Takdir Terbaik 2 Senjata PvP: Meta Guns untuk Kompetitif dan Percubaan Osiris (Musim Penyihir) – Dexerto, The Best Destiny 2 PvP Senjata 2023 | Pcgamesn

Takdir Terbaik 2 Senjata PvP 2023

. Kawalan orang ramai intrinsik ini ditambah kerosakan menghancurkan percuma menjadikannya ancaman sebenar di tangan kanan.

Musim 22 Destiny 2 telah tiba dan mengguncang meta PvP dengan faedah peringkat atas Nerfing dan memperkenalkan beberapa senjata baru. .

Bertentangan dengan apa yang difikirkan oleh beberapa pemain, Crucible tetap menjadi medan perang yang sangat popular bagi penjaga untuk menguji keberanian mereka terhadap satu sama lain.

Salah satu cabaran terbesar PvP di Destiny 2 adalah cabaran membina kerajinan dan mencari senjata yang tepat untuk menguasai. .

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk membantu anda mengetahui senjata mana yang harus anda gunakan dalam The Crucible kami telah mengumpulkan senarai ini yang paling banyak digunakan dan terbaik Destiny 2 PvP Senjata di Musim Penyihir, ihsan Destiny Tracker.

Destiny 2: Senjata Pvp Terbaik di Musim Penyihir

Ini adalah senjata yang paling banyak digunakan dalam senarai main kompetitif Destiny 2 semasa musim penyihir:

. Crimson

Destiny 2 Crimson Exotic Hand Cannon

Hari-hari sebagai pengguna untuk pengguna seluar bertuah sudah berakhir tetapi Crimson tetap menjadi pilihan yang kuat di PvP. .

Artikel berterusan selepas iklan

Cannon tangan pecah ini menangani kerosakan yang luar biasa dan menyebabkan pemain musuh terkena itu seperti gila menjadikannya sukar bagi mereka untuk menembak kembali. Ia sangat kuat apabila digunakan dengan perhiasan alhidade yang meningkatkan keterlihatan apabila ditujukan.

Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Gulung yang dikendalikan

9. Teruskan keyakinan

Simpan keyakinan meriam tangan legenda di Destiny 2

Pada pandangan pertama, senjata bermusim baru ini tidak kelihatan apa -apa yang istimewa dan di PVE, ia tidak bernilai sama sekali. Walau bagaimanapun, keyakinan terus mengejutkan banyak komuniti PvP dengan menubuhkan dirinya sebagai salah satu meriam tangan terbaik.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun kolam renangnya sangat baik, lebih -lebih lagi merasakan meriam tangan ini yang menyebabkannya menjadi begitu popular. Peguambela keyakinan yang disimpan akan memberitahu anda bahawa sebaik sahaja anda menggunakannya, anda tidak akan mahu kembali ke Austringer atau Rose anda yang dipercayai.

Roll God: Corkscrew Rifling + Rounds Prececied + Membunuh Angin/QuickDraw + Eye of the Storm/Multikill Clip

Artikel berterusan selepas iklan

8. Cloudstrike

Rifle sniper eksotik Cloudstrike dari Destiny 2

Cloudstrike kekal sebagai senapang sniper eksotik terbaik di takdir 2 pvp walaupun selepas nerfnya. Sniper arka ini mewujudkan mogok kilat pada mana-mana ketepatan membunuh, mengakibatkan beberapa pembunuhan yang sangat memuaskan dengan syarat bahawa musuh dikelompokkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Di samping keupayaannya yang unik untuk menimbulkan kerosakan kawasan, CloudStrike hanyalah penembak tepat yang sangat baik. Ia mempunyai pengendalian yang hebat, ruang lingkup yang bersih, dan lebih banyak kerosakan yang cukup untuk menjamin satu tembakan yang konsisten membunuh di mana-mana julat.

Roll God: Gulung yang dikendalikan

. Overreach mercurial

Mercurial Overreach Legendary Sniper Rifle dari Destiny 2

Mercurial Overreach adalah senapang sniper yang mendapat akses kepada pemandangan snapshot dan pukulan pembukaan. Dengan gabungan ini dan statistik yang mengagumkan, ini adalah penembak tepat yang hebat untuk bermain lebih agresif.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada penghujung hari, Mercurial Overreach adalah sniper bingkai penyesuaian yang menawarkan banyak kebaikan yang sama seperti orang lain dalam asasnya. Walau bagaimanapun, ia mendapat kelebihan ke atas persaingannya kerana kolam renangnya, tahap zum yang diingini, dan rasa umum.

Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Barrel Fluted + Ricochet Rounds + Snapshot Vice + Pukulan Pembukaan

6. Ace of Spades

Ace of Spades Exotic Hand Cannon dari Destiny 2

Cayde-6’s Trusty Hand Cannon-Ace of Spades-selalu menjadi salah satu senjata terbaik di Destiny 2 Pvp. Pertama Ras di Forsaken, ia membolehkan Penjaga untuk membuang pusingan kuat setelah mendapat tamparan terakhir dari Memento Mori.

Pasangan itu dengan radar kekal dan kerosakan solar AOE tambahan terima kasih kepada Firefly dan anda ditinggalkan dengan hanya meriam tangan terbaik untuk Crucible. Selagi jenis senjata yang paling ikonik Destiny tetap kuat, begitu juga dengan sekop.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Gulung yang dikendalikan

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

5. Akhir bersyarat

Senapang eksotik yang bersyarat bersyarat di Destiny 2

Apabila anda memikirkan senjata serba boleh, senapang mungkin tidak masuk ke dalam fikiran. Namun itulah yang menjadi kesempurnaan bersyarat dengan ia menjadi salah satu daripada beberapa senjata di Destiny 2 untuk cemerlang dalam PVE dan PVP.

Di samping menjadi senapang patah yang sangat baik terima kasih kepada pengendaliannya yang cepat dan julat yang luar biasa, titik jualan sebenar kesesuaian bersyarat adalah bahawa ia dapat membekukan penjaga musuh. Kawalan orang ramai intrinsik ini ditambah kerosakan menghancurkan percuma menjadikannya ancaman sebenar di tangan kanan.

Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Gulung yang dikendalikan

4. Tempest yang tidak berkesudahan

Pistol Submachine Stasis Tempest yang tidak berkesudahan di Destiny 2

Betul, ada pendatang baru di bandar dan ia akan datang untuk gelaran abadi sebagai pistol submachine terbaik di Destiny 2 Pvp. Dibawa sebagai kejatuhan dari engrams crucible, Tempest yang tidak berkesudahan adalah SMG yang sangat baik yang dapat bersaing dengan yang terbaik.

Artikel berterusan selepas iklan

Stasis SMG boleh dikatakan jatuh pendek dari abadi tetapi lebih mudah untuk ditanam daripada saingannya. Mereka yang ingin masuk ke PvP dengan beban yang serius akan mahu memilih salah satu daripada ini dan siapa yang tahu, anda mungkin akan memilihnya untuk abadi.

Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Corkscrew Rifling + Pusingan Terperinci + Pengurangan Sway Dinamik + Kunci Target

3. The Immortal (Adept)

SMG Legenda Abadi (Adept) dari Destiny 2

SMG abadi mengambil dunia pvp dengan ribut ketika dibebaskan. Mempunyai kedua -dua julat yang mengagumkan dan kunci sasaran dalam lajur kedua, ia tidak mengambil jenius untuk melihat mengapa pistol submachine ini begitu popular.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat teori -teori yang berikutan pelbagai perkhemahan, abadi akhirnya akan keluar dari meta. Walau bagaimanapun, itu tidak terbukti benar dengan pemain Destiny 2 menggunakan pistol submachine kegemaran mereka seberapa kerap.

Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Hammer-Forged Rifling/Smallbore + Ricochet Rounds + Rangefinder + Kunci Target

2. Matador 64

The Matador 64 Legendary Shotgun di Destiny 2

Sejak Matador 64 ditambah semasa Pek Ulang Tahun ke -30, ia tetap menjadi salah satu senjata terbaik di Destiny 2 Pvp. Ia tidak sukar untuk ditanam dan mempunyai akses kepada kombo pengesan ancaman yang luar biasa + pukulan pembukaan yang memberikannya julat yang luar biasa.

Dengan faedah yang betul, Matador 64 tepi keluar setiap senapang lain kerana ia lebih serba boleh daripada banyak pesaingnya. Kemudahan penggunaannya dan keberkesanan umum telah membantu menubuhkannya sebagai senjata jarak dekat yang paling maut.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Corkscrew Rifling + Rounds Prececied + Pengesan Ancaman/Perpetual Motion + Pukulan Pembukaan

1. AMMIT AR2

Ammit AR2 Legendary Auto Rifle dari Destiny 2

Senapang auto tidak begitu popular di PvP tetapi Ammit AR2 adalah pengecualian keseluruhan kepada peraturan itu. Bingkai ketepatan solar ini telah mengambil alih meta pada musim penyihir, yang terbukti bukan hanya AR yang terbaik, tetapi salah satu senjata terbaik sama sekali.

. Cukup lengkapkan segelintir misi tutorial kerajinan dan anda akan bebas untuk membuatnya, Tahapnya, dan mempunyai roll Tuhan anda sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Roll God: Brake Arrowhead + Ricochet Rounds + Reduction Sway Dynamic + Ketik Pencetus

Destiny 2 Best Pvp Senjata: Destiny Paling Popular 2 Senjata PvP (dengan penggunaan %)

Meta PvP yang kompetitif pada 4 September 2023, seperti yang dilacak Destiny:

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai senjata terbaik 2 PvP. Perhatikan halaman ini untuk memastikan anda terkini, dan pastikan anda menyemak beberapa kandungan takdir lain:

Takdir Terbaik 2 Senjata PvP 2023

Menguasai Pertandingan di Bungie’s FPS tidak bermakna, jadi kami mendapat senarai senjata terbaik Destiny 2 Pvp untuk membantu anda.

Takdir Terbaik 2 Senjata PvP

Diterbitkan: 5 Jul, 2023

Apakah Takdir Terbaik 2 Senjata PvP? Selepas beberapa perubahan pintar dari pasukan PVP permainan, aktiviti seperti Banner Iron, Crucible, dan ujian Osiris berasa lebih seimbang daripada mereka berada di bawah meta senapang linear yang memegang lebih banyak tahun 2022.

Perubahan terkini kepada permainan PC percuma juga bermakna PVP terasa lebih kompetitif, dan penambahan beberapa senjata yang berfokus pada PVP adalah sebahagian daripada itu. Walaupun penekanan pada keseimbangan, beberapa senjata di Destiny 2 masih menonjol dari pek. Di bawah, kami menyenaraikan senjata PvP yang anda ingin menjejaki untuk digunakan terlebih dahulu dari Destiny 2 Tarikh pelepasan bentuk akhir yang bergulir.

Takdir Terbaik 2 Senjata Pvp di Meta Semasa

Takdir terbaik 2 senjata PvP adalah:

Adalah berbaloi untuk diperhatikan bahawa dengan faedah senjata, kerajinan, dan mod senjata, tidak akan ada satu beban yang berfungsi untuk setiap gaya permainan seperti yang ada dalam beberapa permainan FPS yang popular. Walau bagaimanapun, beberapa senjata pasti semakin banyak bermain daripada yang lain.

Umumnya, beban anda harus memasukkan senjata jarak dekat yang kuat seperti senapang patah untuk membunuh cepat, pistol jarak sederhana, keras seperti meriam tangan atau senapang nadi, dan sama ada senjata jarak jauh yang memfokuskan kerosakan seperti senapang sniper atau senapang gabungan linear atau senjata kesan kawasan seperti pelancar bom tangan. .

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa senjata yang kini menguasai meta PvP pada masa ini di Destiny 2 Ujian Osiris, Crucible, dan Acara Khas seperti Destiny 2 Iron Banner.

Senjata Terbaik untuk Destiny 2 Pvp: Imej Lelaki Mati

Kisah Dead Man’s Exotic Kinetic Scout Rifle

Dengan nama seperti Dead Man’s Tale, hanya sesuai bahawa senjata ini akan menjadi senjata PvP peringkat atas-ia adalah senapang pengakap yang menembak seperti meriam tangan tetapi tambah nilai seperti senapang, ia juga merupakan pistol menyeronokkan di sekeliling untuk digunakan kerana itu boleh mengeluarkan pemain sebanyak dua tembakan, memandangkan rantaian hit ketepatan memberikan pengambilalihan dan jarak sasaran tambahan. Sekiranya anda tidak mempunyai senjata ini, ia patut dijejaki di lokasi Destiny 2 Xur hujung minggu untuk mengambil satu daripadanya.

Tidak ada masa untuk menerangkan senapang nadi kinetik eksotik

Sekiranya kisah Dead Man bukanlah anda pergi, tidak ada masa untuk menjelaskan adalah alternatif yang kuat. Ia boleh membunuh lawan dengan dua pecah, dan hits ketepatan dapat mengembalikan peluru ke majalah, menghapuskan keperluan untuk dimuat semula. Ia sememangnya datang dengan statistik seimbang, menjadikannya senjata dengan rasa lancar secara keseluruhan juga. Dan, jika ia mempunyai kegilaan makan, pemain yang tidak dapat menguruskan selalu mendarat hits ketepatan masih boleh mendapatkan buff kelajuan tambah nilai setiap kali mereka membunuh penjaga musuh.

