Tarikh pelepasan Doomfist disahkan untuk 27 Julai – Heroes Never Die, Overwatch’s Doomfist Live Now – Inilah Apa Yang Boleh Dikatakan | Pcgamesn

Doomfist Overwatch hidup sekarang – inilah yang boleh dilakukannya

Lancarkan musuh anda ke udara dengan bahagian atas cepat ke dagu, singling mereka keluar untuk barrage dari rakan sepasukan anda.

Tarikh pelepasan Doomfist disahkan untuk 27 Julai

Blizzard mengesahkan dalam video baru di belakang tabir yang wira terbaru Overwatch, Doomfist, akan dikeluarkan pada 27 Julai.

Sertailah kami untuk melihat layar di belakang wira terbaru Overwatch!

Doomfist tiba: 7.27.2017

Video itu memberi peminat pandangan ringkas mengenai penciptaan dan reka bentuk Doomfist, dan menyoroti beberapa orang di dalam pasukan yang membantu menciptakannya. Pada mulanya mengusik dalam treler pertama permainan, pelepasan Doomfist akhirnya menjadi semacam kehadiran di sekitar Overwatch dengan peminat dengan cepat menyambungkan sekeping baru ke seni terus ke watak. Apabila dia akhirnya diturunkan pada awal bulan Julai, fanbase itu gembira dan bersedia untuk mendapatkan tangan mereka pada watak yang digambarkan oleh pemaju sebagai surat cinta untuk memerangi permainan. Sekarang, tunggu hampir berakhir dengan hanya beberapa hari sebelum pembebasan Doomfist.

Untuk maklumat lanjut mengenai Doomfist, lihat pecahan kami, kulitnya yang pertama atau bahkan sedikit tentang bagaimana dia bermain dari PTR.

Doomfist Overwatch hidup sekarang – inilah yang boleh dilakukannya

Kebolehan Doomfist

DOOMFIST, penjahat serangan cybernetically yang baru dipertingkatkan, baru saja dibebaskan, membiarkan pemain akhirnya menguji penambahan yang dijangkakan.

Lihat apa yang kita ada pada Heroes Overwatch yang akan datang.

Tarikh Siaran Doomfist

Ia rasmi – Doomfist sudah keluar sekarang, bersama dengan Overwatch Patch 1.13.

Kulit Doomfist

Statistik asas Doomfist

Senjata Doomfist – Cannon Tangan

Doomfist, seperti namanya, membunuh orang dengan penumbuknya, yang juga merupakan senapang pendek.

Doomfist Klik Kanan – Punch Rocket

Punch roket

Selepas mengecas, sarung tangan besar Doomfist mendorongnya ke hadapan. Berikutnya nerf sejurus selepas pembebasannya, julat maksimumnya lebih kurang 20 meter. Ia akan menyakiti mana-mana musuh ia mencecah, dan melakukan kerosakan bonus jika mereka kemudian berhubung dengan dinding-sehingga 250 kerosakan maksimum, sebenarnya, yang merupakan satu tembakan membunuh terhadap kebanyakan wira bukan tangki.

Shift Doomfist – Uppercut

Uppercut

Lancarkan musuh anda ke udara dengan bahagian atas cepat ke dagu, singling mereka keluar untuk barrage dari rakan sepasukan anda.

Doomfist E – Slam seismik

Slam seismik

Ketik E dan Doomfist melompat ke hadapan. Ketika dia membanting ke tanah, dia menarik musuh -musuh dekat, bersedia untuk letupan dari meriam tangannya.

Doomfist Ultimate – Meteor Strike

Meteor Strike

Doomfist melompat ke udara dan terhempas seperti meteor, menyebabkan kerosakan yang ketara kepada sesiapa sahaja yang sedang dalam perjalanan. Musuh dapat melihat di mana dia mensasarkan dan bertindak dengan sewajarnya.

Doomfist Pasif – Pertahanan Terbaik ..

Apabila dia menangani kerosakan keupayaan, Doomfist mendapat perisai peribadi yang mesti dimusnahkan oleh musuh untuk terus melakukan kerosakan, menjadikannya sempurna untuk taktik gerila.

Inilah buku harian pemaju:

Dan inilah beberapa permainan: