Survivor Vampire Terbaik Membina | Pcgamesn, binaan terbaik dalam pendapat anda: Survivor vampire 総合 掲示板

Survivor Vampire Terbaik Membina

2022 年 3 月 5 日 2 時 12 分

Survivor Vampire Terbaik Membina

Ketahui item dan senjata mana yang anda perlukan untuk menjadikan survivor vampire terbaik dibina, ditambah dengan arcana terbaik untuk memilih untuk bertahan selama 30 minit dan menang penuh.

Survivor Vampire Terbaik Membina: Seorang ahli sihir dikelilingi oleh permata yang digugurkan oleh musuh -musuh yang dibunuh dengan bawang putih yang berkembang dan tongkat sihirnya

Diterbitkan: 13 Sep 2023

Apa yang dibina oleh survivor vampire terbaik? Dalam setiap perlawanan dalam permainan roguelike, anda mengalahkan gerombolan musuh, mengumpulkan senjata dan barang baru untuk membantu anda bertahan hingga akhir. Anda boleh menaik taraf item anda atau mengambil yang baru pada selang masa yang tetap, yang membantu anda meningkatkan binaan anda setiap kali anda menaikkan tahap. Walau bagaimanapun, dalam keadaan panas, sukar untuk mengetahui barang -barang mana yang memberi anda penggemar terbaik dan kombo yang harus anda tumpukan bersama.

Semasa Membuat Survivor Vampire Terbaik Membangun, Anda Perlu Membuat Dua Keputusan Utama: Watak -watak Vampire Survivor Terbaik Yang Terbaik Untuk Bermain dan Yang Mana Vampire Survivors Survivors Evolutions yang anda inginkan untuk Mengumpul Barang.

Survivor Vampire Terbaik Membina

Anda mempunyai fleksibiliti yang cukup dalam mencari apa yang anda perlukan untuk membuat setiap binaan, tetapi anda hanya mendapat satu pilihan arcana percuma, jadi kami akan menyenaraikan mana yang akan dipilih pada permulaan anda. Anda mendapat sekurang -kurangnya dua lagi peluang untuk memperoleh arcana tambahan, tetapi ini ditentukan oleh yang anda tidak pilih, jadi anda perlu mendapatkan tempat panggilan pertama di.

Untuk memberi anda banyak bilik goyang, Berikut adalah pilihan kami untuk binaan vampire terbaik yang dibina:

 • Pemakan Soul, Vespers Unholy, Phierragi Membina
 • Tongkat suci, api neraka, ribuan tepi, membina lingkaran kematian
 • Vandalier, tidak ada masa depan, La Borra membina

Best Vampire Survivors Builds - Menu Pemilihan Arcana pada permulaan larian. IV - Awake kini dipilih

Pemakan Soul, Vespers Unholy, Phierragi Membina

 • Watak: Poe, Pugnala, Kematian Merah, atau Dommaria
 • Senjata asas: Bawang putih, King Bible, Phiera der Tuphello, lapan burung pipit, kapak, tongkat sihir, cincin kilat
 • Item: Pummarola, Spellbinder, Tiragisú, Candelabrador, Tome kosong, Duplikator
 • Evolusi senjata: Pemakan jiwa, vespers yang tidak suci, phieraggi, lingkaran kematian, tongkat suci
 • Arcana: Iv – terjaga

Idea di sebalik binaan vampire ini adalah untuk mengalami kerosakan AOE yang besar, memastikan bahawa musuh tidak dapat cukup dekat untuk membunuh anda. Mengutamakan mendapatkan dua pistol, kerana semua senjata di sini akhirnya akan berkembang. Sebaik sahaja pistol berkembang, anda mendapat senjata AOE yang dahsyat yang melakukan lebih banyak kerosakan bergantung pada bilangan pemulihan yang telah anda tinggalkan. Inilah sebabnya mengapa anda mahu Arcana Awake IV, kerana ia memberi anda tiga pemulihan tambahan. Mengembangkan Pistols juga memberi anda slot senjata ganti, jadi anda boleh mengambil senjata tambahan untuk meningkatkan pilihan serangan anda.

Semua senjata yang telah kami disenaraikan di atas mempunyai kesan AOE kecuali tongkat suci. Kemasukannya di sini adalah untuk memanfaatkan keupayaan senjata yang berkembang untuk terus menembak musuh terdekat – ini berguna untuk membunuh musuh -musuh yang kuat yang entah bagaimana menjadikannya selebihnya pertahanan anda.

Survivor Vampire Terbaik Membina - Seorang lelaki tua menyerang gerombolan musuh dengan mantra sihir, sementara beberapa bulatan melindungi dia dari musuh di belakangnya

Tongkat suci, api neraka, ribuan tepi, membina lingkaran kematian

 • Watak: Gennaro, Pugnala, Imelda, Arca, atau Kematian Merah
 • Senjata asas: Phiera der Tuphello, lapan burung pipit, tongkat sihir, tongkat api, pisau, kapak
 • Item: Tome kosong, bayam, Bracer, Candelabrador, Duplikator, Tirigisú
 • Evolusi senjata: Tongkat suci, neraka, seribu tepi, lingkaran kematian
 • Arcana: VII – Besi biru kehendak (keutamaan untuk pugnala, kematian merah, dan gennaro), atau xi – waltz mutiara (keutamaan untuk imelda dan arca)

Bertentangan dengan bagaimana anda biasanya akan bermain mangsa vampire, anda tidak sepatutnya mengubah dua pistol ketika bermain binaan ini. Sebaliknya, anda akan memaksimumkan bilangan projektil di skrin dengan mengambil watak seperti Gennaro, yang mempunyai tembakan tambahan untuk setiap senjata yang dilengkapi.

Selebihnya binaan ini agak jelas: dapatkan senjata yang membakar sebanyak mungkin projektil. Dari sudut ini, satu -satunya keputusan penting ialah Arcana untuk memberi keutamaan apabila anda mendapat pilihan kedua dan ketiga anda. Anda harus memilih yang ada dalam senarai di atas anda tidak mendapat permulaan larian anda, dan salah satu daripada XIX – Heart of Fire atau IV – Awake. Yang pertama membuat projektil dari senjata berasaskan kebakaran meletup pada kesan, sementara yang terakhir memberikan beberapa pemulihan tambahan.

Survivor Vampire Terbaik Membina - Seorang pemburu menyerang Mermen di kilang tenusu dengan pistol sebagai burung menembak proyektil gelap

Vandalier, tidak ada masa depan, La Borra membina

 • Watak: Pasqualina, Imelda, atau Clerici
 • Senjata asas: Peachone, sayap kayu ebon, runetracer, air santa, kapak, bible raja, tongkat sihir
 • Item: Tarikan, perisai, duplikator, spellbinder, candleabrador, tome kosong
 • Evolusi senjata: Vandalier, tidak ada masa depan, la borra, vespers yang tidak suci, tongkat suci
 • Arcana: Iv – terjaga

Pembentukan survivor vampire ini mengambil sedikit masa untuk pergi dan meninggalkan anda agak terdedah pada permulaan larian, terima kasih kepada sifat yang tidak tepat dari dua senjata burung. Walau bagaimanapun, senjata, barangan, dan evolusi senjata lain dapat membantu anda bertahan sehingga anda mencapai tahap lapan untuk kedua -dua burung. Kemudian, anda perlu merebut dada untuk mengembangkannya ke dalam vandalier.

Sebaik sahaja anda menggabungkan sayap peachone dan kayu hitam, kedua -dua burung yang jarang menyerang tempat tertentu menjadi vandalier yang secara konsisten menyembur kawasan di sekeliling anda dengan hujan batu peluru. Dengan syarat anda mempunyai Spellbinder, Candelabrador, Duplicator, dan Tome kosong yang dimaksimumkan, burung baru ini akan segera memusnahkan segala -galanya di sekitar kawasan tempatan. Malangnya, tiada pilihan Arcana pada mulanya membantu anda banyak dengan senjata anda, jadi pilihan kami di sini adalah IV – terjaga, kerana ia memberi anda beberapa gigitan lagi di epal pepatah.

Apa sahaja pilihan anda untuk binaan vampire terbaik yang dibina, ia harus membuat anda hidup, walaupun semasa vampire survivors ender boss bertarung, dan membantu anda membuka kunci watak survivor vampire. Namun, jika anda memerlukan bantuan tambahan dengan permainan indie yang popular, kami mempunyai arahan untuk menggunakan cheat survivor vampire dan mod enjin cheat untuk membuka kunci kematian merah.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Survivor Vampire Terbaik Membina

Survivor Vampire

2022 年 3 月 5 日 2 時 06 分

Membina terbaik pada pendapat anda?
Apa yang terbaik dalam pendapat anda dan mengapa?

2022 年 3 月 5 日 2 時 12 分

Bible dan tongkat kebakaran yang dinaik taraf adalah teras yang cukup kuat untuk membina hampir perkara lain.

2022 年 3 月 5 日 2 時 37 分

1

Binaan terbaik benar -benar bergantung pada watak -watak kerana cara bonus mereka berfungsi. Seperti Mort bekerja dengan projektil jauh lebih baik daripada yang lain dan tulang sangat jarang berlaku di luarnya.

Dengan itu saya mempunyai membina sesuatu seperti lagu, air, vandalier, runetracer, lingkaran, guntur / vesper. Ia mempunyai peralihan yang baik dari awal hingga akhir dan semua menggunakan barang pasif yang relevan.

2022 年 3 月 5 日 3 時 15 分

1

Binaan terbaik seperti yang dikatakan bergantung pada watak dan apa yang anda jalani. Ini mungkin jawapan yang membosankan tetapi selagi anda bersenang -senang tidak ada yang salah dengan binaan yang anda gunakan.
Secara peribadi saya cuba menukarnya banyak dan dengan watak baru -baru ini yang telah saya cuba untuk membina tempoh maksimum. Memilih sebanyak mungkin yang mendapat manfaat dari tempoh. Lagu, air santa, burung, bible, runetracer, tulang (jika saya bertuah). Ia sangat menyeronokkan

2022 年 3 月 5 日 4 時 29 分

Watak: Imelda atau Porta
Senjata: tongkat ajaib, cincin kilat, Alkitab yang tidak suci, kayu hitam + gading, tongkat api, kapak
Item: Tome kosong, Duplikator, Spellbinder, Exp Crown (atau jika anda bermain Imelda dan tidak mahu menjadi lvl 70 pada minit 15 item pilihan anda), bayam, candelier

2022 年 3 月 5 日 6 時 06 分

Senjata: Alkitab, bawang putih, lagu mana, kapak, vandalier, air

Item: Spellbinder, Pumarrola, Skull, Candelabrador, Tarik Orb, Duplikator.

Ambil Candleabrador Tambahan dan Penarik Orb untuk mendapatkan tahap tambahan di luar Tahap 5 dan juga perisai dan sayap di kilang tenusu lakukan ini setelah mengisi semua 6 slot item untuk mendapatkan 2 lagi secara percuma.

Mengambil vandalier bermakna anda mendapat slot item tambahan yang tidak perlu digunakan pada evolusi, yang bermaksud bahawa anda boleh mengambil duplikator yang menyusun dengan baik dengan segala -galanya. Persediaan keseluruhannya adalah sinergi dan membuat pertahanan yang hebat. Dan Dommario mendapat AOE tambahan dari statistiknya. Kelajuan pergerakan negatifnya dapat dilangkau dengan sayap bebas dan penting untuk merebut sayap sebelum tanda 25 minit ketika pelopor menanam ketika ia bergerak lebih cepat daripada asas Dommario.

Saya rasa ini adalah persediaan terbaik untuk kilang tenusu dengan kutukan max. Dan ya, saya termasuk bawang putih. Sebenarnya bagus untuk tumbuhan tenusu tidak kira apa yang dibenci oleh pembenci. Survivability dan knockback mengalahkan DPS di kilang tenusu setiap hari dalam seminggu.