Tarikh pelepasan Counter-Strike 2 dikhabarkan; Lihat semua butiran | Beebom, Counter -Strike 2: Tarikh Siaran Bocor, Sumber 2 Enjin, Tarikh Beta & Cara Bermain – Charlie Intel

Counter-Strike 2: Tarikh Siaran Bocor, Sumber 2 Enjin, Tarikh Beta & Cara Bermain

Apabila Counter-Strike 2 tiba pada musim panas ini, ia akan dianggap peningkatan percuma ke CS: Pergi.

Tarikh pelepasan Counter-Strike 2 dikhabarkan; Lihat semua maklumat

mogok kaunter 2

mogok kaunter 2

Rasanya seperti masa yang lama sejak injap mendedahkan bahawa Counter-Strike 2 akan keluar pada musim panas 2023. Kami mencapai akhir musim panas 2023, tetapi kami masih belum melihat permainan itu keluar. Sebaliknya, baru -baru ini Valve memperluaskan ujian “beta” terhad untuk memasukkan lebih banyak pemain berbanding sebelum ini. Dalam artikel ini, kami telah membincangkan semua kebocoran baru-baru ini yang menunjukkan tarikh pelepasan Counter-Strike 2.

Counter-Strike 2 mesti keluar tidak lama lagi

Counter-Strike 2 telah digoda oleh Valve untuk keluar pada tahun 2023. Mereka masih belum mengeluarkan permainan, dan ada tiga bulan lagi untuk pergi untuk 2023 hingga akhir. Oleh itu, injap pasti akan melepaskan permainan sebelum akhir tahun ini. Iaitu, selagi pemaju tidak mengumumkan sebarang kelewatan, yang belum mereka lakukan. Malah, kemas kini Counter-Strike 2 perlahan-lahan menjadikan permainan ini lebih ciri dan semuanya menunjuk ke arah pelancaran yang berjaya.

Tarikh Siaran Kaunter 2

Itu bukan semua yang dikatakan mengenai tarikh pelepasan CS2. Kami mempunyai lebih banyak maklumat mengenainya untuk anda yang merangkumi julat tarikh yang jelas di mana Counter-Strike 2 akhirnya boleh dibebaskan. Pertama, sama sekali tidak disahkan jika Counter-Strike 2 dilepaskan pada 23 September, seperti yang dilaporkan oleh beberapa penerbitan media. Tetapi, 23 September hanyalah tempoh masa ketika jatuh 2023 bermula. Berikut adalah penjelasan yang sama:

Counter-Strike 2: Tarikh Siaran Bocor, Sumber 2 Enjin, Tarikh Beta & Cara Bermain

Kaunter-mogok 2 aksara

Injap

Valve Devs telah mengumumkan banyak ciri-ciri Counter-Strike 2 baru, termasuk penambahbaikan pada enjin permainan dan bagaimana pelayan baru berfungsi. Tetapi itu bukan semua, kerana orang dalam telah membocorkan tarikh pelepasan yang berpotensi, jadi inilah segala yang kita tahu mengenai Counter-Strike 2 setakat ini.

Serangan Global Counter-Strike (CSGO) adalah salah satu permainan FPS yang paling popular sepanjang masa, dengan adegan komuniti dan sukan yang sangat kuat yang terus berkembang pada tahun 2023 walaupun melepaskan sepanjang jalan pada tahun 2012.

Artikel berterusan selepas iklan

Injap telah melakukan pekerjaan yang luar biasa untuk memastikan permainan berjalan, dan mereka telah mengumumkan bahawa Counter-Strike 2 akan sepenuhnya membaik pulih dan mengemas kini permainan yang terkenal. Jadi, dengan itu berkata, inilah yang kita tahu mengenai CSGO 2.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Adakah tarikh pelepasan counter-mogok 2?
  • Apa itu Counter-Strike 2?
  • Bilakah pelepasan beta Counter-Strike 2?
  • Counter-Strike 2 akan menggunakan enjin sumber 2
  • Apa yang baru di Counter-Strike 2?
  • Adakah kulit akan dipindahkan dari CSGO ke Counter-Strike 2?

Tarikh pelepasan counter-mogok 2 bocor

Counter-Strike 2 dijangka dikeluarkan pada atau sebelum 23 September 2023, Menurut kebocoran. Butiran ini dibocorkan oleh thourscs orang di akaun X mereka sambil menerangkan sistem musim baru dalam mod utama Counter-Strike 2.

Walau bagaimanapun, a Tingkap Siaran untuk Musim Panas 2023 telah disahkan, dan peminat CSGO tidak sabar-sabar untuk menguji Counter-Strike 2. Kemas kini baru mengenai ujian terhad dijangka pada bulan Ogos.

Artikel berterusan selepas iklan

CS2 – Leaderboards Mod Premier ��

Dalam mod Premier yang akan datang, papan pendahulu akan diklasifikasikan kepada 4 kategori:

��global
��Region (Amerika Utara)
���� negara (Amerika Syarikat)
��friends

Buat masa ini, 4 musim ditambah ke menu papan pendahulu dan mereka –

Apa itu Counter-Strike 2?

Pasukan Counter-Strike menggambarkan Counter-Strike 2 sebagai “baik pulih kepada setiap sistem, setiap kandungan, dan setiap bahagian pengalaman C-S.”

Apabila Counter-Strike 2 tiba pada musim panas ini, ia akan dianggap peningkatan percuma ke CS: Pergi.

Artikel berterusan selepas iklan

Bukan sahaja akan mengemas kini dan membaikpulih 2 sistem dan ciri sedia ada di CSGO, tetapi bab baru ini juga akan memperkenalkan elemen baru.

Hari ini kami teruja untuk mengumumkan Counter-Strike 2. Counter-Strike 2 adalah baik pulih kepada setiap sistem, setiap kandungan, dan setiap bahagian pengalaman C-S. Pertama, mari kita bercakap mengenai bom asap: gambar.Twitter.com/ittgurhj0s

– CS2 (@counterstrike) 22 Mac, 2023

Tarikh Siaran Beta Counter-Strike 2 & Cara Bermain

Ujian terhad beta counter-mogok 2 aktif 22 Mac, 2023. Malangnya, tidak semua orang boleh mengakses ujian terhad CSGO 2 sebagai Pemain memerlukan jemputan untuk menyertai.

Artikel berterusan selepas iklan

Menurut halaman Soalan Lazim Ujian Terhad 2 Counter-Strike, “Pemain dipilih berdasarkan beberapa faktor yang dianggap penting oleh pasukan pembangunan Counter-Strike 2, termasuk (tetapi tidak terhad kepada) permainan baru-baru ini pada pelayan rasmi injap, Faktor Amanah, dan kedudukan akaun Steam.”

Jangan risau jika anda belum dipilih untuk ujian terhad segera kerana Devs mengesahkan lebih banyak pemain akan ditambah dari masa ke masa. Jika anda telah dipilih untuk ujian terhad, anda akan menerima pemberitahuan pada menu utama CSGO.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pemain yang menerima jemputan mesti memilih mendaftar untuk memuat turun Playtest. Setelah muat turun selesai, lancarkan CSGO dan pilih ujian terhad untuk mencuba lelaran baru.

Counter-Strike 2 akan menggunakan enjin sumber 2

Salah satu butiran penting yang diturunkan oleh blog pengumuman Counter-Strike 2 CSGO 2 akan berada di enjin sumber 2, yang merasa pemaju akan meningkatkan pengoptimuman dan kesetiaan grafik permainan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

“Semua kesan visual telah dikemas kini dalam Counter-Strike 2,” mereka mengesahkan. “Dengan sistem pencahayaan dan zarah sumber 2, terdapat rupa dan tingkah laku yang baru untuk air, letupan, api, asap, kilauan muncung, pengesan peluru, kesan kesan, dan banyak lagi.”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ini akan menjadi perubahan ketara bagi pemain CSGO, kerana enjin semasa bermula sepanjang tahun 2004. Pemain boleh mengharapkan penampilan baru dan bertambah baik untuk memukul peta, senjata, dan pelbagai persekitaran CSGO.

Apa yang baru di Counter-Strike 2? Peta overhaul, perubahan asap & pelayan

Peminat CS 2 akan mengalami pembaikan peta yang luas. Ini bermakna peta kaunter-mogok klasik akan tiba dengan perubahan pencahayaan, persekitaran baru, dan ciri.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai kemas kini peta di Counter-Strike 2 dalam video di atas.

Artikel berterusan selepas iklan

Bom asap dan bagaimana mereka berinteraksi dengan peta juga akan menerima perubahan drastik. The Devs menjelaskan bahawa “bom asap kini objek volumetrik dinamik yang berinteraksi dengan alam sekitar, dan bertindak balas terhadap pencahayaan, tembakan, dan letupan.”

Artikel berterusan selepas iklan

Pengumuman lain datang dengan cara mengesahkan pelayan sub-tikus. The Devs telah keluar dari jalan mereka untuk menekankan penambahan baru ini, bahkan pergi sejauh mengatakan bahawa “kemas kini sub-tikus adalah hati kaunter-mogok 2.”

Dalam Counter-Strike 2, “Tanpa Mengira Kadar Tanda, Pergerakan dan Penangkapan Anda Akan Sama Sama-sama Responsif Dan Bom Anda Akan Selalu Dengan Cara Yang Sama.”

Artikel berterusan selepas iklan

Adakah kulit akan dipindahkan dari CSGO ke Counter-Strike 2?

Injap mengesahkan bahawa kulit dan kosmetik dan barang lain dalam permainan akan dipindahkan ke kaunter-mogok 2.

Dalam blog mendedahkan untuk Counter-Strike 2, Devs mengesahkan bahawa anda akan dapat “membawa seluruh CS anda: pergi inventori dengan anda ke Counter-Strike 2.”

Ini bermakna bahawa akaun pemain di CSGO tidak akan dipadamkan, dan inventori mereka akan tetap utuh untuk bab seterusnya. Ini adalah berita baik bagi mereka yang telah membelanjakan wang mereka yang susah.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Nantikan maklumat lanjut mengenai CSGO 2 seperti yang dikeluarkan, kerana kami akan mengemas kini bahagian ini dengan semua butiran baru.

Jika anda lebih daripada pemain Valorant, pastikan anda menyemak beberapa panduan kami mengenai penembak Riot: