Tarikh Siaran Rerun Banner Nahida di Genshin Impact, Genshin Impact 3.6 spanduk menampilkan Baizhu dan Nahida Rerun

Bilakah Nahida Rerun

Contents

Pencerahan Moongrass adalah Rerun Banner Nahida, yang boleh didapati dalam fasa pertama Genshin Impact 3.6. Semak watak -watak, watak dan kadar penurunan senjata, dan sama ada sepanduk Nahida yang ditempatkan oleh Banner!

Nahida Banner Rerun Tarikh Siaran di Genshin Impact

Berharap untuk menambah Nahida ke senarai anda? Inilah yang perlu anda ketahui mengenai tarikh pelepasan rerun sepanduknya.

Oleh Suraj Nai Dikemas kini terakhir 17 Apr, 2023

Dalam kesan Genshin versi 3.6, Nahida, Fizik Kesucian akan tersedia sekali lagi untuk pemain membuka kunci. Sekiranya anda terlepas menarik & menambah watak Dendro Archon ini ke senarai anda sebelum ini, maka ini mungkin peluang terakhir anda untuk mendapatkannya. Menghairankan, dalam acara ini menarik watak 5 bintang ini agak mudah daripada sebelumnya. Sekiranya rakan anda sudah menariknya dan anda tidak sabar untuk melakukan perkara yang sama, maka kami telah mendapat anda. Untuk kemudahan anda, di bawah kami telah menyebut semua yang anda perlu ketahui mengenai tarikh pelepasan rerun nahida rerun & butiran lain dalam kesan Genshin. Oleh itu, tanpa ada lagi, mari kita menyelam ke dalamnya.

Apakah tarikh pelepasan rerun Banner Nahida di Genshin Impact

Nahida Banner Rerun Tarikh Siaran di Genshin Impact

Dalam Genshin Impact, Rerun Banner Nahida ditetapkan untuk dibebaskan 12 April 2023, Berkongsi tarikh yang sama dengan versi 3.6 pelepasan. Oleh kerana spanduk sudah hidup, hanya menuju ke Acara Pencerahan Moongrass dan mula menarik. Pastikan cepat, kerana acara itu hidup untuk Tempoh masa yang terhad dan akan berakhir pada 2 Mei 2023, untuk semua pelayan. Selain itu, mendapatkan watak Dendro Archon ini akan sedikit lebih mudah daripada sebelumnya kerana dia mendapat rangsangan kadar penurunan yang baik dalam acara ini. Memudahkan anda mendapatkan. Selain Nahida, spanduk Nilou juga hidup, dan banyak lagi yang akan tiba tidak lama lagi.

Adakah Nahida bernilai menarik?

Ya, Tidak dinafikan, Nahida bernilai menarik dan sangat disyorkan untuk pemain yang merupakan pengguna senjata pemangkin. Tetapi jika anda tidak bersedia menggunakannya sebagai watak di lapangan, maka dia juga akan datang juga berguna. AOE elemennya cukup bagus yang pasti akan membantu anda semasa pertempuran mematikan. Ia juga berspekulasi, bahawa pemain akan dapat melihat beberapa usaha Nahida baru dalam permainan. Oleh itu, kami cadangkan anda menyimpan pada primogem dan terus menarik sehingga anda mendapatkannya.

Yang merangkumi segala -galanya mengenai tarikh pelepasan rerun Banner Nahida di Genshin Impact. Semasa anda berada di sini, lihat Senarai Bahan Ascension & Talent untuk Nahida. Juga, lihat watak terbaik untuk Mimpi nymph & Cahaya Vourukasha Set artifak.

Genshin Impact 3.6 spanduk menampilkan Baizhu dan Nahida Rerun

Hoyoverse mengumumkan Impak Genshin 3.6 spanduk yang ditetapkan untuk terus hidup pada 11 April, 2023, dengan Nahida dan satu lagi, watak Dendro yang lama ditunggu-tunggu dalam perhatian ahli farmasi Liyue Baizhu, yang pertama kali menggoda sebagai watak yang boleh dimainkan apabila RPG dilancarkan pada tahun 2020, akhirnya akan muncul di sepanduk – tetapi tidak sampai separuh kedua kemas kini. Pusingan pertama spanduk akan menampilkan Nahida, Dendro Archon, dan Nilou yang Hydro Swordswoman sebagai dua watak 5 bintang dengan peningkatan kadar tarik. Senjata unik mereka juga akan muncul lagi dalam spanduk Senjata Invocation Epitome. Hoyoverse belum mengumumkan siapa watak 4-bintang yang disertakan, walaupun beberapa khabar angin yang tidak disahkan membuat spekulasi bahawa Dori, Layla, dan Kuki Shinobu mungkin muncul lagi. Tidak ada di antara ketiga-tiga yang telah membuat penampilan dalam sepanduk sekurang. Genshin 3.6 menandakan rerun pertama untuk Nilou dan Nahida. Set sepanduk kedua akan hidup pada 2 Mei 2023, dengan larian pertama Baizhu dan satu lagi rerun untuk Ganyu. Baizhu menggunakan pemangkin, dan kemahirannya menyembuhkan parti, sambil membuat perisai dendro. Oleh kerana Dendro tidak bertindak balas dengan Geo, Baizhu adalah satu -satunya cara untuk membuat perisai dendro pada masa ini. Kaveh, watak Dendro 4-bintang baru yang menggunakan Claymore, juga akan berjalan pada kedua-dua sepanduk. Kemahirannya direka untuk meningkatkan kerosakan reaksi unsur, terutamanya dari reaksi mekar. Acara perdana kemas kini versi juga akan memberi pemain peluang untuk merekrut Faruzan, watak anemo 4-bintang yang kebolehannya mengurangkan rintangan anemo, secara percuma. Ditulis oleh Josh Broadwell bagi pihak GLHF

Kongsi artikel ini

https: // ftw.usatoday.com/2023/04/Genshin-Impact-3-6-Banners

Kongsi artikel ini

https: // ftw.usatoday.com/2023/04/Genshin-Impact-3-6-Banners

Iklan

Iklan

Ikuti FTW!

Lihat cerita FTW dalam suapan anda

Dengar penulis FTW dengan kuat

Untuk menang

© Copyright untuk Win 2023

USA Today Sports

 • Syarat Perkhidmatan
 • Dasar Privasi
 • Hak Privasi/Dasar Privasi California Anda
 • Tidak menjual dasar maklumat/kuki saya
 • Mengurus pemberitahuan push
 • Hubungi kemenangan

Dikuasakan oleh WordPress.com VIP

Ralat

sila masukkan alamat email.

Kejayaan

Terima kasih kerana mendaftar.

Sila periksa e -mel anda untuk pengesahan.

Tarikh Rerun Banner Nahida dan watak 4-bintang

Pencerahan Moongrass adalah Rerun Banner Nahida, yang boleh didapati dalam fasa pertama Genshin Impact 3.6. Semak watak -watak, watak dan kadar penurunan senjata, dan sama ada sepanduk Nahida yang ditempatkan oleh Banner!

Senarai kandungan

 • Tarikh Siaran Banner Nahida
 • Butiran spanduk Nahida
 • Adakah sepanduk Nahida berbaloi?
 • Watak bintang 4
 • Watak bintang 5
 • Senarai senjata
 • Sejarah Banner dan Reruns
 • Panduan keinginan yang berkaitan

Tarikh Rerun Banner Nahida

Tarikh spanduk Nahida dalam 3.6

Genshin Impact 3.6 Banner Fasa 1

Banner bermula 12 April 2023
Banner End 02 Mei, 2023

Versi 3.Banner 6 Fasa 1 dengan Nilou

Banner Rerun Nahida boleh didapati dari 12 April 2023 ke 2 Mei 2023! Bannernya berada bersama sepanduk Nilou sepanjang Fasa 1 versi 3.6.

Nahida Banner Rerun Countdown

Tarikh permulaan dan tamat sepanduk untuk semua pelayan

Pelayan Tarikh dan zon waktu
Amerika (GMT-5) 12 April 2023 jam 10:00 malam
2 Mei 2023 jam 6:00 petang
Eropah (GMT+1) 12 April 2023 jam 4:00 pagi
2 Mei 2023 jam 6:00 petang
Asia (GMT+8) 12 April 2023 jam 11:00 pagi
2 Mei 2023 jam 6:00 petang

Butiran spanduk Nahida

Nahida Banner Wish Simulator

Kadar Nahida Gacha

Jarang Kadar tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin selepas 90 jumlah tarikan
4 ★ Watak: Kira -kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin selepas 10 jumlah tarikan
3 ★ Senjata: 94.3 %

Ringkasan Sistem Sayang dan Banner Wish

Jenis Sistem Wish Ringkasan Penjelasan
Sistem kasihan Setiap jenis spanduk hasrat mempunyai kaunter kehendak mereka sendiri. Jaminan keinginan ke -10 dan ke -90 hanya terpakai jika anda belum mendapat keinginan 4-bintang atau 5 bintang Sebelum mencapai nombor yang diperlukan masing -masing.
Sistem Wish-2 Acara Banner Wish Wish Whise Dua White boleh didapati pada masa yang sama dan Kongsi One Wish Counter. Hasrat Dibawa ke Set Banner Karakter Promosi seterusnya.

