Subnautica 3 – Berita Dan Apa Yang Kita Suka Melihat, Tarikh Siaran Subnautica 3, jalan cerita, treler, khabar angin & banyak lagi

Subnautica 3 Tarikh, jalan cerita, treler, khabar angin & banyak lagi

Kami percaya permainan mungkin keluar mungkin, pada akhir 2024 atau awal 2025.

Subnautica 3 – Berita dan apa yang ingin kita lihat

Makhluk seperti sotong gergasi di bahagian bawah lautan di subnautica

Sekarang itu Subnautica 3 telah disahkan, ada beberapa perkara yang boleh kita harapkan. Ketika permainan subnautica pertama dibebaskan, ia adalah permainan seram hidup seperti yang tidak pernah dilihat sebelumnya. Persekitarannya cerah dan mesra, tetapi lebih mendalam anda pergi untuk mendapatkan bekalan, perkara yang lebih sia -sia dirasakan.

Tidak lama kemudian, anda tersandung di unsur-unsur yang berkaitan dengan cerita, dan tahap seram yang lain diperkenalkan. Formula ini direplikasi ketika subnautica: di bawah sifar dibebaskan untuk banyak pujian. Dengan penambahan tanah, suara yang bertindak dan cerita sepenuhnya dalam permainan kedua, hanya ada harapan yang lebih besar dan lebih baik untuk Subnautica 3.

Untuk lebih banyak hub pelepasan seperti ini, anda berada di tempat yang betul. Semak apa yang kita tahu setakat ini tentang luar liar 2, serta Jiwa Gelap 4. Terakhir, anda dapat melihat jika model Deck 2 Steam dapat dijangka tidak lama lagi.

Subnautica 3 Berita Terkini

Dunia yang tidak diketahui telah mengesahkan bahawa Subnautica 3 secara rasmi dalam pembangunan, tetapi tidak ada berita pada tarikh pelepasan.

Perkara yang ingin kita lihat di Subnautica 3

Lebih banyak pelbagai biome dan lebih banyak pulau

Salah satu perkara yang paling penting ketika membuat permainan penerokaan adalah menjadikan dunia yang sebenarnya ingin diterokai oleh pemain. Harus ada pelbagai biomes dan mercu tanda yang baik untuk menghalang anda daripada bosan. Ini lebih jelas apabila anda perlu meninjau semula kawasan untuk sumber atau alasan cerita.

Sudah tentu, jenis biomes yang ada bergantung pada persekitaran yang tidak diketahui oleh persekitaran yang tidak diketahui. Setakat ini, mereka telah menunjukkan kepada kami tropika dan Artik, masing -masing. Terdapat beberapa tempat yang boleh mereka pilih untuk pergi seterusnya, termasuk air tawar. Sekiranya lautan menjadi terlalu basi, terdapat banyak badan air lain.

Ia menyegarkan di bawah sifar untuk dapat pergi ke tanah juga. Ia memberikan rasa takut yang unik, mengetahui bahawa anda perlu kembali ke lautan pada satu ketika. Walau bagaimanapun, ia membenarkan banyak pelbagai bangunan dan pertemuan dunia. Ini akan menjadi ciri hebat untuk diteruskan di Subnautica 3, kerana peminat ingin meneroka sebanyak mungkin.

Perubahan pada permainan awal

Peminat Subnautica akan mengingati penggilingan mencari batu bijih yang tersekat di sisi tebing. Bukan itu sahaja, tetapi mengimbas kotak untuk menjadikan Seaglide dan alat lain. Gelung permainan ini perlahan dan seringkali menjengkelkan, terutamanya jika anda tidak dapat mencari bahagian terakhir.

Ia akan menjadi yang terbaik jika Subnautica 3 mengubahnya. Sudah tentu, sebahagian daripada keseronokan permainan survival bermula tanpa apa -apa. Oleh itu, ia tidak sepatutnya melangkau permainan awal ini, tetapi menjadikannya segar untuk pemain yang kembali. Ini semudah memerlukan alat untuk mengantarkan bijih khusus untuk beberapa perkara seperti titanium dan tembaga.

Multiplayer Co-op

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, hampir semua permainan survival besar telah menawarkan pengalaman koperasi multiplayer. Mereka sangat popular dalam genre ini, dan memalukan bahawa Subnautica tidak pernah dapat menambahkan ciri ini untuk permainannya. Satu-satunya cara ini mungkin adalah dengan menggunakan mod untuk memaksa permainan menjadi keadaan co-op.

Senang dapat meneroka lautan dengan rakan -rakan di Subnautica 3. Sifat lautan menjadikannya lebih mampu mengekalkan kumpulan kecil. Ini juga akan memudahkan untuk mengimbangi permainan antara penerokaan, pengumpulan sumber, dan pengurusan makanan.

Lebih banyak cerita

Oleh kerana subnautica pada asalnya dibebaskan sebagai permainan akses awal, kebanyakan cerita ditambah di sepanjang jalan. Dengan setiap patch yang dibebaskan, akan ada kawasan baru atau sinematik baru untuk dinikmati. Ini bukan masalah, dan ramai peminat juga menikmati kembali setiap kali untuk melihat apa yang telah berubah.

Apabila di bawah sifar dibebaskan, orang sangat gembira melihat berapa jauh pasukan itu datang. Ada suara yang bertindak, cerita dengan segera, dan secara keseluruhan permainan itu lebih digilap. Apabila Subnautica 3 dibebaskan, orang hanya akan mengharapkan perkara menjadi lebih baik lagi.

Dunia di Subnautica selalu bercita -cita tinggi. Permainan ini mempunyai bakat yang hebat untuk dramatik, yang selalu meminjamkan diri dengan baik kepada cerita -cerita luar biasa yang mereka ceritakan. Mungkin dalam permainan ketiga, mereka bahkan dapat bereksperimen lebih banyak dengan bercerita alam sekitar.

Peta

Tidak semua penjelajah dibina sama. Bagi sesetengah orang, kecintaan mereka mencari tempat baru lebih kuat daripada rasa arah mereka. Satu alat yang pasti dapat membantu permainan ini akan dimasukkan ke dalam peta interaktif. Dengan cara ini, anda boleh pin kawasan yang anda mahu kembali.

Lebih -lebih lagi, ini akan membantu anda kembali ke biomes apabila anda memerlukan sumber tertentu dari mereka. Tidak ada yang lebih menjengkelkan daripada mengetahui bahawa anda melihat bijih tertentu di suatu tempat tetapi tidak dapat ingat tepat di mana.

Malangnya, lautan tidak meminjamkan dirinya dengan peta gaya kertas tradisional. Mereka boleh menjadi tidak berguna dengan cepat, jadi pemaju perlu memberi kita satu mewah melalui sistem alat.

Untuk lebih banyak berita permainan, pastikan untuk menyemak senarai permainan seram percuma kami! Kami juga mempunyai senarai permainan VR terbaik, dan permainan teka -teki terbaik.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Hab dan Subnautica kami.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

Subnautica 3 Tarikh, jalan cerita, treler, khabar angin & banyak lagi

Tetap dimaklumkan dan tetap bersedia untuk bab seterusnya pengembaraan Subnautica yang mendebarkan.

Nihaal Bhogal Terakhir Dikemaskini: 27 Jun, 2023

Spekulasi untuk Tarikh Siaran Subnautica 3 Tertakap Ketika Dunia Tidak Diketahui secara rasmi mengesahkan sekuel permainan 2021 mereka, Subnautica: Di bawah Zero.

Permainan ini bertemu dengan kebanyakan ulasan positif dan pemain di seluruh dunia menyukainya.

Permintaan untuk sekuel bermula tepat selepas permainan dibebaskan. Sekarang nampaknya pemaju telah memberi respons kepada semua tuntutan untuk sekuel dan mula mengerjakannya.

Sehingga kini, Dunia Tidak Dikenal telah melancarkan dua perlawanan di bawah francais popular ini – satu pada tahun 2018 dan satu lagi pada tahun 2019. Dalam artikel ini, anda akan mendapat maklumat dan khabar angin mengenai permainan.

Tarikh Siaran Subnautica 3

Tarikh Siaran Subnautica 3

Memotong terus ke mengejar, pada masa ini tidak ada tarikh pelepasan Subnautica 3 kerana permainan masih dalam peringkat awal pembangunan.

The Development House of Unknown Worlds memperluaskan pasukannya untuk bekerja di permainan Subnautica Ketiga.

Sudah kira -kira lapan bulan permainan sedang dalam pembangunan dan devs mungkin mengambil masa 2 atau 3 tahun yang baik untuk menyampaikan produk akhir.

Kami percaya permainan mungkin keluar mungkin, pada akhir 2024 atau awal 2025.

Mengatakan permainan akan keluar sebelum itu akan berbohong kepada Billy berusia 7 tahun yang kek hari jadi akan tiba pada pukul 2 petang tetapi anda tahu kek itu tidak akan dihantar sebelum jam 4 petang (oh! Billy miskin!).

Subnautica 3 treler

Subnautica 3 treler

Nah, kerana permainan ini berada di peringkat awal pembangunan tidak ada sedikit maklumat mengenainya, lupa treler Subnautica 3.

Pembangunan permainan nampaknya telah bermula pada bulan April atau Mei 2023.

Menurut tweet yang dibuat dari pemegang twitter rasmi dunia yang tidak diketahui, dunia yang tidak diketahui sedang mencari pereka naratif senior untuk menulis cerita untuk permainan mereka yang akan datang.

Kami mencari pereka naratif kanan untuk bekerjasama dengan kami untuk membantu membentuk permainan seterusnya di Subnautica Universe! ��️��

Datang dan sertai studio jauh kami sepenuhnya dan mari buat permainan hebat bersama. Lihat penerangan kerja penuh di sini �� https: // t.Co/sfoksmkpkt

– Dunia Tidak Diketahui (@UnknownWorlds) 7 April 2022

Sekiranya studio telah merekrut seseorang pada bulan April atau mungkin pada bulan Mei, maka nampaknya permainan sedang dalam pembangunan sekarang selama 8 bulan terakhir.

Oleh itu, anda harus mengharapkan Devs melepaskan Subnautica 3 treler tidak lama lagi.

Tetapi kami berjanji kepada anda satu perkara, apabila dan ketika treler dilancarkan, kami akan membenamkannya di sini untuk anda menikmati.

Spekulasi jalan cerita Subnautica 3

Spekulasi jalan cerita Subnautica 3

Permainan ketiga Subnautica, seperti pendahulunya, mungkin juga menjadi permainan pengembaraan survival yang ditetapkan dalam persekitaran terbuka dunia dan dimainkan dari perspektif orang pertama.

Umumnya, dalam permainan subnautica, objektif pemain adalah untuk meneroka alam sekitar, bertahan di tanah asing ini, dan menyelesaikan tugas untuk maju melalui naratif.

Sumber dikumpulkan, alat dibuat, dan pangkalan dan tenggelam dibina oleh pengguna sementara mereka juga berinteraksi dengan hidupan liar di planet ini.

Kami tahu bahawa homeworld arkitek telah dilihat pada akhir Di bawah sifar, Dan ia berpotensi berada di mana ansuran seterusnya ini berlaku. Ia juga akan memberi kita peluang untuk mempelajari apa yang berlaku kepada arkitek lain, serta meneroka ekosistem dunia mereka.

Ia juga boleh jadi Subnautica 3 akan membina naratif terbuka Di bawah sifar. Pendahulunya mempunyai kesimpulan yang tidak terhingga, tanpa mengira pilihan yang dibuat dalam cerita.

Ansuran ketiga ini mungkin berbeza dan menyampaikan pelbagai pengakhiran berdasarkan keputusan dan tingkah laku pemain sepanjang permainan.

Jika ya, ini boleh menghasilkan plot yang kompleks, dengan kami menemui nasib muktamad Robin dan Al-an dari Di bawah sifar.

Hiburan dunia yang tidak diketahui Masih belum membuat kenyataan rasmi, jadi spekulasi adalah semua yang kita ada mengenai tetapan Subnautica 3.

Platform Subnautica 3

Platform Subnautica 3

Subnautica: Di bawah sifar telah dibebaskan untuk PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, Windows, dan MacOS PCS.

Kami percaya bahawa tidak ada sebab mengapa Dunia yang tidak diketahui tidak akan melepaskan seterusnya Permainan Subnautica pada semua platform yang disebutkan di atas.

Walaupun anda tidak pernah mengetahui bahagian korporat cerita dan politik di seberang dinding. Mungkin Xbox atau PlayStation menandatangani perjanjian eksklusif Dunia yang tidak diketahui, Jadi anda tidak pernah tahu.

Secara rasmi ia tidak diumumkan pada platform apa permainan akan dikeluarkan, tetapi jika keadaan tetap baik, kita mungkin melihat ansuran ketiga francais yang dikasihi yang dikeluarkan pada semua platform yang disebutkan di atas.

Subnautica 3 Berita

Subnautica 3 Berita

Dunia yang tidak diketahui sedang mencari a Artis VFX, Artis Karakter 3D Lead, Artis Alam Sekitar 3D, dan orang untuk jawatan lain, yang boleh anda periksa di sini, untuk bekerja di Subnautica dan Permainan Moonbreaker.

Tanggungjawab, kelayakan, dan keutamaan juga telah disenaraikan yang boleh anda baca setelah mengikuti pautan di atas.

Penyenaraian pekerjaan menunjukkan bahawa pasukan di Dunia yang tidak diketahui berkembang dan perkembangan permainan sedang berayun penuh.

Sebelum ini, studio mempunyai kedudukan terbuka (kini diisi) untuk Pereka Naratif Kanan Dan menurut penyenaraian pekerjaan, kedudukannya memerlukan seseorang yang mempunyai pengetahuan dalam pembangunan permainan terbuka dunia, terutama ketika mencipta naratif dalam pengalaman yang didorong oleh pemain, terbuka.

Ini menunjukkan bahawa seperti pendahulunya Subnautica: Di bawah sifar, Ansuran terbaru akan menjadi tidak linear dan membolehkan pemain membentuk dialog cerita dan acara lain dengan keputusan mereka.

Subnautica 3 Rumor

Subnautica 3 Rumor

Ketika datang ke keseronokan yang mengelilingi permainan yang akan datang, spekulasi cenderung berleluasa. Selain daripada penyenaraian pekerjaan, pemaju tidak mendedahkan sebarang maklumat mengenai projek itu.

Oleh itu, mana -mana “berita” yang dikatakan diambil dengan sebutir garam sehingga sebarang pernyataan rasmi dikeluarkan.

Platform seperti Reddit dan 4chan dipenuhi dengan khabar angin yang tidak masuk akal mengenai seterusnya Permainan Subnautica dan juga mengenai 4546B Planet, mereka semua yang bukan dari mana -mana pembocoran terkenal dan spekulasi semata -mata.

Subnautica Peminat di mana -mana digesa untuk bersabar dan tunggu beberapa berita/pernyataan rasmi atau sesuatu dari leaker yang boleh dipercayai sebelum membentuk kesimpulan.

Soalan Lazim-

  1. Adakah Subnautica 3 disahkan?

Ya, tanpa ragu, anda boleh mengatakan bahawa sekuel untuk permainan 2021 Subnautica: Di bawah sifar disahkan. Perkembangan permainan ini penuh di Unkown Worlds Entertainment.

Ia tidak boleh dikatakan bila Subnautica 3 keluar. Studio Pembangunan secara aktif merekrut dan mengembangkan pasukannya untuk mempercepat proses pembangunan, tetapi masih, ia tidak kelihatan seperti permainan yang keluar pada bila -bila masa sebelum akhir tahun 2024.

Subnautica 3 pasti akan datang ke PlayStation 5, Xbox Series X/S, dan Windows PC. Pada masa ia dikeluarkan, PS4 dan Xbox One akan berumur dan Devs mungkin berfikir untuk melepaskan permainan hanya pada konsol permainan gen terkini. Anda juga boleh mengharapkan Subnautica 3 untuk memukul MacBooks.

Subnautica 3? Jawapan Pengarah Di bawah sifar soalan sekuel

Subnautica: Di bawah sifar Pengarah David Kalina mengatakan sekuel akan “hampir pasti” berlaku.

Ini adalah masa yang tepat untuk menjadi Subnautica Kipas. Permainan survival bawah air baru sahaja mendapat sekuel yang dipanggil Subnautica: Di bawah sifar, yang merupakan hit lain. Ia menambah item baru untuk membuat kraf, naratif yang lebih ditulis melalui garis, dan komponen keseluruhan di tanah.

Dengan giliran sekuel Subnautica Menjadi francais penuh, peminat tertanya -tanya apakah kami akan mendapat permainan ketiga. Menurut Di bawah sifarPengarah David Kalina, jawapannya ya … akhirnya.

Songsang baru -baru ini duduk bersama Kalina untuk membincangkan falsafah reka bentuk dunia yang lain Subnautica (dan sampai ke bahagian bawah siapa Lady Dimitrescu lautan). Semasa perbincangan itu, Kalina mengesahkan bahawa pemaju dunia tidak diketahui belum cukup dengan siri ini.

“Kami hampir pasti akan melakukan sekuel yang betul suatu hari nanti,” kata Kalina kepada Songsang.

Eksplorasi bawah air di Subnautica: Di bawah sifar.

Peminat tidak boleh mengharapkannya dalam masa terdekat. Kalina mengesahkan bahawa pemaju dunia tidak diketahui mempunyai projek baru dalam kerja -kerja, yang sepenuhnya terpisah dari Subnautica. Walaupun dia tidak berkongsi apa -apa butiran tepat mengenainya, Kalina mengatakan bahawa permainan sedang dalam pembangunan dan peminat mungkin mendapat berita mengenai tahun ini.

Sementara itu, Kalina mengatakan bahawa pasukan itu bekerja keras untuk menyokong kedua -dua asal Subnautica dan Di bawah sifar. Walaupun permainan ketiga masih bertahun -tahun, Kalina mengatakan lebih banyak “kerja ciri” akan datang ke siri di jalan. Pasukan hanya meluangkan masa untuk mendengar maklum balas komuniti sebelum melancarkan sesuatu yang baru.

Inilah yang dikatakan David Kalina mengenai masa depan Subnautica dan tajuk seterusnya di dunia yang tidak diketahui.

Adakah anda selesai dengan subnautica selepas ini?

Tidak, kita tidak. Dalam jangka sederhana, ada pasukan langsung kecil yang akan terus menyokong kedua -duanya Subnautica dan Di bawah sifar. Kami berurusan dengan pelepasan yang sangat berbilang platform untuk kali pertama di rumah. Kami belum melakukan konsol kerja sebelum ini. Oleh itu, ada banyak perkara untuk mengawasi.

Tetapi kemudian di luar itu, akan ada lebih banyak kerja ciri. Kami tidak komited untuk apa -apa yang spesifik sekarang, kerana kami ingin mendengar masyarakat dan melihat, lihat apa yang kami ceritakan oleh peminat kami.

Kemudian di luar itu, kita pasti akan melakukan sekuel yang betul suatu hari nanti. Hanya ada orang yang bekerja Subnautica Selama kira -kira lapan tahun. Terdapat permainan lain dalam pembangunan di rumah yang diharapkan orang akan tahu mengenai tahun ini. Tetapi saya fikir ia cukup selamat untuk mengatakan bahawa itu akan berlaku suatu hari nanti.

Bolehkah anda mengatakan apa -apa mengenai perkara yang sedang anda kerjakan sekarang?

Ada kira -kira sedozen kita yang hanya mengusahakan penemuan konsep. Oleh itu, kita pada dasarnya melakukan pekerjaan permainan video fantasi itu “Mari kita buat barang -barang dan cuba memikirkan dan prototaipnya dan lihat apakah ia berfungsi.”Kami cukup awal dalam proses itu dan sangat sukar. Kedengarannya seperti bahagian yang paling menyeronokkan, tetapi dalam beberapa cara, ia lebih tertekan daripada hanya berada di pasukan pengeluaran di mana anda tahu apa yang saya lakukan. Saya tahu apa Subnautica adalah. Kami cuba mencipta dan itulah cabaran yang berbeza.

Dalam wawancara yang sama, Kalina juga bercakap mengenai pasukan pembangunan “cuba membayangkan Subnautica-Seperti permainan di persekitaran lain, sama ada permainan udara di atas tanah atau permainan ruang angkasa.”Mana-mana permainan bergaya subnautica dari pasukan mungkin akan mengambil pendekatan yang sama dengan” sempadan yang belum diterokai.”

“Kami bercakap tentang menetapkannya di dalam tubuh manusia atau melakukan penjelajahan gaya dalaman,” Kalina juga mendedahkan. Sama ada atau tidak itu petunjuk mengenai permainan seterusnya studio masih boleh dilihat. Sama ada, kami mungkin sekurang -kurangnya beberapa tahun dari apa jua pasukan yang telah dirancang seterusnya.