T. Stick Flight X – | Thrustmaster, tongkat penerbangan & tongkat penerbangan untuk pcs |

Tongkat penerbangan

Contents

 • (1)

T.Stick Flight x

Nikmati Pulau Thrustmaster dengan T.Stick Flight x

Joystick All-in-One untuk PC

T.Penerbangan Stick X adalah kayu bedik yang tepat, stabil dan lengkap untuk juruterbang yang ingin meningkatkan kemahiran simulasi penerbangan maya mereka.
Joystick Plug & Play sepenuhnya serasi dengan semua permainan simulasi penerbangan untuk PC dan mempunyai reka bentuk ergonomik yang unik yang membolehkannya menyesuaikan diri dengan apa -apa jenis permainan: dogfights, penerbangan sivil atau komersial, pengembaraan ruang, dll.

Butang dan paksi tindakan yang boleh diprogramkan

Ambil kesempatan sepenuhnya keupayaan joystick dengan 12 butang tindakan dan 4 paksi, semuanya boleh diprogramkan secara meluas, dan pendikit bersepadu.

Twist kemudi

Harus mempunyai pengendalian cepat, intuitif dan cekap dalam semua keadaan, dalam apa jua jenis permainan.
Putaran pemegang dapat dikunci di tempat untuk penerbangan yang lebih realistik.

Pencetus serba boleh

Pencetus brek disesuaikan dengan sempurna dengan penerbangan sivil, sementara pilihan api cepat membolehkan penggunaan lebih baik dalam penerbangan ketenteraan dan ruang angkasa.

Pendikit bersepadu

Throttle bersepadu adalah sebahagian daripada asas joystick berwajaran untuk memastikan kedudukan yang optimum dan ergonomik dan memberikan tindak balas pendikit yang realistik.

PC Stick Flight

Logitech Saitek Pro X-56 Hotas RGB Controller Flight

 • (16)

Direka untuk menangani keperluan kawalan lanjutan genre simulasi ruang dengan ciri -ciri baru yang menjadikan kawalan spaceflight lebih intuitif.

$ 299.95
Sekarang $ 249.95

Sistem Kawalan Penerbangan Logitech Saitek X52

 • (23)

Sistem Penerbangan X52 adalah model kayu premium di luar julat penerbangan pro kami.

$ 149.99

Thrustmaster T-Flight Hotas X Flight Stick

 • (5)

Joystick dan pendikit yang boleh diprogramkan yang serasi dengan sistem PCS dan PS3 untuk simulasi penerbangan yang realistik.

$ 69.99

Thrustmaster t.Stick Flight FCS 16000M

 • (7)

Pengalaman yang lebih lancar dan lebih tepat, sambil meletakkan pelbagai arahan di hujung jari anda supaya anda dapat melintasi langit dengan mudah.

$ 89.99
Sekarang $ 79.99

Logitech Extreme 3D Pro Joystick

 • (1)

12 butang yang boleh diprogramkan dan suis topi getah 8-arah memberi anda kawalan optimum, diperibadikan dengan citarasa anda.

$ 49.95

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick PC

 • (3)

Joystick Hotas Warthog yang berdiri sendiri, dari pencipta konsep Hotas yang asal

$ 299.99
Sekarang $ 279.99

Sistem Kawalan Penerbangan Pro Logitech Saitek X52

 • (32)

Pengawal Penerbangan Stick dan Throttle yang paling bersepadu: Dibina untuk memenuhi tuntutan juruterbang maya terbaik di dunia!

$ 209.95

Thrustmaster t.Penerbangan Hotas One Joystick untuk Xbox dan Windows

 • (1)

Joystick rasmi pertama untuk Xbox One dan Windows, dengan butang untuk konsol Xbox One.

$ 99.99

Thrustmaster t.Tongkat Penerbangan X Joystick

Akhirnya – kayu bedik yang dikonfigurasikan secara langsung! Boleh diprogramkan sepenuhnya untuk PC !

$ 49.99

Thrustmaster t.16000M FCS Hotas

 • (5)

Joystick Hotas: Ketepatan dan semua kawalan di hujung jari anda. Intuitif dan semula jadi: terasa seperti duduk di kokpit!

$ 169.99

Thrustmaster f/a-18c hornet hotas tambahan

Replika saiz hidup McDonnell Douglas F/A-18C Hornet Flight Handle Handle.

$ 249.99

CH Products F-16 Statchstick (200-568)

Menawarkan 3 paksi dan 18 butang, termasuk 6 butang tekan, topi arah 1 4-arah dan topi pov arah 1 8 arah.

