Tarikh Siaran PC Terakhir Kami – Semua yang Anda Perlu Tahu, Adakah Yang Terakhir Daripada Kami Bahagian 2 Datang ke PC?

Adakah yang terakhir dari kami Bahagian 2 datang ke PC? Semua yang kita tahu setakat ini

Sebagai contoh, Horizon Zero Dawn’s PC Port tidak keluar sehingga Ogos 2020, lebih dari 3 tahun sejak dilancarkan PS4. Spider-Man (2018) tidak keluar di PC sehingga 4 tahun kemudian pada bulan Ogos 2022. God of War (2018), boleh dikatakan salah satu permainan terbaik sepanjang masa bersama The Last of Us, juga menunggu 4 tahun untuk keluar di PC – dikeluarkan pada Januari 2022.

Tarikh Siaran PC AS yang terakhir – semua yang perlu anda ketahui

Tarikh Siaran PC terakhir AS

Bilakah tarikh pelepasan PC yang terakhir? Kerana kita tidak sabar untuk bermain klasik anjing nakal ini pada binatang PC. Bawa ia!

The Last of Us adalah tanpa keraguan salah satu siri PlayStation yang paling kritikal sepanjang masa dari kedua -dua pengkritik dan peminat. Walau bagaimanapun, bergantung pada siapa yang anda boleh tanya, anda mungkin mendapat jawapan yang sangat berbeza ketika datang kepada yang terakhir dari kami: Bahagian 2.

Video YouTube

Kami menghitung hari ke tarikh pelepasan PC yang terakhir!

The Last of Us pada asalnya dibebaskan untuk PS3 pada tahun 2013 menjelang akhir kitaran hayat konsol, dan ia mendorong sistem ke had mutlaknya.

Kemudian pada tahun 2014, kami dirawat dengan yang terakhir dari kami: remastered untuk PS4. Ini adalah permainan yang sama seperti tahun sebelumnya. Walau bagaimanapun, ia datang dengan visual dan prestasi yang lebih baik. Pada asasnya, ia adalah versi permainan yang lebih baik yang sudah kita sukai.

Pada tahun 2019, kami mendapat The Last of Us: Bahagian 2 yang mengambil giliran yang sangat mengejutkan yang tidak duduk dengan baik dengan banyak peminat. Secara peribadi, saya suka permainan untuk apa itu, tetapi itu bukan untuk mengatakan saya tidak suka semua aspek. Walaupun, itu perbualan untuk hari yang lain. Oleh itu, mari kita kembali ke topik.

pembuatan semula terakhir kami

September 2022 menyaksikan pelancaran The Last of Us: Bahagian 1 untuk PS5. Ini adalah pembuatan semula (bukan remaster) permainan asal yang memulakan semuanya. Walau bagaimanapun, dengan bantuan teknologi konsol semasa, permainan kelihatan, dimainkan dan dilakukan lebih baik dari sebelumnya.

Yang terakhir dari kami: Bahagian 1 akan datang ke PC

Pasti, soalan boleh dibangkitkan mengenai RRP yang terakhir dari kami: Bahagian 1. Bahawa dikatakan, jika ini akan menjadi entri pertama anda ke dalam siri anjing nakal klasik ini, hanya ada tempat yang lebih baik untuk bermula. Jadi, enam bulan dari pelepasan PS5, The Last of Us: Bahagian 1 akan datang ke PC.

pembuatan semula terakhir kami

Pada ketika ini dalam artikel, saya akan memaklumkan kepada anda mengenai keperluan sistem PC. Walau bagaimanapun, pada masa penulisan, keperluan sistem PC belum dikeluarkan. Oleh itu, pastikan anda terus mencari Gamebyte apabila butiran tersebut jatuh.

Yang boleh saya ceritakan pada masa ini adalah bahawa ia memerlukan pemproses 64-bit dan sistem operasi. Sekiranya saya mengambil tekaan yang berpendidikan, saya akan mengatakan bahawa anda mungkin juga memerlukan ingatan 4GB dan Intel Pentium 4.2.00 GHz.

Bilakah tarikh pelepasan PC yang terakhir dan di mana saya boleh membelinya?

Dengan mengandaikan kita tidak mengalami kelewatan lagi, tarikh pelepasan PC AS yang terakhir adalah 28, Mac 2023. Yang bermaksud pelancarannya hanya sekitar sudut. Anda boleh membeli The Last of Us: Bahagian 1 di PC melalui Steam atau Epic Games.

Tarikh Siaran PC terakhir AS

Kami mengkaji semula pembuatan semula kami yang terakhir

Dalam kajian kami yang terakhir dari kami: Bahagian 1, kami berkata: “The Last of Us Part 1 adalah permainan yang tidak merasakan ia perlu wujud, tetapi saya gembira ia berlaku.

Walaupun reka bentuk 2013 yang sudah lapuk masih berdarah, peningkatan visual, tweak pertempuran dan peningkatan kebolehcapaian menjadikannya terasa seperti tajuk baru. Pada waktunya, ini akan menjadi edisi definitif de facto permainan yang akan dinikmati untuk generasi yang akan datang.

Adakah anda akan mengambil The Last of Us: Bahagian 1 di PC? Beritahu kami di seluruh saluran media sosial kami.

Semasa anda berada di sini, pastikan anda menyemak kami Video of the Week. 10 dari permainan seram paling menakutkan sepanjang masa ditunjukkan. Apa permainan seram kegemaran anda?

Video YouTube

Kredit Imej Pilihan: Anjing nakal

Adakah yang terakhir dari kami Bahagian 2 datang ke PC? Semua yang kita tahu setakat ini

Adakah yang terakhir dari kami Bahagian 2 datang ke PC? Semua yang kita tahu setakat ini

Ditulis oleh Ben Williams

Dihantar pada 30 Mac 2023 16:21

Adakah yang terakhir dari kami Bahagian 2 datang ke PC?

yang terakhir dari kami bahagian 2 pc Ellie

Setakat ini, tidak ada rancangan untuk Yang terakhir dari kami Bahagian 2 Datang ke PC. Walaupun ketika datang ke port PC Sony Exclusives, biasanya kes “Buat masa ini”.

Sony hampir selalu mempunyai rekod prestasi tidak mengumumkan port PC untuk eksklusif PS4/PS5 sehingga lama selepas pelepasan asalnya.

Sebagai contoh, Horizon Zero Dawn’s PC Port tidak keluar sehingga Ogos 2020, lebih dari 3 tahun sejak dilancarkan PS4. Spider-Man (2018) tidak keluar di PC sehingga 4 tahun kemudian pada bulan Ogos 2022. God of War (2018), boleh dikatakan salah satu permainan terbaik sepanjang masa bersama The Last of Us, juga menunggu 4 tahun untuk keluar di PC – dikeluarkan pada Januari 2022.

Semua dalam semua, Sony benar -benar suka menunggu untuk membawa permainan ke platform seperti Steam bukan hanya mengambil masa untuk mengukur minat dari komuniti PC yang lebih luas tetapi juga untuk melepaskan siaran untuk membina jangkaan.

Dalam kes Yang terakhir dari kami Bahagian 1, Ia sebenarnya untuk port PlayStation-to-PC yang paling lama ditunggu-tunggu sejak 10 tahun sejak pelepasan permainan asal di PS3. Dengan menunggu bukan sahaja sehingga Bahagian 1 Pembuatan semula di PS5 keluar – tetapi juga pelepasan penuh penyesuaian siri HBO – Sony jelas mengasah outputnya sehingga siaran keluar ketika permintaan berada pada tahap tertinggi.

Ditambah, sejak Terakhir kita Bahagian 1 Pelabuhan PC baru sahaja keluar, Sony kemungkinan besar akan bertujuan untuk menunggu lebih banyak masa untuk lulus sebelum membina semula gembar -gembur dengan port Bahagian 2 yang diumumkan.

Lebih -lebih lagi, pemaju Naughty Dog LLC akan mahu mengambil masa berkata untuk menghilangkan semua kedutan teknikal dengan Bahagian 1 pelepasan – ke titik di mana ia dianggap sebagai pelabuhan PC terburuk yang pernah ada.

Itu sahaja yang anda perlu tahu terima kasih kepada panduan kami yang menjawab “adalah Yang terakhir dari kami Bahagian 2 Datang ke PC?”.

Sekiranya anda merancang untuk mencuba bermain permainan, lihat yang terbaik Terakhir kita Bahagian 1 Tetapan PC. Lebih baik lagi, lihat beberapa yang paling lucu Terakhir buat kami Glitches PC setakat ini.

Untuk lebih banyak lagi Yang terakhir antara kita Panduan, anda pasti dapat mencari mereka di sini di GGRECON.