Tarikh Siaran Kempen Modern Warfare 2: Bilakah ia membuka kunci? | VGC, Modern Warfare 2 Musim 6 Tarikh Siaran | Pcgamesn

Tarikh Siaran Modern Warfare 2 Musim 6

Saksi dan pengalaman apa yang membuat Pasukan Petugas 141 menjadi skuad ikonik dan legenda bahawa ia adalah sebagai tindakan yang berlaku berikutan tindakan mengerikan dan menakjubkan dari Call of Duty: peperangan moden (2019).

Tarikh Siaran Kempen Modern Warfare 2: Bilakah ia membuka kunci?

Bilakah kempen Call of Duty Modern Warfare 2 dikeluarkan? Biasanya ia akan menjadi hari yang sama dengan permainan itu sendiri, tetapi itu tidak berlaku kali ini.

Sebaliknya, kempen Modern Warfare 2 disediakan lebih awal kepada sesiapa sahaja yang mempersembahkan permainan secara digital.

Ini bermakna anda boleh bermain melalui kempen lebih awal dan membiasakan diri dengan rasa permainan.

Kemudian, apabila mod multiplayer tiba pada tarikh pelepasan rasmi permainan 28 Oktober, anda boleh terjebak terus ke dalamnya, selamat dalam pengetahuan bahawa kempen telah dibersihkan.

Kemas kini 19 Oktober 2022 / 10:20 pagi

Activision telah mengeluarkan lebih banyak maklumat mengenai akses awal kempen Modern Warfare 2.

Kempen Modern Warfare II Akses Awal: 20 Oktober pukul 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm BST, semua platform

Pra-beban permainan penuh:

Xbox – 19 Oktober pukul 10 pagi PT / 1PM ET / 6PM BST
PlayStation – 20 Oktober pukul 4 pagi pt, pelancaran serantau
PC (Steam dan Pertempuran.bersih) – 26 Oktober pukul 10 pagi pt

Activision juga menyediakan peta yang menunjukkan di mana permainan dibuka di setiap rantau di seluruh dunia.

Kempen Modern Warfare 2: Masa Pelepasan Akses Awal

Sekiranya anda telah memerintahkan salinan fizikal Modern Warfare 2 maka kempen itu akan tersedia untuk anda pada 28 Oktober, pada hari yang sama permainan ini dikeluarkan secara rasmi.

Walau bagaimanapun, jika anda memerintahkan permainan secara digital di kedai digital Xbox dan PlayStation, atau dalam pertempuran.Bersih atau Steam di PC, anda akan mendapat akses ke kempen lebih dari seminggu lebih awal.

Khususnya, kempen ini akan tersedia dari 20 Oktober pukul 10 pagi PST / 1PM EST / 6PM BST.

Menurut Activision Blizzard, kempen itu akan menampilkan misi di Eropah, Asia dan Amerika, dan akan merangkumi “pengepungan luar pesisir dengan pertempuran bawah air, serangan letupan dari 30,000 kaki di atas kubu musuh, dan misi stealth yang berprofil rendah rendah dalam kedua -dua pandangan biasa dan di bawah penutup kegelapan ”.

Bacaan lanjut

Modern Warfare 2 Premium DLC dilaporkan akan memasukkan kandungan kempen tahun depan

Ia juga mendakwa bahawa pek peta multiplayer ‘hits terbesar’ akan dikeluarkan pada tahun 2023

Serta akses awal ke kempen, pra-memerintahkan Modern Warfare 2 juga membiarkan pemain mengambil bahagian dalam beta akses awal, yang kini telah berakhir.

Sekiranya anda pra-memerintahkan edisi Vault yang lebih mahal dari Modern Warfare II, anda juga akan mendapat empat pengendali berbilang pemain yang boleh dimainkan khas (Ghost, Farah, Harga dan SOAP) yang memakai Outfis bertopeng khas, serta Vault Senjata Cinder FJX dan Musim 1 Pass Battle dengan 50 Tahap Langkau.

Tarikh Siaran Modern Warfare 2 Musim 6

Segala -galanya yang kita tahu setakat ini mengenai tarikh pelepasan Cod MW2 musim 6, bagaimana ciri -ciri spawn superhero pada musim baru, dan segala yang dapat kita harapkan.

Superhero bertelur ketika dia muncul dalam Call of Duty Modern Warfare 2 Musim 6

Diterbitkan: 22 Sep, 2023

Bilakah tarikh pelepasan MW2 Musim 6? Cepat dan tuntut semua ganjaran dan senjata pertempuran anda dari MW2 Musim 5, kerana Musim 6 akan datang dengan cepat, musim lalu sebelum peperangan moden dan Warzone bergerak ke padang rumput baru.

Modern Warfare 2 Seasons Setakat ini telah berlangsung panjang, bermula lebih lama pada sekitar tiga bulan sementara musim yang lebih baru telah berlangsung hanya enam minggu. MW2 Musim 6 akan berakhir di sekitar masa peperangan moden 3 tiba, tetapi masih ada sekumpulan Super kandungan untuk memanfaatkan sepenuhnya sehingga itu, dan kembalinya menghantui. Inilah semua butiran mengenai Modern Warfare 2 Musim 6, peta, acara, ganjaran Battle Pass baru, dan banyak lagi.

Tutup di muka pada Spawn ketika dia muncul dalam Call of Duty Modern Warfare 2 Season 6

SPEKULASI TARIKH MODERN WARFARE 2 musim 6

Tarikh pelepasan MW2 Musim 6 pada hari Rabu, 27 September, 2023, dan mempunyai kulit pengendali berdasarkan Superhero Spawn.

Walaupun kita semakin dekat dengan pembebasan MW3, masih ada ruang untuk satu musim enam minggu terakhir, yang akan berakhir dengan sewajarnya sekitar 6 Nov, 2023, hanya beberapa hari sebelum pelancaran Modern Warfare 3. Musim ini merangkumi Halloween dan mengembalikan acara menghantui sekali lagi. Sebenarnya, seluruh musim penuh dengan keriting dan menakutkan.

Bundel senjata Doom yang tersedia untuk pembelian semasa Call of Duty Modern Warfare 2 Musim 6

Perincian Warfare 2 Musim 6

The MW2 Season 5 Battle Pass termasuk pelbagai kulit pengendali bertemakan bertemakan, termasuk Al Simmons sendiri sebagai pengendali baru, dan Tier 0 dan Tier 100 kulit, antara lain. Bundle musim ini membawa beberapa francais seram klasik ke cod, termasuk Doom, Diablo, dan Evil Dead.

Beberapa mod permainan MW2 melihat pajakan hidup baru untuk musim yang menyeramkan, termasuk dominasi menghantui, dijangkiti, dan membunuh disahkan. Peta Teras Baru Koro Village mungkin biasa kepada mereka yang mengingati Toujane dari Call of Duty 2, dan kembali Peta Multiplayer King Tiba di Pelancaran.

Kami tidak sabar untuk menyemak peta dan mod MW2 baru ini apabila Modern Warfare 2 Season 6 tiba, dan ia pasti akan membuat kami sibuk semasa kami menanti Call of Duty yang akan datang, yang kami pasti akan mengandungi maklumat mengenai seterusnya Kemas kini Warzone. Secara harfiah tidak ada masa yang lebih baik untuk jatuh ke MW2 daripada sekarang kerana gear anda akan terus ke sekuel yang akan datang, jadi pastikan anda mempunyai senjata peperangan moden terbaik dan membina mereka di MW2 Gunsmith sebelum peperangan moden 3 ribut tarikh pelepasan di.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mengumumkan Call of Duty ®: Modern Warfare ® II

Sekuel ke penetapan rekod Call of Duty®: Modern Warfare® hampir di sini. Call of Duty®: Modern Warfare® II Akan memulakan era baru untuk francais ketika ia dikeluarkan di seluruh dunia pada hari Jumaat, 28 Oktober.

Saksi dan pengalaman apa yang membuat Pasukan Petugas 141 menjadi skuad ikonik dan legenda bahawa ia adalah sebagai tindakan yang berlaku berikutan tindakan mengerikan dan menakjubkan dari Call of Duty: peperangan moden (2019).