Adakah sepanduk Nahida berbaloi?

Sekiranya anda menarik sepanduk Nahida?

Penilaian ★★★★★
Kadar
Naik
5 ★ Nahida
4 ★ Shinobu

Dori

Layla

Ya, tarik Dendro Archon yang kuat!

Nahida adalah aplikator Dendro terbaik dalam permainan. Dia boleh digunakan di lapangan atau di luar lapangan untuk membantu membuat banyak reaksi dendro sementara juga menyediakan satu tan Dendro DMG!

Kuki Shinobu, Layla, dan Dori kembali!

Anda juga boleh mendapatkan Kuki Shinobu yang sangat bernilai di Banner, yang kini merupakan salah satu sokongan elektro luar lapangan terbaik untuk Hyperbloom. Dori dan Layla juga membuat kemunculan pertama mereka selepas siaran awal mereka.

Watak bintang 4 pada rerun sepanduk Nahida

Yang merupakan bintang 4 di sepanduk Nahida?

Semua watak 4 bintang jatuh
Layla
Pilihan
Shinobu
Pilihan
Dori
Pilihan
Pisau cukur Bennett Noelle
Yaoyao Faruzan Mika
Barbara Fischl Sukrosa
Beidou Ningguang Xiandling
Xingqiu Chongyun Diona
Xinyan Rosaria Yanfei
Sayu Sara Gorou
Thoma Heizou Yun Jin
Collei Candace

Watak 4-bintang yang dipaparkan dalam 3 Nahida.6 spanduk adalah Shinobu, Layla, dan Dori. Semua watak 4-bintang lain boleh didapati di sepanduk Nahida pada kadar biasa.

Sekiranya tarikan bintang 4 pertama anda bukanlah salah satu watak yang dipaparkan, tarikan seterusnya adalah Dijamin menjadi salah satu watak yang dipaparkan.

Watak bintang 5 pada sepanduk Nahida

Yang merupakan bintang 5 di sepanduk Nahida?

Semua watak 5 bintang jatuh
Nahida
Pilihan
Dehya Jean
Diluc Mona Qiqi
Keqing Tighnari

Nahida adalah satu-satunya watak bintang terhad yang boleh anda dapatkan dari sepanduk ini. Semua piawai standard 5-bintang boleh didapati di sepanduk ini pada kadar normal, sementara Nahida mempunyai kadar yang lebih tinggi daripada yang standard. Dehya juga kini boleh didapati di kolam renang pada kadar standard.

Lihat Panduan Kasihan 5 Bintang

Kadar kasihan 5 bintang untuk spanduk hasrat acara adalah 90 hasrat. Ini bermaksud bahawa anda dijamin penurunan 5-bintang jika anda tidak mendapatnya dalam 89 hasrat sebelumnya. Kasihan Kasihan semula apabila anda mendapat watak 5 bintang.

Kali pertama anda mengasihani Banner Wish Banner, ada peluang 50% anda akan mendapat 5-bintang yang dipaparkan dan peluang 50% anda akan mendapat standard 5-Star. Sekiranya anda tidak mendapat bintang 5 yang pertama kali, maka kejatuhan 5 bintang anda adalah Dijamin Menjadi bintang 5 yang diketengahkan.

Kiraan kasihan ini membawa perubahan spanduk Jenis Banner Sama. Wish Wish Wish and Watak Wish-2 Kongsi Kasihan Kasihan.
Lihat Panduan Sistem Sayang Penuh

Senarai Senjata di Banner Nahida

Senjata 5 bintang jatuh di sepanduk Nahida

Tidak ada senjata 5 bintang yang terdapat di sepanduk Nahida. Lihat senarai senjata 5-bintang kami untuk melihat bagaimana untuk mendapatkannya!

Senjata 5 bintang jatuh di sepanduk Nahida

Senjata 5 bintang jatuh di sepanduk Nahida

Masa lalu Nahida Banner History and Reruns

Versi 3.2 Banner Nahida

Genshin - The Moongrass
Tempoh Banner 2022/11/2 – 2022/11/18
Kadar
Naik
5 ★ Nahida
4 ★ Noelle Pisau cukur Bennett