Tarikh Siaran Elden Ring: Butiran terkini mengenai Miyazaki dan George R. R. Permainan Martin | PCGamesn, berikut adalah Elden Ring Global Times – Game Informer

Berikut adalah Elden Ring Global Times

PC: 25 Feb – 6:00 pagi

Tarikh Siaran Elden Ring: Butiran terkini mengenai Miyazaki dan George R. R. Permainan Martin

Banner Elden Ring

Akhirnya berlaku: kami kini mempunyai tarikh pelepasan cincin elden. Sebelum ini diumumkan pada Persidangan Microsoft E3 beberapa tahun yang lalu, Elden Ring akan datang ke Windows PC, yang dihasilkan oleh Bandai Namco dan dibangunkan oleh studio Hidetaka Miyazaki, FromSoftware.

Dengan The Dark Souls dan Sekiro Director yang menerajui, kita sudah tahu kita berada dalam misteri, reka bentuk bos mimpi buruk, dan banyak kematian. Treler pengumuman itu mengeluarkan getaran jiwa yang sangat gelap. Walaupun Miyazaki mengesahkan bahawa Elden Ring Gameplay serupa dengan siri Souls, pertempuran akan bermain sangat berbeza kerana “persekitaran terbuka dan luas”.

Menjaga perkara darisoft, Elden Ring juga merupakan orang ketiga dunia terbuka Dark Fantasy RPG, tetapi apa yang baru ialah ia mempunyai kerjasama dengan penulis Game of Thrones dan pengarang A Song of Ice and Fire, George R. R. Martin. Akibatnya, kami menjangkakan lebih banyak dari segi bercerita daripada yang kami gunakan dari Miyazaki, tanpa mengorbankan mana-mana persekitaran yang kaya, direndam dan reka bentuk bos yang kami tahu dan suka dari permainan jiwa. Elden Ring juga menampilkan muzik dari komposer Dark Souls 3 dan Sekiro Yuka Kitamura.

Tarikh pelepasan cincin elden

Elden Ring akan dibebaskan pada 25 Februari, 2022. Ia pada asalnya dijadualkan dibebaskan pada 23 Januari 2022, tetapi ditangguhkan dalam pengumuman oleh FromSoft. Untuk mendapatkan PC anda siap, berikut adalah keperluan sistem cincin elden.

Thumbnail YouTube

Elden Ring Trailer

Di samping tarikh pelepasan, kita juga dapat melihat sedikit lebih banyak permainan dunia terbuka dalam tindakan, ketika kami menunggang ‘namar’ kami menunggang kuda spektrum mereka melalui kawasan desa yang suram, mengiris melalui raksasa dengan bilah mereka, dan melompat ke glyphs ke glyphs ke mencapai ketinggian baru.

Sebagai tambahan kepada pengumuman E3, FromSoftware mengeluarkan penggoda untuk menandakan RPG baru. Walaupun penggoda ini tidak menunjukkan kepada kita apa -apa permainan, peminat Soulsborne telah menarik persamaan antara Elden Ring dan Celtic Folklore, khususnya watak dari sejarah Ireland yang dipanggil Nuada. Treler terbaru menunjukkan pemain menikam selepas meraih mereka.

Thumbnail YouTube

Pratonton permainan elden cincin

Selepas dua tahun, peminat dirawat dengan klip permainan selama 15 minit yang mempamerkan banyak mekanik di Elden Ring. Perincian yang paling mendedahkan nampaknya menjadi sistem peta baru, sangat mengingatkan legenda zelda: nafas liar. Lihat Pratonton Gameplay untuk melihat apa asas Elden Ring kelihatan seperti, termasuk World Traversal, memerangi perusuh biasa, dan pertempuran bos.

Ya, permainan cincin elden akan menjadi sukar, sangat seperti jiwa gelap, dan kita harus mengharapkan pertempuran yang sukar dan pergaduhan bos besar. Walau bagaimanapun, Miyazaki mengesahkan bahawa permainan ini juga akan mengalami kesukaran yang lebih “diurus” daripada permainan jiwa sebelumnya. Walaupun ia mempunyai pertempuran huru -hara, kedengarannya seperti Elden Ring juga akan diambil dari unsur -unsur RPG dan lebih fokus pada sihir, tidak seperti Sekiro baru -baru ini: Shadows Die Twice. Oleh kerana ia lebih terbuka daripada Dark Souls, dari perisian telah mengesahkan perjalanan pantas akan berada di Elden Ring.

Elden Ring adalah mitos yang sama sekali baru, dicipta bersama dengan George R.R. Martin, di mana pemain akan dapat “merancang dan mengawal watak unik mereka sendiri”. Pengarah Perniagaan Fromsoftware menjangkau Martin, kerana Miyazaki adalah seorang peminat sendiri, terutama dari gelaran Martin yang kurang dikenali Fevre Dream, sebuah novel vampire pada tahun 1982. Dalam temu bual dengan IGN, Miyazaki mengesahkan bahawa penglibatan Martin tidak dalam penulisan cerita utama, tetapi dalam membuat tradisi, dan “terima kasih kepada Martin’s Lore, dunia Elden Ring dan watak -watak secara semulajadi mempunyai lebih mendalam dan keperibadian”.