$ 112.95
Sekarang $ 104.95

Thrustmaster t penerbangan hotas 4

Ciri-ciri rintangan tongkat laras, pendikit boleh dilepaskan bersaiz nyata, sistem dwi-rudder, dan suis gelongsor PlayStation4 / Windows terbina dalam.

Joysticks PC Terbaik pada tahun 2023: Terbang tinggi dengan pilihan utama kami

Pengawal Joystick Terbaik untuk PC akan membenamkan anda dalam sims seperti simulator penerbangan microsoft atau permainan pertempuran udara seperti perang guntur.

Joysticks PC Terbaik - Tiga Joysticks PC dari Logitech, thrustmaster pada latar belakang hijau berwarna terang

Diterbitkan: 22 Ogos 2023

Mencari joysticks PC terbaik? Salah satu kegembiraan permainan PC adalah jumlah genre yang ditawarkan, dan dunia penerbangan sims masih naik ke ketinggian baru. Permainan kapal terbang seperti simulator penerbangan microsoft teruskan obor, dan jika idea anda malam yang santai adalah penerbangan jarak jauh dari Fort Worth ke San Francisco maka anda benar-benar berhutang kepada diri sendiri untuk memiliki joystick PC.

Anda masih mahu tetikus permainan terbaik dan papan kekunci permainan terbaik untuk menavigasi menu, tetapi pengalaman dan rendaman terbang benar. Sudah tentu, penerbangan komersial hanya satu kegunaan – anda boleh menggunakan kayu bedik untuk menembak kemusnahan dari Starfighter anda di Skuadron Star Wars, jadi mengambil kayu bedik yang berdedikasi daripada menggunakan pengawal PC terbaik adalah cara yang baik untuk meningkatkan ketepatan dan rendaman anda.

Pengawal Hotas All-in-One yang mudah menggabungkan kedua-dua pendikit dan tongkat penerbangan, sementara roda penerbangan berdedikasi dengan panel instrumen berganda dan triplet monitor permainan terbaik dapat membuat persediaan simulator penerbangan muktamad. Jumlah wang tunai yang anda belanjakan pada persediaan SIM penerbangan boleh berubah secara besar -besaran, jadi untuk memastikan anda mempunyai semua pilihan yang kami telah mengumpulkan pilihan terbaik untuk setiap titik harga dan penggunaan.

Ini adalah joysticks PC terbaik hari ini:

 • Thrustmaster Hotas Warthog – Joystick PC Terbaik secara keseluruhan
 • Pegawai Pegawai TCA TCA edisi Airbus Pegawai TCA – Terbaik untuk pemula
 • Logitech G Saitek X56 Throttle and Stick – Nilai yang hebat
 • Thrustmaster t.Penerbangan Hotas x – Pilihan bajet terbaik
 • Tongkat penerbangan turtle beach velocityone -Terbaik All-in-One
 • Logitech G Extreme 3D Pro Joystick – Best Standalone

Joysticks PC Terbaik - Thrustmaster Warthog dengan latar belakang putih

1. Thrustmaster Hotas Warthog

Joystick thrustmaster ini dan yang terbaik secara keseluruhan.

THRUSTMASTER Hotas Warthog Specs:

Butang 33
Berat 3.97 lbs / 1.8kg

Kelebihan:

 • Pembinaan berkualiti tinggi
 • Dimodelkan selepas pesawat A-10 sebenar
 • Perasaan yang luar biasa

Keburukan:

 • Mahal
 • Kekurangan putaran z-paksi

The Thrustmaster Hotas Warthog adalah joystick PC premium terbaik untuk alasan yang baik. Warthog dimodelkan selepas kayu bedik yang terdapat di u sebenar.S. Pesawat A-10C Tentera Udara. Joystick melalui banyak fasa pembangunan, dan hasil akhirnya adalah produk dengan pembentukan logam yang hebat dan ketepatan laser. Ini adalah kayu bedik simulator penerbangan terbaik jika anda dapat mengendalikan harga yang tinggi.

Hotas Warthog mempunyai 55 butang dan suis topi yang disesuaikan untuk memastikan bahawa anda boleh terbang mana -mana pesawat digital – sama ada tentera, awam atau kapal angkasa. Kualiti ini datang pada premium kerana set penuh mempunyai MSRP sebanyak $ 549.99 (£ 449.99), tetapi ia kerap dijual dengan kerap.

