Subclass Light New Supers dan Aspek yang diumumkan untuk Destiny 2 Bentuk Akhir, Destiny 2 S New Strand Subclass kelihatan seperti Sci-Fi Spider-Man dengan Magic Green Webs | PC Gamer

Destiny 2 s New Strand Subclass Nampak seperti Sci-Fi Spider-Man dengan Webs Green Magic

Bungie mengatakan bahawa Strand pada mulanya adalah satu jenis perjanjian pemburu, walaupun merasakan ia terlalu menyeronokkan untuk menyekat Cape Fanciers. Dan saya mengatakan bahawa tanpa apa-apa iri hati tentang apa yang mungkin sebagai main main.

Supers dan aspek subkelas cahaya baru yang diumumkan untuk Destiny 2 Bentuk Akhir

Permulaan Pengembangan Akhir Destiny 2 akan membawa kebolehan dan aspek super baru untuk ketiga -tiga kelas. Pemain yang membeli pengembangan bentuk akhir akan mendapat akses kepada kuasa baru yang dibentangkan bersama lokasi baru, perisai, dan senjata. Bungie mengesahkan setiap kebolehan ini dalam pameran terbaru mereka, yang dimaksudkan untuk pengembangan.

Untuk meringkaskan, Warlocks akan mendapat keupayaan super solar baru bersama aspek, Titans atas kuasa kekosongan mereka, dan pemburu dengan arka. Oleh itu, bukannya subkelas baru, nampaknya pemain perlu memanfaatkan lebih banyak kuasa cahaya, memandangkan mereka akan berada di dalam pengembara untuk masa yang lama.

Semua supers dan aspek baru untuk tiga kelas Destiny 2 dalam bentuk terakhir

Seperti yang disebutkan, ketiga -tiga kelas teras Destiny 2 akan mendapat kuasa cahaya dalam elemen yang berasingan. Berikut adalah senarai ketiga -tiga kebolehan super yang akan datang dalam bentuk akhir dan fungsi mereka:

  • Solar Warlock Super: Seperti yang disebutkan oleh Bungie Devs, ia akan bersamaan dengan Destiny 1’s Radiant. Di samping. Ia juga akan menjadi satu-satunya orang yang pertama selain dari Gunslinger Hunter.
  • Void Titan Super (Twilight Arsenal): Hanya menyinggung perasaan super untuk Titans. Membolehkan pengguna melancarkan tiga paksi kekosongan ke kumpulan musuh. Paksi dapat membersihkan kumpulan musuh dengan letupan kekosongan tambahan apabila melekat pada kumpulan. Paksi yang tersekat juga boleh dipilih kemudian oleh pengguna atau sekutu.
  • Arc Hunter Super: Melemparkan pisau arka ke arah musuh, membolehkan pengguna untuk teleport ke lokasi yang dibuang. Boleh dicetuskan beberapa kali semasa pengaktifan.

Senarai berikut menunjukkan semua aspek yang akan datang dalam Destiny 2 Bentuk terakhir:

  • Aspek Solar Warlock: Memanggil kawan solar yang melancarkan dirinya pada musuh sebaik sahaja ia melihatnya.
  • Aspek Void Titan: Membolehkan pengguna menahan butang bom tangan dan membentuk perisai. Perisai kemudian dapat menyimpan kerosakan masuk dan melepaskannya berdasarkan jumlah kerosakan yang disimpan.
  • Aspek Arc Hunter: Melemparkan keupayaan super atau apa -apa dapat menguatkan sekutu di sekitar.

Destiny 2 Bentuk akhir semuanya akan dikeluarkan pada 27 Februari 2024.

Subclass helai baru Destiny 2 kelihatan seperti Sci-Fi Spider-Man dengan Web Green Magic

Bungie memperincikan subkelas berasaskan kegelapan yang akan datang, dan kelihatan menyeronokkan hella.

Destiny 2 Strand Subclass Teaser

Awal hari ini Bungie mengusik subkelas berasaskan kegelapan baru yang datang ke Destiny 2 yang dipanggil Strand, dan ia sama banyak tentang pergerakan dan traversal sebagai pertempuran.

Dalam pamerannya, pemaju akhirnya terperinci subkelas baru yang sangat rumus. Sekarang disahkan dipanggil Strand, subclass kelihatan banyak tentang meneroka bandar baru di Neptun.

“Strand adalah tenaga psikik yang membentuk dimensi tambahan ini, matriks semacam ini yang menghubungkan semuanya bersama. Ia menghubungkan semua makhluk hidup dan semua minda, dan anda penjaga adalah semacam memperoleh pengetahuan dan memperoleh kuasa untuk melihat ke dalam alam psikik alternatif ini dan mula menarik benang -benang ini dan menarik pada wayar -wayar ini yang menghubungkan semua makhluk hidup ini, “Samuel Dunn, pereka kanan, berkata.

Sekiranya anda belum pernah mendengar, Bungie juga menunjukkan pengembangan besar seterusnya untuk Destiny 2, Lightfall, semasa livestream. Ia merosakkan perubahan subkelas yang akan datang dan lokasi yang berpangkalan di Neptun.

“Apabila anda bermain melalui cahaya, anda menemui kuasa ini untuk kali pertama. Tidak ada seorang pun di alam semesta, yang pernah dalam sejarah takdir, telah menggunakan helai sebelum ini, “kata Adam Grantham, pengarah naratif di Bungie,.

Subclass Strand memainkan ke lokasi baru itu, dengan cara baru untuk melintasi dunia tidak seperti apa yang telah kita gunakan setakat ini. Memanfaatkan benang tenaga kegelapan, anda akan dapat melemparkan penjaga anda di lokasi baru. Sedang seperti Spider-Man Ruang Angkasa, tetapi sebenarnya sedikit lebih baik. Cangkuk bergelut anda tidak perlu benar -benar berhubung dengan mana -mana objek untuk melemparkan anda ke hadapan, ia melekat pada web tenaga ruang ajaib -kerana sudah tentu ia berlaku.

“Oleh kerana anda melihat ke dalam web kosmik ini, anda dapat bergelut di mana -mana titik kerana web kosmik ada di mana -mana sahaja. Walaupun tidak ada objek di sana, ia akan menyambung ke web itu dan menarik anda ke hadapan, “kata Dave Samuel, ketua seni senior VFX,.

Berhubung dengan peta baru, pemain akan “menggunakan helai untuk melintasi, meneroka.”

Sejauh mana cangkuk bergelut akan mengalir ke seluruh kandungan yang ada belum jelas, tetapi saya bayangkan ia boleh mempunyai implikasi yang cukup luas jika, katakan, anda boleh membawanya ke dalam serangan serbuan. Banyak keju keluar dari pedang kembali pada hari itu, jadi saya tertanya -tanya bagaimana cangkuk bergelut keseluruhan akan memberi kesan bagaimana kita bermain kandungan yang lebih lama. Mungkin strategi yang berisiko untuk membuang diri ke dalam jurang dan berharap cangkuk akan menyelamatkan anda, tetapi hanya orang yang cukup berani untuk membahayakan semuanya belajar helah baru yang sejuk.

Tetapi Strand bukan semua berasaskan penerokaan. Tidak, ia adalah subkelas sepenuhnya yang akan menawarkan setiap tiga kelas Guardian-Hunter, Warlock, dan Titan-cara baru untuk menghancurkan musuh asing.

  • Warlocks adalah “tuan telekinetik helai” dan akan menerima kemampuan super berasaskan peluru berpandu baru yang membangkitkan musuh. Apabila peluru berpandu ini mendarat, mereka berpecah dan dibongkar.
  • Titans Dapatkan tangan dengan beberapa tangan cakar dan peribadi yang menawarkan serangan AOE yang berputar dan memotong.
  • Pemburu akan mencambuk tepat di hati susu mereka dengan dart tali (juga dikenali sebagai javelin tali). Pemain akan dapat berputar dan melancarkan dart tali ini kerana mereka membalik dan meluncur, atau apa sahaja pemburu.

“Kami telah banyak belajar daripada mewujudkan subkelas kami yang lain, dan kami telah mengambil pembelajaran mengenai pertempuran, mengenai pergerakan, tentang membina kerajinan, kami telah memasukkan semua itu ke dalam Strand,” kata Eric Smith, pereka kanan,.

Bungie mengatakan bahawa Strand pada mulanya adalah satu jenis perjanjian pemburu, walaupun merasakan ia terlalu menyeronokkan untuk menyekat Cape Fanciers. Dan saya mengatakan bahawa tanpa apa-apa iri hati tentang apa yang mungkin sebagai main main.

. Sebagai Warlock, saya tertanya -tanya berapa banyak helai yang akan bermain seperti bom nova atau membina kekosongan, tetapi saya pasti ada banyak lagi di sana untuk menggoncang perkara. Beyond Strand, Bungie juga Arc Arc Bina dengan Arc 3.0 melancarkan hari ini, jadi ia tidak helai atau tidak ada.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.