Pratonton permainan 15 minit menyerlahkan beberapa ciri multiplayer Elden Ring. Nampaknya pemain dapat memanggil rakan -rakan mereka dari dunia yang berbeza untuk bermain permainan secara kerjasama, dan anda boleh mengambil bahagian dalam pertempuran PvP melalui sistem pencerobohan.

Thumbnail YouTube

Elden Ring Open World

Tidak seperti Dark Souls, Elden Ring akan menjadi dunia terbuka, dan permainan, pertempuran dan naratif perlu menyesuaikan diri dengan penerokaan pemain. Dalam temu bual dengan IGN, Miyazaki mengesahkan permainan itu tidak akan mempunyai bandar atau penempatan, tetapi akan dilalui dengan menunggang kuda yang mengatakan “Jika kami akan menambah bandar di atasnya, ia akan menjadi terlalu banyak, jadi kami memutuskan untuk membuat terbuka -Permainan gaya dunia memberi tumpuan kepada apa yang kita terbaik.”

Baca lebih lanjut: Berikut adalah RPG terbaik di PC

Miyazaki terus mengatakan bahawa “mewujudkan jenis permainan baru adalah satu cabaran besar bagi kita,” dan kita hanya dapat membayangkan bahawa persekitaran dunia terbuka akan mengalihkan gaya permainan dari siri Souls.

Mengenai bagaimana dunia akan disusun, wawancara yang lebih baru dengan IGN mengesahkan bahawa alam akan dibahagikan kepada enam kawasan yang berbeza, masing-masing diperintah oleh demi-tuhan yang berfungsi sebagai bos kawasan itu. Demi-tuhan mempunyai sekeping cincin Elden, yang mana pemain ‘ternoda’ sedang mencari. Kawasan ini mempunyai kawasan seperti jiwa yang lebih tradisional, termasuk kubur kubur, gua, dan kubu. Kawasan hab menghubungkan bersama -sama setiap kawasan dan anda boleh meneroka kehendaknya. Beberapa raksasa ditunjukkan dalam treler, termasuk periuk sentien yang comel ini.

Tinggal untuk berita terkini mengenai permainan ketika ia berkembang, termasuk keperluan sistem, treler, dan perincian sistem Elden Ring.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Berikut adalah Elden Ring Global Times

Elden Ring melancarkan Jumaat ini, 25 Februari walaupun ia boleh membuka kunci beberapa jam lebih awal atau lambat bergantung pada bahagian dunia yang anda tinggal. Sekiranya anda ingin menyalakan pengembaraan anda yang kedua, permainan ini tersedia, Bandai Namco menulis tweet peta yang membantu penyenaraian masa pelepasan global Elden Ring. Kami telah membaginya di bawah, tetapi anda perlu membuka imej dalam tab baru untuk melihatnya dalam format yang lebih besar dan lebih mudah dibaca. Jika tidak, kami telah menyenaraikan masa membuka kunci untuk setiap zon waktu di bawah.

Timur (AS)

PC: Feb. 24 – 6:00 petang

Konsol: Feb. 25 – tengah malam waktu tempatan

Pusat (AS)

PC: Feb. 24 – 5:00 petang

Konsol: Feb. 24 – 11:00 PM

Pasifik (AS)

PC: 24 Feb – 3:00 PM

Konsol: 24 Feb – 9:00 PM

Greenwich Mean Time (GMT)

PC: 24 Feb – 11:00 PM

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Masa Eropah Tengah (CET)

Pc: 25 Feb – 12:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Waktu Eropah Timur (EET)

PC: 25 Feb – 1:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Masa Colombia (COT)

PC: 24 Feb – 6:00 PM

Konsol: Tengah malam waktu tempatan

Brasília Time (BRT)

PC: 24 Feb – 8:00 PM

Konsol: Tengah malam waktu tempatan

Moscow Time Standard (MSK)

PC: 25 Feb – 2:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Masa Standard Teluk (GST)

PC: 25 Feb – 3:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Waktu Standard Atlantik (AST)

PC: 25 Feb – 2:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Masa Standard Afrika Selatan (SAST)

PC: 25 Feb – 1:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

UTC+7

PC: 25 Feb – 6:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

UTC+8

PC: 25 Feb – 7:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Waktu Standard Korea (KST)

PC: 25 Feb – 8:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Masa Standard Jepun (JST)

PC: 25 Feb – 8:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Waktu cahaya siang New Zealand (NZDT)

PC: 25 Feb – 12:00 PM

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Waktu Siang Timur Australia (AEDT)

PC: 25 Feb – 10:00 pagi

Konsol: 25 Feb – Tengah malam waktu tempatan

Perlu diingat bahawa anda juga boleh memuatkan permainan 48 jam lebih awal, yang mungkin anda ingin melompat dengan cepat untuk menjimatkan lebih banyak masa.

Elden Ring adalah Pemberi maklumat permainanKisah sampul untuk bulan itu, yang bermaksud kami mempunyai ciri-ciri harta karun yang mendalam pada permainan yang dapat anda baca sebagai persediaan untuk pelancarannya yang hangat. Anda boleh mengakses hab cerita penutup kami dengan mengklik grafik di bawah.