Masukkan tarikh lahir anda

Sila masukkan tarikh yang sah.
Maaf, anda tidak memenuhi syarat minimum

Video Thumbnail

Pemaju Infinity Ward tidak meninggalkan batu untuk mencipta pengalaman yang baru untuk pemain untuk pemain. Kempen Global Pasukan Petugas 141. Multiplayer bertaraf dunia. Pengalaman ops khas yang berkembang. Semua dibuat dengan teliti dengan permainan dan inovasi teknikal yang akan memperkenalkan peminat ke era baru Panggilan tugas.

  • Peperangan Moden II, sekuel untuk Panggilan tugas: Peperangan moden (2019) dilancarkan pada 28 Oktober.
  • Yang baru Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Keluar pada akhir tahun ini.
  • Pengalaman mudah alih yang baru yang akan membawa Call of Duty: Warzone kepada pemain dalam perjalanan, sedang dalam pembangunan.
  • Satu enjin bersatu merentasi francais bermula dengan Peperangan Moden II dan Warzone 2.0.
  • Ricochet Anti-Panduan™ akan dikeluarkan pada hari satu daripada Peperangan Moden II dan yang baru Warzone.
  • Panggilan tugas akan kembali ke stim di PC bermula dengan Peperangan Moden II.
  • Dan ada lagi yang akan datang ..

Kempen dan ops khas

Pasukan Petugas 141 menghadapi ancaman terbesarnya – ancaman yang baru diselaraskan dengan hubungan yang mendalam, namun tidak diketahui.

Wira yang biasa kembali dan sekutu baru dibentuk dalam operasi dunia, termasuk misi di Eropah, Asia, dan Amerika.

Kempen ini ditetapkan untuk menjadi pengalaman yang luar biasa di pelbagai peringkat: pengepungan luar pesisir dengan pertempuran bawah air, serangan letupan semua dari 30,000 kaki di atas kubu musuh, dan tinggi, misi stealth berprofil rendah di kedua-dua pandangan biasa dan di bawah penutup kegelapan.

Menggunakan bersama anda adalah skuad ikonik: ketua pasukan Kapten John Price; Sarjan berpengalaman Kyle “Gaz” Garrick; Serigala tunggal sendiri, peminat kegemaran Simon “Ghost” Riley; Sarjan tanpa takut John “sabun” Mactavish; Serta ahli pasukan terbaru, Kolonel Alejandro Vargas, pengendali Tier 1 yang tidak dapat ditolak dan ahli Angkatan Khas Mexico.

Selepas kempen, pemain boleh bergabung dengan duo mereka untuk Ops Khas Evolved. Mod Co-op taktikal ini memajukan kemahiran membina pasukan anda, dan juga menetapkan tempat kejadian untuk jam permainan yang hampir tidak ada yang terdapat dalam multiplayer bertaraf dunia.

Multiplayer: Inovasi generasi akan datang

Mereka yang membuat tempahan dan jatuh ke dalam Call of Duty: Modern Warfare II Pelancaran Multiplayer akan menjadi antara yang pertama untuk mencuba dan menaikkan senjata asas berganda, meneroka pelbagai peta dan mod, bertemu dengan pengendali antarabangsa, dan banyak lagi.

Dengan cara baru untuk bermain dan banyak inovasi permainan, termasuk Gunsmith yang dirombak yang menawarkan lebih banyak penyesuaian daripada sebelumnya, Peperangan Moden II Akan melanda tanah yang berjalan pada hari pertama, bersedia untuk mengalu -alukan pendatang baru dan pesaing sengit.

Yang pertama untuk perjuangan juga akan disediakan dengan baik untuk kalendar pasca pelepasan yang luar biasa, yang ditetapkan untuk memasukkan sejumlah besar titisan kandungan pasca pelancaran percuma yang memaparkan peta baru, mod, dan acara khas blockbuster yang tidak dapat dilepaskan.

Peperangan Moden II – Secara teknikal

Bermula dengan Peperangan Moden II, Tajuk baru ini menampilkan enjin generasi baru yang pertama yang pertama kali memulakan debutnya Peperangan moden (2019).

