Talismans Legenda | Elden Ring Wiki, Lokasi Talismans Elden Best | Pcgamesn

Lokasi Talismans Elden Best

+1-Di dalam bilik Boss di bawah tanah yang di bawah tanah, di mana anda melawan Mohg, pertanda.

Talismans Legenda | Elden Ring Wiki

Talismans legenda adalah sebahagian daripada talismans yang paling kuat yang boleh anda temui di Elden Ring. Untuk membuka kunci trofi dan pencapaian yang legenda, anda perlu mencari semua 8 talismans legenda yang ada:

Semua lapan talismans legenda yang terdapat di Elden Ring

Memperoleh semua lapan talismans legenda:

 1. Ikon Radagon: Ditemui di dalam dada harta karun di tingkat dua tapak rahmat perdebatan Grace
 2. SORESEAL Radagon: Ditemui di sebuah mayat di Fort Faroth
 3. Ikon Godfrey: Titisan dari Godefroy yang dicantumkan di Golden Lineage Evergaol
 4. Bulan Nokstella: Ditemui di dada di bawah takhta besar di Nokstella, Bandar Abadi
 5. Dragoncrest Greatshield Talisman: Ditemui di dada berhampiran tapak saluran saliran Grace.
 6. SORESEAL MARIKA: Ditemui di atas mezbah di dalam bilik yang memerlukan kunci Stonesword di Elphael, Brace of the Haligtree
 7. Jimat Tuan Lama: Ditemui di dada dalam runtuh Farum Azula
 8. Nikmat Erdtree +2: Ditemui di Pohon Mati di Leyndell, Ashen Capital (Endgame/Post-Game)

Sertailah daftar perbincangan halaman untuk mengedit wiki!
Lelaki yang anda perlukan radagon dan soreseal marika tidak Scarseal tidak mendapat jebit seperti saya
Sekiranya saya mempunyai +2 untuk perisai dragonscrest, adakah ia masih berfungsi?
Letakkan item dalam penyimpanan kemudian keluarkannya
Trofi ini rosak = (saya mempunyai semua, dan tidak ada apa -apa, seperti yang lain, mereka mungkin menambah satu lagi dalam senarai?
Saya mempunyai semua itu. Tetapi saya tidak mendapat trofi. Ada yang menjelaskan PLZ
Saya mempunyai semua itu. Tetapi saya tidak mendapat trofi .
Untuk Greatshield yang saya hade perisai biasa, jadi pastikan untuk memeriksa namanya
Saya mempunyai semua jimat legenda, tetapi tidak ada tropis di ps4.
Semua orang yang mempunyai “semua” tetapi tidak pencapaian – periksa soreseal vs scarseal
Saya mempunyai semua mereka dan di sini saya tanpa pencapaian

saya perhatikan rn bahawa saya mempunyai Scarseal Marika bukan sorseal Marika jadi pastikan untuk melihat namanya

Mempunyai semua ini dalam satu playthrough. Tiada pencapaian muncul

(PS5) Trofi muncul dan kemudian hilang ketika memungut erdtree +2.
Pergi untuk melihat trofi apabila ia muncul, membuka pemberitahuan saya dan di sana, diklik padanya dan kemudian ia hilang.
Semua nama betul, (soreseal, bukan parut)
. Tidak ada yang berfungsi. Menutup permainan dan membukanya lagi dan mengatakan ia mempunyai masalah penyegerakan dengan PSN, tetapi setelah itu diselesaikan tidak ada yang terjadi. Sangat menjengkelkan.

Saya tahu saya melakukan bodoh, tetapi saya tidak sabar untuk tahap dan menjual bulan nokstella. Ada yang tahu jika anda masih boleh mendapatkan pencapaian setelah menjual atau adakah saya perlu mengambil jalan memutar untuk mengumpulkannya di ng+?

Pencapaian ini dipecahkan pada xbox

Tanduk Roh Nenek moyang tidak ada di sini tetapi anda mendapatkannya dari semangat nenek moyang yang anda masuk

+1 26 -1

Tunggu, mengapa saya tidak mendapat trofi untuk perkara ini? Cukup pasti satu -satunya jimur yang legenda samurai saya hilang adalah soreseal Marika yang saya dapat malam ini

Masalah dengan orang yang tidak mendapat pencapaian, anda mencampurkan Scarseal dan Soreseal
70 +1 23 -1
Akhirnya mendapat ini. Tidak perasan saya memerlukan soreseal untuk kedua -dua radagon dan marika

PC: Pencapaian ini nampaknya diserang, bahkan jatuh dan mengumpul semua talismans sekali lagi dan masih tidak mengaktifkan, menjadikan mereka semua pada watak yang sama semasa playthrough yang sama. Ini satu -satunya pencapaian yang saya tinggalkan dan tidak akan diaktifkan. Akan menyenangkan jika dari akan membetulkan ini dan semua isu kadar bingkai lain pada PC akhir tinggi yang mereka ada.

(PS5) meninggalkan dan mengambil talismans, dan meletakkannya masuk dan keluar dari dada saya berdua tidak berfungsi. Saya masih tidak mempunyai pencapaian.

Rupa -rupanya anda perlu mendapatkan semua talismans legenda pada satu watak. Sama berlaku untuk senjata, abu dan ahli sihir. Anda tidak perlu mendapatkan semuanya dalam kitaran NG yang sama.

Sekiranya anda melakukan ini dengan Overlay Steam Aktif pada halaman Penyenaraian Pencapaian anda (untuk memeriksa sama ada anda mendapatnya atau tidak), ini adalah laman web dan memerlukan halaman tambah nilai untuk mengemas kini pencapaian yang anda hasilkan. Pencapaian pencapaian kanan bawah mungkin tidak menunjukkan jika anda membuka lapisan baru -baru ini.

Berikut adalah beberapa petua untuk ppl yang tidak dapat mendapatkan pencapaian:

-Pastikan anda mempunyai soreseal radagon, bukan radagon scarseal.

-Anda hanya memerlukan sokongan Edtree +2.

-Anda memerlukan talisman Dragoncrest Greatshield, bukan versi biasa.

-Jatuhkan Talismans di atas tanah, satu demi satu, sehingga pencapaian muncul. Atau anda boleh memasukkannya ke dalam dada anda dan memilihnya kembali ke inventori anda, harus bekerja sama.

-Pastikan nama betul.

-Anda hanya memerlukan 8 talismans itu.

-Pastikan overlay stim aktif. Anda hanya akan mendapat pencapaian pop timbul dengan overlay stim. Jika tidak, ia sudah dapat selesai.

-Terakhir, tetapi sekurang -kurangnya, pastikan sekurang -kurangnya stim anda dalam talian. Beberapa permainan tidak menjatuhkan pencapaian melainkan anda mempunyai hubungan dengan internet. .

Lokasi Talismans Elden Best

Kami telah memilih Talismans Elden Ring terbaik untuk menunjukkan kepada anda di mana anda dapat mencari mereka, apa yang mereka lakukan, dan di mana untuk mendapatkan kantung supaya anda dapat melengkapkan lebih banyak daripada mereka.

Berjalan melalui kehancuran yang gelap dan dibanjiri dengan obor yang dipegang di Elden Ring

Diterbitkan: 19 Apr, 2023

Ingin tahu apa yang terbaik Elden Ring Talismans? Talismans adalah versi cincin Elden Ring dari permainan jiwa sebelumnya. Setiap jimat memberikan buff pasif, dengan kesan dari boons umum seperti stamina lebih cepat regen untuk meningkatkan kerosakan untuk serangan akhir dalam kombo twinblade.

Anda boleh menemui pelbagai Talismans Elden Ring terbaik dalam dunia terbuka yang luas permainan RPG; Ada di dada harta di Elden Ring Dungeons, beberapa kejatuhan sebagai rampasan dari musuh dan bos, dan yang lain dapat dibeli dari pedagang. Walaupun utiliti mereka akan berbeza-beza berdasarkan cincin elden anda dan mana dari senjata cincin elden terbaik yang anda gunakan, talismans memberikan bantuan yang sangat diperlukan ketika mengambil bos Elden Ring. Semasa anda maju ke kawasan yang lebih mencabar, anda akan menghadapi versi talismans yang dinaik taraf dengan peningkatan kesan dan dapat mengembangkan bilangan talismans yang dilengkapi dengan kantung.

Lokasi Talisman Elden Best

Oleh kerana terdapat 93 Talismans yang kekalahan di Elden Ring, semuanya mempunyai penggemar mereka sendiri, atau dalam beberapa kes debuffs, yang dikenakan kepada pengguna apabila dipakai, boleh menjadi sukar untuk mengetahui apa yang harus diutamakan. Sehingga anda tidak memburu tanpa tujuan untuk talismans yang tidak berguna, kami telah memilih kegemaran kami untuk anda menjejaki.

Berikut adalah sepuluh talismans Elden Ring terbaik yang kami dapati dalam playthrough kami:

Best Elden Ring Talismans - Pemain diberi pesona Arsenal

Pesona Arsenal

Jimat ini meningkatkan beban peralatan maksimum anda sebanyak 15%. Anda mendapat ini dari bercakap dengan Nephali di Meja Bulat Hold setelah anda membunuh Godrick yang dicantumkan.

Anda boleh menemui versi yang dinaik taraf jimat ini di terowong Altus dan dengan menyelesaikan cabaran besar jar untuk mengalahkan tiga duel di DragonBarrow. Ini meningkatkan beban peralatan anda sebanyak 17% untuk variasi +1 dan +19% untuk senjata besar jar.

Talismans Elden Ring Terbaik - Lokasi Assassin

Daging Crimson Assassin

Hit kritikal memulihkan kira -kira 20% daripada jumlah hp anda. .

Best Elden Ring Talismans - Lokasi Tudung Tersembunyi

. Titisan dari Black Knife Assassin yang terdapat di Sage’s Gua di Altus Plateau.

Best Elden Ring Talismans - lokasi pedang melengkung

Meningkatkan kaunter pengawal. Ditemui di dada harta karun di bilik gelap di ruang bawah tanah wain Stormveil Castle. Anda perlu membersihkan kawasan ini untuk terus ke istana Stormveil, tetapi mungkin untuk melepaskan dada di dalam bilik kerana ia sangat gelap.

Best Elden Ring Talismans - Lokasi Dragoncrest Greatshield

Dragoncrest Greatshield Talisman

Ini adalah yang hebat untuk pemain yang berfokus pada huru-hara. Ia memberikan rangsangan besar kepada penolakan kerosakan fizikal, menambah +20 kepada semua statistik yang berkaitan.

Anda boleh menemuinya di platform yang tinggi di sebuah bangunan di bahagian timur laut Elphael, Brace of the Haligtree. Anda boleh sampai ke titik akses dengan pergi ke tapak saluran saliran Grace, tetapi ia dijaga oleh perosak.

Talismans Elden Ring Terbaik - Erdtree

Nikmat Erdtree

Meningkatkan maksimum HP, stamina, dan melengkapkan beban. Anda boleh memilihnya sebagai kenang -kenangan dalam pencipta watak atau mencarinya di gua wira Fringefolk di Limgrave.

Anda juga boleh menemui versi Tinggi Tinggi ini. Untuk mendapatkan varian +1 yang memihak kepada Erdtree, pergi ke bilik bos di bawah tanah di bawah tanah, di mana anda melawan Mohg, petanda. Anda boleh membahayakannya dengan membuka dada pertengahan dada, tetapi lebih selamat untuk mendapatkannya apabila Mohg mati.

Varian +2 yang memihak kepada Erdtree berada di atas pokok di timur Leyndell, Ashen Capital, dekat dengan lif berhampiran Tanah Terlarang dan Menara menyelam Altus Timur. Anda perlu mundur dari tapak Tanah Terlarang untuk mencapai jimat ini.

Best Elden Ring Talismans - Lokasi kain swaddling dewa

Kain Swaddling Godskin

Serangan berturut -turut memulihkan hp. Titisan dari The Godskin Rasul & Godskin Noble Boss Fight di Gua Spiritcaller, di puncak gunung di rantau Giants.

Best Elden Ring Talismans - Lokasi Gold Scarab

Gold Scarab

Jimat ini meningkatkan bilangan rune yang anda dapat dari musuh. Ini adalah sekitar kenaikan 20%, tetapi kesannya dapat disusun dengan barang-barang rune yang lain. Anda mendapat ini sebagai ganjaran untuk mengalahkan dua kesatria Cleanrot di gua yang ditinggalkan di Caelid.

Best Elden Ring Talismans - Lokasi Penyu Hijau

Talisman Turtle Hijau

Meningkatkan kelajuan pemulihan stamina. Ditemui di kawasan yang penuh dengan penyu di Summonwater Village, dibuka oleh patung imp.

Best Elden Ring Talismans - Lokasi Twinblade

Meningkatkan hit terakhir menamatkan rangkaian serangan. Ia boleh didapati di dada di Battlements of Castle Morne.

Semua Elden Ring Talismans

Berikut adalah senarai semua Talismans Elden Ring, di mana untuk mencari mereka, dan apa yang mereka lakukan:

Biasa – Nephali dalam Meja Bulat memegang selepas memanggilnya dan mengalahkan Godrick yang dicantumkan.

+1 – Di gua kedua terowong Altus, kepala melalui terowong ke selatan sehingga anda menemui balkoni kayu di sebelah lubang. . Mendaki akar untuk mencapai langkan di atas anda, di mana mayat memegang ke Arsenal +1 Talisman.

.

+1 – Pada mayat yang tergantung di tebing kayu di atas dinding selatan Castle Sol.

+2 – Di dalam dada di Bilik Bawah Tanah Barat Laut Runtuhan Di Runtuhan Estet Lunar.

Biasa – di tangga menuju ke lif yang naik ke Siofra yang mendalam dengan baik.

+1 – Pada mayat di lantai paling rendah runtuhan di Nokron, Bandar Abadi.

Biasa – Dijual oleh Pedagang Nomadic dalam Semenanjung.

+1 – Melalui pintu kabus yang memerlukan kunci Stonesword di Volcano Manor.

+2 – Selatan Leyndell, ibukota Ash Grace, di bawah parut pembetung terbuka dan di rasuk.

Reguler – Keepsake dalam pencipta watak atau mencarinya di gua wira Fringefolk di Limgrave.

+1-Di dalam bilik Boss di bawah tanah yang di bawah tanah, di mana anda melawan Mohg, pertanda.

+2 – Di atas pokok di timur jauh Leyndell, Ashen Capital.

Biasa – Diturunkan oleh Beastman of Farum Azula di Gua Groveside.

+1 – Terhadap lajur di Leyndell, Royal Capital.

+2 – Diturunkan oleh Beastman dari Farum Azula di Gua Dragonbarrow.

.

+1 – Berhampiran Lundell Catacombs Grace, di belakang dua dinding tersembunyi.

+.

Biasa – Pada mayat di sarang semut di Sungai Ainsel.

+1 – Bunuh Dukun yang Mengembara di Tasik Rusuh.

Reguler – Edge of the Jambatan Hancur menuju Nokron, Eternal City melalui Waygate di Empat Belfries.

+1 – Pada mayat di bahagian atas gerbang yang hancur di Nokron, Bandar Abadi.

Biasa – Di sebalik salah satu daripada Waygates dari empat belfries.

+1 – Di dalam dada di Runtuhan Wyndham. Memerlukan kunci kata kunci.

+2 – Di atas badan di atas tapak Grace Town Haligtree di Miquella’s Haligtree.

Biasa – Kekalahan Runebear di Gua Earthbore.

+1 – Sudut barat laut Selia Town of Sorcery.

+2 – Di dalam Catacombs Rahsia Laluan Tersembunyi ke Haligtree, Sebelum Pintu Bos Tear Mimic Stray.

Biasa – Di bahagian timur Liurnia di Lakes, dekat dengan Mausoleum Compound. Menuju ke lekukan sebelum beralih ke barat daya. Ia berada di dalam pembentukan tebing yang anda dapat mencari lubang dengan pergi ke arah lawan jam di sekelilingnya.

+1 – Di Jalan ke Yelough Anix Tunnel, barat daya Snowfield yang Disucikan.

Biasa – Diturunkan oleh Miranda mekar yang hancur di gua kubur.

+1 – Kekalahan Margit di Battleground Dinding Luar di Altus Plauteau.

+2 – Dekat dengan Siput Memanggil di Plaza Town Haligtree.

Best Elden Ring Talismans - Pemain diberi kantung talisman oleh seorang wanita tua

Cara Mendapatkan Elden Ring Talisman Pouches

Kantung talisman membolehkan anda melengkapkan lebih banyak talismans sekaligus. Hanya ada segelintir ini dalam permainan, jadi di sinilah anda mendapat slot Talisman Elden Ring tambahan:

 • Talisman Pouch #1 – ini jatuh selepas anda mengalahkan Margit the Fell Omen.
 • Talisman Pouch #2 – Ini boleh diperoleh dari pembaca jari enia, orang tua yang anda dapati dengan dua jari di meja bulat. Anda hanya boleh mendapatkan ini setelah memperoleh dua Elden Ring Runes yang hebat.
 • Talisman Pouch #3 – Anda mendapat ini kerana mengalahkan Godfrey di Leyndell, Royal Capital.

Ini adalah beberapa Talismans Elden Ring yang hebat yang kami dapati. Untuk menjadi lebih berkuasa dalam peperangan, lihat Panduan Seni Senjata Elden Ring kami, Elden Ring Ashes of War Lokasi, dan Elden Ring Crystal Tear Locations. Kami juga mempunyai panduan tentang bagaimana untuk mendapatkan semua endings cincin elden terbaik, iaitu, jika anda ingin tahu tentang keadaan buka kunci.

Sumbangan tambahan oleh Jen Rothery dan Joe Robinson.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.