Takdir 2 kehilangan sektor drop exotic kadar | 7 Hari Terbaik Untuk Mengadakan Hosting Pelayan, Kadar Drop Sektor Yang Hilang Ini Masih Mengerikan.

Legenda kehilangan kadar penurunan sektor

. The Titan, The Hunter, dan Warlock adalah tiga kelas dalam permainan. Setiap kelas mempunyai kemahiran tersendiri dan cara yang berbeza untuk bermain. Juga, setiap kelas mempunyai tiga subkelas yang memberi anda lebih banyak cara untuk menyesuaikan dan mengkhususkan diri. Pemain boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada satu subclass atau menggabungkan dan memadankan kebolehan untuk menjadikan gaya playstyle mereka sendiri.

Destiny 2 adalah permainan multiplayer dalam talian yang popular yang dibuat oleh orang yang sama yang membuat siri Halo yang terkenal. Ia keluar pada bulan September 2017 untuk PlayStation 4, Xbox One, dan PC, dan sejak itu ia telah mendapat sekumpulan besar pemain setia. Dalam artikel ini, kita akan melihat Destiny 2’s World, termasuk cara bermain, cerita, dan masyarakat.

Permainan

Destiny 2 adalah permainan penembak orang pertama dengan unsur-unsur peranan dan meneroka. Pemain mengambil peranan seorang penjaga, yang bertanggungjawab melindungi kota terakhir di bumi, dan pergi ke misi di seluruh sistem suria. Permainan ini mempunyai mod pemain tunggal dan berbilang pemain, dan pemain dapat melakukan banyak perkara yang berbeza.

Sistem rampasan Destiny 2 adalah salah satu cara terpenting untuk dimainkan. Apabila pemain menamatkan misi, mengalahkan musuh, atau mengambil bahagian dalam acara, mereka mendapat ganjaran. Ganjaran ini termasuk senjata, perisai, dan peralatan lain yang boleh digunakan oleh penjaga untuk mengubah penampilan dan kebolehan mereka. Terdapat juga banyak ruang sosial dalam permainan di mana pemain boleh bercakap antara satu sama lain, peralatan perdagangan, dan mendapatkan misi baru.

Kelas dan subkelas adalah bahagian penting bagaimana bermain takdir 2. The Titan, The Hunter, dan Warlock adalah tiga kelas dalam permainan. Setiap kelas mempunyai kemahiran tersendiri dan cara yang berbeza untuk bermain. Juga, setiap kelas mempunyai tiga subkelas yang memberi anda lebih banyak cara untuk menyesuaikan dan mengkhususkan diri. Pemain boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada satu subclass atau menggabungkan dan memadankan kebolehan untuk menjadikan gaya playstyle mereka sendiri.

Cerita

Di Destiny 2, cerita itu berlaku di masa depan, di mana kebanyakan orang tinggal di hanya satu bandar, yang sentiasa diserang oleh pasukan asing yang bermusuhan. Pemain mengambil peranan seorang penjaga, seorang pahlawan yang telah dibangkitkan kembali oleh pengembara, makhluk yang kuat. Pengembara memberikan Guardians keupayaan untuk menggunakan kekuatan ajaib yang dipanggil cahaya untuk melawan musuh manusia.

Kisah permainan diberitahu melalui pelbagai misi dan pencarian, dan kandungan baru ditambah ke permainan sepanjang masa. Kisah permainan ini mendalam dan rumit, dengan banyak watak backstory dan yang tidak dapat dilupakan. Dunia permainan juga penuh dengan rahsia dan cerita tersembunyi yang pemain yang sanggup mencari mereka dapat mencari.

Komuniti

Destiny 2 mempunyai komuniti pemain yang besar dan bersemangat yang suka meneroka dunia permainan dan bekerjasama untuk menyelesaikan misi dan acara yang sukar. Ruang sosial dan sistem pembuatan jodoh dalam permainan memudahkan para pemain bertemu dan membentuk fireteams untuk mengambil cabaran paling sukar permainan.

Salah satu perkara terbaik mengenai komuniti Destiny 2 ialah orang sentiasa bersedia membantu pemain baru. Pada mulanya, peraturan dan cerita rumit permainan boleh difahami. . Pemain yang berpengalaman sering meluangkan masa untuk membantu pemain baru bangun untuk mempercepatkan.

Sektor Hilang di Destiny 2: Bilangan titisan jarang berlaku di Legenda dan Master

Sektor Hilang di Destiny 2 Selepas Hotfix, peluang untuk mendapatkan item eksotik ketika bermain bersendirian di Legenda dan Master telah naik, tetapi Bungie tidak mengatakan dengan berapa banyak.

Menurut nota Patch Hotfix yang dibina oleh Bungie pada awal hari ini, bilangan tetes dalam sektor yang hilang Destiny 2 telah naik untuk pemain solo pada kesukaran legenda dan tuan. Selepas gangguan selama empat jam, Bungie menetapkan pepijat di Destiny 2 yang membuat beberapa penjaga dan senjata mereka tidak kelihatan. Ini menyebabkan bilangan sektor yang hilang legenda dan titisan sektor yang hilang untuk naik naik.

Kadar penurunan sektor Destiny 2’s Lost berubah kerana sesetengah pemain kecewa bahawa aktiviti -aktiviti ini kini memerlukan tahap kuasa 1830 untuk sektor yang hilang legenda dan 1840 untuk Master Lost Sectors. Dari sudut pandangan yang relatif, ini menjadikan mereka jauh lebih sukar daripada versi terdahulu. Kuasa maksimum untuk musim ini adalah 1850, memberikan pemain kesukaran tuan hanya kelebihan sepuluh mata di atas musuh mereka. Oleh itu, sesetengah pemain mengatakan bahawa mereka tidak patut dilakukan kerana ganjarannya kecil dan hanya ada peluang kecil untuk mendapatkan sekeping gear eksotik.

Bagi mereka yang tidak tahu bagaimana sektor yang hilang legenda bekerja, mereka adalah peluang bagi pemain untuk mendapatkan kepingan perisai eksotik yang mereka belum ada atau versi perisai yang lebih baik yang mereka ada. Apabila permainan diset semula setiap hari, sektor yang legenda dan tuan yang hilang berubah, dan begitu juga kepala eksotik, lengan, dada, kaki, dan perisai kelas yang anda dapatkan sebagai ganjaran.

.

Nampaknya keputusan Bungie untuk meningkatkan kadar penurunan adalah tindak balas terhadap kritikan ini. Semua ini datang selepas masalah dengan betapa kerasnya Destiny 2 Lightfall. Rondaan dan aktiviti di senarai main Vanguard Ops di Neomuna lebih sukar daripada mereka sebelum ini, tetapi perkara -perkara seperti mod pertandingan Destiny 2 akar mimpi buruk Raid nampaknya lebih mudah.

Nasib baik, perubahan kadar penurunan menunjukkan bahawa bungie sekurang -kurangnya mendengar maklum balas pemain mengenai perkara seperti memberi lebih banyak ganjaran untuk tugas yang lebih sukar. Tetapi sejak Bungie tidak mengatakan berapa kadar penurunan telah meningkat, pemain tidak dapat mengetahui sama ada masa mereka untuk pergi ke sektor -sektor yang hilang ini tanpa banyak percubaan dan kesilapan.

.

Kadar penurunan sektor yang hilang ini masih mengerikan.

Adakah kira-kira 4 jam legenda kehilangan sektor hari ini, purata kira-kira 5-6 minit setiap larian. Ini masih merupakan bahagian permainan yang tidak menentu secara besar -besaran. Ia masih terasa seperti exotics berada pada peluang drop 1/10. Mereka pasti seperti 30% pada legenda. Juga, anda perlu menambah beberapa jenis perlindungan kasihan. Hampir 90 minit tanpa eksotik terasa sangat mengerikan. Saya akan mengatakan apa -apa selepas seperti 4 berjalan tanpa kejatuhan eksotik menjaminnya pada ke -5. Sudah cukup buruk untuk mempunyai peluang 1/8 (paling baik!) walaupun mendapat eksotik yang anda mahukan statistik yang lebih baik. Sebagai alternatif membolehkan kita cara untuk memfokuskan titisan eksotik dari sektor yang hilang ke dalam kepingan perisai tertentu akan menjadi lebih baik. Dengan cara itu, anda hanya boleh menanam [i] hari [/i] pada [i] mana -mana [/i] yang hilang sektor dan mengisar ke arah eksotik yang anda mahukan. Saya benar -benar dapat melihat hujah terhadap makhluk itu hanya akan menunggu sektor yang baik, walaupun itu sudah berlaku. Saya tidak tahu betapa mungkin ini, atau seberapa cepat ia dapat datang, tetapi ada yang perlu dilakukan.