Tarikh pelepasan DBD Bab 29 Bab 29, berapa masa yang baru mati oleh bab siang hari keluar? Berita, Dead by Daylight End Transmisi Mula Masa Mulakan: Bab 28 Kemas Kini | Ginx Esports TV

Dead by Daylight End Transmission Start Time Countdown: Bab 28 Kemas kini

Dead by Daylight Bab 28: Penghantaran Akhir Datang ke PTB Steam 23 Mei pukul 11 ​​pagi EDT dan boleh didapati selama satu minggu.

Tarikh pelepasan DBD Bab 29 Bab 29, berapa masa yang baru mati oleh bab siang hari keluar?

Apa tarikh pelepasan DBD Bab 29? Tarikh pelepasan yang sangat dinanti -nantikan untuk Dead by Daylight Bab 29 dan pembunuhnya yang disertakan telah ditetapkan pada 30 Ogos seperti sumber.

oleh Abinaya | Dikemas kini 26 Jul, 2023

Tarikh pelepasan DBD Bab 29 yang berlaku, berapa masa yang baru mati oleh bab siang hari keluar?

Apa yang berlaku DBD?

DBD yang berlaku, juga dikenali sebagai Dead By Daylight, adalah permainan video seram yang tidak simetris yang menawarkan pemain pengalaman permainan yang mendebarkan dan mengerikan. Dalam permainan multiplayer yang unik ini, empat pemain bekerjasama sebagai mangsa yang selamat, bekerjasama untuk menyelesaikan tugas dan melarikan diri dari cengkaman pemain kelima, yang mengambil peranan pembunuh yang menggerunkan.

Setiap mangsa dan pembunuh mempunyai set faedah mereka sendiri yang membantu mereka dalam mencapai matlamat mereka, menambah kedalaman dan strategi untuk permainan. Permainan ini membentangkan 18 peta yang berbeza, menyediakan tetapan yang pelbagai dan atmosfera untuk pertarungan yang sengit antara mangsa dan pembunuh. Sejak pelepasan awalnya pada tahun 2016, Dead by Daylight telah menjalani evolusi dan pertumbuhan yang signifikan, dengan pelbagai crossover yang menampilkan francais seram ikonik.

Kerjasama ini telah memperkenalkan mangsa dan pembunuh baru, bersama dengan faedah khas yang disesuaikan dengan setiap watak, memperkayakan kandungan dan rayuan permainan. Selama bertahun -tahun, Dead by Daylight telah terbukti menjadi kejayaan komersial, memperoleh pangkalan pemain besar -besaran lebih dari 50 juta pemain pada Mei 2022.

Kejayaan yang menggembirakan ini disebabkan oleh permainan yang menarik dan kegembiraan menghadapi ikon seram yang dikasihi dari filem -filem seperti A Nightmare di Elm Street, Texas Chainsaw Massacre, Resident Evil, Stranger Things, dan banyak lagi. Di luar permainan teras, pemaju permainan, Behavior Interactive, bahkan menceburkan diri ke dalam spinoff yang inovatif, seperti “Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Sim,” sambil menambah sentuhan segar dan suka bermain untuk francais.

Seperti yang mati oleh siang hari terus berkembang dan menawan kedua -dua pemain dan peminat seram, pengaruhnya dalam industri permainan tetap mendalam, mengukuhkan kedudukannya sebagai gelaran yang kekal dan dikasihi di kalangan masyarakat permainan seram.

Tarikh Siaran DBD Bab 29 Bab 29

Tarikh pelepasan yang sangat dinanti -nantikan untuk Dead by Daylight Bab 29 dan pembunuhnya yang disertakan telah ditetapkan pada 30 Ogos, seperti sumber. Di samping itu, DVVEET menunjukkan bahawa Dead by Daylight Public Test Build (PTB) dijadualkan untuk dilancarkan pada 9 Ogos untuk pengguna Steam. Peminat boleh mengharapkan penggoda untuk bab yang akan datang berpotensi jatuh antara 30 Julai dan 4 Ogos.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa tarikh yang disebutkan tidak disahkan secara rasmi oleh pemaju, tetapi pelepasan Bab 29 pada bulan Ogos disokong oleh pelan rasmi tahun 8 Interaktif. Sebagai sebahagian daripada kandungan yang akan datang, DVVEET juga membuat spekulasi kembali acara musim panas tahunan, yang dikenali sebagai BBQ yang terik, pada 3 Ogos, yang berlangsung sehingga 17 Ogos.

Pemain dan peminat Dead by Daylight dapat menantikan kandungan dan kemas kini yang menarik dalam beberapa bulan akan datang, walaupun disarankan untuk terus menantikan pengumuman rasmi dari pemaju permainan untuk mendapatkan maklumat yang paling tepat mengenai tarikh pelepasan dan acara akan datang.

Hanya genius yang dapat melihat apa yang salah dalam imej ini hanya dalam 10 saat?

Jawapan silang kata NYT mini hari ini

Pantai terbaik di Filipina

Hanya genius yang dapat melihat apa yang salah dalam imej ini hanya dalam 10 saat?

Jawapan silang kata NYT mini hari ini

Pantai terbaik di Filipina

Pukul berapa yang baru mati oleh bab siang hari keluar?

Mengikut Rasmi Daylight Year 8 Roadmap, Bab 29 dijadualkan untuk dibebaskan pada bulan Ogos 2023. Sebelum siaran ini, Nicolas Cage yang terselamat dijangka akan debut pada bulan Julai 2023. Berdasarkan corak masa lalu, kemungkinan bahawa Dead by Daylight Public Test Build (PTB) untuk bab yang akan datang akan disediakan kira -kira tiga minggu sebelum tarikh pelepasan rasmi.

Oleh itu, pemain boleh menjangkakan pelancaran PTB sama ada pada awal bulan Ogos 2023 atau akhir Julai 2023. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diingat bahawa tarikh -tarikh ini tertakluk kepada perubahan, kerana mereka belum disahkan secara rasmi. Peminat harus terus menantikan pengumuman dan pengumuman siang hari dan kemas kini dari pemaju, tingkah laku interaktif, untuk maklumat yang paling tepat dan terkini mengenai jadual pelepasan untuk Bab 29 dan kandungannya yang berkaitan.

Dead by Daylight Bab 29 Tarikh Siaran

Menurut sumber, mati oleh siang hari bab 29, bersama -sama dengan pengenalan pembunuh seterusnya, dijangka akan dikeluarkan pada 30 Ogos. Maklumat ini berasal dari peminjam yang boleh dipercayai, DVVEET, yang juga mencadangkan bahawa Dead by Daylight Public Test Build (PTB) akan tersedia pada 9 Ogos untuk pengguna Steam.

Bagi penggoda untuk episod yang akan datang, ia berspekulasi akan diumumkan antara 30 Julai dan 4 Ogos. Walaupun tarikh yang bocor perlu diambil dengan berhati -hati kerana mereka tidak disahkan secara rasmi, peminat dapat yakin bahawa Bab 29 memang dijadualkan untuk dibebaskan pada bulan Ogos. Maklumat ini dimasukkan ke dalam pelan hala tuju tahun 8 yang dikeluarkan oleh Behaviory Interactive, pemaju Dead by Daylight.

Oleh itu, pemain boleh menjangkakan penambahan kandungan dan permainan baru yang menarik dengan kedatangan Bab 29, mewujudkan jangkaan dan kegembiraan selanjutnya dalam masyarakat yang mati oleh siang hari.

Dead by Daylight End Transmission Start Time Countdown: Bab 28 Kemas kini

Cole Podany

Panduan EA FC24

Dead by Daylight’s Bab 28 akan datang tidak lama lagi, jadi inilah yang kita tahu mengenai pembunuh, mangsa, peta, faedah dan banyak lagi.

Dead by Daylight End Transmission Start Time Countdown: Bab 28 Kemas kini

Dead by Daylight’s Bab 27 – Alat Siksaan yang dikeluarkan pada bulan Mac 2023, yang menampilkan pembunuh baru The Skull Merchant dan Duo of Twin Survivors. Kemas kini utama juga termasuk baik pulih visual, perubahan pada faedah, dan banyak lagi, meninggalkan pemain teruja untuk apa yang mungkin akan datang. Tetapi sekarang bab 27 ada dalam buku, Mati oleh siang hari Bab 28: Penghantaran Akhir berada di sini di PTB pada bulan Mei 2023, yang menampilkan pembunuh sci-fi, survivor, dan peta baru. Berikut adalah semua kandungan baru yang dimasukkan dalam Dead by Daylight Bab 28, dari watak -watak ke peta dan kandungan lain.

13 Jun 2023 - Memeriksa apa -apa maklumat baru yang berkaitan dengan Dead by Daylight Bab 28: Penghantaran Akhir.

Mati oleh siang hari permulaan penghantaran

Isi kandungan

 • Berita & Kebocoran terkini
 • Dead by Daylight Bab 28 Killer: Singularity
  • Singularity faedah
  • Gabriel Soma Perks

  Berita & Kebocoran terkini

  Kami pasti akan memaklumkan kepada anda semua berita dan kebocoran terkini, tepat di bawah:

  12 Jun 2023 – Dead by Daylight End Transmission bermula esok

  Sekiranya anda telah tinggal di bawah batu dan memerlukan rekap pada apa yang akan datang esok, maka dapatkan video perhatian ini.

  2 Jun 2023 – Datang Soalan The Dead by Daylight Developers

  Adakah anda mempunyai soalan mengenai Bab 28? Mari sertai devs untuk berbual di reddit.

  Hanya menuju ke R/Deadbydaylight pada 7 Jun untuk mengadakan beberapa soalan kepada pasukan.

  23 Mei 2023 – Penghantaran akhir Bab 28 bermula hari ini

  Kami pasti akan menambah nota patch terkini dari Ptb sebaik sahaja mereka jatuh.

  19 Mei 2023 – Rekap Ulang Tahun DBD

  Ingin mengejar semua perkara yang diturunkan semasa acara ulang tahun ke siang hari? Lihat beberapa pautan di bawah:

  • Bab 28 ‘Penghantaran Akhir’ mendedahkan pembunuh baru, mangsa, dan peta
  • Kuasa Pembunuh Singularity dan Mori
  • Kod Ulang Tahun Baharu Dead by Daylight untuk Menebus
  • Permainan ‘Dead by Daylight’ baru dari permainan supermassive
  • Permainan Pve Baru ditetapkan di Dunia Dead by Daylight dari Midwinter Entertainment
  • Koleksi Kosmetik Iron Maiden
  • Koleksi Kosmetik Slipknot
  • Artis dari koleksi kosmetik kabut
  • Koleksi kosmetik ikumi nakamura
  • Naughty Bear akan mati oleh siang hari
  • Dead by Daylight Scorching Summer BBQ Event pada tahun 2023

  19 Mei 2023 – Hari ini adalah hari!

  Dead by Siaran Ulang Tahun Tahun 7 Daylight akan datang hari ini, termasuk butiran pada Bab 28.

  Tune In Twitch dan YouTube pada pukul 1:00 petang EST.

  Aliran ulang tahun yang mati dengan siang hari bermula
  18 Mei 2023 – Dead oleh aliran ulang tahun siang hari telah dibawa ke hadapan

  Adakah anda bersedia? Pemaju juga telah mengesahkan senarai subjek yang akan mereka tutup semasa acara tersebut, termasuk:

  • Roadmap Tahun 8
  • Bab 28 mendedahkan
  • Penambahbaikan permainan
  • Kualiti Penambahbaikan Hidup
  • Mati oleh siang: Apa yang akan berlaku
  • Melihat kedai
  • Ulang Tahun Ke-7 Perayaan permainan

  17 Mei 2023 – Dead oleh berita ulang tahun siang hari bocor

  Tidak menghormati pemaju, kami tidak berkongsi sebarang kebocoran di sini – termasuk pelbagai butiran mengenai Bab 28 – kerana ia benar -benar semua tingkah laku yang dirancang untuk mengumumkan di aliran ulang tahun minggu depan.

  Sebagai peringatan walaupun, mereka secara rasmi mengesahkan bahawa Nic Cage akan mati oleh siang hari.

  16 Mei 2023 – Kebocoran ulang tahun DBD!

  Nampaknya Pengumuman Stream Ulang Tahun ke -7 Dead by Daylight telah bocor (lebih terperinci mengenai pautan).

  Mudah -mudahan, ini bermakna kita akan belajar lebih banyak mengenai musim 28 tidak lama lagi!

  9 Mei 2023 – Musim 28 Teasers Datang Minggu Ini?

  Pasti kami berada di titik di mana kami akan mula melihat beberapa penggoda untuk musim baru atau ulang tahun ke -7? Kami pasti akan mengawasi mata kami minggu ini.

  5 Mei 2023 – Killer Bab Ulang Tahun, Survivor, Kuasa, dan Lebih Bocor

  Hanya beberapa minggu selepas Dataminer dan Dead by Daylight Leaker Leaks oleh Daylight menerbitkan tarikh pelepasan Bab Ulang Tahun yang akan datang, mereka kini telah menerbitkan laporan baru yang menyediakan peminat dengan maklumat mengenai pembunuh, kuasa mereka, dan Survivor baru.

  Menurut kebocoran, bab ini akan menampilkan semua watak asal. Pembunuh akan dipanggil Singularity, mempunyai kuasa yang dipanggil Rift dimensi. Kuasa ini akan membolehkannya membuat dua portal di permukaan rata dan kemudian teleport di antara mereka, mencipta letupan yang membuat mangsa yang terselamat menjerit dan mendedahkan auras mereka kepadanya ketika dia melakukannya.

  Sama dengan portal Demogorgon ke terbalik, yang terselamat dapat menutup portal Singularity untuk menghalang pembunuh dari teleporting kepada mereka. Kebocoran itu juga menyebut bahawa “Kuasa pembunuh menjadi lebih kuat apabila permainan berlangsung.”

  Survivor baru akan dinamakan Gabriel Soma, Walaupun tidak ada yang terselamat dalam hal ini telah diturunkan setakat ini.

  2 Mei 2023 – Bab Baru Akan Datang Bulan Ini

  Kami menjangkakan bahawa Bab 28 akan dibebaskan pada minggu kedua bulan Jun, yang bermaksud kita harus melihat lebih banyak dari bab baru pada bulan Mei, kerana ia perlu dibebaskan terlebih dahulu di PTB.

  Ini akan menjadi bulan yang sibuk!

  28 April 2023 – Tiada Pengumuman Alien Nampaknya

  Nah, jika orang menjangkakan semacam pengumuman pada hari asing (26 April) mereka pastinya Cukup kecewa.

  Kira kita hanya perlu menunggu beberapa minggu lagi untuk mengetahui tingkah laku yang telah dimasak.

  24 April 2023 – Bab 28 Tarikh Siaran Bocor

  Menurut Leaks by Daylight, The New Dead by Daylight Bab 28 ditetapkan untuk dibebaskan 13 Jun 2023, dengan aliran langsung ulang tahun dan ujian awam stim membina berlangsung 23 Mei 2023.

  18 April 2023 – Banyak lagi orang berfikir bab seterusnya adalah Alien bertemakan

  Nampaknya khabar angin asing itu hotting di reddit.

  Screenshot_2023-04-21_at_14.43.32

  7 April 2023 – Bab 28 Kebocoran Roundup

  Lama mati dengan siang siang YouTuber schmuckles yang telah melihat beberapa maklumat dan khabar angin yang paling terkini yang berkaitan dengan Bab 28.

  Kami cadangkan memberikan video di bawah jam tangan, tetapi buat masa ini, inilah penerangan video:

  “Gambaran keseluruhan video ini khabar angin dan teori terbaru mengenai pembunuh baru untuk bab ulang tahun 7 tahun yang akan datang di Dead by Daylight. Nampaknya seperti malignan, asing atau bab asal kelihatannya paling mungkin memikirkan lesen Wildcard Big seperti Springtrap, Jason Voorhees, Candyman dan Pennywise masih kelihatan mungkin tetapi tidak mungkin.”

  Dead by Daylight Bab 28 Killer: Singularity

  Killer Bab 28 adalah Singularity, A Rogue Ai dari planet asing. Sebaik sahaja direka untuk membantu manusia menetap di planet baru mereka, AI ini, juga dikenali sebagai Hux-A7-13, kini keluar untuk membunuh sesiapa sahaja di jalannya.

  Singularity boleh menggunakan biopodnya untuk bergerak dengan cepat di sekitar peta dan mencari dan menyerang mangsa. Sekiranya anda ingin tahu tentang membina yang terbaik untuk keunikan, kami sudah membuat panduan berguna di sini.

  Singularity faedah

  • Had Genetik: Apabila seorang yang terselamat menyelesaikan tindakan penyembuhan, mereka mengalami kesan status yang letih selama 24/28/32 saat.
  • Ragu -ragu paksa: Apabila seorang yang terselamat dimasukkan ke dalam keadaan mati dengan apa cara sekalipun, semua orang lain yang terselamat berdiri dalam jarak 16/16/16 meter di sekitar mereka mengalami kesan status yang terhalang selama 10/10/10 saat, mengurangkan kelajuan pergerakan mereka sebanyak 15%. Perkongsian ini berlaku selama 60/50/40 saat.
  • Pembelajaran Mesin: Setelah melakukan tindakan penjana kerosakan, pembelajaran mesin mengaktifkan.Walaupun perkhemahan ini aktif, penjana seterusnya anda merosakkan akan dikompromikan sehingga selesai. Penjana diserlahkan dalam kuning. Apabila penjana yang dikompromi selesai, anda menjadi tidak dapat dikesan dan mendapat 7% tergesa -gesa selama 20/25/30 saat. Kemudian, pembelajaran mesin menyahaktifkan. Sekiranya anda memecahkan gen sementara penjana lain dikompromi, penjana yang dikompromi bergerak ke yang terbaru ditendang.

  Dead by Daylight Bab 28 Survivor: Gabriel Soma

  Gabriel Soma adalah Survivor Bab 28, salah seorang manusia dari planet di mana Singularity diletakkan. Dia seorang jurutera sejak bertahun -tahun ke masa depan, dan ketiga -tiga faedahnya mencerminkannya. Dia dibesarkan di Toba Landing, percaya bahawa dia menjalani kehidupan yang bahagia dengan ibu bapanya terima kasih kepada implan ingatan.

  Gabriel Soma Perks

  • Penyelesaian masalah: Apabila anda dikejar oleh pembunuh, perkhemahan ini diaktifkan. Anda melihat aura penjana dengan kemajuan yang paling banyak. Anda melihat aura pembunuh selama 4/5/6 saat setelah menjatuhkan pallet. Kesannya berlangsung selama 6/8/10 saat selepas sedang mengejar, kemudian menyahaktifkan.
  • Dibuat untuk ini: Perkongsian ini diaktifkan semasa anda berada dalam keadaan yang cedera. Anda menjalankan 1/2/3% lebih cepat. Selepas anda selesai menyembuhkan yang lain yang selamat, dapatkan kesan status ketahanan selama 6/8/10 saat. Dibuat untuk ini tidak dapat digunakan ketika mengalami keletihan tetapi tidak menyebabkan kesan status yang habis.
  • SCAVENGER: Semasa anda memegang kotak alat kosong, perkhemahan ini diaktifkan. Berjaya pemeriksaan kemahiran yang hebat semasa pembaikan memberikan token Perk 1, sehingga 6/5/4. Apabila anda mencapai token maksimum, kehilangan semua token secara automatik mengisi semula kotak alat untuk penuh. Pemulung dilumpuhkan untuk baki perbicaraan selepas mengecas semula kotak alat. Perkongsian ini memberikan keupayaan untuk merenung melalui dada yang dibuka sekali setiap percubaan dan akan menjamin kotak alat asas.

  Dead by Daylight Bab 28 Peta: Toba Landing

  Pendaratan Toba telah mati oleh peta terbaru siang hari dan merupakan tempat kelahiran Gabriel Soma, serta tempat di mana Singularity dicipta dan diletakkan. Toba Landing mempunyai dua biomes, yang menjadi hutan dengan yang lain menjadi kawasan berbatu.

  Inilah keterangan rasmi untuk peta:

  “Pendaratan itu adalah janji untuk kemanusiaan untuk membina semula planet baru. Sumber Iklim adalah ideal untuk memulakan semula, sehingga semuanya salah, dan bentuk kehidupan baru mengambil alih dan ia tidak mempunyai kaitan dengan kemanusiaan. Persekitaran dibahagikan kepada dua bioma yang berbeza. Kawasan berbatu dan kosong yang akan memberi pemain ruang yang lebih terbuka untuk diterokai. Kenderaan yang dimusnahkan yang terbungkus di atas batu -batu yang spiky berfungsi sebagai bukti pertempuran sengit dan kini boleh berfungsi sebagai mercu tanda. Di seberang peta, hutan yang subur dan sibuk akan memberi pemain perasaan sesak di luar. Tumbuh -tumbuhan walaupun menacing dapat digunakan oleh mangsa yang terselamat untuk menyembunyikan dan menunggu ancaman sebenar untuk dilalui.

  Antara kedua -dua biomes pendaratan Toba, kini sisa sisa sisa dari apa yang pernah menjadi peluang kedua hidup kini menjadi bangkai teknologi canggih. Pemain akan dapat meneroka setiap peringkat dari bawah, sepanjang jalan ke bahagian atas struktur.

  Planet ini kelihatan liar dan tidak disentuh, tetapi semakin banyak yang anda lihat, mungkin dapat melihat tamadun sekali berkembang dan meninggalkan bukti kehadirannya pada beberapa elemen yang biasa, seperti gubuk dan pintu keluar.

  Hidupan liar hadir di alam sekitar dan panduan yang baik untuk membantu pemain mencari jalan mereka. Bunga biru enigmatic seolah -olah memakan tenaga entiti dan menyala apabila sumber tenaga seperti penjana dan pintu keluar berada di sekitar.”

  Dead by Daylight Bab 28 Tarikh Siaran

  Dead by Daylight Bab 28: Penghantaran Akhir Datang ke PTB Steam 23 Mei pukul 11 ​​pagi EDT dan boleh didapati selama satu minggu.

  Bab penuh akan keluar pada semua platform di 13 Jun 2023 Pada pukul 11 ​​pagi EDT.

  Itu sahaja untuk Dead by Daylight Bab 28, termasuk pembunuh berpotensi, mangsa, peta, dan banyak lagi.

  Untuk lebih banyak Dead by Daylight News pastikan anda menyemak bahagian khusus kami, atau beberapa panduan & tutorial kami, tepat di bawah:

  Cole Podany

  Ditulis oleh Cole Podany

  Cole adalah penulis kakitangan di Ginx Esports TV yang berpusat di Amerika Syarikat. Dia adalah kekasih semua perkara yang seram dan sangat menyukai permainan seram lama seperti Silent Hill dan Resident Evil. Anda juga boleh mendapati dia menulis tentang Dead by Daylight dan membunuh permainan lain. Di luar penulisan untuk Ginx, Cole suka memasak dan dua kucingnya. Anda boleh menghubungi Cole untuk padang di [dilindungi e -mel].