Street Fighter 6: Tarikh Siaran, Senarai Karakter, Tahun 1 DLC dan Maklumat Pra-Pesanan, Tarikh Siaran Street 6, jadual dan treler | Techradar

Berikut adalah melihat treler yang mendedahkan watak DLC SF6:

Capcom sedang mencari untuk mengambil salah satu siri yang paling ikonik dan genre permainan pertempuran ke tahap yang lain pada 2 Jun dengan pembebasan Street Fighter 6. Sudah tujuh tahun sejak terdapat pelepasan baru dalam siri ini.

. 2 Jun adalah hari yang besar untuk alam semesta Street Fighter dan komuniti permainan pertempuran kerana SF6 menandakan pelancaran era seterusnya siri dan pelepasan pertama pada generasi konsol semasa.

Demo yang boleh dimainkan secara langsung pada 20 April di PlayStation 4/5 dan platform lain pada 26 April. Demo telah mendapat sambutan hangat. Tim Lord of Gamerant menulis ini dalam jawatan yang memuji 9 perkara demo yang baik:

“Walaupun penambahbaikan visual tidak ada yang baru apabila permainan mendapat sekuel, telah meningkatkan arena pertempurannya dengan pesat untuk mewujudkan pengalaman pertempuran yang lebih mendalam berbanding sebelum ini. Dalam demo tajuk, pemain dapat mengalami pertempuran di kuil Genbu, yang menyediakan latar belakang bunga ceri dan torii Jepun, mendedahkan ruang suci di mana para pejuang mencabar satu sama lain.”

Lebih banyak daripada penasihat Forbes

Syarikat Insurans Perjalanan Terbaik

Rancangan Insurans Perjalanan Covid-19 Terbaik

Maklumat Pra-pesanan Street Fighter 6

Pra-pesanan SF6 boleh didapati di pelbagai lokasi runcit, serta di PlayStation.com dan xbox live. Terdapat beberapa pilihan. Berikut adalah melihat setiap tawaran, setiap streetfighter.com.

Terdapat edisi kotak gear standard, mewah, muktamad dan gila SF6.

Pra-memerintahkan versi standard mendapat permainan dalam bentuk digital atau fizikal dan bonus pra-pesanan standard yang termasuk pakaian 1 Warna 10 untuk enam watak pelancaran:

.

Pelanggan yang membuat pesanan edisi Deluxe akan mendapat segala-galanya dari edisi standard, pas watak 1 tahun yang membolehkan mereka memuat turun pejuang DLC ​​yang dikeluarkan selepas pelancaran, 4 warna pakaian watak tambahan: 3-10 dan 4,200 tiket pemacu. .

Edisi Pemungut Kotak Gear merangkumi segala-galanya dari edisi mewah ditambah beberapa item fizikal, termasuk salinan fizikal permainan, kotak metro metro metro, tokoh perarakan pop-up Luke dan Kimberly, sebuah buku seni, set pelekat dan angka diorama papan diorama :

Street Fighter 6 – Edisi Pemungut

Senarai Watak Street Fighter 6

Berikut adalah senarai 18 watak yang boleh dimainkan pada pelancaran:

Street Fighter 6 Tahun 1 – DLC

Jadual untuk SF6 akan terus berkembang dengan baik selepas capcom pelepasannya. Tahun pertama watak DLC telah diturunkan. Empat watak yang akan datang adalah:

Berikut adalah melihat treler yang mendedahkan watak DLC SF6:

Nantikan maklumat lanjut mengenai SF6.

Tarikh Siaran Street Fighter 6, permainan, senarai dan berita

Street Fighter 6 Key Art

Street Fighter 6 dilancarkan pada bulan Jun 2023, menjadikan ansuran keenam ke Street Fighter francais. Sebagai salah satu permainan pertempuran terbaik, terdapat banyak jangkaan mengenai pelancaran itu, dan kini ia dikeluarkan sepenuhnya dan kami telah mengeluarkan ulasan kami, anda dapat melihat betapa berjaya pembebasan itu.

Menjelang pembebasan permainan kami ditawarkan pelbagai treler, wawasan ke dalam senarai, yang kami menyusun satu halaman. Inilah segala yang kita tahu mengenai Street Fighter 6 terlebih dahulu pelancarannya, jadi anda dapat melihat kembali apa yang kita tahu dan dijangkakan dan melihat bagaimana ia dibandingkan dengan permainan sepenuhnya.

Street Fighter 6: Potong ke Chase

  • Apa itu? Entri Mainline Keenam Capcom di Francais Street Fighter
  • Bilakah ia dilancarkan? 2 Jun 2023
  • ? PC, PS4, PS5, dan Xbox Series X | S

Tarikh dan Platform Street Fighter 6

Street Fighter 6 Dikeluarkan pada 2 Jun, 2023 untuk PC, PS4, PS5, dan Xbox Series X | S. Tarikh pelepasan ini diturunkan semasa Anugerah Permainan 2022, bersama dengan pandangan baru di mod Tour World.

Treler terkini

Treler terakhir untuk Street Fighter 6 ditunjukkan semasa keadaan Sony bermain yang disiarkan pada bulan Februari 2023. Ia menunjukkan beberapa watak baru dan lokasi pertempuran, dan dapat dilihat sepenuhnya di bawah:

Lebih banyak treler

Kami telah memasukkan beberapa lagi Street Fighter 6 treler sepanjang artikel ini. Untuk melihat setiap Street Fighter 6 Trailer yang dikeluarkan setakat ini, pastikan untuk melawat saluran YouTube rasmi Capcom.

Jadual Street Fighter 6

Terima kasih kepada treler Tarikh Terakhir Mendedahkan Treler, Capcom menggariskan jadual pelancaran penuh untuk Street Fighter 6. Walaupun watak -watak DLC adalah penambahan yang tidak dapat dielakkan, inilah pemain yang dapat bermain dari kelawar: Lukas, Jamie, Manon, Kimberly, Marisa, Lily, JP, Juri, Dee Jay, Cammy, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-li, Zangief, Dhalsim, Dee Jay, Manon, Marisa dan JP.

Dari watak -watak ini, Kimberly, Marisa, Manon, JP, dan Jamie adalah jenama baru. Dari segi gaya pertempuran, Jamie adalah penari profesional, jadi mempunyai gerakan dan kemahiran yang sangat akrobatik.

“Peacekeeper Chinatown bergaya ini bercita-cita untuk contoh yang ditetapkan oleh Yun dan Yang, The Twin Dragons. Seorang penari pakar, Jamie meletakkan keadilan dan persahabatan di atas segalanya, mempertahankan bandarnya dengan kemahiran mempertahankan diri.”

Kimberly sebaliknya, pada dasarnya adalah ninja yang bercita -cita dengan semburan boleh. Dia mempunyai timbunan bakat visual, dan estetika 80 -an yang menyeronokkan. Inilah cara dia diterangkan di blog yang sama:

“Pelajar yang tidak diundang kepada Guy, pengganti ke -39 ke Bushinryu. Kimberly mempunyai pendidikan biasa, tetapi dia adalah seorang penjaja yang tulen yang menamatkan pengajian awal. Dan kini mahu menjadi ninja. Suka budaya pop ’80 -an.”

Marisa adalah pereka barang kemas yang akan datang dari Itali yang mendakwa keturunan kepada pahlawan Yunani kuno. Sebagai seorang kanak -kanak, dia diilhamkan oleh visi Colosseum dalam perdana menteri.

Manon sebaliknya, adalah seorang fashionista. Dia mengetuk catwalk jalan berjuang untuk menjadi model terkuat di dunia.

Akhirnya, JP adalah ketua NGO antarabangsa yang bertanggungjawab untuk banyak projek pelaburan yang berjaya. Dia juga mempunyai kucing tercinta bernama Cybele. JP suka teka -teki catur dan masakan tempatan, tetapi membenci noda pakaiannya, dan tidur.

Mod Street Fighter 6

Street Fighter 6 membawa kembali beberapa mod yang kembali bersama dua mod baru. Fighting Ground menawarkan pengalaman permainan pertempuran klasik dan akan merangkumi mod arked, perlawanan dalam talian, mod latihan, pertempuran versus tempatan, dan banyak lagi, menurut Capcom.

Sebagai tambahan kepada mod yang kembali ini, . World Tour menawarkan “pengalaman cerita pemain tunggal yang mendalam” dan, dari treler pengumuman, nampaknya membolehkan permainan 3D perayauan percuma. . Pemain boleh melatih avatar mereka sendiri, membawa mereka ke seluruh dunia untuk mempelajari kebolehan baru dari pejuang induk yang terdapat di setiap lokasi.

Hab pertempuran, sebaliknya, adalah Street Fighter 6’s Segmen Multiplayer, dan pada dasarnya berfungsi sebagai hab sosial di mana pemain boleh menggantung dan mencabar satu sama lain untuk pergaduhan atau permainan mini.

Permainan Street Fighter 6

Street Fighter 6. Drive Gauge adalah mekanik sistem pertempuran baru yang bertujuan untuk membolehkan lebih banyak “kreativiti”. Tolok ini boleh digunakan untuk melakukan lima teknik yang berbeza yang akan meningkatkan pertahanan atau kesalahan anda.

“Impak pemacu adalah mogok yang kuat yang dapat menyerap serangan masuk lawan dan boleh membawa kepada percikan dinding,” kata Capcom dalam catatan blog PlayStation. “Gunakan Parry Drive untuk mengusir serangan lawan anda dan isi semula tolok pemacu anda. Batalkan dari pemacu pemacu atau serangan normal ke dalam pemanduan yang tergesa -gesa dengan cepat menutup lawan anda. Seni Overdrive serupa dengan gerakan bekas dari permainan masa lalu yang menggerakkan gerakan khas anda. Gunakan pembalikan pemacu untuk melakukan balas balas untuk mengeluarkan anda dari situasi yang ketat. Satu tolok, lima teknik, kemungkinan tidak terhad. Gunakan kreativiti anda untuk memilih teknik mana yang hendak digunakan dan bila.”

Street Fighter 6 bertujuan untuk lebih mudah diakses oleh pemain baru dengan pengenalan jenis kawalan moden. Walaupun jenis kawalan klasik masih tersedia, jenis baru akan membolehkan “input yang lebih mudah” untuk langkah khas, jadi anda hanya boleh menggunakan butang langkah khas dengan input arah untuk melepaskan kemarahan anda yang mewah.

Tambahan baru untuk Street Fighter 6 adalah ciri ulasan masa nyata yang melihat pengulas permainan pertempuran sebenar (Jeremy ‘Vicious’ Lopex dalam bahasa Inggeris dan Aru dalam bahasa Jepun disahkan) meminjamkan suara mereka kepada permainan yang mengulas pada pergaduhan anda ketika mereka berlaku dan memberikan penjelasan mengenai permainan.

Berita Street Fighter 6

Beta Terbuka Akhir diumumkan
Street Fighter 6 akan menerima satu beta terbuka akhir. Ia akan berlangsung pada 19 Mei hingga 22 Mei, dan akan membiarkan pemain mencuba lapan pejuang, merentasi pemilihan mod yang tersedia pada pelancaran.

Anda semua telah bertanya!Mainkan Beta Terbuka untuk #Streetfighter6 dari 19-21 Mei. Mengalami kandungan dari ujian beta tertutup #2, termasuk 8 aksara dan pelbagai cara untuk bermain dalam talian!�� https: // t.co/cusf8pxm5j pic.Twitter.com/hhlqcdcca4may 8, 2023

Buletin Techradar

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Rhys Wood

Rhys adalah editor perkakasan TRG, dan telah menjadi sebahagian daripada pasukan Techradar selama lebih dari dua tahun. Terutamanya bersemangat tentang pengawal dan alat dengar pihak ketiga yang berkualiti tinggi, serta yang terbaru dan paling hebat dalam Fight Sticks dan VR, Rhys berusaha untuk menyediakan liputan yang mudah dibaca dan bermaklumat mengenai perkakasan permainan dari semua jenis. Bagi permainan itu sendiri, Rhys sangat berminat untuk memerangi dan perlumbaan permainan, serta Soulslikes dan RPGS.

  • Editor bersekutu Vic Hood, Techradar Gaming
  • Henry Stockdale
  • Jake Green

Lebih banyak mengenai konsol PC

Honkai Impact 3rd Bahagian 2 dilancarkan pada tahun 2024 dengan sistem tempur, protagonis, dan banyak lagi

Steam Deck 2 boleh tiba sehingga 2026, Valve tidak melihatnya melancarkan “dalam beberapa tahun akan datang”