran.

Artikel berterusan selepas iklan

Adakah terdapat Crossplay di GTA 6?

Pada masa ini, Tiada permainan Rockstar mempunyai keupayaan untuk membolehkan silang bermain, dan Kami tidak tahu sama ada GTA 6 akan memasukkan ciri. Walaupun kami masih tidak mempunyai maklumat mengenai ciri di GTA 6, kemungkinan besar dapat menandakan kali pertama ciri itu muncul dalam salah satu tajuk mereka.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini dapat membolehkan pemain di semua perkakasan bermain bersama. Sama ada anda berada di konsol atau PC, anda mungkin dapat berinteraksi dalam GTA 6 tanpa batasan.

GTA 6 tetapan dan khabar angin saiz peta

Walaupun tidak ada peta yang telah disahkan berkaitan dengan tempat pemain akan melawat dalam lelaran seterusnya, Sekiranya permainan bocor adalah apa -apa yang perlu dilalui, nampaknya Naib Bandar kembali menjadi fokus dengan tempat klasik yang berkhidmat sebagai satu bahagian peta penuh.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Surfacing kembali pada tahun 2018, Projek Americas Leak terperinci dunia yang besar bersama banyak ciri -ciri sejuk lain. Walau bagaimanapun, sekarang, leaker Tom Henderson – juga dikenali sebagai longsensation di YouTube – telah menyatakan bahawa “80% daripada kebocoran” Projek Amerika “adalah dengan imej yang menunjukkan asap dan cermin – jelas membayangkan bahawa banyak kebocoran ini palsu.

Sebelum ini, leakers telah mendakwa bahawa Naib Bandar tidak akan menjadi tumpuan, walaupun, dengan menyatakan bahawa seluruh negeri Florida akan terlibat. Dalam senario itu, mereka mendakwa bahawa peta akan berlaku dalam versi moden Miami, dan juga saiz GTA V dan Red Dead Redemption 2 digabungkan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, baru -baru ini, penganalisis industri Michael Pachter telah mencatat rekod untuk menuntut GTA 6 akan menampilkan pelbagai benua. “Pemahaman saya adalah bahawa ia adalah mashup Naib Bandar, San Andreas, Liberty City, dan Eropah. London pasti, “katanya pada Mac 2022.

Desas -desus terkini telah mencadangkan bahawa peta itu bukan sahaja akan menjadi peta kotak pasir rockstar terbesar, tetapi ia juga akan meredakan sebarang usaha sebelumnya. Sekiranya ia penuh dengan perincian dan perkara yang perlu dilakukan, maka bersiaplah untuk kehilangan beratus -ratus jam meneroka.

Artikel berterusan selepas iklan

Kebocoran peta bandar – Mei 2021

Kebocoran baru yang mengelilingi tetapan Naib Bandar terus keluar dari kayu. Kebocoran, yang dikongsi di Imgur, menunjukkan lebih banyak terperinci berbanding dengan kebocoran yang telah dikongsi semula pada tahun 2018.

Artikel berterusan selepas iklan

Di samping. Artis VFX ini akan “membantu untuk membenamkan pemain di dunia yang boleh dipercayai, daripada menggunakan kesan ambien untuk perkara -perkara seperti serangga di sekitar pemain dan hujan meneteskan bangunan sehingga peristiwa pemusnahan berskala besar seperti pencakar langit yang terhempas ke tanah.”

Artikel berterusan selepas iklan

GTA YouTuber Popular Mrbossftw membuat hubungan antara penyenaraian pekerjaan dan kemungkinan peta baru yang ditetapkan di Florida – bolehkah ini mungkin menjadi Naib Bandar?

Tumbuh GTA 6 Peta

Laporan oleh Bloomberg mencadangkan bahawa tajuk kerja GTA 6 adalah Projek Americas dan permainan ini akan ditetapkan terutamanya dalam versi fiksyen Miami dan kawasan sekitarnya. Ini sangat mungkin menjadi Naib Bandar, yang pada dasarnya adalah Miami di alam semesta GTA.

Artikel berterusan selepas iklan

Laporan itu juga menyatakan bahawa permainan akan berkembang dan berkembang dari masa ke masa, menambah bandar dan wilayah baru sepanjang kitaran hayatnya. Ini mungkin akan melibatkan kandungan cerita, memperluaskan peta dunia atau lokasi yang dapat dikunjungi. Walau bagaimanapun, kemas kini ini juga boleh datang sebagai sebahagian daripada pengganti yang sentiasa berkembang ke GTA dalam talian.

Artikel berterusan selepas iklan

Di sini, pemain boleh membuat lebih banyak lagi, termasuk susun atur jalan. Kebocoran telah menggembirakan peminat di mana -mana di laman web seperti Reddit, dengan pengguna Himikotogaas menyatakan: “Dengan berapa kali saya melihat ini sekarang dan bagaimana ia terus terus semakin banyak ditambah, semakin saya harap ia adalah legit.”

Artikel berterusan selepas iklan

Naib Bandar Rumor terus terbang sepanjang 2021 sebagai tangkapan skrin yang bocor dan juga stesen radio yang bocor mempunyai peminat menggandakan teori. Video penuh peta GTA 6 yang dikatakan muncul pada 8 Julai.

Artikel berterusan selepas iklan

Imej pemain di Naib Bandar

Peminat tidak sabar -sabar untuk kembali ke bandar naib ikonik.

Walaupun pernyataan ini tidak memberi kita maklumat yang kukuh di lokasi atau era, ia mengesahkan Rockstar terbuka untuk melanggar sempadan tajuk GTA biasa. Kebocoran bersejarah juga mendedahkan bahawa permainan itu akan ditetapkan di Naib Bandar, sekurang -kurangnya untuk sebahagian besar.

Soalan GTA 6 Devs

GTA 6 akan didakwa menampilkan dua protagonis yang diilhamkan oleh Bonnie dan Clyde.

GTA 6 cerita, plot, dan khabar angin watak

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Walaupun beberapa khabar angin mencadangkan bahawa cerita GTA 6 telah selesai, terdapat banyak spekulasi mengenai bilangan watak yang boleh dimainkan di GTA 6.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kebocoran GTA 6 yang bersejarah mendedahkan bahawa permainan ini akan menampilkan dua protagonis, lelaki dan perempuan dan cerita itu akan mempunyai getaran yang serupa dengan Bonnie dan Clyde.

Ini menunjukkan bahawa cerita itu akan menampilkan pasangan yang berlari dari pihak berkuasa selepas rentetan heists yang terdengar sangat GTA. Ia juga akan membolehkan permainan menggunakan mekanik penukaran watak yang diperkenalkan di GTA 5.

GTA 6 kebocoran dan penggoda

Banyak kebocoran GTA 6 yang lain telah timbul di sekitar permainan, dengan beberapa penyenaraian pekerjaan dari Rockstar North yang telah dijemput oleh peminat siri ini, bermula dengan Stylists Costume & Wardrobe Stylists.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Watak dalam talian duduk di sekeliling kolam

Teaser dan kebocoran ada di mana -mana untuk permainan.

Baru -baru ini, peminat francais telah membuat spekulasi bahawa Rockstar mungkin telah membocorkan tangkapan skrin GTA 6 ke dalam GTA dalam talian melalui siri baju baru yang ditambah dalam kemas kini baru -baru ini.

Dua kebocoran yang dikatakan menjadi virus di Twitter pada 25 Jun, kedua -duanya mendakwa bahawa cerita GTA 6 akan berlangsung di Cuba, Colombia, dan Miami. Salah satu kebocoran mendakwa permainan akan ditetapkan pada tahun 2022 atau 2023. The Leaker ‘SayCheesedgtl’ mendakwa mendapat maklumat dari “Rockstar Games Insider.”Kebocoran lain dari pengguna ‘raptv’ mendakwa permainan itu melepaskan” Sebaik sahaja 2023.”

Artikel berterusan selepas iklan

Sudah tentu, kebocoran ini tetap tidak disahkan walaupun meniup dalam talian, jadi peminat harus melihat maklumat yang diberikan dengan beberapa keraguan yang sihat.

Artikel berterusan selepas iklan

Pengumuman acara langsung

Pada bulan Jun 2021, Rockstar mencatatkan penyenaraian pekerjaan untuk “penyelaras acara langsung” di laman web mereka. Maklumat ini telah menyebabkan beberapa peminat GTA 6 untuk mengandaikan bahawa kebocoran lama mengenai pengumuman acara langsung untuk GTA 6 adalah benar.

Menurut kebocoran sebelumnya, GTA 6 akan diperkenalkan kepada peminat melalui satu set acara langsung dan pelbagai kemas kini ke GTA Online. Seperti biasa, kebocoran ini harus diambil dengan secubit garam, tetapi mungkin kedua -duanya dihubungkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Treler yang akan datang

Pada bulan Februari 2021, sebuah catatan kerja baru yang disenaraikan untuk “artis penangkapan permainan sinematik” untuk studio New York Rockstar membuat orang-orang seperti Reddit Abuzz dengan penerangan tugasnya: “Peranan ini bertanggungjawab untuk menembak rakaman dalam permainan dalam talian dan TV dalam talian dan TV dalam talian dan TV dalam talian dan TV kempen. Pasukan Tangkapan Permainan Bekerja dengan Pengeditan Video dan Pasukan Treler kami untuk menghasilkan video yang luar biasa menggunakan Tembakan dalam Permainan secara eksklusif.”

Artikel berterusan selepas iklan

Kembali pada tahun 2020, satu lagi iklan pekerjaan yang diiklankan adalah untuk editor video, untuk menghasilkan kandungan yang menarik dalam “format 60 saat”-yang banyak seperti treler-dan itu hanya disiarkan pada Januari 2021.

Artikel berterusan selepas iklan

Satu tahun penuh sejak kerja ini menyiarkan dan kami menerima perkataan dari pelbagai orang dalam bahawa treler GTA 6 dijangka tiba pada musim gugur 2022. Ini tidak berlaku.

Berikutan dari khabar angin di atas, Alex Gonzalez aka El Nitro 56 adalah artis hip-hop yang nampaknya bekerja di muzik GTA 6. Dia telah mendakwa bahawa treler sudah dekat dengan tweet yang dipadamkan sekarang. Fakta bahawa ia telah dipadamkan mendapat banyak peminat yang ingin tahu dan berharap bahawa ia sebenarnya boleh dijangka.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Penggoda

Terdapat beberapa penggoda lain yang mungkin, termasuk dalam hadiah Krismas pemaju kepada orang yang berpengaruh. Kandungan hadiah itu muncul di media sosial dan mempamerkan patch logo Rockstar yang tidak pernah dilihat sebelum ini yang bertema di bendera Colombia.

Iklan Online GTA untuk Trak Vetir

Pemain percaya font dalam petunjuk pengumuman Vetir di GTA 6.

Kebocoran mata wang ciri bitcoin

Satu lagi ciri kebocoran mendakwa bahawa GTA 6 akan menampilkan beberapa bentuk cryptocurrency, dengan pemain juga melihat kembalinya pasaran saham. Menurut Tom Henderson, ciri ini akan datang dari beberapa watak lebih tinggi permainan, terutamanya apabila perlu memindahkan sejumlah besar mata wang kepada watak pemain dengan cepat.

Artikel berterusan selepas iklan

Naib City Online, Rockstar Cartel, dan Nama Domain GTA 6

Pengguna Reddit juga sebelum ini menunjukkan bahawa Take-Two Interactive telah memperbaharui dua nama domain yang menarik. Ibu bapa penerbitan Rockstar Games telah diperbaharui GtavicecityOnline, Gtavi, dan lebih baru -baru ini, Rockstarcartel.

Artikel berterusan selepas iklan

Syarikat -syarikat dikenali untuk memperbaharui nama domain mereka dengan kerap, walaupun mereka tidak mempunyai rancangan untuk menggunakannya, jadi ambil domain ini dengan sebutir garam.

Jadi, di sana anda memilikinya. Semua kebocoran dan maklumat semasa mengenai GTA 6. Untuk lebih banyak kandungan GTA, lihat panduan kami di bawah: