Tarikh pelepasan Victoria 3 dan semua yang kita tahu | PCGamesn, Victoria 3 в Steam

Киить Victoria 3

Ini adalah era di mana monarki menjadi pengecualian, berbanding dengan peraturan. Era di mana hak hak pilih dan pengundian berkembang melampaui apa -apa yang telah berlaku sebelum ini, dan era yang menyaksikan perubahan ekonomi besar -besaran berkat perindustrian pesat ekonomi global. Victoria 3 akan berusaha menangkap semua ini dalam permainan strategi yang akan mengambil semua pembelajaran dari dekad sejak Victoria 2 pada mulanya dikeluarkan.

Tarikh pelepasan Victoria 3 dan semua yang kita tahu

Permainan Strategi Besar Victoria 3's World Map

Victoria 3 adalah nyata, dan kita tidak boleh lebih bahagia, walaupun, kita perlu mencari meme baru. Ia bukan tempoh sejarah yang paling utama, tetapi siri ‘Victoria’ siri permainan strategi besar Paradox Interactive masih berjaya memanfaatkan romantik yang baru muncul di sekitar era. Abad ke -19 dan awal abad ke -20 menyaksikan perubahan seismik merentasi politik, diplomasi antarabangsa, dan kebajikan sosial.

Ini adalah era di mana monarki menjadi pengecualian, berbanding dengan peraturan. Era di mana hak hak pilih dan pengundian berkembang melampaui apa -apa yang telah berlaku sebelum ini, dan era yang menyaksikan perubahan ekonomi besar -besaran berkat perindustrian pesat ekonomi global. Victoria 3 akan berusaha menangkap semua ini dalam permainan strategi yang akan mengambil semua pembelajaran dari dekad sejak Victoria 2 pada mulanya dikeluarkan.

Sejak Victoria 3 kini telah diumumkan, kami menendang salah satu panduan maklumat biasa kami untuk membantu menjejaki perkara seperti maklumat tarikh pelepasan, betas, pra-pesanan, dan apa sahaja yang mungkin relevan.

Tarikh Siaran Victoria 3

Paradox secara rasmi mengumumkan bahawa Tarikh pelepasan Victoria 3 ialah 25 Oktober 2022.

Peta Victoria 2

Walaupun peta kempen penuh belum diturunkan, terdapat banyak gambar yang dikeluarkan di pelbagai sumber. Satu peminat di Reddit telah menyusun pelbagai coretan bersama untuk menawarkan penghampiran peta kempen besar kerana ia kini berdiri.

Anda juga boleh melihat versi peta yang diperbaiki dari sudut melalui PDF ‘Art of Victoria 3’, yang dipautkan di bawah.

Treler Victoria 3

Thumbnail YouTube

Ketahui lebih lanjut mengenai Victoria 3

Victoria 3 baru sahaja diumumkan, tetapi terdapat banyak maklumat yang terapung dari hujung minggu mendedahkan. Berikut adalah beberapa pautan berguna yang mungkin ingin anda periksa:

 • Benang reddit dengan pautan ke ceramah yang diarkibkan dari pdxcon remixed
 • Penulis Strategi Fellow Leana Hafer membuang pemikirannya yang tidak diterbitkan mengenai taklimat akhbar untuk Victoria 3 di sini
 • Dev Diaries akan menjadi mingguan, tetapi kami tidak pasti apabila mereka akan bermula secara rasmi.
 • Seni Victoria 3

Kami akan mengemas kini panduan ini sebaik sahaja kami mendengar sesuatu yang baru!

. Menikmati semua permainan paradoks, terutama hati besi 4, perang total: warhammer, halo, dan berjalan kaki di pantai.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Koleksi Victoria di Victoria (?)

Контент д ээй ээ п г г г э э эо (4)

ORE ORE

Р рцензии

“Victoria 3 adalah jenis permainan yang menghisap saya dan tidak membiarkan saya pergi”
8/10 – IGN

“Victoria 3 berjaya memberikan bab yang teruk dalam sejarah dunia dengan rahmat yang mendidik sebanyak yang menghiburkan”
Senapang patah kertas batu

“Ia tanpa keraguan paradoks permainan yang paling indah yang pernah dibuat, dan boleh dikatakan yang paling mengalu -alukan untuk pendatang baru”
8/10 – PCGamesn

Edisi Grand

Оцените Victoria 3 во всей полноте с изданием Grand Edition, в которое входит основная игра, а также Expansion Pass, в том числе:

 • Melodi untuk pek muzik massa
 • Dawn of Wonder Art Pack
 • Suara Pek Rakan Rakyat
 • Sfera pengaruh pengembangan (да выхода пока н з зна))
 • Pas Expansion Pass: Pack Bangunan Amerika

Новый дополнитafь контент

Sertailah perselisihan kami!

Pas pengembangan

О ээOй ир

Созайте викое бщее

Paradox Development Studio предагае permaid. Найдите способ уравновесить общественные противоречия и заслужите место под солнцем в Victoria 3 — одной из самых ожидаемых игр в истории студии.

Иеальный сиpirmation ощеа

 • Урав5h ю ю ю з з з з з з з з з з з з з й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й. С хоо х х з х х хзoti хоышаное hadapan жеве araan, m!
 • Помните, ччо кажой г г н н н н ж ж ж ж ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чой.
 • Создайте прогрессивное общество с помощью правительственных реформ и обновлений конституции или встаньте на защиту традиционных ценностей от революционных потрясений.
 • Исследуйте новые технологии и изучайте новые идеи, чтобы помочь развитию своей страны.

Сожнаяя эоономе Oleh itu, сpire

 • Развивайте прр п… итттттююнннннн muka погамонагайаййй depan повышайаййййо).
 • Импортируйте дешевое сырье для обеспечения основных нужд и ищите новые рынки для сбыта товаров.
 • Р ооййййййжж (.
 • Используйте дешевую рабочую силу, но не забывайте о потребности рынка в квалифицированных сотрудниках.

Ирайте на мировой ц ц н н н н н н м но

 • Дергайте за н н ч ч ч ч з з з з з ч ч ч ч ч з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з зoto, оозиции м мире.
 • ИоозйййO урр, военное прев sebagai и и и члыысххххххххх.
 • Рзв sebagai эооно Sebagai и аию за ч ч ​​п потвников?.
 • Развивайте промышленность или завоевывайте новые территории, чтобы укрепить свою репутацию и заслужить уважение конкурентов.