Survival Builder – Main permainan dalam talian percuma ini sekarang! | Poki, permainan survival terbaik di Mobile 2023 | Taktik Pocket

Permainan survival terbaik di mudah alih 2023

Berikut adalah satu lagi permainan yang menampilkan dunia pasca apokaliptik dan jumlah zombi yang cabul. Anda tahu gerudi, mengumpulkan bekalan, membuat gear anda, dan pergi bash beberapa muncung otak. Sudah tentu, ini semua tentang kelangsungan hidup yang paling kuat di sini, dan itu bermakna bahawa bukan sahaja anda mesti membina pangkalan untuk menjaga orang -orang yang mengasihi otak di luar, tetapi kubu yang dapat menjauhkan diri dari rakan -rakan anda. Ini anjing makan anjing di luar sana, jadi semua yang tersisa untuk dikatakan hidup atau mati. Buat pilihan.

Permainan bangunan survival

Survival Builder adalah permainan simulasi terbiar di mana anda mesti bertahan di pulau yang sepi dengan membina segala -galanya dari awal. Mulakan dengan buluh primitif yang sederhana dan jalankan ke rumah yang paling sempurna yang boleh anda bayangkan. Merekrut pekerja dan memberikan tugas yang berbeza dari pembuatan batu bata, kayu, sebagai tugas lanjutan sebagai bangunan rumah. Anda berada dalam kawalan penuh untuk menguruskan proses untuk mengoptimumkan aliran kerja suku anda dan mendapatkan rumah yang dibina secepat mungkin. Mengumpul duit syiling, dapatkan beberapa ganjaran, dan selesai membina rumah buluh di setiap pusingan untuk membuka kunci rumah kelangsungan hidup yang lebih menarik dengan ciri -ciri yang mengejutkan seperti air sumur, kolam renang, dan sebagainya! Oleh itu, ambil alat anda dan sertai keseronokan!

Cara Bermain Pembina Survival?

Ketik atau tikus kiri klik pada sebidang tanah, objek atau pekerja untuk berinteraksi dengannya.

Yang mencipta pembina survival?

Survival Builder dicipta oleh NoPowerUp, sebuah syarikat pembangunan permainan yang berpusat di Vietnam. Main Pengurusan Idle yang lain dan Permainan Clicker di Poki: Idle Tree City, Idle menggali Tycoon, Idle Lumber Inc, Idle Light City, Kejayaan Idle, Kuda Kuda, Gabungan Battle, Shootz dan Rush Trafik!

  • Permainan tetikus
  • Permainan pengurusan
  • Permainan pembinaan
  • Permainan 3D
  • Permainan terbiar
  • Permainan survival
  • Permainan baru

Permainan survival terbaik di mudah alih 2023

Dengan pilihan kami untuk permainan survival terbaik di telefon bimbit, jadi anda boleh bersaing dengan permainan yang penuh dengan zombi, dinosaur, creepers, dan banyak lagi.

Tangkapan skrin yang menjalar di Minecraft untuk Panduan Permainan Survival

Diterbitkan: 30 Ogos 2023

Ia adalah dunia yang kejam di luar sana, namun, dunia kita jauh lebih baik daripada beberapa landskap maya yang akan anda teruskan dengan yang terbaik permainan survival. Kadang -kadang ia benar -benar adalah kes kelangsungan hidup yang paling kuat, terutamanya ketika datang ke permainan survival di mudah alih. Genre ini sesuai dengan peranti mudah alih, dan, kadang -kadang, senang melihat jika anda dapat dengan selamat memimpin seseorang untuk kemenangan – walaupun, bagi saya, ia biasanya berakhir dengan azab mereka. Ah, lebih baik mereka daripada saya dan semua jazz itu.

Sekiranya idea terkandas di sebuah pulau dan mencari Wilson sendiri bukan untuk anda, jangan risau, anda boleh pergi dan berehat dengan senarai permainan terbaik seperti Stardew Valley. Atau, jika anda mahukan ujian yang lebih mengerikan untuk bertahan hidup, kami mencadangkan anda menceburkan diri untuk memilih kami untuk permainan Evil Resident yang terbaik – ada penduduk kampung gila, tan zombi, dan anjing rabun untuk boot, semoga berjaya!

Bagaimanapun, tanpa berlengah lagi, inilah yang permainan survival terbaik di telefon bimbit:

Jangan kelaparan: Edisi Pocket

Jangan kelaparan, mempunyai sandwic atau sesuatu. Baiklah, dalam kesungguhan, jangan kelaparan adalah pilihan yang baik jika anda menjadi permainan survival mudah alih, dan penyesuaian mudah alih menjadi versi permainan yang sangat baik. Anda bermain sebagai Wilson (adakah ini disengajakan, atau kebetulan yang bahagia?) dan mendapati diri anda terkandas di padang gurun, bersendirian, dengan sedikit sumber yang anda ada. Anda perlu menggali pokok yang mendalam, memburu makanan, dan menahan unsur -unsur.

Jangan kelaparan: Edisi Pocket adalah permainan yang menawan, ia penuh dengan situasi yang berbahaya, dan banyak makhluk yang ingin merosakkan hari anda – jangan biarkan mereka. Merangkul Grylls Bear Bear anda, jalankan jalan anda melalui tanah yang pelik ini, mengungkap misteri -misteri, dan mencari jalan pulang.

Tangkapan Tangkapan Rakit dari Rakit Survival Ocean Nomad untuk Senarai Permainan Survival

Survival Rakit – Ocean Nomad

Menjadikannya sepanjang malam di tanah kering adalah satu perkara, yang masih hidup di laut adalah yang lain. Survival Rakit – Ocean Nomad melemparkan berat laut laut yang mendalam pada anda semasa anda mencuba dan menangkap ikan untuk terus hidup, elakkan jerung yang ingin mengunyah lengan anda, dan melalui hari yang lain.

Jika anda permainan survival kegemaran anda mempunyai kerajinan, survival rakit mempunyai banyak yang anda boleh terlibat dengan. Dari senjata ke pulau sementara yang anda terapung di seberang lautan, ia adalah untuk anda merancang tempat perlindungan dan perkakas anda. Siapa tahu, anda mungkin mencari jalan menuju kebebasan.

Permainan Survival Terbaik di Mobile: Lifeafter. Teks berbunyi

Hayat

Ia adalah dunia yang keras di luar sana, dan, tidak kira di mana anda berada – sama ada di landskap gunung beku, padang pasir yang teruk, atau hutan yang lazat – zombi ada di mana -mana. Salah satu perkara terbaik mengenai Lifeafter adalah bahawa ia tidak memaksa anda untuk menahan permusuhan itu sahaja. Anda boleh membentuk persahabatan, masing -masing menguatkan peluang anda untuk bertahan hidup. Nah, itu mengandaikan mereka tidak mengkhianati anda pada peluang pertama.

Ingat, ini bukan hanya untuk mengelakkan menjadi zombie chow, tetapi juga mencari makanan untuk diri sendiri, dan membina tempat perlindungan yang mampu melindungi anda dari segala yang ingin menamatkan hidup anda.

Survival Games Stormfall: Imej menunjukkan sebuah rumah yang ditimbulkan. Teks di bahagian bawah skrin dibaca

Ribut: saga kelangsungan hidup

Permainan survival tidak semestinya hanya mengenai dunia pasca apokaliptik dan zombi, anda tahu. Kadang -kadang senang melupakan The Walking Dead, dan kembali ke masa di mana ia adalah sekumpulan orang yang marah yang membuang anda ke pengasingan – saya tahu ini masih bukan senario yang hebat, tetapi sekurang -kurangnya tidak ada zombi tentang.

Dalam ribut, anda mesti melakukan apa yang diperlukan untuk bertahan semasa anda membina kehidupan baru untuk diri anda di pengasingan. Anda perlu melawan kelaparan, menahan unsur -unsur, mengembangkan senjata, peralatan kerajinan, dan belajar apa yang dimaksudkan untuk benar -benar menjadi seorang yang selamat.

Permainan Survival Terbaik di Mobile: Ark: Survival Evolved. Imej menunjukkan dinosaur berhampiran rumah yang sedang dibina

Ark: Survival berkembang

Baiklah, kita akan kembali lagi pada masa ini, hingga satu tempoh sebelum manusia berjalan di bumi. Ark: Survival Evolved menghantar anda ke tempat di mana dinosaur berkeliaran di tanah, dan jika anda berfikir di kem Pengakap adalah sukar, baiklah, anda akan kebangkitan kasar dengan yang satu ini.

Secara jujur, jika pernah ada masa untuk berteriak ‘Saya seorang yang selamat’ ini, dan kemungkinannya anda benar -benar bersendirian, jadi tiada siapa yang akan memberitahu anda untuk menutup – walaupun cara dinosaur untuk melakukan ini Mei ini Makan awak, jadi ada itu. Ark mempunyai semua elemen stereotaip dari permainan survival mudah alih – anda mesti membuang makanan, sumber, dan menubuhkan kem. Tambahan pula, anda perlu mengubah suai apa yang anda pakai, memandangkan sejuk dan panas sama seperti yang mungkin membunuh anda sebagai dino – keseronokan sedemikian.

Seni Utama dari Westland Survival, RPG koboi dalam senarai permainan survival terbaik kami

Westland Survival – Cowboy RPG

Jika anda melihat senarai ini dan berfikir “semua permainan ini memerlukan lebih banyak koboi”, maka survival Westland mungkin menjadi yang lain untuk anda. Seimbang eksploitasi anda sebagai koboi dengan hanya bertahan hidup di Old West semasa anda bekerjasama dengan rakan -rakan peternak dan cowpoke untuk mendapatkan kehidupan yang jujur. Ok, jadi frasa “Hidup Jujur” sedang mengangkat berat di sana, tetapi ia menyeronokkan yang sama.

Permainan Survival Terbaik di Mobile: Live atau Die. Imej menunjukkan gambar seorang wanita dalam cermin mata hitam berhampiran jalan raya yang ditinggalkan, dengan teksnya

Live atau Die: kelangsungan hidup zombie

Berikut adalah satu lagi permainan yang menampilkan dunia pasca apokaliptik dan jumlah zombi yang cabul. Anda tahu gerudi, mengumpulkan bekalan, membuat gear anda, dan pergi bash beberapa muncung otak. Sudah tentu, ini semua tentang kelangsungan hidup yang paling kuat di sini, dan itu bermakna bahawa bukan sahaja anda mesti membina pangkalan untuk menjaga orang -orang yang mengasihi otak di luar, tetapi kubu yang dapat menjauhkan diri dari rakan -rakan anda. Ini anjing makan anjing di luar sana, jadi semua yang tersisa untuk dikatakan hidup atau mati. Buat pilihan.

Tangkapan Tangkapan Seni Kunci Isyarat yang Hilang Dengan Lelaki Terapung dan Jerung Untuk Panduan Permainan Survival

Isyarat hilang

Walaupun tidak ada hadiah untuk meneka di mana permainan ini mengambil pengaruh, mungkin sedikit lebih menyeronokkan daripada siri akhir Lost. Cuba bertahan di pulau padang pasir dengan bekalan terhad, ambil raksasa seperti yang anda tidak pernah melihat kembali manusia, dan cuba mencari jalan untuk melarikan diri. Ia adalah simulator castaway tolak Wilson, tetapi itu tidak bermakna anda tidak akan mempunyai bola.

Permainan Survival Terbaik di Mobile: Minecraft. Imej menunjukkan watak berhampiran rumah pada waktu malam. Zombi menghampiri dan membaca teks

Minecraft: Edisi Pocket

Bagaimana saya boleh menulis senarai mengenai permainan survival dan tidak termasuk minecraft? Suka atau membencinya, kita semua telah menumbuk pokok, bijih perlombongan, dan domba bercukur sebelum ini. Minecraft adalah permainan yang hebat jika anda ingin menguji ketetapan anda, dan hanya bergetar bersama semasa anda melakukannya – tidak ada tekanan di sini, hanya getaran sejuk, udara sejuk, dan satu tan haiwan ladang. Sekurang -kurangnya sehingga Nightfall hits, kemudian bam, zombi, labah -labah, dan creepers, oh saya.

Serius walaupun, ini adalah permainan yang hebat untuk bermain jika anda tidak mahu berfikir. Kadang -kadang anda hanya mahu wujud, dan permainan ini membolehkan anda melakukannya. Kami juga mempunyai sebilangan panduan, seperti berlian minecraft dan rumah minecraft, sekiranya anda mahukan tangan membantu. Dan, jika anda mahukan lebih banyak permainan seperti Minecraft, pergi ke pilihan kami untuk permainan terbaik seperti itu di Switch dan Mobile.

Phew, di sana anda memilikinya, permainan survival terbaik di telefon bimbit – semoga kemungkinan akan memihak kepada anda. Jika anda mahukan pengembaraan yang penuh dengan pelangi, cahaya matahari, sihir, dan unicorns, lihat senarai gembira kami permainan Mario terbaik dan permainan Disney terbaik. Teruskan, buat bahagian dunia ini.

Lebih banyak dari taktik poket

Kayleigh Partleton Kayleigh mendapat permulaan kewartawanannya di PocketGamer.biz dan pcgamesinsider.Biz Sebelum Menyertai Gamerant sebagai Penulis Senarai. Pada bulan Mei 2021, beliau menyertai Taktik Pocket sebagai penulis kakitangan, melangkah ke peranan Timbalan Editor pada bulan November 2022. Kekasih semua perkara Nintendo dan Mobile, dia juga suka berjalan -jalan dengan Geralt dari Rivia ketika dia tidak bermain Pokémon, kehidupan yang aneh, jiwa gelap, Disney Mirrorverse, atau Mortal Kombat, itu. Gagal itu, dia mungkin mencari kod roblox baru. Untuk lebih banyak perkataannya, pergi ke loadout dan wargamer. Oh, dan dia tidak fikir Skyrim adalah RPG yang baik, dia mempunyai keberanian untuk berfikir ia membosankan.