Tarikh pelepasan Vanguard Call of Duty dan semua yang kita tahu | Pcgamesn, эооноagi т 50% пр поке call of duty®: vanguard в wap

Bilakah Call of Duty Vanguard keluar

Tarikh pelepasan Call of Duty Vanguard ialah 9pm PDT pada 4 November 2021, iaitu 5 November pukul 12 pagi EDT / 5AM BST. Rujuk kepada catatan berita masa pelepasan kami untuk mengetahui dengan tepat ketika Vanguard membuka kunci di rantau anda.

Tarikh pelepasan Vanguard Call of Duty dan semua yang kita tahu

Empat Askar dari Task Force Vanguard di Call of Duty Vanguard

Ingin tahu bila tarikh pelepasan Call of Duty Vanguard adalah? Call of Duty Vanguard tiba akhir tahun ini. Sama seperti Call of Duty: WWII, Vanguard ditetapkan semasa Perang Dunia Kedua. Manakala WWII memberi tumpuan kepada pertempuran Eropah, Vanguard melihat dengan lebih dekat pertempuran di Front Pasifik, Afrika Utara, dan lokasi lain.

Walaupun proses integrasi antara Perang Dingin dan Warzone Black Ops mengambil beberapa bulan untuk dicapai, ia kelihatan seperti integrasi Vanguard tidak akan berada di mana -mana berhampiran, dan akan dilancarkan apabila peta Warzone baru dilancarkan pada tahun ini, bersama senjata baru, kenderaan, dan sistem anti-pacal baru. Vanguard juga mempunyai mod permainan Vanguard Zombies yang baru, yang berikut dari The Dark Aether Story.

Dengan hanya seminggu untuk dilancarkan sebelum permainan WW2, ada banyak yang perlu dibincangkan dengan semua mod permainan multiplayer baru, senjata dan gear baru, dan kempen itu. Inilah segala yang kita tahu mengenai Call of Duty Vanguard setakat ini, termasuk tarikh beta terbuka, apa yang diperlukan oleh cerita, dan banyak lagi.

Activision Blizzard menghadapi tuntutan mahkamah yang difailkan pada bulan Julai oleh Negeri California (sejak diperluas untuk Kontraktor Perkhidmatan QA dan Pelanggan) yang mendakwa tahun diskriminasi dan gangguan. Sejak itu, Ketua Pegawai Eksekutif Bobby Kotick telah menyeru respons awal syarikat “nada pekak”, pekerja telah mengadakan jalan keluar, Presiden Blizzard J Allen Brack telah ditinggalkan, dan ABK Workers Alliance telah menuntut perubahan di syarikat itu. Tuntutan itu berterusan; Ikuti perkembangan terkini di sini. Pada bulan September, agensi kerajaan persekutuan AS membuka siasatan ke atas tindak balas Activision Blizzard terhadap salah laku seksual dan aduan diskriminasi dari pekerjanya, seperti yang dilaporkan oleh Kotick. Syarikat itu juga menghadapi saman amalan buruh yang tidak adil yang menuduh “intimidasi pekerja dan kesatuan kesatuan” yang difailkan oleh kesatuan pekerja, juga pada bulan September. Di dalam yang lain, pembangunan berasingan, Activision Blizzard mencapai persetujuan dengan Suruhanjaya Peluang Pekerjaan Sama Amerika Syarikat “untuk menyelesaikan tuntutan dan mengukuhkan lagi dasar dan program untuk mencegah gangguan dan diskriminasi”. Dalam surat berikutnya kepada pekerja, syarikat itu telah mengumumkan berakhirnya timbang tara paksa, inisiatif $ 250 juta untuk meningkatkan kepelbagaian, dan pemotongan gaji utama untuk Kotick.

Tarikh pelepasan Vanguard Call of Duty

Tarikh pelepasan Call of Duty Vanguard ialah 9pm PDT pada 4 November 2021, iaitu 5 November pukul 12 pagi EDT / 5AM BST. Rujuk kepada catatan berita masa pelepasan kami untuk mengetahui dengan tepat ketika Vanguard membuka kunci di rantau anda.

Call of Duty Vanguard Story

Penggoda panjang untuk Vanguard menunjukkan empat askar yang boleh dimainkan dalam mod kempen permainan. Setiap cutscene menunjukkan lokasi yang berbeza, bersama dengan lencana yang mengatakan ‘Vanguard Pasukan Petugas’.

Di bahagian pertama penggoda, kita melihat selepas pertempuran di Depan Barat. Tag nama untuk Sarjan Kingsley, salah satu watak yang boleh dimainkan di Vanguard, telah ditinggalkan dalam kejatuhan. Di dalam Depan timur, Kami mendapat gambaran persembunyian sniper yang mengandungi senapang terukir dengan nama ‘Petrova’ pada badan. Kemungkinan pemiliknya berkaitan dengan Nina Petrova yang modelnya dapat dilihat setelah menang Warzone.

Seterusnya, kami diangkut ke Afrika Utara, dan menunjukkan tangki yang dimusnahkan di latar belakang, bersama beberapa kerang artileri di tanah. Akhirnya, Teater Pasifik menunjukkan kepada kita kemalangan kapal terbang di laut, dan keempat -empat tentera berjuang bersama pada akhir penggoda.

Berikut adalah Call of Duty Vanguard Heroes yang boleh dimainkan dalam Pasukan Petugas Satu:

 • Lucas Riggs swasta, Batalion ke -20, Bahagian Infantri ke -9 Australia, Tentera Kelapan British
 • Sarjan Arthur Kingsley dari Batalion Parasut ke -9, Tentera British
 • Leftenan Wade Jackson, Skuadron Pengakap Enam, Tentera Laut Amerika Syarikat
 • Leftenan Polina Petrova Bahagian Rifle ke -138, Tentera Merah

Call of Duty Vanguard Warzone Integration

Perubahan besar akan datang ke Warzone dengan pembebasan Vanguard akhir tahun ini. Bukan sahaja peta baru yang datang ke permainan Battle Royale, pemaju mengesahkan dalam catatan blog Call of Duty baru -baru ini bahawa beban dan profil peribadi akan dibawa ke Warzone.

Portal misteri: Ketahui di mana pintu merah Warzone membawa kepada

Kami tidak tahu bagaimana ini mempengaruhi beban Vanguard sebagai keseimbangan dalam multiplayer berfungsi dengan cara yang berbeza kepada multiplayer Warzone. Terdapat faedah di Vanguard yang tidak berada di slot yang sama di Warzone, dan terdapat beberapa faedah yang tidak wujud dalam kedua -dua permainan. Ini juga tidak mengambil kira sistem Gunsmith Vanguard yang membolehkan pemain menggunakan sehingga sepuluh lampiran yang berbeza pada satu senjata.

Call of Duty Vanguard Cross Progression and Crossplay

Sama seperti Perang Dingin Ops Hitam dan Peperangan Moden, sebarang kemajuan yang dibuat di Vanguard membawa ke akaun Call of Duty anda – ini termasuk tahap keseluruhan anda, pembelian Pass Battle, dan bundle. Vanguard juga menyokong permainan silang platform, membolehkan pemain PC bertarung bersama rakan konsol mereka di PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S dan X.

Thumbnail YouTube

Call of Duty Vanguard Mekanik Baru

Klip permainan Stalingrad Sepuluh Minit mendedahkan sejumlah mekanik baru yang datang ke permainan FPS. Sistem pelekap kembali dari peperangan moden, kecuali pemain kali ini mempunyai pilihan untuk membutakan api ketika berjongkok di belakang penutup.

Sistem pelekap telah diselaraskan, memberikan pemain keupayaan untuk strafe semasa dipasang ke penutup. Sebelum ini, pemain telah berlabuh ke titik pelekap mereka yang menjadikan mekanik ini merasa underwhelming. Mempunyai pilihan untuk perlahan -lahan bergerak semasa pemasangan di belakang penutup secara drastik boleh mengubah cara mekanik ini digunakan. Pemain juga boleh melancarkan sudut dan api buta ketika berkumpul di dinding rata.

Penembakan buta kelihatan seperti ia akan menjadi sangat kuat bergantung pada objek yang anda sembunyikan di belakang. Terdapat beberapa contoh dalam klip permainan di mana pemain buta kebakaran di musuh, tetapi mereka dapat melihat musuh yang menghampiri di belakang penutup. Ini mungkin hanya berlaku untuk kempen pemain tunggal, tetapi ia kelihatan seperti penembakan buta sebenarnya bertujuan menundukkan pemandangan sebelum menembak, mewujudkan penyebaran peluru yang lebih ketat. Ini mungkin akan diubah dalam mod multiplayer kerana mekanik ini kelihatan terlalu kuat dalam keadaan semasa.

Nina Petrova

Call of Duty Vanguard Anti-Panduan

Boleh dikatakan masalah terbesar yang melanda Warzone sekarang adalah kehadiran penipu yang berterusan, yang telah mengubah beberapa pemain dari permainan. Activision mengesahkan sistem anti-tren baru dalam catatan blog dan Vanguard mendedahkan, dengan lebih banyak maklumat menjatuhkan ke arah pelepasan Vanguard.