Hotas Warthog telah menjadi kegemaran penerbangan selama bertahun-tahun sekarang. Dengan rasa yang berat dan sahih, nitpick dari kami helikopter maya dan juruterbang kapal angkasa adalah kekurangan putaran paksi z yang dibina ke dalam kayu bedik. Diakui, pedal akan sesuai untuk ini dan terdapat beberapa input yang terdapat di tongkat. Kita tidak boleh menyalahkan thrustmaster kerana kekal sejati dengan A-10 walaupun, kerana ini tidak dijumpai dalam perkara sebenar sama ada. Dapatkan Hotas Warthog jika anda mahukan joystick PC yang paling sahih dan terbaik yang boleh dibeli oleh wang.

Joysticks PC Terbaik - Thrustmaster Airbus dengan latar belakang putih

2. Pegawai Pegawai TCA TCA edisi Airbus Pegawai TCA

Joystick PC Pemula Terbaik.

Thrustmaster TCA Pegawai Pack Airbus Edition Specs:

Butang 33
Berat 3.97 lbs / 1.8kg

Kelebihan:

 • Titik masuk yang baik untuk SIMS penerbangan
 • Termasuk pendikit
 • Ambidextrous

Keburukan:

 • Pembinaan murah

Thrustmaster tidak diturunkan hanya ke alam ultra high-end-ia juga memenuhi keperluan mereka yang menginginkan pengalaman sim penerbangan yang hebat dan tidak mahu menghabiskan sewa sebulan berbuat demikian, sebab itu edisi thrustmaster TCA Sidestick Airbus adalah kami Joystick PC Pemula Terbaik.

Throttle yang disertakan memastikan anda tidak akan kehilangan sebarang fungsi utama dan walaupun kos rendah – anda akan merasa seperti pro sebenar apabila anda melonjak melalui langit (atau ruang).

Tidak seperti persediaan Warthog Hotas-TCA mempunyai kemudi sentuhan bersepadu yang bermaksud anda boleh bergerak secara bebas pada paksi z tanpa perlu mencapai kawalan lain. Ia juga boleh dikunci jika anda lebih suka memilikinya ditugaskan ke butang lain atau tidak mahu secara tidak sengaja menggunakan kemudi anda semasa penerbangan jarak jauh.

Jumlah topi yang tidak baik menjadikan TCA kurang sesuai untuk memerangi sim tetapi anda masih boleh membuat apa yang ditawarkan – memandangkan kelayakan Airbus walaupun anda mungkin tidak terkejut bahawa ia adalah yang paling banyak di rumah seperti simulator penerbangan Microsoft dan bukannya bukannya Dalam DCS. Ia juga terasa sedikit plasticky di tangan dan tidak menawarkan realisme taktikal kayu bedik Warthog tetapi pada harga ini yang diharapkan.

Pegawai TCA Pegawai Pakej TCA Airbus thrustmaster bukanlah yang paling murah dalam senarai ini tetapi jika anda agak serius untuk masuk ke dalam penerbangan sims maka anda akan berkhidmat dengan baik jika anda boleh meregangkan anggaran anda dengan pilihan ini. Apa lagi – ia kerap diskaun supaya anda dapat menangkap diri anda sebagai perjanjian yang manis.

Joysticks PC Terbaik - Logitech x56 dengan latar belakang putih

3. Logitech GX56 Throttle and Stick

Nilai hebat untuk prestasi.

Logitech G Saitek X56 Throttle and Stick Specs:

Butang 13
Berat 4.5 lbs / 2.kg

Kelebihan:

 • Kebolehcapaian yang besar
 • Termasuk pendikit
 • Nilai yang hebat

Keburukan:

 • Pembinaan yang sedikit murah
 • Ringan

The Logitech G Saitek X56 Throttle and Stick menawarkan nisbah harga-ke-prestasi terbaik yang mengapa kami telah memahkotainya sebagai joystick PC terbaik kami. X56 mempunyai 31 butang yang boleh diprogramkan dan 5 topi yang bermaksud bahawa cukup banyak kraf harus ditutup.

Anda tidak perlu keluar untuk pedal sama ada sebagai kayu bedik boleh berputar untuk melibatkan pergerakan paksi z dari penyesuaian kemudi. Sistem ketegangan musim bunga laras bermakna anda boleh mendail dalam tahap rintangan yang anda ingin membenarkan lebih banyak kawalan berbutir.

Joystick juga mendapat manfaat daripada sensor kesan Hall yang membolehkan anda menyesuaikan diri dengan lebih lanjut bagaimana rasanya jika anda menginginkan pengalaman yang sahih ketika terbang kraf dengan kawalan lambat. Sensor juga bermaksud bahawa x56 harus tetap tepat seperti hari yang anda beli kerana ia tidak akan terdedah kepada stick-drift.

