Subclass – Destinypedia, The Destiny Wiki, Subclass | Destiny Wiki | Fandom

Destiny 2 subclass

Kerana perbezaan yang jelas, memilih kelas mana yang sering boleh menjadi tugas yang menakutkan untuk kebanyakan pemula. Nah, sekarang anda tidak perlu lagi risau kerana kami berada di sini untuk menunjukkan kepada anda semua kelas dan subkelas dalam permainan serta setiap ciri unik mereka. Baca terus untuk mengetahui apa yang mereka semua.

Subclass

“Bagaimana kita tahu bila kita dapati semua tangkapan skrin?” Telah diminta bahawa Imej (s) dimuat naik dan ditambahkan ke halaman atau bahagian ini. Keluarkan templat ini sekali imej (s) telah dimuat naik dan digunakan.

Saya tidak mempunyai masa untuk menjelaskan mengapa saya tidak mempunyai masa untuk menjelaskan.
Artikel ini mempunyai kandungan baru yang akan datang dari Cahaya dan mungkin tidak lengkap, disahkan, atau betul. Sila kemas kini sebaik sahaja bahan yang relevan dan tepat tersedia. Editor mesti Petik sumber untuk semua sumbangan kepada artikel ini. Suntingan yang tidak mengikuti standard ini akan kembali tanpa notis. Untuk maklumat lanjut, lihat dasar petikan.

Tumpuan adalah perkara yang membawa semua kebolehan anda. Ia membolehkan anda mengambil untuk mengambil cahaya pengembara dan mengubahnya menjadi kesan di dunia. Tumpuan mentakrifkan bagaimana anda akan bermain permainan sekarang, lebih banyak daripada kelas anda.

(Dahulu dipanggil Fokus) adalah cara utama pemain memilih kebolehan penjaga mereka di Takdir.

Kandungan

 • 1 gambaran keseluruhan
  • 1.1 takdir
  • 1.2 takdir 2

  Gambaran Keseluruhan [Edit]

  Subclass semuanya berdasarkan elemen, dan menawarkan kebolehan pemain yang menimbulkan jenis kerosakan itu. Semua subkelas mempunyai sekurang -kurangnya satu keupayaan super, keupayaan huru -hara, pelbagai bom untuk dipilih, dan pelbagai jenis lompat, beberapa faedah lain, dan kebolehan kelas berganda bermula dari Takdir 2. Bom bom boleh dikongsi di seluruh kelas, sementara kebolehan melompat dan kelas dapat dikongsi di seluruh subkelas kelas yang sama.

  Takdir [sunting]

  Subclass adalah cara utama penjaga bertambah dan meningkatkan tahap. Setiap subclass memajukan secara bebas dari tahap, walaupun sehingga tahap 15+ peningkatan ini disegerakkan dengan tahap. Kebolehan baru, bonus pasif, jenis bom tangan, dan lebih banyak membuka kunci sebagai pengalaman keuntungan subclass, dengan setiap subkelas yang mengandungi dua puluh lapan peningkatan. Kemampuan subkelas dibentuk sebagai tahap pemain, dan setiap pokok menaik taraf adalah berbeza. [1] Dalam mana -mana subkelas yang diberikan, pemain ditawarkan beberapa peringkat yang memberi pemain pilihan atribut seperti:

  • Jenis bom tangan -i.e homing atau kedekatan.
  • Pergerakan menegak -i.e teleport jarak pendek atau lompat berganda.
  • Bonus huru -hara.
  • Keistimewaan senjata.
  • Bonus pasif.
  • Peningkatan keupayaan super.

  Dengan pengecualian tiga kebolehan “asas” (lompat, super, dan huru -hara), setiap lajur tiga peningkatan adalah saling eksklusif; Hanya satu yang boleh aktif pada satu masa.

  Setiap kelas mempunyai dua subkelas untuk memperoleh dan membangun, masing -masing dengan kepakarannya sendiri. Subclass berkesan sekeping peralatan yang boleh diubah mengikut kehendak, sama seperti memilih senjata baru. Satu subkelas boleh digunakan sebagai beban berbilang pemain yang kompetitif, sementara fokus berorientasikan penyembuhan kedua dapat digunakan untuk bermain koperasi. Subclass juga dimaksudkan untuk bersinergi dengan gear yang dipakai oleh Guardian. [1]

  Setelah menguasai subclass, pemain itu dianugerahkan karunia senjata eksotik dari pelopornya, serta pencapaian/trofi.

  . Dengan pembebasan Raja yang diambil pengembangan, subkelas ketiga untuk setiap elemen ditambah untuk setiap kelas, dibuka melalui pencarian.

  Takdir 2 [sunting]

  Takdir 2, Subclass telah dirombak beberapa kali, dengan pelaksanaan pokok peringkat mengambil tempat sistem bekas permainan. Penjaga mempunyai pilihan memilih salah satu daripada dua keupayaan yang berbeza memberi tumpuan kepada setiap subkelas, yang dikunci ke jalan tersebut. Dengan pembebasan pengembangan yang ditinggalkan, pokok lain, biasanya dengan super baru, ditambah ke setiap subkelas. .

  Pembebasan Di luar cahaya pengembangan menyaksikan subkelas berasaskan kegelapan pertama ditambah ke permainan dengan stasis. Subclass baru ini mempunyai jenis penyesuaian yang berbeza, subclass yang digelar 3.0, yang akan digunakan untuk subkelas cahaya bermula dengan tidak sah dengan pelancaran Ratu penyihir pengembangan & Musim yang bangkit, Musim yang dihantui Dan akhirnya arka dengan pelancaran Musim rampasan. Pelancaran Cahaya melihat helai diperkenalkan sebagai subkelas kegelapan kedua menggunakan penyesuaian yang sama.

  . . Dalam sistem ini, keupayaan utama kelas dipilih antara tiga empat aspek, masing-masing dengan atribut yang berkaitan dengan kelas yang unik. . Setiap aspek dilengkapi dengan sebilangan slot serpihan (antara satu dan tiga), yang boleh diisi dengan serpihan yang berbeza. Berubah menjadi aspek dengan slot kurang melumpuhkan serpihan, bermula dari kanan. Kemas kini ini juga merumuskan banyak penggemar dan debuff elemental yang terdapat dalam permainan, mendefinisikannya sebagai kata kerja.

  Pemain memulakan permainan dengan subclass cahaya yang diberikan, dan dapat memperoleh yang lain setelah menyelesaikan usaha yang diberikan oleh Ikora Rey di menara, membuka kebolehan lagi dengan membelinya dari dia dengan berkilau dan bermeditasi di mezbah yang berdekatan. Subkelas Stasis diperolehi dengan melengkapkan kempen Beyond Light, dengan aspek dan bom tangan yang diperoleh melalui pencarian pasca kempen, dan serpihan yang diperoleh dengan melengkapkan nikmat yang diberikan oleh orang asing EXO di Europa. Subclass Strand diperoleh dengan melengkapkan kempen cahaya, dengan 2 aspek pertama yang diperoleh sepanjang kempen, maka aspek ke -3 yang diperoleh melalui penyempurnaan memisahkan usaha tudung, dan bom tangan dan serpihan yang diperolehi dengan perbelanjaan meditasi helai, yang diperoleh melalui helai, Pukulan terakhir, di kolam Pouka di Neptunus.

  Senarai subkelas [sunting]

  • Voidwalker – melemparkan bola gergasi tenaga kekosongan yang merosakkan pejuang menggunakan Bom Nova Keupayaan super, atau teleport di sekitar medan perang dan merosakkan pejuang berdekatan dengan Nova Warp .
  • Sunsinger – memanipulasi tenaga suria untuk menyokong sekutu melalui Cahaya Keupayaan super dan bawa wielder kembali dari kematian.
  • Stormcaller – memanipulasi tenaga arka untuk memfokuskan badan dan minda pada menyalurkan dan mengikat kilat menggunakan Stormtrance keupayaan super, atau menimbulkan rasuk tenaga arka yang tertumpu dengan Kekacauan mencapai Keupayaan super.
  • Dawnblade – memanipulasi tenaga suria untuk memanggil pedang yang menyala yang merosakkan pejuang yang ditangkap di jalan peluru dengan Daybreak kemampuan super, atau menyebabkan sekutu disejukkan dalam jejari melalui Baik dari cahaya Keupayaan super.
  • Shadebinder – memanipulasi tenaga stasis untuk membekukan musuh dengan serta -merta dengan Kemurkaan Musim Sejuk Keupayaan super dan meletupkan mereka untuk menghancurkan perintah.
  • Broodweaver – memanipulasi tenaga helai untuk memanggil threadlings untuk berjuang untuk wielder di medan perang melalui Needlestorm Keupayaan super.
  • Gunslinger – Sidang meriam tangan yang menyala yang akan menangani kerosakan besar -besaran kepada satu sasaran melalui Pistol Emas keupayaan super, atau menimbulkan kelompok pisau letupan melalui Blade Barrage Keupayaan super.
  • Bladedancer – Menyeru sepasang pisau arka yang merosakkan pejuang berdekatan dengan dekat dengan Bilah arka Keupayaan super.
  • Nightstalker – Menyebarkan sauh yang tidak sah melintasi medan perang untuk membuat pejuang di sauh perlahan dan ditindas dengan Shadowshot keupayaan super, atau saman bilah tidak sah yang akan merosakkan pejuang dan menghidupkan wielder yang tidak dapat dilihat dengan Bilah spektrum Keupayaan super.
  • Arcstrider – memanipulasi tenaga arka untuk memanggil tombak yang dapat membelokkan projektil dan merosakkan pejuang dengan Kakitangan ARC keupayaan super, atau melemparkan tombak untuk merosakkan pejuang yang memasuki kawasan yang terjejas dan menggegarkannya melalui Keupayaan super.
  • Revenant – Sidang sepasang kamas untuk melambatkan, membekukan, dan menghancurkan pejuang berdekatan memasuki tornado dengan menggunakan Silence and Squall Keupayaan super.
  • ThreadRunner Silkstrike Keupayaan super.
  • Penyerang – membanting penumbuk wielder ke tanah untuk menangani kerosakan arka di sekitar pejuang yang berdekatan dengan Fist of Havockeupayaan super, atau membolehkan wielder menjadi peluru berpandu untuk menangani kerosakan besar melalui Thundercrash Keupayaan super.
  • Pertahanan – mewujudkan gelembung pelindung tenaga kosong yang memancarkan dan melindungi mana -mana sekutu di dalam gelembung dari kerosakan musuh melalui Ward of Dawn Keupayaan super.
  • Sunbreaker – Sidang palu yang menyala yang membolehkan Wielder mengawal sekumpulan pejuang besar dengan membuangnya dengan Hammer of Sol keupayaan super, atau memanggil cudgel yang menyala untuk merosakkan pejuang berdekatan dengan Membakar Maul Keupayaan super.
  • Sentinel – Sidang perisai kekosongan yang bercahaya yang boleh dilemparkan sebagai peluru, digunakan sebagai senjata huru -hara, dan buff berhampiran sekutu dengan fungsi blok dengan menggunakan Sentinel Shield keupayaan super, atau menggunakan pertahanan Ward of Dawn Keupayaan super.
  • Raksasa Gempa glasial Keupayaan super
  • Berserker – Menyeru sepasang cakar helai untuk memutuskan dan menggantung pejuang dengan Bladefury Keupayaan super.

  Subclass

  Space Magic Desktop

  A Subclass adalah pemain kelas khusus, boleh ditingkatkan, dan boleh ditukar dengan kebolehan dan ciri-ciri yang digunakan oleh penjaga di Takdir dan Takdir 2. Subclass adalah kenderaan utama siri Destiny untuk perkembangan dan pelaburan pemain.

  Kandungan

  • 1 gambaran keseluruhan
  • 2 subkelas khusus
  • 3 Reka bentuk dan inspirasi
  • 4 Trivia
  • 5 rujukan

  Gambaran Keseluruhan []

  Subclass adalah kaedah utama di mana pemain menaik taraf dan meningkatkan watak mereka. [1] [2] [3] Setiap subkelas adalah “bundle” ciri -ciri yang mengandungi variasi dan versi tertentu yang berikut:

  • Bom tangan
  • Kemampuan super
  • Kebolehan pergerakan
  • Kebolehan huru -hara
  • Kepakaran senjata dan perisai
  • Bonus dan peningkatan lain. [2] [3]

  Subclass adalah pemain kelas khusus. [2] Pemain boleh memperoleh pelbagai subkelas untuk satu watak, dan subkelas boleh dihidupkan oleh pemain mengikut kehendak. [2] Subkelas memperoleh XP seperti senjata dan perisai, membolehkan mereka disesuaikan dan dinaik taraf mengikut pilihan pemain. [2]

  Apabila pemain memperoleh XP, mereka boleh menaik taraf subkelas mereka, membuka pelbagai kebolehan dalam setiap cawangan pokok tertentu. [2] Pemain mungkin mendapati bahawa subclass yang berbeza -atau kebolehan yang berbeza dalam setiap subclass -berguna untuk senario yang berbeza. [2]

  Walaupun beberapa senjata dan perisai lebih berkesan semasa menggunakan subkelas tertentu, subkelas tertentu tidak memerlukan pemain untuk menggunakan senjata atau perisai tertentu. [3]

  Ulasan Pakar Gamespot

  Destiny 2 Senarai Kelas – Semua Kelas dan Subkelas

  Destiny 2 Senarai Kelas - Semua Kelas dan Subkelas

  Terdapat tiga kelas yang dapat dipilih oleh pemain sebaik sahaja mereka memulakan perjalanan Destiny 2 mereka. .

  Kerana perbezaan yang jelas, memilih kelas mana yang sering boleh menjadi tugas yang menakutkan untuk kebanyakan pemula. Nah, sekarang anda tidak perlu lagi risau kerana kami berada di sini untuk menunjukkan kepada anda semua kelas dan subkelas dalam permainan serta setiap ciri unik mereka. Baca terus untuk mengetahui apa yang mereka semua.

  Semua kelas di takdir 2

  Takdir 2

  • Pemburu – The Hunter boleh dikatakan kelas paling popular dalam permainan kerana ia adalah yang paling mudah untuk dipelajari dan digunakan. Tugas utama kelas ini adalah untuk menangani kerosakan sebanyak mungkin tanpa mati, yang menjadi lebih mudah terima kasih kepada kemampuan kelas Dodge mereka yang berguna. Subkelas tertentu bahkan memberi pemburu keupayaan untuk tidak kelihatan – kemahiran yang sangat berguna ketika anda bermain solo. Malangnya, kerosakan yang mereka hadapi diimbangi oleh hakikat bahawa mereka sangat licin, jadi bermain sebagai seseorang sering boleh menghukum.

  Takdir 2

  • Titan – Titan bernama Titan yang tepat – dan selalunya – dianggap sebagai “tangki” kelas takdir 2. Mempunyai statistik survivabiliti yang tinggi dan keupayaan kelas barikade yang sesuai untuk boot, tangki adalah ahli yang tidak ternilai dari mana -mana fireteam. Ini terutamanya kerana mereka adalah orang yang mengambil sebahagian besar pukulan sementara pemburu dan warlocks menangani kerosakan atau memberikan penyembuhan dari jauh. Walau bagaimanapun, jangan meremehkan kuasa Titans kerana ketahanan mereka membolehkan mereka melawan lebih keras.

  • – Terakhir tetapi tidak semestinya, kami mempunyai kelas warlock serba boleh. Warlocks adalah “Mages” atau Spellcasters of Destiny 2 yang boleh merosakkan kerosakan yang ketara sambil memberi sokongan kepada rakan sepasukan mereka. Keupayaan kelas rift mereka membolehkan mereka membuat kawasan penyembuhan atau pemberdayaan, yang sangat berguna semasa serbuan dan penjara bawah tanah.

  Semua subkelas di takdir 2

  Subkelas Hunter

  • Gunslinger -Gunslingers adalah subkelas pemburu yang memicu. Menghilangkan kerosakan yang luar biasa terima kasih kepada kemampuan super pistol emas mereka, musuh sering mengalami kecederaan berat setelah revolver itu keluar. Walau bagaimanapun, mereka yang lebih suka menggunakan pisau dan bukannya senjata juga boleh memilih bilah bilah, yang sama seperti mematikan sebagai pistol emas.

  • Arcstrider(Arka) . Ini membolehkan mereka untuk mendekati kerosakan huru -hara yang rapat dan peribadi dan menangani gerombolan musuh. Di samping itu, keupayaan super arcstrider memberi pemain kakitangan ARC yang boleh digunakan bukan sahaja untuk lebih banyak kombo huru -hara, tetapi juga untuk membantah projektil.

  • Nightstalker(Tidak sah) – Boleh dikatakan subclass terbaik untuk pemain solo di Destiny 2, Hunter Nightstalker’s mempunyai keupayaan untuk bertukar tidak kelihatan ketika mengelak. Ini sangat berguna sekiranya musuh aggro telah menghidupkan anda atau jika anda hanya ingin keluar dari keadaan yang melekit. Mereka juga mempunyai pelbagai kemahiran yang dapat melemahkan dan melemahkan musuh, yang dapat memberi anda dan pasukan anda lebih banyak kelebihan.

  • Revenant(Stasis) – Keterampilan Kemahiran Revenant terutamanya memberi tumpuan kepada menghalang dan melumpuhkan pergerakan musuh. Keupayaan super dan squallynya sangat berkesan dalam hal ini kerana menggunakannya bukan sahaja membekukan musuh, tetapi menimbulkan kerosakan berat pada mereka juga.

  • ThreadRunner(Helai) – Threadrunners adalah subkelas pemburu terbaru yang diperkenalkan pada permulaan pengembangan cahaya. Kemampuan mereka membolehkan mereka menggunakan dart tali yang kemudiannya boleh digunakan untuk mendatangkan malapetaka di medan perang.

  Subclass Titan

  Takdir 2

  • Sunbreaker(Solar) – Subclass Sunbreaker ada di sini untuk memecahkan gerombolan musuh menggunakan kuasa matahari terbenam. Menggunakan tukul hebat yang boleh dilemparkan atau dihancurkan ke dalam musuh, subclass ini mempamerkan keupayaan menyerang Titans sementara masih mengekalkan kemahiran pertahanannya secara utuh.

  Takdir 2

  • Penyerang(Arka) – Penyerang Titan menggunakan kekuatan kilat untuk menghancurkan gelombang musuh dengan cepat. Walau bagaimanapun, ia juga mempunyai aspek yang unik, seperti juggernaut, yang menjadikannya kelas pertahanan yang berdaya maju juga.

  • Sentinel – Mereka yang ingin bermain dengan cara yang semata -mata bertahan semestinya memilih subkelas Sentinel. .

  • Raksasa(Stasis) – Tetaplah benar dengan nama -nama, raksasa adalah gergasi yang pernah ditempatkan di medan perang kerana ia dapat menghancurkan musuh dengan pelbagai penggunaan kristal stasis.

  Takdir 2

  • Berserker(Helai) – Subkelas Titan terkini yang diperkenalkan semasa pengembangan cahaya, berserker dapat memanipulasi helai untuk mengubahnya menjadi cakar berbahaya yang dapat meruntuhkan bahkan yang paling sukar dari musuh. Kebolehan mereka sangat berguna bukan sahaja untuk tujuan pertahanan, tetapi juga untuk melumpuhkan musuh dan menangani kerosakan yang baik.

  Subkelas Warlock

  Takdir 2

  • Dawnblade (solar) – Subkelas Warlock yang boleh dikatakan menangani jumlah kerosakan tertinggi, Dawnblade membolehkan pemain menggunakan pedang yang menyala melalui kemampuan super siang hari. Walau bagaimanapun, mereka juga boleh memberi sokongan melalui keupayaan super mereka yang lain yang disebut Well of Radians.

  Takdir 2

  • Stormcaller (ARC) – Jelas gelombang selalu menjadi atribut penting dari mana -mana subclass Destiny 2 dan Stormcaller Warlock menyampaikannya. Dengan menggunakan sama ada ribut atau kekacauannya mencapai kemampuan super, ia dapat menghantar kehancuran yang memalukan melalui pangkat musuh tidak kira berapa banyak mereka.

  Takdir 2

  • -Dianggap oleh ramai untuk menjadi subkelas warlock terbaik, voidwalker menangani jumlah kerosakan yang tidak masuk akal melalui kemampuan super berasaskan kerosakan AOE. Ia juga boleh menyebabkan debuffs yang berbeza pada musuh melalui aspeknya, yang menjadikan subkelas ini sangat berguna.

  Takdir 2

  • Shadebinder(Stasis) ! Subkelas Shadebinder memanfaatkan kemampuan super murka musim sejuk mereka untuk memanggil kakitangan stasis yang dapat membekukan musuh dan menghancurkannya kemudian. Foes yang melambatkan dan membeku dapat dibuat lebih mudah melalui bolt iceflare dan aspek pemerhati suram mereka.

  Takdir 2

  • Broodweaver(Helai) – Akhirnya, kami mempunyai inductee terkini ke dalam subkelas Hall of Warlock – The Broodweaver. Subkelas ini memberi tumpuan kepada memanipulasi helai untuk membuat projektil yang boleh pulang dan menangani kerosakan yang dahsyat kepada musuh.

  Ini semua kelas dan subkelas yang telah diperkenalkan kepada Destiny 2 setakat ini. Pada masa ini tidak jelas sama ada lebih banyak lagi akan ditambah pada masa akan datang sejak pengembangan seterusnya dikatakan yang terakhir untuk saga cahaya dan kegelapan. Walau bagaimanapun, dengan banyak pilihan, kami pasti akan ada subclass yang sesuai dengan gaya permainan anda, tidak kira apa pun.

  Kelas Destiny 2 mana yang terbaik?

  Sebahagian besarnya bergantung pada gaya dan keutamaan anda. Kebanyakan pemain percaya bahawa kelas Hunter adalah yang terbaik dalam permainan kerana yang paling mudah untuk dipelajari dan juga sering menjadi peniaga kerosakan tertinggi di antara ketiga -tiga. Walau bagaimanapun, Warlock dan Titan tidak ada slouches sendiri dan kelas -kelas ini adalah penting dalam menjaga fungsi Fireteam.

  The Warlock dapat menyokong skuad dengan penyembuhan yang konsisten sambil memberikan kerosakan tambahan dari belakang. Titans, sebaliknya, sering menjadi pahlawan yang tidak dikenali kerana mereka biasanya tangki garis depan dan menyerap kerosakan yang paling banyak. Dengan membina yang betul, kedua -dua jenis ini dapat menangani kerosakan yang besar dan bahkan berpotensi solo misi atau penjara sendiri.