Tanpa Untitle Electronic Arts Game Shooter Orang Pertama | Wookieepedia | Fandom, 16 penembak orang pertama terbaik yang harus anda mainkan pada tahun 2023

16 penembak orang pertama terbaik yang boleh anda mainkan pada tahun 2023

Ini idea yang cemerlang, dan lebih baik, dilaksanakan dengan cekap dalam penembak yang sudah padat. Tidak ada yang lain seperti itu.

Permainan Penembak Pertama Seni Elektronik Untitled

Walaupun artikel ini berdasarkan maklumat kanonik, nama sebenar subjek ini adalah tekaan murni.

Sukar dilihat. Selalu bergerak adalah masa depan.

Halaman ini mengandungi maklumat mengenai permainan masa depan yang disahkan.

Kandungan halaman mungkin berubah secara dramatik apabila pendekatan pelepasan produk dan maklumat lanjut tersedia.

Permainan Penembak Pertama Seni Elektronik Untitled

Maklumat pengeluaran

Pemaju (s)

Penerbit

Maklumat atribusi

Pengarah

Pengarah Permainan Stig Asmussen dan pasukannya sudah bekerja pada permainan Star Wars Jedi yang akan datang, dan FPS baru yang diketuai oleh Pengarah Permainan Peter Hirschmann sedang dijalankan.“Seni Elektronik di Twitter [2]

Artikel yang berkaitan dengan permainan ini adalah stub. Anda boleh membantu Wookieepedia dengan mengembangkannya.

Kredit []

Mengikut jenis

Pelakon yang tidak dikenali Krew Krew yang tidak disengajakan Terima kasih yang istimewa

Sumber []

Nota dan Rujukan []

  1. ↑ 1.01.11.21.31.41.5 Seni Elektronik dan Lucasfilm Games Mengumumkan Baru Star Wars Judul dalam Pembangunan dari Hiburan Respawn di Starwars.com(pautan sandaran)
  2. ↑ EA Star Wars (@Eastarwars) di Twitter: “Pengarah Permainan Stig Asmussen dan pasukannya sudah bekerja di Star Wars Jedi Game yang akan datang, dan FPS baru yang diketuai oleh pengarah permainan Peter Hirschmann sedang dijalankan. Di samping itu, Respawn akan bekerjasama dengan @BitReactor, untuk menghasilkan permainan Strategi Star Wars baru.” (pautan sandaran)
  3. ↑ Daniel Ahmad (@zhugeex) di Twitter: “EA mengatakan bahawa Zaman Naga Baru dari Bioware sedang dalam pembangunan tetapi mungkin tidak akan sampai selepas FY22. Jadi selepas April 2022. Tajuk Star Wars baru dalam pembangunan yang sepatutnya jatuh sebelum akhir FY22.” (pautan sandaran)

Sama ada anda ingin mendarat coretan membunuh atau kepala, ini adalah permainan FPS terbesar di mesin moden

Diterbitkan pada 6 Januari 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Penembak orang pertama terbaik yang boleh anda mainkan sekarang

. Klasik berusia 30 tahun tetap sama seperti dimainkan sebagai siaran kontemporari yang paling canggih. Kuasa gelap sebagai 2021 .

Kami telah menyusun bersama apa yang kami anggap sebagai permainan FPS terbaik yang boleh anda mainkan pada tahun 2023. Ini bermakna kami memilih permainan yang boleh anda ambil dan bermain sekarang, dengan jumlah minimum usaha, pada konsol moden dan PC. Tidak perlu memikirkan cara memasang kabel scart ke TV baru anda, atau jalankan mesin maya untuk mengedit autoexec anda.kelawar dan konfigurasi.sys!

Ini juga menerangkan beberapa absen yang ketara. Tidak ada yang hidup selamanya kekal dalam neraka pelesenan yang sengsara, dan tidak tersedia untuk membeli di mana sahaja. Pada masa penulisan, yang lama dijanjikan Goldeneye 007 Pembuatan semula belum muncul, dan masih diturunkan ke N64s dan pelabuhan yang dipersoalkan. Oh, dan satu permainan yang anda harapkan? Kami meninggalkannya juga, kerana kami menyukai urat itu di dahi anda.

Oleh itu, klik, dan mandi dalam cahaya seribu reticules, tanpa urutan tertentu.

Panggilan Juarez: Gunslinger

Panggilan Juarez: Gunslinger

Kadang -kadang permata terdapat di tempat yang paling pelik. Panggilan Juarez Siri -anda tahu -Fine. Kemudian Threequel 2011, Kartel, cukup mengerikan, dan kegagalan komersial. Jadi berharap tidak ditetapkan tinggi untuk perlawanan keempat dan terakhir, 2013 Gunslinger. Namun, ia adalah seorang yang mutlak, FPS yang cerdas dengan seni cantik, yang menjadikan penggunaan yang luar biasa dari narator yang tidak boleh dipercayai.

Anda bermain sebagai Silas Greaves, seorang pemburu kurnia legenda yang bertajuk di Old West, yang cerita-cerita yang hanya berlaku untuk dia menyeberang jalan dengan (dan tidak dapat dielakkan) beberapa nama yang paling terkenal di zaman. Fikirkan Pat Garrett, Johnny Ringo, Billy the Kid. Anda bermain cerita tinggi Greaves ketika dia memberitahu mereka, yang bermaksud setiap kali dia bercakap dirinya ke sudut, atau salah satu meja yang tidak sabarnya memanggilnya dengan dusta, anda melihat realiti beralih di sekeliling anda untuk memadankan versi atau keterlaluannya yang terbaru.

Ini idea yang cemerlang, dan lebih baik, dilaksanakan dengan cekap dalam penembak yang sudah padat. Tidak ada yang lain seperti itu.

Star Wars: Daya Gelap

Star Wars: Daya Gelap

Darth Vader mempunyai perkataan yang tenang

Sebagai KotakuLuke Plunkett sering menyebut, Lucasarts ‘ Kuasa gelap adalah “permainan paling banyak bintang sepanjang masa.”Tidak ada yang begitu kuat membangkitkan rasa berada di dalam alam semesta trilogi asal, bahkan hampir 30 tahun kemudian, daripada permainan ini. Tetapi apa yang tidak boleh dilupakan adalah bahawa ia juga merupakan salah satu permainan FPS terbesar yang pernah dibuat, dan itu walaupun datang dari pemaju yang terkenal dengan pengembaraan 2D-n-kliknya.

DOOM ke . Bekas mengambil 2.5d menembak orang pertama dari kekaburan shareware ke dominasi arus perdana, sementara yang terakhir melancarkan semua permainan menjadi masa depan 3d. Tetapi di antara datang Kuasa gelap, Dan ia melakukan sesuatu yang sering dilupakan: ia menambah cerita. Oh, dan melihat ke atas dan ke bawah. Dan menegak. Dan menghisap. Dan melompat. Serius, permainan ini kepada genre, dan sebahagian besar kemajuannya diambil begitu sahaja, atau tidak disengajakan.

Betul memegang. . Dia penting untuk mencuri rancangan Death Star, kemudian menjadi terlibat dalam projek Trooper Gelap, yang semuanya duduk dalam ingatan saya dengan jauh lebih penting daripada apa yang pernah dilakukan oleh Skywalker. Katarn akan muncul di banyak Jedi Knight permainan, serta menanam novel dan komik sejak itu.

Anda pasti ingin memastikan anda menambah mod tetikus, mudah dijumpai di sini . . Tetapi saya cadangkan menyimpannya sebagai benar kepada yang asal seperti yang anda boleh, kerana ia bersinar. Hati -hati jika anda mempunyai Vertigo: ini adalah permainan pertama untuk menjadikan puncak tebing berais benar -benar menakutkan.