Peperangan Moden II akan menjadi yang paling maju Panggilan tugas dalam sejarah, dengan pengalaman yang benar -benar mendalam dengan bunyi, pencahayaan, dan grafik yang sangat realistik.

Peperangan Moden II Ciri-ciri sistem bahan berasaskan fizikal yang membolehkan photogrammetry canggih, sistem streaming berasaskan jubin hibrid baru, sistem rendering PBR decal baru, pencahayaan volumetrik dunia, 4K HDR, serta saluran paip GPU GPU baru. Semua ini dalam perkhidmatan kempen sinematik yang besar.

Permainan ini juga mempunyai sistem AI lanjutan baru. Musuh dan persahabatan sama -sama merentasi kempen dan ops khas bertindak secara taktikal menggunakan pertempuran dan menutup teknik manuver yang akan menjadi sifat kedua kepada pengendali Tier 1.

Warzone dalam generasi akan datang untuk Panggilan tugas dan kandungan tambahan

28 Oktober menandakan permulaan yang baru untuk Panggilan tugas, bermula dengan pembebasan Peperangan Moden II. Tidak lama selepas itu, yang baru Warzone akan dilancarkan sebagai lanjutan dari Peperangan Moden II Alam semesta. Dengan teknologi baru, ciri baru, dan permainan baru yang berfungsi dengan lancar bersama. Seluruhnya, kami telah mengambil pelbagai maklum balas masyarakat ke hati. Untuk menyampaikan sepenuhnya pengalaman canggih ini, Warzone 2.0 akan menampilkan baru Peperangan Moden II Kandungan dan sistem dengan perkembangan dan inventori baru. Hari ini Warzone akan diteruskan sebagai pengalaman berasingan yang akan merangkumi kesinambungan perkembangan pemain dan inventori dalam hal itu Warzone pengalaman. Kami tidak sabar untuk berkongsi maklumat lanjut tidak lama lagi.

Pembangunan pada semua yang baru, dinamik Warzone 2.0 Pengalaman juga diketuai oleh Infinity Ward, bersama dengan perisian Raven. Royale Pertempuran Percuma yang Baru, Percuma Warzone juga mempunyai teknologi yang sama yang berkuasa Peperangan Moden II, Oleh itu, kedua -dua tajuk memanfaatkan Panggilan tugas enjin yang pertama kali memulakan debutnya Peperangan moden (2019), menyediakan yang paling lancar dan maju Panggilan tugas pengalaman pernah.

Di samping itu, mengharapkan lebih banyak Intel pada mod kotak pasir baru dan ruang plays yang baru ketika kami semakin dekat untuk dilancarkan.

Intel tambahan yang akan datang – preorder tersedia sekarang

Pastikan anda mempunyai maklumat rasmi terkini mengenai Peperangan Moden II dengan memeriksa Panggilan tugas Blog pada minggu -minggu akan datang untuk dilancarkan.

Di samping itu, pastikan anda melawat laman web Infinity Ward untuk lebih banyak berita dan kemas kini terus dari studio. Call of Duty: peperangan moden Ii dan Call of Duty: Warzone 2.0 diterbitkan oleh Activision. Pembangunan untuk kedua -dua permainan diketuai oleh Infinity Ward dengan sokongan pembangunan tambahan yang disediakan (dalam urutan abjad) oleh Activision Central Design, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Raven Software, Sledgehammer Games, Mainan untuk Bob, dan Treyarch.

Bermula 28 Oktober, Call of Duty: Modern Warfare II dijadualkan untuk dilepaskan di PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC Battle.bersih, dan stim pc. Call of Duty: Warzone 2.0 dijadualkan untuk dibebaskan pada tahun ini pada platform yang sama.

Preorders di peruncit yang mengambil bahagian dan kedai depan digital kini tersedia, atau di CallOfDuty.com. Dapatkan butiran mengenai edisi preorder, termasuk akses beta terbuka* dan edisi peti besi, dengan membaca blog pra-pesanan (lihat “Artikel Berkaitan”, di bawah).