Semakan sifar senapang nadi kinetik eksotik

Senapang nadi kedua dalam senarai ini, tambahan baru untuk permainan, terbukti menjadi senjata PvP yang berharga. Ia adalah ketiga dalam penggunaan hanya untuk kisah lelaki mati dan tidak ada masa untuk menjelaskan dalam kedua -dua crucible dan ujian Osiris. Gerakan berterusan (keuntungan kestabilan bonus, pengendalian, dan kelajuan tambah nilai semasa bergerak) atau sasaran bergerak (meningkatkan kelajuan pergerakan dan pengambilalihan sasaran ketika bergerak sambil mensasarkan pemandangan) berguna untuk PvP, seperti pemangkin refit bertekanan yang meningkatkan kestabilan dan ketepatan sebagai sebagai Majalah mendapat lebih rendah, atau mengharamkan, yang menurunkan masa tambah nilai pada hits prevision.

BXR-55 Battler Legendary Solar Kinetic Pulse Rifle

Sebagai senapang nadi ketiga dalam senarai ini, BXR Battler adalah pilihan yang sangat baik untuk pemain yang menginginkan nadi dalam beban mereka tetapi lebih suka menggunakan senjata eksotik kegemaran peribadi, dengan itu menjadikan mereka tidak dapat menggunakan Semakan Zero atau tidak ada masa untuk menjelaskan.

Statistik penggunaan untuk pemain menunjukkan senjata Halo yang diilhamkan menggunakannya dalam kedua-dua ujian Osiris dan Crucible, walaupun ia sedikit lebih popular dalam ujian. Seperti Semakan Zero, senjata ini popular sekurang -kurangnya sebahagiannya kerana ia boleh dibuat, bermakna pemain boleh memberikan faedah mereka memilih senjata sebaik sahaja mereka telah mengekstrak lima corak senjata.

Anda boleh mendapatkan senjata ini dengan membuka dada harta karun Xur di Dares of Eternity, tetapi anda perlu memiliki pek kandungan ulang tahun ke -30 Bungie dan mendapatkan kunci dengan bersaing dalam aktiviti berani untuk mendapatkannya. Versi S-Tier boleh mempunyai faedah seperti membunuh angin (pukulan akhir pemberian mobiliti, pelbagai, dan pengendalian) dan mata ribut (menjadi lebih tepat dan meningkatkan pengendalian apabila kesihatan semakin rendah).

Senjata Terbaik untuk Destiny 2 Pvp: Imej Cannon Tangan Rose

Rose Legendary Void Kinetic Hand Cannon

. . Pengendalian dan kemudahan penggunaannya adalah yang menjadikannya begitu popular di kalangan pemain yang kompetitif.

Ini meriam tangan 140 rpm dengan bingkai ringan, jadi terasa ringan dan cepat. Apabila ia jatuh dengan faedah seperti sasaran bergerak, gerakan kekal, dan mata ribut, mudah untuk melihat mengapa ia adalah pilihan yang kukuh dalam kedua -dua crucible dan ujian Osiris.

Sebutan yang mulia

Segelintir senjata lain melihat banyak tindakan di takdir 2 pvp. Mereka adalah:

  • GLACIOCLASM Legendary Energy Fusion Rifle – Senjata tenaga yang kuat dengan jarak yang sangat baik.
  • Rifle Pulse Kinetik Messenger (Adept) – Ganjaran yang berpotensi untuk melengkapkan ujian Destiny 2 yang sempurna.
  • Senapang sniper tenaga suria legenda yang dikasihi – Senjata lain yang boleh dibuat, yang pemain dapat memperoleh musim aktiviti berhantu dan boleh membuat kraf dengan mengekstrak corak dari fokus engrams yang menghasilkan senjata sempadan merah di mahkota kesedihan.

Sekarang anda mempunyai wawasan tentang senjata meta pvp semasa, pastikan untuk melihat panduan kami ke Destiny Best 2 Warlock Builds, Best Titan Builds, dan Best Hunter membina untuk memadankan senjata anda dengan beban yang kuat untuk memastikan anda menguasai apa -apa yang berani Berdiri dalam perjalanan anda.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.