Mempunyai pendikit dengan tongkat bebas bermakna anda akan mempunyai lebih banyak kawalan ke atas kapal angkasa dan pesawat dwi. Semua pilihan ini menjadikan x56 persediaan hebat untuk berkembang sebagai kawalan boleh menjadi mudah atau kompleks seperti yang anda suka.

Mudah -mudahan, kayu bedik dan pendikit akan bertahan lama walaupun sebagai pembinaan unit merasa sedikit kekurangan kerana kebanyakannya terdiri daripada plastik. Ini bermaksud bahawa ia agak ringan sehingga anda pasti perlu menggunakan cawan sedutan atau melampirkannya lebih kekal atau unit akan meluncur di meja anda.

Joysticks PC Terbaik - Joystick Penerbangan T pada Latar Belakang Putih

4. Thrustmaster t.Penerbangan Hotas x

Joystick PC bajet terbaik dengan pendikit berdedikasi.

Thrustmaster t.Penerbangan Hotas X Spesifikasi:

Butang 13
Berat 4.5 lbs / 2.kg

Kelebihan:

 • Dompet-mesra
 • Pendikit yang boleh dilepaskan

Keburukan:

 • Butang yang lebih sedikit
 • Hanya satu pendikit

Lebih jauh ke bawah timbunan thrustmaster, kita dapati t.Penerbangan Hotas X tetapi tidak membuat kesilapan – walaupun kos ini sebahagian kecil daripada tawaran Warthog, ada kualiti sebenar di sini.

Untuk permulaan, pendikit dapat dihubungkan dengan makna kayu bedik yang anda dapat mempunyai persediaan yang sangat kemas di meja anda atau ketika disimpan jauh. Sekiranya anda memerlukan penggunaan papan kekunci anda atau mahukan set-up yang lebih realistik dengan lengan anda, anda boleh membuangnya dan meletakkannya sejauh satu sama lain kerana anda memerlukannya.

Anda mungkin berfikir bahawa anda tidak beruntung untuk kawalan kemudi tetapi tidak seperti adiknya yang paling mahal-kayu bedik boleh berputar bermakna anda boleh 360 alien tidak berskala walaupun dalam keadaan sunyi yang sejuk (atau terbang dengan betul).

Konsesi dengan harga ini perlu dibuat dengan iklan, terdapat butang dan kawalan yang jauh lebih sedikit. Terdapat juga satu kawalan pendikit tetapi ia adalah titik masuk yang hebat bagi mereka yang mempunyai anggaran pada MSRP sebanyak $ 99.99 (£ 87.99) dan terutama ketika dijual.

Joysticks PC Terbaik - Pantai Turtle dengan latar belakang putih

5. Turtle Beach VelocityOne Flightstick

Nilai Terbaik All-in-One PC Joystick.

Turtle Beach VelocityOne Specsstick:

Butang 27
Berat 28.96 oz / 821g

Kelebihan:

 • Banyak input
 • Tidak mengganggu
 • Pembinaan yang indah

Keburukan:

 • Susun atur pendikit ganjil
 • Terlalu ringan

Pantai Turtle tidak dikenali dengan periferal SIM penerbangannya yang pertama. Namun, pertunjukan pertama ke dalam perniagaan telah sangat berjaya dan velocityOne flightstick menandakan banyak kotak dalam pakej yang sangat kemas, sebab itu ia adalah joystick pc terbaik kami.

Kawalan pendikit dibina terus ke pangkal unit yang bermaksud anda tidak perlu mengganggu dengan pelbagai kabel yang berjalan di meja anda. Terdapat port USB-C tambahan dan ini boleh digunakan untuk menyambung ke kawalan lain seperti pedal dan sebagainya.

Terdapat banyak kawalan yang disesuaikan juga dan untuk membantu memahami apa yang anda lakukan – skrin OLED monokromatik menghiasi bahagian atas kayu bedik yang menunjukkan paksi, trim dan chronograph anda.

Joystick juga dibina dengan indah dan setiap kali kita melihatnya, kami terkejut bahawa Turtle Beach mengetuk keluar dari taman pada percubaan pertama mereka. Bahkan mempunyai kawalan paksi z!

Ia bukan tanpa kebiasaannya memikirkan anda kerana kawalan pendikit tidak membingungkan ke satu sisi tetapi mengepung kayu bedik. Walaupun ini boleh membantu menjadikannya lebih ambidextrous – ini bermakna bahawa pada bila -bila masa anda perlu menyesuaikan pendikit pada masa yang sama (yang paling banyak masa), anda perlu mengeluarkan tangan anda dari kayu bedik sepenuhnya yang tidak sesuai.