Persekitaran Reaktif Vanguard Call of Duty

Persekitaran yang Destructible akan datang ke Vanguard, memberikan pemain cara baru untuk mendekati pertempuran. Sekiranya anda mengambil penutup di belakang dinding, anda perlu mempertimbangkan sama ada penutup anda boleh diletupkan dengan bom tangan yang diletakkan dengan baik. Begitu juga, jika anda dipasang di hadapan tetingkap, anda mempunyai pilihan untuk menembak dengan menggunakan mekanik api buta.

Setiap peta dalam permainan mempunyai penutup yang boleh destructible yang perlahan -lahan merendahkan sepanjang perlawanan. Bilangan pemain yang berjuang di peta secara langsung memberi kesan kepada jumlah kerosakan yang dapat dikendalikan oleh alam sekitar. Sebagai contoh, peta harus kelihatan sebahagian besarnya sama selepas pertempuran berskala kecil yang melibatkan enam pemain di setiap pasukan. Sekiranya anda menggandakan pemain itu mengira 12v12, mengharapkan peta akan dimusnahkan sepenuhnya apabila habuk akhirnya menetap.

Seorang askar yang mensasarkan pemandangan senapang serangan di hadapan Hotel Royal in Call of Duty Vanguard

Call of Duty Vanguard Multiplayer

Call of Duty Vanguard dilancarkan dengan tujuh mod permainan multiplayer teras, bersama sekurang -kurangnya dua mod tambahan dalam beberapa bulan akan datang. Menurut catatan blog rasmi, Mod permainan Multiplayer Vanguard pada pelancaran adalah:

 • Percuma untuk semua
 • Pasukan kalah mati
 • Membunuh disahkan
 • Penguasaan
 • Cari & hancurkan
 • Hardpoint
 • Rondaan

Walaupun selebihnya mengembalikan mod permainan, Patrol adalah varian baru Hardpoint. Daripada mempunyai zon pemarkahan yang banyak muncul di peta, Patrol hanya mempunyai satu zon pemarkahan yang sentiasa bergerak di jalan yang telah ditetapkan.

Ini akan dimainkan di 16 daripada 20 peta panggilan tugas panggilan. Masing -masing berlaku di bahagian yang berbeza di dunia. Peta ini adalah:

 • Pertempuran Berlin – peta bandar yang besar dengan banyak bangunan yang musnah dan tangki yang terhenti yang boleh anda gunakan untuk penutup
 • Bocage -Peta luar bandar bersaiz sederhana di ladang petani
  Istana-peta besar yang ditetapkan di istana gaya Jepun. Ini adalah reimagining peta istana dari Call of Duty: World at War
 • Das Haus – Peta dalaman kecil yang terletak di kemudahan hutan terpencil di Jerman, dibina sebagai replika Rumah Putih
 • Decoy -Peta bersaiz sederhana yang ditetapkan di bandar mock yang diperbuat daripada papan lapis yang tipis
 • Demyansk – Peta kecil yang terletak di sebuah kampung yang diabaikan oleh sebuah gereja, dipisahkan dari lumberyard ke timur oleh sungai
 • Pengepungan Desert -Peta besar yang ditetapkan di Afrika Utara dengan bangunan dan bukit pasir yang diliputi pasir untuk penutup
 • Kubah – Peta asimetri kecil yang dimodelkan di bangunan Reichstag di Berlin. Peta ini serupa dengan Call of Duty: World at War Castle Map
 • Sarang Eagle – Peta kecil dengan tiga lorong yang dilihat pemain di Vanguard Beta yang ditetapkan berhampiran rumah pertemuan paksi
 • Gavutu – Peta besar dengan tiga lorong yang juga muncul di Vanguard Beta, yang ditetapkan semasa pertempuran tanah penting di Teater Pasifik
 • Hotel Royal -Peta tiga lorong kecil dari Vanguard Beta, yang terletak di sebuah hotel semasa pemberontakan di Paris oleh pejuang rintangan tempatan
 • NUMA NUMA – Peta kecil berdasarkan pertempuran garpu pica, ia mempunyai sarang senjata mesin besar di titik tengahnya
 • Oasis -Peta bersaiz sederhana yang ditetapkan semasa serangan hendap konvoi paksi berhampiran oasis, dengan beberapa runtuhan untuk penutup
 • bintang merah – Peta besar dari beta Vanguard, yang ditetapkan di Stalingrad semasa musim sejuk, dengan halaman tengah sebagai tumpuan
 • Sub pen -Peta kecil yang terletak di pangkalan U-bot di luar pantai Perancis, dengan kapal selam di pusatnya
 • Tuscan -Peta bersaiz sederhana di bukit-bukit Tuscany bahawa kuasa paksi telah terbakar

