TAQ-56 LOADOUT WARZONE 2 (S-tier): Musim 4, Warzone TAQ-56 LOADOUT TERBAIK LAMPIRAN DAN PENYEDIAAN KELAS | Beban

Warzone Taq-56 Loadout Lampiran Terbaik dan Persediaan Kelas

Binaan ini adalah mengenai menguruskan kawalan mundur semasa meningkatkan kuasa keseluruhan TAQ 56. Dan tendangan yang anda dapat dari TAQ-56 dengan api yang berterusan. FTAC Ripper membantu menjaga pistol anda bagus dan stabil, memastikan anda dapat mengendalikan mundur, Harbringer akan meningkatkan halaju peluru dan jarak kerosakan, dan tong tundra akan meningkatkan julat dan kerosakan.

TAQ-56 LOADOUT WARZONE 2 (S-tier) terbaik: Musim 4

TAQ-56 kini merupakan senjata S-tier di WZ2 Season 2. Kami merosakkan beban dan membina TAQ-56 terbaik kami; dan memberikan semua penalaan lampiran dan faedah yang disyorkan, peralatan taktikal, dan maut yang anda perlukan untuk kekal di atas.

TAQ-56: Kunci Takeaways

 • Lampiran beban terbaik semasa untuk TAQ-56 adalah: Harbinger D20, Genggaman Edge-47, 5.56 halaju tinggi , 40 pusingan mag, dan Genggaman pertempuran FSS
 • Kami Mengesyorkan Anda Mengambil Perkembangan Pakar Senjata Untuk Memanfaatkan Overkill (Dual Primaries)
 • TAQ-56 tidak menerima kemas kini mengimbangi sebagai sebahagian daripada kemas kini Warzone 2 Season 4.

Isi kandungan

Meta semasa Taq-56: S-Tier

TAQ-56 kini merupakan salah satu ARS teratas di WZ2 (lihat Warzone Penuh 2.0 senarai peringkat di sini). Kami mengesyorkan memasangkan TAQ-56 dengan SMG untuk mengoptimumkan TTK pada kedua-dua jarak dan dekat. Sub Fennec 45 dan Lachmann adalah pilihan hebat untuk pertempuran rapat suku.

Kisah terus di bawah

TAQ-56 kini merupakan AR teratas dalam permainan, dan betul-betul di belakang RPK dalam pilihan pertengahan. Walaupun ia tidak boleh membungkus pukulan yang sama seperti RPK, anda boleh membina Taq-56 dengan hampir sifar mundur, dan musuh-musuh yang benar-benar goreng.

Taq 56 dalam peperangan moden 2

TAQ-56 Lampiran yang disyorkan

 • Muncung: Harbinger D20
  • ⇕: -0.72
  • ⇔: +0.42
  • ⇕: +0.41
  • ⇔: +0.22
  • ⇕: +0.27
  • ⇔: +5.81
  • ⇕: +0.50
  • ⇔: +0.40

  Cara Membuka Taq-56

  • Pemain boleh membuka kunci TAQ-56 dengan mencapai tahap 19

  Atribut TAQ-56 (Senjata Base)

  Kelas Senjata Ar
  Keluarga Senjata Taktik Verte Platform
  Berdasarkan (dalam kehidupan sebenar) FN Scar-l
  Kadar kebakaran 625 rpm
  Halaju muncung 590 m/s
  Kiraan peluru (asas) 30 pusingan
  Muat semula masa (separa) 1.35 s
  Muat semula masa (kosong) 2.2 s
  Masa iklan 420 ms

  Carta Kerosakan TAQ-56 (Senjata Base)

  Sasaran 0 – 28.2m 28.2 – 44.2m 44.2 – 55.1m 55.1m +
  Kepala 43 36 33 30
  Leher 34 28 26 24
  Badan (atas) 34 28 26 24
  Badan (lebih rendah) 31 26 24 22
  Lengan (atas) 29 24 22 20
  Lengan (lebih rendah) 29 24 22 20
  Kaki (atas) 29 24 22 20
  Kaki (lebih rendah) 29 24 22 20

  Peralatan yang disyorkan TAQ-56

  • Bom tangan asap. Bom asap sangat berkesan dalam Warzone 2.0 Memandangkan TTK pendek permainan. Bom asap akan menghalang keupayaan lawan untuk memperoleh sasaran dan merupakan cara terbaik untuk melepaskan diri dari pertarungan ketika kad ditumpuk terhadap anda.
  • Peralatan maut:. Pada pendapat kami, ini adalah salah satu item yang paling ‘patah’ dalam Warzone semasa 2.0 meta kerana ia memberikan rangsangan besar kepada kesedaran pemain, yang berpasangan dengan kadar perlahan dan teratur permainan semasa.

  TAQ-56 disyorkan faedah

  Warzone 2 musim 2 faedah

  • Berlebihan: TAQ-56 akan dioptimumkan untuk jarak jauh, jadi anda memerlukan satu lagi utama untuk pertempuran dekat
  • Masa dua kali: Peningkatan kelajuan pergerakan akan menjadi kritikal diberikan TTK rendah, terutamanya untuk mendapatkan kelebihan dalam kebangkitan
  • Tangan cepat: Sekali lagi, kelajuan adalah nama permainan. Bertukar antara jarak jauh dan dekat, tambah nilai – ia tidak akan lebih baik
  • Makluman tinggi: Sentiasa tahu bila musuh mempunyai anda di silang mereka, walaupun anda tidak dapat melihatnya

  Perubahan keseimbangan yang berpotensi pada masa depan untuk TAQ-56

  Bukan rahsia lagi bahawa Taq-56 sangat popular dengan pemain hari ini, dan telah menjadi salah satu ARS yang paling banyak digunakan sejak Warzone 2 dilancarkan. Bila -bila masa pistol menjadi sangat popular, biasanya kita boleh bertaruh melihat nerf masuk sebagai pemaju cuba mendapatkan senjata baru atau kurang digunakan ke dalam campuran.

  Kisah terus di bawah

  Dengan populariti dan dominasi RPK, Taq-56 boleh berada di tempat untuk menjadi pilihan pertengahan teratas apabila RPK mendapat nerfed. Sudah tentu, RPK masih boleh menjadi berdaya maju selepas nerf yang tidak dapat dielakkan, atau Taq-56 boleh dilanda keras oleh nerf juga. Walau bagaimanapun, mendapatkan beberapa permainan dengan TAQ-56 kelihatan seperti polisi insurans yang baik!

  Ingin menguji atau berkongsi beban Warzone anda?

  Zleague.GG mempunyai salah satu komuniti pemain Warzone terbesar di aplikasi mudah alih kami. Muat turun aplikasi hari ini dan kongsi beban kegemaran anda dalam suapan untuk mendapatkan maklum balas daripada ahli komuniti lain. Anda boleh berkongsi klip untuk menunjukkan beban tersuai anda dalam tindakan dan mendapati diri anda beberapa pengikut baru. Semasa berada di sana, cubalah ciri Team Up untuk membentuk skuad baru dan periksa statistik prestasi setiap ahli.
  Anda juga boleh menguji beban anda dalam permainan yang kompetitif dengan kejohanan Warzone Z League. Semua kejohanan Z League Leverage Algoritma Pembuatan Berbasis Kemahiran Berasaskan Proprietari (SBMM) untuk memastikan anda sentiasa diletakkan di bahagian dengan pemain yang berkemahiran tinggi.

  Warzone Taq-56 Loadout Lampiran Terbaik dan Persediaan Kelas

  Warzone Taq-56 Loadout: Taq 56 dapat dilihat

  Apa itu Best Warzone Taq-56 Loadout? Anda mungkin sudah biasa dengan Caldera dan Rebirth Island, tetapi peta pertempuran Warzone Royale Al Mazrah adalah binatang yang berbeza sepenuhnya, dan mempunyai beban yang tepat adalah kunci untuk memenangi perlawanan.

  Dan, jika anda telah memainkan beberapa perlawanan berbilang pemain, anda akan tahu bahawa Taq-56 adalah salah satu pilihan senapang serangan Warzone terbaik yang tersedia dalam permainan. Tetapi dengan lampiran yang betul, ia boleh menjadi salah satu senjata perang terbaik tanpa persoalan. Berikut adalah cara anda boleh memasang Taq 56 Warzone Loadout terbaik.

  Best Warzone Taq-56 Loadout

  The Best Warzone Taq-56 Loadout:

  • Barrel: 17.5 “Tundra Pro Barrel
  • Muncung: Harbringer D20
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Stok: Stok brute taktik
  • Majalah: 60 pusingan mag

  Binaan ini adalah mengenai menguruskan kawalan mundur semasa meningkatkan kuasa keseluruhan TAQ 56. Dan tendangan yang anda dapat dari TAQ-56 dengan api yang berterusan. FTAC Ripper membantu menjaga pistol anda bagus dan stabil, memastikan anda dapat mengendalikan mundur, Harbringer akan meningkatkan halaju peluru dan jarak kerosakan, dan tong tundra akan meningkatkan julat dan kerosakan.

  Lampiran 60 pusingan akan memastikan anda mempunyai lebih banyak peluru untuk menamatkan lawan anda – tanpa perlu risau.

  Dan, itu sahaja yang ada padanya. Dengan lampiran ini, anda akan melihat salah satu beban Warzone Terbaik di luar sana. Ini benar-benar adalah titik permulaan yang sempurna ketika datang ke persediaan kelas yang memenangi permainan.

  Persediaan Kelas Warzone Taq-56 Terbaik

  Ketika datang untuk memilih senjata sekunder untuk kelas Taq-56 ini, kita berada dalam dua fikiran tentang apa yang harus dicadangkan. Senapang serangan ini adalah pilihan pertengahan, dan ini bermakna anda perlu menyesuaikan seluruh kelas anda ke satu yang melampau atau yang lain. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan up-dan-peribadi, kami mengesyorkan untuk menyemak Sub Loadout Lachmann Best Warzone di sini.

  Sebagai alternatif, jika anda ingin menggunakan ini sebagai senjata sokongan sniper, anda harus menyemak loadout MCPR-300 Warzone terbaik atau beban Warzone SP-R 208 di sini. Dengan salah satu daripada ini, anda akan retak perisai dan menjatuhkan musuh dari jauh lebih jauh daripada yang anda akan bersama dengan senapang serangan yang disebutkan di atas.

  Sekarang, ke pilihan peralatan. Ia tidak mengatakan, sebenarnya, tetapi kami mengesyorkan menggunakan sensor degupan jantung dalam slot taktikal. Kami tahu Infinity Ward telah nerfed ini agak, dengan menambahkan hayat bateri ke peranti, tetapi ia masih merupakan alat yang berguna ketika datang untuk mengumpulkan maklumat dan mengawasi musuh anda. Menambah ini, kami fikir caj gerudi adalah peralatan maut yang sempurna untuk kelas ini. Dengan caj gerudi, anda akan dapat membersihkan bilik dan menangani kerosakan letupan ketepatan dengan mudah.

  Jika anda tertanya -tanya apa pakej Perk yang perlu anda lihat, hanya ada satu pilihan: Pakar Senjata. Ini adalah satu -satunya pakej perkhemahan dengan overkill dan melengkapkan anda dengan lengan yang kuat, spotter, dan survivor. Ketiga -tiga faedah tambahan ini akan melayani anda dengan baik, tetapi Overkill adalah yang utama yang anda pilih ini untuk.

  Dan, itu cukup banyak yang ada padanya ketika menubuhkan kelas Taq-56 untuk Warzone. Sekiranya anda telah mencuba binaan di atas, tetapi anda sedang mencari senapang serangan yang sedikit lebih ringan, anda harus menyemak Loadout M4 Warzone Terbaik di sini.

  Lebih banyak dari beban

  Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.