Sword Game в Steam, Jacksmith Game

Permainan bangunan pedang

Di Jacksmith, anda harus bertempur di seluruh tujuh wilayah yang mempesona untuk bergerak ke arah Wizard Dudley jahat.

Permainan pedang

Multiplayer. Lawan. Co-op. Pencapaian. Membuat peringkat. Pedang. Ini semua perkataan. Dan dengan peluang secara rawak mereka juga menerangkan semua ciri utama permainan pedang, permainan aksi-parti percuma di mana sehingga 4 pemain boleh mempunyai masa lama yang besar memotong dan menikam satu sama lain atau CPU. Di samping itu, dengan kebetulan yang sama, tidak ada kata -kata yang mengandungi huruf q. Sekarang itu ganjil.

Duke dengan rakan anda secara tempatan atau dalam talian (semacam?) melalui Steam Remote Play.
GamePads disyorkan, tetapi kawalan papan kekunci disokong untuk pemain 1 (didayakan dalam pilihan).

Aparan с ные товованиint

  Tersebut:

  • 64
  • О: Windows 7
  • Проц “: CPU Intel Core i5-7200U
  • Оеративunting памть: 6 GB OU
  • Веокарта: Intel HD Graphics 620
  • Месо на диа: 100 MB
   Рекендованые:

   • 64

   Jacksmith

   Jacksmith adalah permainan permainan peranan tindakan di mana anda bermain sebagai Jacksmith, Blacksmith Donkey, dan menjalin pelbagai jenis senjata, dari paksi yang kuat, palu, dan busur, pedang dan lain-lain untuk pahlawan anda. Selepas itu, anda mesti menyertai pahlawan berani anda dalam pertempuran melawan musuh. Semasa mereka bertarung, anda perlu mengumpulkan rampasan dan meriam lelaki.

   Apa itu permainan Jacksmith

   Jacksmith adalah nama permainan pembinaan senjata yang memaparkan protagonis Jacksmith, tukang besi keldai. Jacksmith the Donkey adalah keldai paling pintar di seluruh tanah. Di Dunia Jacksmith, anda perlu membuat pelbagai senjata yang berbeza untuk pahlawan anda. Kerajinan senjata memerlukan banyak buruh manual. Pertama, anda perlu memilih bahan mentah anda, tentukan borang, kemudian cairkan, tuangkan, membina, dan gaya senjata anda. Dalam permainan ini, sama ada anda membuat pedang, busur, anak panah, kapak, atau apa -apa lagi, anda memerlukan beberapa kemahiran, kepakaran, dan perancangan. . Semasa berjuang, anda boleh mengumpulkan rampasan dan peningkatan ke tahap. Cuba permainan ini dan menjadi Wizard Dudley yang hebat!

   Cara bermain jacksmith

   Senjata kraf

   Tugas pemain dalam permainan Jacksmith adalah untuk membantu protagonis, Jacksmith, dalam mewujudkan senjata yang boleh digunakan oleh puak pejuang tempatan untuk mempertahankan diri mereka terhadap musuh luar. Dengan kata lain, matlamat utama anda adalah untuk menjadikan senjata terbaik untuk tentera anda. Anda akan mengambil peranan keldai, dan misi dan pencarian dalam permainan anda akan membawa anda ke seluruh tanah. Walau bagaimanapun, laluannya disekat oleh pelbagai makhluk yang berbeza. Sudah tiba masanya untuk meminta bantuan puak pahlawan tempatan. Kedai tukang besi interaktif sepenuhnya menanti anda, di mana anda akan membuat pedang, anak panah, perisai, dan jenis senjata lain. Anda perlu mengikuti langkah yang berbeza.

   Pertama, anda perlu mengambil perintah askar. Bergantung pada kedudukan mereka di medan perang, mereka memerlukan senjata tertentu. Seterusnya, anda perlu berpindah ke stesen bangunan. Di sini anda perlu melalui proses yang berbeza. Anda mesti bermula dengan memilih bijih, kemudian acuan. Kemudian, cairkannya, tuangkan logam ke dalam acuan, masukkan ke dalam bentuk, sejukkannya, dan tambahkan butiran.

   Setiap senjata mempunyai dua statistik utama: Kekuatan dan Ketahanan. Logam yang lebih baik akan menjadikan senjata dengan lebih banyak kuasa dan ketahanan.

   Selain itu, setiap langkah memerlukan anda memberi perhatian kepada masa dan meletakkan. Semakin baik anda melakukan setiap langkah, semakin tinggi kualiti senjata.

   Sertailah pertempuran dan kumpulkan rampasan

   Setelah anda memastikan bahawa semua tentera anda telah melengkapkan senjata yang diperlukan, sudah tiba masanya untuk menghantarnya ke dalam perjuangan. Anda dibenarkan bekerjasama dengan enam puak pahlawan.

   Pada masa Warriors terlibat dalam pertempuran, perlu bagi anda untuk mengumpulkan rampasan dan membantu meriam. Buka kunci senjata baru dan kumpulkan bijih dan kepingan yang lebih baik untuk terus menaik taraf peralatan anda.

   Di Jacksmith, anda harus bertempur di seluruh tujuh wilayah yang mempesona untuk bergerak ke arah Wizard Dudley jahat.

   Gambaran Keseluruhan Permainan

   Pemaju: Flipline Studios

   Genre Permainan: Peranan, Tindakan, Pengembaraan, Fantasi.

   Tarikh Siaran: 27 September 2012

   ciri-ciri

   – Sesuaikan senjata terbaik

   – Mengumpulkan loot dalam pertempuran untuk membina senjata yang lebih baik

   – Cari kaedah rahsia untuk membuat lebih daripada 80 senjata legenda

   – Melawan lebih daripada 130 musuh

   – Memperoleh lebih daripada 80 pingat permainan yang berbeza

   – Gunakan lebih daripada 275 bahan yang berbeza dalam ciptaan anda.

   Soalan Lazim

   ?

   Terdapat tujuh bijih di Jacksmith, termasuk:

   Adakah Jacksmith adalah permainan Papa?

   Jacksmith adalah permainan arked yang mempunyai permainan yang sama seperti permainan Papa yang lain. Pemain dalam permainan ini perlu menyesuaikan objek dengan mengikuti arahan dalam permainan. Dalam permainan Papa, anda dikehendaki membuat gula -gula seperti kek cawan, ais krim, dan yogurt beku dari bahan -bahan yang ada di dapur. Di Jacksmith, pemain perlu menjalin senjata dari bahan mentah.

   Bolehkah saya bermain jacksmith tanpa kilat?

   Anda boleh bermain jacksmith secara online secara percuma di laman web kami tanpa adobe flash. Permainan ini telah dioptimumkan untuk pengguna mana -mana peranti. Tidak diperlukan muat turun, pendaftaran, kilat, atau plugin.

   Pemikiran terakhir

   Apabila idea brainstorming untuk permainan jacksmith, dua pencipta, Matt dan Tony, memikirkan menggunakan tikus kecil dan tikus sebagai watak utama dalam permainan. Mereka menganggap Jacksmith menjadi salah satu permainan paling sukar yang pernah mereka buat, dan mengambil masa dua tahun untuk menyelesaikan permainan. Terima kasih atas usaha mereka, Jacksmith telah mendapat publisiti dan menjadi salah satu permainan terbaik dalam genre Papa.