Flightstick VelocityOne juga sangat ringan jadi melainkan jika anda melampirkannya, anda mungkin mendapati diri anda mengetuknya. Isu -isu ini bertahan, sekitar $ 129.99 (£ 119.99) Anda mendapat banyak wang untuk wang anda.

Joysticks PC Terbaik - Logitech G Extreme pada latar belakang putih

6. Logitech G Extreme 3D Pro Joystick

Joystick PC mandiri bajet terbaik.

Logitech G Extreme 3D Pro Joystick Specs:

Butang 12
Berat 2.7 lbs oz / 1.2kg

Kelebihan:

 • Sangat murah
 • Boleh disesuaikan
 • Hebat untuk pemain kasual

Keburukan:

 • Kekurangan ciri dan kedalaman
 • Bukan ambidextrous

Kadang -kadang kita hanya mahu melompat di Boeing 747, menolak realisme model penerbangan dan hanya menikmati pemandangan. Sekiranya anda jatuh ke dalam kategori ini maka Logitech G Extreme 3D Pro Joystick menawarkan semua yang anda perlukan untuk mempunyai pengalaman kasual yang hebat, itulah sebabnya ia mendapat pilihan kami sebagai Joystick PC yang terbaik.

Dengan 12 butang yang disesuaikan termasuk suis topi 8 arah-anda akan mendapati banyak pilihan untuk kawalan anda selagi anda tidak merancang untuk menyelam ke DCS dan memulakan senjata api Apache.

Pendikit bersepadu adalah semua yang anda perlukan untuk terbang dalam permainan seperti Microsoft Flight Simulator dalam tetapannya yang lebih mudah atau medan perang dan tahap kawalan akan jauh lebih baik daripada tetikus dan papan kekunci atau gamepad. Penikmat paksi z juga dipenuhi dengan baik di sini kerana anda boleh memutar kayu bedik dengan melulu meninggalkan kawalan kemudi untuk terbang yang tepat.

Pada MSRP sebanyak $ 39.99 (£ 44.98), sukar untuk menyalahkannya, tetapi lebih baik untuk mempunyai beberapa butang tambahan atau untuk menjadi lebih ambidextrous atau mempunyai model alternatif supaya kiri tidak ditinggalkan. Joystick sering diskaun juga – menjadikan pilihan ini lebih menarik walaupun sedikit kemundurannya.

Cara Memilih Joystick PC

Merebut kayu bedik terbaik untuk PC sepenuhnya bergantung pada permainan yang anda suka bermain. Seperti pesawat sebenar, kawalannya sangat berbeza dan harga boleh sama liar. Pendikit yang berdedikasi membantu jika anda serius mengenai adegan sim penerbangan, itulah sebabnya beberapa pilihan premium kami termasuk mereka. Beberapa unit, seperti thrustmaster t.Penerbangan Hotas X, Sertakan pendikit pada harga yang sangat berpatutan.

Jika anda bermain Sims Combat, memilih sesuatu yang lebih banyak terlibat seperti thrustmaster Hotas Warthog yang mempunyai banyak butang, topi (suis berbilang arah), pembinaan pendikit dan bom yang berdedikasi sedangkan jika anda lebih banyak pengguna kasual, anda Boleh dilayan dengan baik oleh halaju pantai penyu yang mesra bajet.

Thrustmaster’s t-flight Hotas One sangat ideal jika anda melayari di antara bintang-bintang, sementara Pegawai TCA Pack Airbus Edition memenuhi lebih banyak simulator. Logitech’s G X56 menyerang tanah pertengahan yang hebat, bagaimanapun, dan sepatutnya sesuai dengan kebanyakan pemain yang ingin terbang.

Jika anda seorang veteran SIM tetapi belum mencuba tangan anda di dogfighting lagi, atau sebaliknya, maka mungkin bernilai melanggan ke Microsoft’s Xbox Game Pas.

Cole Luke Cole Luke adalah penulis bebas untuk PCGamesn dan Taktik Pocket Site kami. Mereka telah menulis pelbagai ulasan untuk bahagian permainan Radio Times, kini sedang bermain -main dengan dek stim, dan terus merindukan untuk kembali pada tahun 2008 bermain mod Garry dan kotak oren sehingga jam kecil. Cole telah menjadi pakar dalam aksesori konsol permainan genggam terbaik dan kerap mengkaji perkakasan untuk kami, dari monitor terbaik untuk permainan ke komputer riba permainan bajet terbaik.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.