Tarikh pelepasan Forza Motorsport, kereta, dan semua yang kita tahu – Gamespot, inilah pandangan baru di Forza Motorsport yang akan datang, yang datang pada tahun 2023 – The Verge

Berikut adalah pandangan baru di Forza Motorsport yang akan datang, yang akan datang pada tahun 2023

Forza Motorsport yang lebih baik AI dan Fizik akan memberikan perlumbaan yang lebih kompetitif dan pengalaman memandu yang lebih menarik. Forza Motorsport’s AI memandu lebih semulajadi daripada sebelumnya tanpa menggunakan curang, tetapi masih boleh membuat kesilapan.

Forza Motorsport Tarikh, Kereta, dan Semua yang Kami Tahu

Gulungkan untuk entri kelapan Turn 10 dalam siri ini, Forza Motorsport.

pada 30 Ogos 2023 jam 5:53 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

The Forza Motorsport Kelapan-dengan harga bertajuk Forza Motorsport, bukannya Forza Motorsport 8-keluar pada musim bunga 2023. Sudah bertahun-tahun dibangunkan oleh Turn 10, yang menganggap Forza Motorsport yang akan datang ini menjadi reboot siri-perubahan kekayaan untuk francais, yang masuk akal, memandangkan penerimaan FM7 yang kurang bersemangat.

Motorsport berbeza dari saudara francaisnya yang popular, Forza Horizon-permainan perlumbaan gaya arked yang lebih longgar-dengan memaparkan kereta di trek perlumbaan litar tertutup dan bukannya tetapan dunia terbuka. Inilah semua yang kita tahu mengenai Forza Motorsport Kelapan.

 • Tarikh Siaran Forza Motorsport
 • Mengapa Forza Motorsport tidak mempunyai nombor yang dilampirkan kepadanya
 • Platform Forza Motorsport
 • Keperluan PC Forza Motorsport
 • Fizik yang lebih baik, grafik yang lebih baik
 • Forza Motorsport tidak akan mendapat sokongan skrin split pada pelancaran
 • Pengalaman lubang yang direka bentuk semula
 • Multiplayer
 • Senarai Trek Forza Motorsport
 • Senarai Kereta Forza Motorsport
 • Treler

Tarikh Siaran Forza Motorsport

Forza Motorsport akan dikeluarkan 10 Oktober. Ini adalah permainan pertama di sub-siri sejak 2017 Forza Motorsport 7, satu tempoh yang menyaksikan pembebasan dua permainan Forza Horizon dan permainan mudah alih Forza Street yang kini ditutup.

Mengapa Forza Motorsport tidak mempunyai nombor yang dilampirkan kepadanya

Secara teknikal permainan kelapan dalam siri Forza Motorsport, pengecualian nombor di sebelah tajuk adalah keputusan yang disengajakan untuk membantu menunjukkan apa yang dimaksudkan oleh permainan, menurut Xbox Head Phil Spencer.

Dalam temu bual, Spencer mengesahkan bahawa kerana permainan baru itu akan menjadi “platform perkhidmatan” permulaan yang baru diperlukan, yang tidak datang dengan harapan tertentu bahawa pemaju Turn 10 perlu cepat bergerak ke gelaran bernombor baru selepas Pelancaran permainan.

“Dan seperti, tidak, kita mahu ini menjadi tempat yang orang merasa seperti mereka boleh melabur masa mereka, mereka boleh melabur pengalaman mereka, dan tahu bahawa ini adalah tempat yang kita akan melabur di Forza Motorsport selama bertahun -tahun untuk datang, “kata Spencer.

Platform Forza Motorsport

Forza Motorsport akan datang ke PC dan Xbox Series X | S. Ia juga akan menjadi pelepasan lulus permainan xbox hari. Seperti yang anda harapkan, akan ada perbezaan grafik antara Siri X dan S: Forza Motorsport akan berjalan pada 4K 60 FPS pada Xbox Series X dan 1080p 60 FPS pada Xbox Series S.

Edisi Xbox One belum diumumkan, tetapi mungkin permainan ini akan dimainkan pada konsol itu melalui streaming awan Xbox. Anda juga perlu disambungkan ke Internet untuk maju dalam permainan, tetapi mod permainan percuma akan tersedia untuk sesi luar talian.

Keperluan PC Forza Motorsport

Spesifikasi minimum (tetapan rendah)

 • CPU: Intel i5-8400 6 Core @2.8GHz / AMD Ryzen 5 1600 6 Core @3.2 GHz
 • CPU teras: 6 teras fizikal
 • GPU: Intel GTX 1060 (6GB) / AMD RX 5500 XT
 • VRAM: 4GB
 • Sistem RAM: 8 GB Didedikasikan
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang kosong 130 GB

Spesifikasi yang disyorkan (tetapan yang tinggi)

 • CPU: Intel i5-11600K / Ryzen 5 5600X
 • CPU teras: 6 teras fizikal
 • GPU: Intel RTX 2080 TI / RX 6800 XT
 • VRAM: 8 GB
 • Sistem RAM: 16 GB
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang kosong 130 GB

Spesifikasi Ideal (Tetapan Ultra)

 • CPU: Intel i7-11700K / AMD Ryzen 7 5800x
 • CPU teras: 8 teras fizikal
 • GPU: Intel RTX 4080 / RX 7900XT
 • VRAM: 16 GB
 • Sistem RAM: 16 GB
 • Penyimpanan: NVME SSD dengan ruang kosong 130 GB

Fizik yang lebih baik, grafik yang lebih baik

Treler Forza Motorsport setakat ini memberi tumpuan kepada peningkatan grafik-“Masa Dinamik Hari” adalah kata kunci besar-dan fizik yang lebih baik. Tetapi sebagai tambahan kepada treler, Tidbits of Info juga telah dribbled dari pelbagai episod bulanan Forza dan Forza Blogposts.

Devs mendakwa Forza Motorsport mempunyai “48 kali peningkatan dalam kesetiaan simulasi fizik” berbanding dengan tajuk motorsport yang lalu. Resolusi 4K (pada Siri X), Pengesanan Ray Masa Nyata, Shaders, dan Imbasan Bahan 3D akan menambah lebih banyak realisme kepada kereta dan persekitaran trek perlumbaan.

Dari mana nombor 48 datang? Pengarah Kreatif Esaki menjelaskan dalam episod bulanan Forza bahawa “48 kali penambahbaikan” dimaksudkan untuk mencerminkan lompatan generasi besar antara Forza Motorsport 7 dan 8.

“Perubahan yang telah kami buat dari Forza Motorsport 7 hingga kini lebih banyak daripada perubahan yang telah kami buat dari 4 hingga 7,” kata Esaki. “Untuk menggunakan model perlanggaran tayar kami sebagai contoh: Dari Forza Motorsport dari 4 hingga 7, semua model perlanggaran kami sendiri mempunyai satu titik hubungan dengan permukaan trek dan disegarkan pada kira -kira 60 Hz.

“Model baru kami sekarang, bukannya satu titik hubungan, mempunyai lapan mata hubungan dengan permukaan trek dan berjalan pada 360 Hz. Jadi jika anda melakukan matematik di sana, itu adalah lompatan kesetiaan 48x dalam perlanggaran tayar tunggal itu sendiri.”

Menurut Esaki, model perlanggaran tayar yang dinaik taraf bermakna pemain dapat merasakan permukaan trek dengan lebih baik, dan terdapat peningkatan komunikasi kereta ke pemain. Dan sementara model tayar yang mempunyai lebih banyak titik hubungan dengan jalan kelihatan seperti idea abstrak, Esaki kemudian menjelaskan-mungkin selepas melihat meme di sekitar nombor 48-yang mendapat model tayar adalah aspek yang paling penting dari FM Fizik.

Esaki juga mengatakan bahawa pemain adalah pemain lain yang halus, namun bermakna dapat merasakan perbezaan. “Dalam permainan [Forza Motorsport] yang lalu, kelengkungan telah dilihat sebagai agak kasar atau mengganggu,” kata Esaki. “Dan saya fikir ia telah berubah secara dramatik. Mereka berasa hebat untuk memandu sekarang. Mereka lancar dan semula jadi.”

“Waktu Dinamik Sepenuhnya Hari,” satu ciri yang mengetuai promosi FM, akan memberikan simulasi yang lebih realistik mengenai trek perlumbaan yang berbeza dan juga akan tersedia di setiap trek. Masa yang berbeza hari akan menghasilkan suhu ambien yang berbeza, faktor yang akan menjejaskan suhu permukaan trek dan cengkaman.

Dan bagi mereka yang menikmati penampilan setia kereta terbentur, Forza Motorsport akan merangkumi kerosakan kereta yang lebih realistik. Itu bermaksud calar pada badan, pakai pada tayar, dan tanda kerosakan lain.

Forza Motorsport tidak akan mendapat sokongan skrin split pada pelancaran

Microsoft mengesahkan pada bulan Ogos bahawa Forza Motorsport akan dilancarkan tanpa beberapa ciri warisan, termasuk sokongan skrin split, mod penonton, atau keupayaan untuk berlumba melawan AI dalam beberapa mod multiplayer. Menurut Spencer, kekurangan skrin split tidak ada kaitan dengan batasan teknikal tetapi sebaliknya merupakan pilihan kreatif oleh pasukan.

“Forza Motorsport tidak akan mempunyai skrin berpecah. Itu hanya keputusan yang dibuat oleh pasukan berdasarkan penggunaan, “kata Spencer. “Microsoft melihat data di sekitar berapa ramai orang menggunakan skrin split, dan tidak cukup untuk membenarkan usaha pembangunan untuk mewujudkannya kali ini. Kami melihat berapa ramai orang bermain dalam skrin berpecah dan hanya memutuskan untuk meletakkan usaha dev kami di mana orang sebenarnya bermain.”

Pengalaman lubang yang direka bentuk semula

Pengalaman lubang yang direka bentuk semula juga akan menjadi sebahagian daripada FM seterusnya. Akan ada sistem pengurusan tayar dan bahan api yang berbeza, sebatian tayar berganda, dan secara umum, lebih banyak aktiviti bangunan kereta.

“Di tempat bermain, kami menawarkan sebatian keras, sederhana, dan lembut, dan ingin mengembangkannya dari masa ke masa-bergantung kepada bagaimana kita akan menjalankan peristiwa yang berbeza,” kata Esaki. “Setiap sebatian kami mempunyai ciri -ciri haus dan cengkaman yang berbeza, yang membawa kepada keputusan permainan baru yang menarik semasa perlumbaan.”

Multiplayer

Menurut tahun Forza dalam ulasan blogpost, FM Devs telah menguji multiplayer dalam bentuk hujung minggu perlumbaan yang terdiri daripada amalan terbuka, kelayakan, dan kalendar perlumbaan yang diketengahkan. Kedengarannya seperti format multiplayer FM dalam fluks dan tertakluk kepada perubahan. Turn 10 mengatakan mereka sedang mempertimbangkan untuk membuat kelayakan sepanjang minggu dan memegang perlumbaan yang diketengahkan pada hujung minggu, atau kelayakan pada siang hari dan perlumbaan pada waktu malam.

Amalan Terbuka juga akan mempunyai ciri penguasaan sudut yang akan melampaui papan pendahulu. Turn 10 mengatakan ia berharap sistem penguasaan sudut dapat menjadi ciri yang lebih sosial.

Senarai Trek Forza Motorsport

Forza Motorsport akan dilancarkan dengan 20 trek yang disahkan, yang mana Turn 10 mengatakan benar-benar dibina semula litar dari seluruh dunia dengan pelbagai susun atur, termasuk lima trek yang tidak pernah dilihat dalam permainan motorsport. Setiap trek mempunyai masa yang dinamik sepanjang hari dengan cuaca, orang ramai, dan perubahan suhu yang memberi kesan kepada memandu.

Beberapa sorotan termasuk Maple Valley, trek musim gugur dari 2005 Forza Motorsport yang asal, trek Kyalai Afrika Selatan “super-flowy”, dan Laguna Seca yang ikonik.

Selepas pelancaran, pemain boleh mengharapkan kandungan baru akan ditambah secara kerap ke dalam permainan. Salah satu trek yang datang pada tahun 2024 ialah 12.9-batu Nordschleife.

 • Circuit de Barcelona-Catalunya
 • Circuit de Spa-Francorchamps
 • Eaglerock Speedway
 • Grand Oak Raceway
 • Litar Hakone
 • Indianapolis Motor Speedway
 • Litar Grand Prix Kyalami
 • Laguna Seca Raceway
 • Le Mans – Circuit International de la Sarthe
 • Lembah Maple
 • Litar Mugello
 • Kursus Kereta Sukan Mid-Ohio
 • Nürburgring Gp
 • Jalan Amerika
 • Litar Silverstone
 • Litar Suzuka
 • Virginia International Raceway

Senarai Kereta Forza Motorsport

Sebilangan besar daripada kita tidak mampu membeli hypercar, tetapi kita boleh hidup dengan pengumpulan hebat kelajuan tinggi yang boleh didapati di forza motorsport. Permainan ini akan mempunyai lebih daripada 500 kereta untuk dikumpulkan pada hari pelancaran, dan lebih banyak kereta impian akan ditambah selepas dilancarkan. Seperti permainan sebelumnya, anda boleh mengharapkan campuran kereta otot Amerika, kereta sukan Eropah, dan klasik Jepun dalam barisan. Di bawah, kami telah memberi tumpuan kepada kereta yang mendapat masa yang panjang dalam treler dan yang popular yang akan sangat dinanti -nantikan.

 • 2018 BMW #1 M8 GTE--Pusat video permainan agak sedikit di M8, mungkin kereta yang biasa untuk kebanyakan pemain FM. Ia boleh didapati di FM7 sebagai muat turun percuma.
 • 2020 Toyota Gr Supra–Kereta ini adalah kegemaran penggemar Forza Horizon 5, jadi FM yang menarik juga akan mendapatnya. Supra generasi kelima ini telah menghadapi beberapa ulasan bercampur-campur untuk kualiti seperti BMW-tidak cukup mencapai pujian pendahulunya pada tahun 1998 (kita dapat mengucapkan terima kasih kepada Fast & Furious untuk peningkatan budaya supra)-tetapi adalah perjalanan yang lancar.
 • 2020 Lamborghini Huracan Evo–The 2014 Lamborghini Huracán LP 610-4 cantik, jadi senang melihat peningkatan yang sangat baru dan sangat berkilat di LP muncul dalam permainan. Anda boleh menyemak perbandingan antara Huracan Evo dan LP dalam video YouTube.
 • 2019 McLaren Senna–Ini adalah satu lagi kenderaan FH5 yang popular yang menyeberang ke FM. Dalam kehidupan sebenar, ia adalah kereta edisi terhad yang sangat jarang berlaku. Seperti, tidak ada keterlaluan: hanya 75 telah dibuat.
 • 2018 Mercedes-AMG GT3–AMG GT3 adalah kegemaran Esaki. Bentuk yang bagus. Kereta cantik. Apa yang tidak dicintai?
 • 2020 Nissan GT-R Nismo (R35)–GT-RS Nissan sangat popular-satu juga boleh mengatakan legenda-jadi senang melihat salah satu versi Nissan GT-R yang lebih baru datang ke FM.
 • 2018 Formula Drift #64 Nissan 370Z–Seorang oldie tapi goodie. Kereta drift ini pertama kali muncul di FM4.

Berikut adalah pandangan baru di Forza Motorsport yang akan datang, yang akan datang pada tahun 2023

Microsoft memamerkan permainan perlumbaan besar seterusnya di livestream pemaju hari ini.

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

25 Jan, 2023, 8:29 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Perkara seterusnya Forza dipanggil, baik, Forza Motorsport. Permainan Mainline seterusnya dalam siri ini akan datang ke Xbox Series X / S dan PC pada tahun 2023. Microsoft membuat pengumuman di pameran pemaju hari ini, sambil memamerkan treler segar.

Pemaju Turn 10 Studios menggambarkannya sebagai “permainan perlumbaan yang paling teknikal yang pernah dibuat.”Pada pelancaran, permainan ini akan merangkumi lebih daripada 500 kereta dan akan menampilkan semua jenis butiran nitty-gritty, seperti pengumpulan kotoran yang realistik dan cat cat. Terdapat juga 20 persekitaran, termasuk lima yang baru dalam siri ini, seperti yang ditetapkan di Afrika Selatan dan kitaran cuaca dan siang / malam “sepenuhnya dinamik”. Untuk nerds grafik, permainan akan diberikan pada 4K pada 60fps dan tentu saja, termasuk sokongan ray-tracing. Anda boleh memahami semua perubahan dan peningkatan dalam treler di atas.

Sudah lama datang untuk garis utama seterusnya Forza. Permainan ini pertama kali digoda pada tahun 2020 di pameran Xbox yang besar, tetapi kami tidak banyak mendengarnya sejak itu. Forza Motorsport 7 Dilancarkan pada tahun 2017 di Xbox One dan PC, sementara spinoff yang diterima dengan baik Forza Horizon 5 Tekan Siri X dan S (dan PC) pada tahun 2021.

Forza Motorsport: Semua yang anda perlu tahu

Forza Motorsport menghampiri garisan penamat di Xbox dan PC. Inilah yang perlu anda ketahui.

Forza Motorsport: Semua yang kita tahu setakat ini

Selepas enam tahun, Forza Motorsport menghampiri garisan penamat.

Reboot siri ini, Xbox Racer perdana Microsoft membuat kemunculan semula akhir tahun ini. Ia menandakan entri pertama dalam francais sejak Forza Motorsport 7 pada tahun 2017. Dengan grafik canggih yang mempamerkan kuasa Xbox Series X, mod kerjaya yang direka bentuk semula, dan sistem multiplayer baru, Gran Turismo akan mendapat beberapa persaingan yang serius.

Berita Terkini – Forza Motorsport Pergi Emas
Penambahbaikan AI dan Fizik Peningkatan

Kami mempunyai semua yang anda perlu tahu mengenai Forza Motorsport.

Berita Terkini – Forza Motorsport Pergi Emas

Forza Motorsport meraikan peristiwa penting ketika Turn 10 mengumumkan permainan telah menjadi emas. Ini bermakna permainan telah diserahkan siap untuk cakera runcit untuk dicetak.

Turn 10 juga telah mendedahkan senarai pencapaian dan saiz fail untuk pramuat. Forza Motorsport beratnya pada 130 GB kekalahan di Xbox Series X, jadi anda mungkin perlu membersihkan ruang pada cakera keras anda.

Di samping itu, Turn 10 telah mengesahkan kemas kini November percuma akan menambah Yas Marina ke senarai trek.

Permainan

Dengan kurang dari sebulan sehingga pelancaran, Turn 10 telah membentangkan 20 minit pembukaan Forza Motorsport, mempamerkan perlumbaan awal. Ia bermula dengan pusingan cepat dalam e-ray Corvette yang diletakkan di Lembah Maple dalam sesi latihan.

Kami juga dapat melihat 2023 Cadillac V-Series.R Menavigasi Litar Hakone Jepun baru serta perlumbaan grid penuh di Grand Oak Raceway yang baru.

Mod kerjaya

Berdasarkan demo permainan baru -baru ini, mod kerjaya Forza Motorsport kelihatan seperti langkah besar dari permainan sebelumnya.

Mod Kerjaya Forza Motorsport memberi tumpuan kepada tiga tiang: tahap, membina, dan menguasai. Setiap acara disesuaikan dengan kelas kereta yang berbeza dengan tiga elemen: amalan terbuka, mencabar grid, dan perlumbaan ciri.

Dengan sistem levelling -up untuk peningkatan kereta, Forza Motorsport dapat mengembalikan rasa perkembangan dan pencapaian yang hilang dalam mod kerjaya permainan perlumbaan lain – kami melihat anda, GT7. Pilihan untuk membolehkan atau melumpuhkan penalti, kerosakan dan pakaian tayar juga akan membolehkan pengalaman mod kerjaya yang disesuaikan sepenuhnya.

Ini semua perubahan positif, tetapi satu aspek adalah peminat yang mengecewakan: mod kerjaya Forza Motorsport memerlukan sambungan dalam talian untuk kemajuan seperti GT7.

Platform

Forza Motorsport akan dikeluarkan pada Xbox Series X | S dan PC. Ia juga akan dimainkan di Xbox One melalui Xbox Cloud Gaming termasuk dalam Game Pass Ultimate.

Walau bagaimanapun, tidak akan ada pelepasan Xbox One asli kerana terperinci dan skala permainan yang luar biasa.

Forza Motorsport akan berjalan pada 4K/60fps pada siri Xbox X dan 1080p/60fps pada siri Xbox S.

Pada Xbox Series X, terdapat tiga mod: Prestasi, Prestasi RT, dan Visual. Mod Prestasi berjalan pada 4K/60 FPS, manakala RT Performance menawarkan refleksi yang dikesan oleh sinar pada resolusi 4K dinamik dan 60fps. Akhirnya, mod visual menjalankan permainan di 4K asli dengan pengesanan sinar tetapi pada 30fps yang dikurangkan untuk mengoptimumkan prestasi.

Xbox Series X yang kurang kuat menawarkan mod kualiti pada 4K/30fps, sementara mod prestasi berjalan pada resolusi dinamik dan 60fps.

Pemain PC pastinya akan dapat memerah lebih banyak daripada Forza Motorsport jika mereka mempunyai perkakasan untuk melakukannya. Versi Xbox Series X tidak akan menyokong 120 fps.

Edisi

Akan ada edisi tiga Forza Motorsport: Standard, Deluxe dan Premium.

Edisi standard hanya termasuk permainan asas, manakala edisi deluxe termasuk lulus kereta wajib.

Menaik taraf ke edisi premium membolehkan anda bermain lima hari awal dari 5 Oktober. Edisi Premium juga termasuk Pek Kereta Hari Race DLC, Pas Kereta, Keahlian VIP dan Pek Selamat Datang.

Anda juga boleh menaik taraf ke bundle add-ons premium untuk mendapatkan akses awal dan semua kandungan tambahan lain termasuk dalam edisi premium.

Penambahbaikan AI dan Fizik Peningkatan

Forza Motorsport yang lebih baik AI dan Fizik akan memberikan perlumbaan yang lebih kompetitif dan pengalaman memandu yang lebih menarik. Forza Motorsport’s AI memandu lebih semulajadi daripada sebelumnya tanpa menggunakan curang, tetapi masih boleh membuat kesilapan.

Perbandingan pada bulan Jun Forza Bulanan menunjukkan AI Forza Motorsport menetapkan masa pusingan 13 saat lebih cepat daripada Forza Motorsport 7’s.

Model tayar juga dinaik taraf dari kadar penyegaran 60 Hz hingga 360 Hz, dengan peningkatan 48x dalam kesetiaan tayar. Ini akan menjadikan kereta berasa lebih realistik untuk memandu.

Itu bukan semua berita baik. Kami juga mengetahui bahawa Turn 10 telah memotong beberapa ciri pada pelancaran termasuk mod permainan, kereta, dan trek.

Trek boleh mendapatkan getah dan dibasuh dengan hujan hanya untuk garisan kering untuk muncul, dan suhu berubah -ubah. Semuanya akan memberi kesan kepada perlumbaan anda.

Akan ada pelacakan sinar dalam perlumbaan, yang merupakan sesuatu yang tidak ditawarkan Gran Turismo 7, yang merupakan kad Trump sebenar bagi mereka yang mahukan realisme visual.

Turn 10 juga telah mencipta model kerosakan yang merangkumi pembentukan kotoran berdasarkan aliran udara di atas kereta dan juga cat meleleh ke arah yang betul selepas sentuhan.

Kereta

Akan ada lebih daripada 500 kereta di pelancaran untuk Forza Motorsport, mengalahkan 420-odd yang ditawarkan Gran Turismo 7.

Ini termasuk lebih daripada 100 yang baru dalam siri motorsport, yang bagus untuk dilihat. Walaupun kereta moden boleh menjadi rumit untuk lesen, Turn 10 telah menambah model yang lebih baru ke dalam permainan bersama -sama dengan pelumba klasik dan Thoroughbred.

Beberapa kereta baru membuat debut Forza Motorsport termasuk Nissan 370Z Nismo dan Audi RS E-Tron GT, kepada Brabham BT62 dan Koenigsegg Jesko. Menggariskan penutup adalah 2023 no. 01 Cadillac Racing V-Series.R dan 2024 Chevrolet Corvette e-ray.

Kedua-dua kereta penutupnya sangat cepat, dengan Cadillac bersaing dalam perlumbaan ketahanan peringkat atas dan Corvette menjadi kereta terpantas Chevrolet yang pernah dihasilkan.

Trek

Bagi trek, anda boleh berlumba kereta ini, Forza Motorsport dilancarkan dengan 20 persekitaran. Jadual trek pelancaran Forza Motorsport 7 itu, tetapi setiap trek dibina semula dibina semula dari bawah ke atas menggunakan photogrammetry dan imbasan bahan 3D.

Tidak seperti Gran Turismo, setiap trek mempunyai masa dinamik 24 jam dengan perubahan cuaca dan suhu yang mempengaruhi permukaan, memberikan Forza Motorsport kelebihan yang besar. Trek boleh mendapatkan getah dan dibasuh dengan hujan hanya untuk garisan kering untuk muncul, memberi kesan kepada perlumbaan anda.

Salah satu sorotan dalam senarai trek Forza Motorsport ialah Kyalami, salah satu daripada lima litar baru yang membuat debut siri di Forza Motorsport. Memandangkan trek Afrika Selatan hilang dari banyak gelaran perlumbaan yang lebih popular ini adalah kemenangan besar untuk Forza Motorsport. Trek baru lain termasuk Grand Oak Raceway yang fiksyen, kursus jalan yang ketat dan teknikal.

Malangnya, nurburgring nurburgring nurburgring nurburgring tidak akan tersedia pada pelancaran, dengan litar Jerman ikonik yang akan ditambah pada musim bunga 2024. Lebih banyak trek akan ditambah dalam kemas kini percuma.

Multiplayer

Multiplayer dalam talian Forza Motorsport akan menampilkan struktur hujung minggu perlumbaan ‘multiplayer’ yang baru dengan kelayakan, amalan, dan perlumbaan yang sahih. Sistem penarafan keselamatan pemandu juga akan menggalakkan perlumbaan yang bersih dan kompetitif.

Sokongan roda

Bagi pemain yang menginginkan pengalaman perlumbaan yang paling realistik, Forza Motorsport menyokong pelbagai jenis alat roda dari Fanatec, Hori, Logitech, Moza, dan Thrustmaster.

Pencapaian

Untuk pencapaian pencapaian, Forza Motorsport mempunyai 57 pencapaian untuk mengumpul bernilai 1,000 permainan.

Tarikh Siaran

Bagi tarikh pelepasan, Forza Motorsport akan dilancarkan 10 Oktober 2023. Ini kemudiannya dirancang kerana reboot Forza pada asalnya dijadualkan untuk pelepasan Spring 2023.

Pemain yang pra-memerintahkan edisi premium boleh mendapat akses lima hari lebih awal 5 Oktober 2023.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Forza kami.

RacingGames disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.