Selain mod multiplayer yang kompetitif, Vanguard juga mempunyai mod baru yang dipanggil Champion Hill. Pemain boleh melompat di solo, atau dengan sehingga dua rakan sepasukan, untuk bersaing dalam kejohanan survival multi-arena sehingga satu pasukan ditinggalkan. Pasukan boleh mendapatkan wang tunai dengan menghapuskan musuh, memenangi pusingan, dan dengan mengambil titisan yang muncul di peta. Tunai kemudiannya boleh dibelanjakan untuk peralatan, faedah, dan pembunuh baru, serta menaik taraf senjata anda.

Bercakap tentang senjata, terdapat lebih dari tiga dozen Call of Duty Vanguard Guns yang tersedia pada pelancaran, dan dengan Gunsmith yang dirombak, kini anda boleh pakaian setiap pistol dengan sehingga sepuluh lampiran dan senjata yang berbeza.

Seorang askar Amerika Syarikat yang berpandangan patriotik berjalan dalam Call of Duty: Vanguard

Pengendali Vanguard Call of Duty

Vanguard mempunyai 12 pengendali baru untuk dipilih untuk digunakan dalam mod multiplayer dan zombi pada pelancaran. Pengendali juga akan mengemas kini Call of Duty Warzone Pacific Season One. Setiap pengendali dilengkapi dengan pilihan penyesuaian untuk pakaian mereka, quips baru, pose, dan kemasan. Pengendali Vanguard ini adalah ahli salah satu daripada empat kumpulan, masing -masing dengan tiga ahli:

Hellhounds

 • Wade Jackson – Ini Amerika Itali adalah pemimpin Hellhounds
 • Daniel Yatsu – Seorang Infantri Amerika Jepun
 • Halima Zambardi – Pejuang Perlawanan Somalia Itali

Sentinel

 • Arthur Kingsley – British Cameroon adalah pemimpin Sentinel
 • Constanze Trude Muller – Defector Axis Jerman
 • Padmavati Balan – ahli Infantri Kebangsaan India

Barbarians

 • Lucas Riggs – Ini Australia adalah pemimpin Barbarians
 • Roland Zeimet – Luxembourger Axis Defector
 • Béatrice Mercier – pejuang perlawanan Perancis

Bayangan

 • Polina Petrova – Rusia adalah pemimpin Shadow
 • Shigenori Ota – Pembelan Tentera Laut Jepun
 • Solange Hardewijk – Ejen Soe Aruban Belanda

Sistem Kemajuan Multiplayer Vanguard dan Pas Battle

Anda boleh mendapatkan peningkatan untuk pengendali ini melalui sistem perkembangan yang baru dikemas kini. Sistem baru ini mempunyai 55 pangkat dan ganjarannya termasuk: setiap pistol, pengalaman senjata yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci lampiran dan ganjaran penyamaran kosmetik, dan ganjaran yang unik untuk bermain dengan rakan -rakan seperti lambang. Sistem prestij bermusim juga akan kembali.

Pas Battle juga boleh didapati di seluruh Vanguard dan Warzone dari 2 Disember. Call of Duty Vanguard dan Warzone Musim 1 adalah Battle Pass termasuk:

 • Peta multiplayer baru
 • Pengendali tambahan
 • Kandungan mod zombi baru
 • Senjata baru
 • Cabaran dan objektif
 • Blueprints Senjata Unlockable

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai Call of Duty Vanguard setakat ini. Vanguard akan secara drastik mengubah cara Warzone dimainkan – Nikmati ’80 -an Verdansk sementara anda masih boleh. Pastikan anda membaca Panduan Drop Loadout Warzone kami untuk melengkapkan diri dengan senjata dan faedah terbaik.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Bilakah Call of Duty Vanguard keluar

© Valve Corporation. В права зaca. Все торговые марки являются собственностью соответствующих владельцев в США и других странах. Полика коненциальноаaca | Правова hadapan иоцацея | Согенение подечика Steam | VOзвраты

Новоси и обно hadapan

Про Seperti с с с с с и и и и и и

Прикаченччаяааяааяаа and

Внение: ирра может содержать контент, нохохода twil
длл вех возраimbangan ии д п са на рadual.

Пожалй Oleh, к peralatan

Э mengubah иооаце назначена и и ючюч юч д д дital.

© 2023 Valve Corporation. В права зaca. Все торговые марки являются собственностью соответствующих владельцев в США и других странах.